Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bloggkommentatorerna

Nygammalt bloggtips

Bloggkommentatorerna - 02 Dec 11 kl. 18:54

Nu har jag fått bevis på att jag hade fel när jag avfärdade 70-åriga bloggnördar. Jag har fått tips om Magnaten Stigges blogg. 80-årig bloggare, komplett med Dagens outfit och allt. Härligt! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

”Bygg en station i Västra Sjöstaden”

Nyhetspressen - 06 Aug 18 kl. 20:10

2019 stängs Ystads bangård för ombyggnation. Under perioden, som kan vara i mer än ett år, kommer tusentals passagerare dagligen att bussas till och från stationen i Svarte. Nu kommer ett nygammalt förslag: "Lägg en station vid ”Bingofältet” vid Västra Sjöstaden i Ystad.

Cykelklassiker i skånsk nyproduktion

Nyhetspressen - 02 Dec 17 kl. 07:23

Per-Olof Kippel i Tomelilla, vill lansera ett nygammalt sätt att ta sig fram i trafiken – på höghjuling. Redan när han första gången testade 1800-talscykeln med ett jättehjul där fram väcktes tanken på nytillverkning. Hittills i år har han tillverkat 50.

Staffan satsar på ost – igen

Nyhetspressen - 08 Apr 17 kl. 08:00

Ladugård 206 satsar på ett nygammalt koncept, nämligen ostförsäljning..

Om den gula perioden

UNDERBARACLARA - 07 Apr 17 kl. 07:30

Vad finns att säga om den gula stassen? – Den var den gula perioden i mitten av 70-talet. Vi hade på oss kycklingkostymerna när vi spelade i SVT:s Nygammalt och även på ett skivomslag.

Nygammalt i Dalens tränarduo

UNDERBARACLARA - 04 Apr 17 kl. 15:07

En försvinner, en återkommer och en finns kvar. Så formeras tränarstaben för IBK Dalens damer. Urban Karlsson lämnar damlaget och Christer Jernberg som ledde laget förrförra säsongen återkommer och leder skutan tillsammans med Claes Bredemo som även tränade laget den gångna säsongen.

Återkomsten till Skottsbergska blir en fars

Nyhetspressen - 29 Mar 17 kl. 16:05

Sandlius Kultur & Nöje är tillbaka på Skottsbergska gården. Men i sommar får Astrid Lindgren stå åt sidan. I stället dammar de av ett nygammalt koncept och bjuder på buskis..

Bloggtips

Bokhora - 26 Mar 16 kl. 14:09

Nygammalt lunchhak ska fylla husmansluckan

Nyhetspressen - 06 Mar 16 kl. 07:00

Som Fågel Fenix återuppstår anrika lunchrestaurangen Ambrosia ur askan. Eller i alla fall delar av den – på Pelles lusthus..

Nygammalt på ny scen

Nyhetspressen - 31 Dec 15 kl. 11:37

Enligt teaterskrocket ska det gå uselt på genrepet; det garanterar succé på premiären. Skulle detta stämma går det illa på torsdagspremiären. För genrepet var en succé.


Fler inlägg från Bloggkommentatorerna

Tillbaka

Bloggkommentatorerna - 12 Jan 17 kl. 09:34

Idag är det exakt nio år sedan vi drog igång projektet Bloggkommentatorerna. Vi hade pratat om det ett tag, och den 12 januari 2008 startade vi bloggen på blogg.se.

Vackert

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 20:50

Sagolikt vackert på Sri Lanka där Nicole Falciani är. Drömmer mig gärna bort till liknande platser vid den här typen av årstider. Det är precis som om min hjärna lurar mig, för när jag har surfat omkring och tittat på paradisbilder så är jag lite nöjdare efteråt.

Kommande gala

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 17:40

Januari är ju galornas tid. Så kul för dem som är där, så trist för folk i tv-soffan. Men allt är ju skit i januari, så varför inte en sövande tv-tablå också?

Kärlekstips

Bloggkommentatorerna - 10 Jan 17 kl. 10:41

Lyssnade precis på den finaste kärlekshistorien, på P4 dokumentär. “Han längtade efter henne i 50 år”. Den gick av någon anledning rakt in i hjärtat.

Kissie inläsaren

Bloggkommentatorerna - 09 Jan 17 kl. 18:11

Kissie har varit och testat rösten inför att eventuellt läsa in sin bok som ljudbok. Rösten visade sig passa, och snart ska hon spela in den. Jag tror att en bok oftast läses in av någon annan än författaren.

Svår barnlitteratur

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 20:06

Ett päron till morsa har varit på barnbio och börjat lipa. Bamse och häxans dotter. Den har jag också sett och blev inte särskilt berörd.

Hjälpa varandra

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 15:19

Januari

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 17 kl. 17:52

De senaste dagarna har det varit mitt värsta väder här på västkusten. Flera minusgrader och ganska blåsigt, som sedan övergick till snöblandad nederbörd. Vet ni vad jag gör då, efter att jag andats i en påse?

De 400 förälskelserna

Bloggkommentatorerna - 06 Jan 17 kl. 19:15

Den här äldre mannens råd till Elaine tycker jag var oerhört bra. Det är precis så jag tänker nämligen. Haha!

Göra något kul

Bloggkommentatorerna - 05 Jan 17 kl. 15:15

Listor över nyårslöften fortsätter att levereras. Kenza levererade igår sin långa lista och den är inte särskilt utmärkande. Nästan alla listor jag har sett (på stora men framförallt små bloggar) liknar varandra.

Låtsas vara vänner

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 22:13

Det här inlägget om Underbara Claras låtsaskompisar roar mig enormt. Det rör sig alltså inte om låtsasmänniskor, utan verkliga personer som Clara vill vara vän med. Sån igenkänningsfaktor eftersom jag och Anna-Maria alltid pratade om såna när vi lärde känna varandra!

Ödehus

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 15:52

Egoina har varit i Norge och besökt släktingar i julhelgerna. När jag läser hennes inlägg om den övergivna byggnaden så bultar hjärtat lite. Jag har precis läst ut en Kepler-deckare (Sandmannen) och den var så sjukt spännande att jag var tvungen att läsa mig till sömnbrist.