Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från LINDA - småbarnsmamma med cancer

ONT I HUVUDET

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 23 Mar 11 kl. 11:16

Försöker helst att inte känna efter vart det gör ont, men idag är huvudvärken jobbig. Mår inget vidare och vill helst bara sova! Mår inget vidare idag. Än så länge har jag inte fått dränaget. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Elev slagen i huvudet – lärare polisanmäld

Nyhetspressen - 14 Dec 18 kl. 20:47

En elev blev, enligt egen utsago, slagen i huvudet av en lärare på Ekhagsskolan. Familjen är upprörd på hur skolledningen har agerat och har gjort en polisanmälan. – Jag är fortfarande rädd efter allt som hänt, säger eleven till Jnytt..

”Det är klart att jag tappar huvudet lite”

Nyhetspressen - 25 Oct 18 kl. 23:16

Markus Rosenbergs tryckte till Kristoffer Zachariassen i Europa League-mötet med Sandsborg.Rött kort, menade experten Kim Källström.– Det är klart att jag tappar huvudet lite, säger Rosenberg i Kanal 9..

Sport på export – på gott eller ont?

Nyhetspressen - 08 Oct 18 kl. 05:00

Sport på export – på gott eller ont? Svaret finns kanske nånstans mitt emellan. – Vi kommer att få se mer och mer av det här, säger Gunnar Svensson, hockeyagent..

Polis fick sy nio stygn i huvudet efter stenkastning

Nyhetspressen - 15 Aug 18 kl. 13:29

Efter ett ingripande blev en polispatrull i Flemingsberg utsatt för stenkastning. En av poliserna träffades av en sten och fick sy nio stygn i huvudet. I en tillbudsrapport efterfrågar polisen mer polisär närvaro i området..

Polis fick sy nio stygn på huvudet efter stenkastning

Nyhetspressen - 15 Aug 18 kl. 13:29

Efter ett ingripande blev en polispatrull i Flemingsberg utsatt för stenkastning. En av poliserna träffades av en sten och fick sy nio stygn på huvudet. I en tillbudsrapport efterfrågar polisen mer polisär närvaro i området..

Mikaela Laurén lägger handskarna på hyllan

Nyhetspressen - 24 Jul 18 kl. 15:26

Mikaela Laurén lägger handskarna på hyllan. Det bekräftade boxningsstjärnan på sin Instagram i dag: ”Det gör ont. Väldigt ont, i både hjärta och själ”, skriver Laurén..

Fredrik, 43: Calle Jonsson attackerade mig på krogen

Nyhetspressen - 21 Nov 17 kl. 06:21

Fredrik Allvin, 43, kallar våldet "oprovocerat."Han spelade black jack på krogen när han - enligt åtalet - blev slagen flera gånger i huvudet av Calle Jonsson, 34 som tidigare stått inför rätta för dråpförsök i Grekland.– Jag hade ont i ett par månader, säger Fredrik Allvin.

Man misstänks ha misshandlat kvinna med stryptag och slag i huvudet

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 14:20

Falubon ska ha tagit strypgrepp om kvinnans hals, slagit henne i huvudet och dragit i hennes armar. Nu åtalas han misstänkt för misshandel..

I huvudet på Christer Björkman i Malmö

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 10:33

Christer Björkman blir nästa huvudperson i konserthuset Malmö Lives musikserie "I huvudet på". Den 10–12 november ska Björkman, tillsammans med en rad gäster och i sällskap av Malmö Symfoniorkester, ge "exklusiva inblickar i sitt liv och sin karriär", s.

Thuresson anmäld för svingen mot huvudet

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 08:07

Malmö kan drabbas av ett tungt avbräck i semifinalserien mot HV71. Landslagsforwarden Andreas Thuresson har anmälts till Disciplinnämnden för att ha svingat sin klubba i huvudet på Dylan Reese. .


