Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Ny trailer för The Beatles: Get Back - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Ny trailer för The Beatles: Get Back

Feber.se - 14 Oct 21 kl. 10:00

Beatles-dokumentär av Peter Jackson Den 25 november kommer Peter Jacksons dokumentärserie om The Beatles kommer att släppas på Disney+. Peter Jackson spenderade tre år med att återställa och redigera 60 timmar med material vara en hel del inte tidigare visats. Materialet har klippts ner till en sex timmar lång dokumentärserie i tre delar. En ny trailer för dokumentärserien, som heter The Beatles: Get Back, kan ses i klippet ovan. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

John Lennons son säljer Lennon och Beatles-grejer som NFT:s

Feber.se - i förrgår: 11:15

Han behåller fysiska objekten själv John Lennons äldsta son Julian ska sälja flera föremål som tillhör musikhistorien, men han behåller själva fysiska objekten själv, för det som kommer auktioneras ut är NFT:s. Det handlar bland annat om en svart cape som hans far bar i filmen "Help!" och handskrivna noter till The Beatles-låten "Hey Jude".

En första titt på Fraggle Rock: Back to the Rock

Feber.se - 20 Jan 22 kl. 20:00

Apple TV+ reboot av Fragglarna Snart är det dags för premiär av den nya versionen av den klassiska dockserien som här i Sverige hette Fragglarna. Den nya versionen av gjord för Apple TV+ och har fått namnet Fraggle Rock: Back to the Rock. I inslaget ovan kan ni kolla in lite om den nya versionen serien och hur denna återkopplar till originalet.

En sista ordentlig trailer för Jackass Forever

Feber.se - 10 Jan 22 kl. 15:30

Har premiär 4 februari Att se vuxna män utsätta sig för faror av olika slag är alltid gött. Helt klart #2 på topplistan efter att gräva grop i grupp. Nu har en ny trailer för kommande Jackass Forever släppts och denna kan ni kika på ovan.

Ny trailer visar The Day Before med strålspårning

Feber.se - 05 Jan 22 kl. 17:30

Rätt tjusigt lir det där The Last of Us/The Division-kombon The Day Before har vi fått se tidigare, men nu har en ny trailer släppts som visar hur tjusigt det kommer vara att spela spelet på en kraftfull datamaskin med RTX-kort. The Day Before släpps 21 juni till PC och konsol. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Ny trailer för The Batman

Feber.se - 27 Dec 21 kl. 18:45

Filmen släpps 4 mars Här är ännu en trailer för den kommande filmen The Batman. I filmen ser vi Robert Pattinson som Bruce Wayne, Jeffrey Wright som James Gordon, Paul Dano som Edward Nashton, Andy Serkis som Alfred och Zoë Kravitz som Selina Kyle. Filmen regisseras av Matt Reeves och har premiär 4 mars 2022.

Trailer för Chosen

Feber.se - 20 Dec 21 kl. 19:00

Dags för lite dansk sci-fi! Netflix har släppt en trailer för en ny dansk sci-fi-serie vid namn Chosen. I serien får vi besöka en sömnig stad i Danmark som döljer lite utomjordiska hemligheter.

Trailer för ny ståupp-special av Louis C.K.

Feber.se - 19 Dec 21 kl. 12:00

SORRY heter den Komikern Louis C.K. tyckte att det var en bra idé att dra några handtrallor framför folk vilket gjorde att han tog en längre paus från rampljuset.

Trailer för The Afterparty

Feber.se - 15 Dec 21 kl. 14:30

Ny serie från Phil Lord och Chris Miller En ordentlig trailer har släppts för kommande humorserien The Afterparty. I serien kommer vi få höra om en festlig kväll som gick helt åt fanders från flera olika perspektiv. The Afterparty har premiär 28 januari på Apple TV+.

En ny trailer för S03 av Servant

Feber.se - 14 Dec 21 kl. 09:30

Skumma grejer är på gång Den 21 januari har den tredje säsongen av Servant ha premiär på Apple TV+. Serien är som bekant producerad av M. Night Shyamalan och handlar om Dorothy samt Sean Turner.

Ordentlig trailer för Peacemaker

Feber.se - 03 Dec 21 kl. 14:30

Har premiär i januari I januari kommer The Suicide Squad-spinoffen Peacemaker ha premiär på HBO Max och nu har en första ordentlig trailer för serien släppts. I serien får vi följa "hjälten" i hans nya äventyr efter filmens händelser. 13 januari har Peacemaker premiär.


Fler inlägg från Feber.se

Fem elbilar på fem år från Bentley

Feber.se - 1 timme sedan

Första kommer 2025 Bentley presenterar nu framtidsplanen Five-in-Five som innebär fem stycken elbilar på fem år. Det hela ska dra igång 2025 och även om man är hemliga med vilken den första modellen blir säger rykten att det handlar om en crossover baserad på Audis Artemis Project. Oavsett så kommer bilen i alla fall att tillverkas i Storbritannien.

Intel slipper betala miljardböter till EU

Feber.se - 1 timme sedan

Tolv år gammal dom upphävs EU-domstolen upphäver nu en tolv år gammal dom mot Intel. Det innebär att företaget inte kommer att behöva betala 1,06 miljarder euro, motsvarande lite över 11 miljarder kronor, i böter. Det var 2009 som Intel dömdes att betala miljardböterna då EU-kommissionen ansåg att Intel brutit mot EU:s konkurrenslagstiftning.

Antalet döda i bränder fortsätter att minska

Feber.se - 1 timme sedan

Tack brandvarnaren Statistik från MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) visar nu att antalet döda i bränder fortsätter att minska. Förra året dog 82 stycken, 2020 var siffran istället 89, 2019 var den 78 och 2018 var siffran 69 stycken. Inte lägst den senaste tiden alltså men 2003 var siffran 162 stycken.

