Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Nytt i bokhyllan april 2020

Bokbloggar - 30 Apr 20 kl. 05:52

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Verizon publicerar changelog för icke tillkännagivna Google Pixel 4a

Swedroid.se - Allt om Google Android - 14 timmar sedan

Amerikanska operatören Verizon har råkat publicera en changelog för icke tillkännagivna telefonen Google Pixel 4a. Att telefonen existerar är redan bekräftat efter alla läckor, men Verizons changelog indikerar att Pixel 4a egentligen redan skulle ha varit tillgänglig idag. Konferensen Google I/O skulle ha gått av stapeln i mitten av maj och kanske hade företaget planerat att introducera telefonen då, med släpp ett par veckor efteråt.

Inskolning på nytt

Foki - 16 timmar sedan

Godmorgon fina ni, ♥ Morgonen som vi skulle gå till förskolan för första gången efter drygt 3 månader tjatade Zelda om skolan och hennes kompisar nonstop.

Prisade spelet Dead Cells släpps för Android

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 10:47

Motion Twins hyllade actionplattformsspel Dead Cells har släppts för Android, tidigare än planerat. Spelet är av typen som populärt kallas ”Metroidvania” – ett teleskopord baserat på de inflytelserika serierna Metroid och Castlevania. Dead Cells har 10/10 i betyg på Steam.

Ryktesbilder på Googles nya Chromecast med Android TV

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 10:35

Google kommer enligt flera tidigare rykten att släppa en ny Chromecast som baseras på Android TV och har en tillhörande fjärrkontroll. Bilderna i artikeln har hämtats från ett läckt firmware och påstås blottlägga designen. Enheten har en mer oval form än tidigare modeller, med en matt yta.


Fler inlägg från Bokbloggar

Helgfrågan v 23

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Läsplaner i juni

Bokbloggar - 3 timmar sedan