Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Nytt Splinter Cell verkar vara under utveckling

Feber.se - 20 Oct 21 kl. 08:30

Ett ordentligt Splinter Cell, alltså Ubisoft har vägrat göra ett nytt kapitel i Splinter Cell-serien på år. Senaste spelet vi fick var Blacklist från 2013, sedan bestämde sig Ubisoft för att endast låta Sam Fisher göra cameos i andra spel som Ghost Recon Breakpoint och numera nedlagda Tom Clancy's Elite Squad. Nu verkar det dock vara dags att introducera karaktären till en ny generation då det rapporteras att Ubisoft gett grönt ljus åt ett nytt Splinter Cell-projekt. Vad det hela handlar om återstår att se och det hela verkar vara i ett rätt tidigt skede. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Polestar ska bygga nytt kontor i Göteborg

Feber.se - 29 May 23 kl. 18:00

Med fokus på forskning och utveckling Den här artikeln har något inbäddat i sig, troligen ett videoklipp. Se klippet. Enligt rykten ska Polestar satsa stort på Göteborg och där smälla upp ett nytt kontor som ska ha fokus på forskning och utveckling.

Ineos skjuter fram lanseringen av vätgasdriven modell

Feber.se - 08 Feb 23 kl. 17:00

Finns för få ställen att tanka på Vi har tidigare skrivit om företaget Ineos och deras investering i vätgas-teknik. De har berättat att modellen Grenadier i framtiden ska komma med just detta, men nu meddelar man att detta skjuts upp på obestämd tid. Orsaken säger man är den dåliga infrastrukturen kring tankning av vätgas.

Kung fu-spelet Sifu ska bli film

Feber.se - 04 Dec 22 kl. 14:00

Från folk bakom John Wick Spelet Sifu släpptes tidigare i år och går ut på att man ska göra en massa stiliga kampsportsgrejer för att ta sig genom spelet. Spelet hämtade mycket inspirartion från diverse kung fu-filmer och nu ska detta spel bli just en kung fu-film. Bakom filmen står produktionsbolaget Story Kitchen som är skapat av John Wick-manusförfattaren Derek Kolstad.

Splinter Cell fyller 20 år

Feber.se - 17 Nov 22 kl. 19:15

Ubisoft firar med en remake av första spelet Ubisoft släppte i dag ett längre klipp där man hyllar spelserien Splinter Cell som fyller 20 år. Det pratas bland annat om vad som gjorde spelserien så speciell och några av de mer ikoniska momenten i serien. Mot slutet av klippet så pratar de lite mer om remaken de håller på att göra av det första spelet.

Spotify verkar testa nytt bil-läge

Feber.se - 25 Mar 22 kl. 09:00

Car View försvann förra året utan ersättare Spotify verkar låta vissa Android-användare testa ett nytt bil-läge i Spotify-appen efter att man tagit bort Car View förra året utan någon klar ersättare. Som vi ser på bilderna ovan från 9to5Google verkar det nya gränsnittet vara snäppet mer avancerat än Car View. Det ser mer eller mindre ut som en version av Spotify med större designelement, som gör det lättare att se och se klicka på det man vill åt.

Nytt avsnitt av Salad Fingers släppt

Feber.se - 08 Mar 22 kl. 07:00

God morgon! David Firths videoserie om Salad Fingers har äntligen fått en fortsättning! Det tolfte avsnittet visar en ny berättelse om Salad Fingers som nu verkar ha fått ett nytt jobb som postgubbe.

The Crow-reboot verkar ha återuppstått igen

Feber.se - 04 Mar 22 kl. 13:30

Dags på riktigt nu? Alex Proyas kultklassiker The Crow, som baserades på James O'Barr serietidning med samma namn, släpptes 1994 och sedan dess har folk försökt återskapa succén i serie- och filmform med varierat resultat. Efter sista filmen släpptes 2005 har folk försökt göra fler filmer med kultantihjälten, bland annat har Rob Zombie skrivit ett The Crow-manus, men det har gått sådär.

Nytt Infamous och Sly Cooper är på ingång

Feber.se - 03 Mar 22 kl. 17:00

Sucker Punch ligger inte på latsidan Sucker Punch har hyllats ordentligt de senaste åren för sitt mästerliga Ghost of Tsushima, men när utvecklarna fokuserat på att återskapa feodala Japan har spelserierna Infamous och Sly Cooper fått ligga på is. Och med tanke på att Ghost of Tsushima 2 är under utveckling känns det som att Sucker Punch fokuserar fullt på den titeln. Men Sucker Punch kan göra många saker samtidigt.

Fisker har ny superbil på gång

Feber.se - 14 Jan 22 kl. 10:30

En eldriven sak i ett nytt segment Henrik Fisker har delat med sig av en teaser för en ny eldriven superbil. Den är tydligen under utveckling just nu och ska befinna sig i ett helt nytt segment som inte finns idag. Det vi kan se av bilden är att bilen har breda höfter och att det verkar handla om en cabriolet med tygtak.

Mario Kart 9 sägs vara under aktiv utveckling

Feber.se - 08 Jan 22 kl. 10:00

Återstår dock att se om det stämmer Spelindustrianalytikern Serkan Toto skriver borta på GamesIndustry.biz att Nintendo håller på att utveckla ett nytt Mario Kart-spel. Han påstår att detta blir Mario Kart 9 och att det kommer komma med en ny twist samt att det kan komma att visas redan i år.


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - 31 May 23 kl. 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.