Vi lägger fem miljarder på strömmad tv och film

Feber.se - 2 timmar sedan

Hur många tjänster prenumererar du på? Vi gillar tydligen att kolla på film och tv via strömmade tjänster. Mediavision har nämligen sammanfattat 2021 och deras siffror visar på att vi lägger allt mer pengar på tjänster som Netflix, HBO Max och Disney+.

Apple släpper iOS 15.3 och macOS 12.2

Feber.se - 2 timmar sedan

Med säkerhetsfix för Safari Apple släppte igår uppdateringar till sina populära operativsystem iOS 15.3, iPadOS 15.3 och macOS 12.

Cybertruck försenas officiellt

Feber.se - 2 timmar sedan

Till nästa år eller ännu längre Teslas Cybertruck kommer att försenas till nästa år i bästa fall, säger företagets VD Elon Musk. Detta bekräftar tidigare rykten om att pickupen inte skulle komma i år. Musk meddelar också att Tesla inte planerar att släppa några andra nya bilar i år, eftersom att detta skulle innebära att företagets leveranser av bilar då skulle minska.

Steam Deck börjar skeppas 28 februari

Feber.se - 2 timmar sedan

Första batchen på ingång! Valve har äntligen spikat skarpt släppdatum för sin handhållna spelkonsol/speldator Steam Deck och enheten kommer börja skeppas från 28 februari. Dessa kommer skickas till folk som reserverat och Valve kommer börja skicka ut ordermail till potentiella köpare som får 72 timmar på sig att välja om de vill ha enheten eller ej.

Joe Dangers släppt på iOS igen

Feber.se - 3 timmar sedan

Hello Games stuntracer återupplivas! Innan Hello Games gjorde hela världen besviken med releasen av No Man's Sky jobbade gänget på en lite mindre spelserie vid namn Joe Danger. Spelen släpptes initialt till PC och konsol kring 2010, men mobila versioner släpptes kort därefter.

Joe Danger släppt på iOS igen

Feber.se - 3 timmar sedan

Hello Games stuntracer återupplivas! Innan Hello Games gjorde hela världen besviken med releasen av No Man's Sky jobbade gänget på en lite mindre spelserie vid namn Joe Danger. Spelen släpptes initialt till PC och konsol kring 2010, men mobila versioner släpptes kort därefter.

Morgans nya trehjuling presenteras den 24 februari

Feber.se - 3 timmar sedan

Nytt designspråk för första gången på över 20 år Morgan har en ny trehjuling på gång och den ska verkligen vara helt ny. Man har satt sig vid ritbordet och börjat om på nytt, även om teaserbilden här visar siluetter som vi ändå känner igen. Det finns väl kanske inte så många olika vis man kan göra en avskalad trehjuling på men Morgan säger ändå att massa är nytt.

Student JO-anmälde rättningen av högskoleprovet

Feber.se - 4 timmar sedan

Ansåg att fråga hade otillräcklig information En man i Uppsala har anmält rättningen av högskoleprovet till Justitieombudsmannen efter att hans svar på en fråga bedömdes som felaktigt. Fråga handlade om att de svarande skulle beräkna vad en burk fylld med socker vägde när denna var tom. Frågan var formulerad på följande sätt: En burk som ar fylld till 70 % med socker väger 1250 g.

Mortal Kombat kommer få uppföljare

Feber.se - 4 timmar sedan

Skrivs av Moon Knight-skribent Mortal Kombat släpptes förra året och levererade en actonspäckad och köttig slagsmålsfilm. Filmen var marginellt bättre än de tidigare Mortal Kombat-rullarna, men var underhållande nog för att Warner Bros ska göra en uppföljare. Utöver att arbetet dragit igång med filmen finns det inte så mycket information om den, men troligtvis kommer vi än en gång få träffa deltagare i den dödliga turneringen puckla på varandra.

Playstation listar februaris PS Plus-spel

Feber.se - 4 timmar sedan

Slagsmål och sånt Igår var det sista onsdagen i månaden och det betyder att Sony presenterade nästa månads PS Plus-spel. Den här gången blir det slagsmål, berg- och dalbanor samt ösigt fantasypangande för prenumeranter. Spelen i fråga är UFC 4, Borderlands: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep samt PS5-versionen av Planet Coaster: Console Edition.

Spotify kommer att plocka bort Neil Youngs musik

Feber.se - 5 timmar sedan

Vill hellre ha kvar Joe Rogan på sin tjänst Spotify meddelade igår kväll svensk tid att man kommer att plocka bort Neil Youngs musik från sin tjänst. Detta efter önskemål från Young själv då han inte vill att hans musik ska finnas på en tjänst som även distribuerar Joe Rogans ibland kontroversiella podcast. Young har specifikt haft åsikter om att Joe Rogan använder sin plattform på Spotify för att sprida felaktigheter angående vaccin och även använt sin populära podcast för att sprida antivaccin-propaganda.

Robotar kommer att laga och servera mat i Vinter-OS

Feber.se - 16 timmar sedan

För att minska risken för spridning av covid-19 Igår skrev vi lite om en robot som kommer att blanda drinkar under Vinter-OS i Beijing och här kan ni kolla in lite andra robotlösningar som kommer att användas under evenemanget. I klippet ovan syns bland annat olika robotsystem som kommer att användas för att tillaga och servera mat. Man kommer bland annat använda en lösning som hissar ner maten från taket till matgästen, en lösning som jag inte tror jag sett någonstans tidigare.