Fler inlägg från LINDA - småbarnsmamma med cancer

OM DU VILL HEDRA LINDA

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 02 Apr 11 kl. 07:46

Vi vet att det är många av er som följt Linda som har frågor om begravningen. Den kommer att äga rum i kretsen av de närmaste, men ni som vill har ändå möjlighet att skicka en sista hälsning.För er som vill hedra Linda:Tänk gärna på Lindas insamling på cancerfonden, tel.

VÅR ÄLSKADE LINDA HAR SOMNAT IN

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 29 Mar 11 kl. 18:19

Efter drygt 16 månaders kamp mot cancern har vår älskade Linda, i dag den 29 mars 2011 runt klockan 15.30, somnat in. Det hela gick lugnt och fridfullt till och Linda omgavs av så mycket kärlek av alla nära.

UNDERBARA LINDA

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 29 Mar 11 kl. 07:31

Jag kommer alltid finnas för dig och våra barn och jag älskar dig. Jag kommer att sitta jämte dig och hålla i din hand tills döden skiljer oss åt. Tack för den finaste gåvan du gett mig - våra barn.

MÅNDAG

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 28 Mar 11 kl. 18:36

Just nu sitter jag hos min fina vän här på sjukhuset. Linda är trött och sover alltmer. Hon vaknar till ibland och säger några ord men mest sover hon.

UPPDATERING

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 27 Mar 11 kl. 20:40

Tack för all omtanke och alla fina kommentarer. Det värmer mycket! Lindas situation är ganska oförändrad.

TRÖTT

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 26 Mar 11 kl. 19:52

Hej alla bloggläsare!Det är Magdalena som skriver. Jag ville bara meddela er som följer Linda att hon varit trött och sovit en del i dag.

GOD NATT

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 25 Mar 11 kl. 23:20

Denna dagen har verkligen varit hemsk! Har haft jätteont, svårt att syresätta mig tillräckligt, haft en del feber och allmänt mått kass. Har fått några besök som jag tyvärr inte orkat ta emot...

ALDRIG HELT SMÄRTFRI

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 25 Mar 11 kl. 14:38

Förmodligen kommer jag att få tillbaka pumpen. Surt, men som det är just nu funkar det inte längre. Det är outhärdligt att ha det så här och jag är inte riktigt smärtfri någon gång.

KONSTIG MAT

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 24 Mar 11 kl. 18:37

Pannkaka kan ju vara rätt gott, men just den här kombinationen vet jag inte... hård pannkaka med lingonsylt och vitkålssallad. Ska väl inte klaga, men jag har ju helt klart ätit godare maträtter!

INTE SÅ BRA BESKED

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 24 Mar 11 kl. 16:02

Tröttheten är fortfarande kvar, har lite svårt att hålla mig vaken och jag orkar knappt ta mig ur sängen. Men smärtan är något bättre nu än tidigare eftersom de har höjt dosen av mitt långtidsverkande smärtstillande, så idag har jag inte behövt ta en massa extra sprutor så det känns ju skönt. Idag har jag träffat min läkare.

DET BLEV INGET DRÄNAGE

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 23 Mar 11 kl. 18:47

Hela förmiddagen bestod av förberedelser inför att sitta dit ett dränage till ena lungan. Fick inte äta, fick duscha med speciellt medel, fick smärtstillande och lugnande (som jag inte kände av särskilt mycket, förutom att jag blev lite trött några minuter). Rullades ner till stället där jag skulle få slangen ditsatt, men när jag var där så tyckte de inte att det var tillräckligt med vätska för att tappa ur det.

ETT TESTINLÄGG

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 23 Mar 11 kl. 18:45

Hej alla Lindas bloggläsare!Jag som skriver det här heter Magdalena och jag är en av Lindas nära vänner som fått förtroendet att hjälpa Linda med att skriva inlägg här och hålla er uppdaterade om hon inte orkar skriva själv. Men just detta inlägget är bara ett test för att se att det funkar.

ONT I HUVUDET

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 23 Mar 11 kl. 11:16

Försöker helst att inte känna efter vart det gör ont, men idag är huvudvärken jobbig. Mår inget vidare och vill helst bara sova! Mår inget vidare idag.

SVARET PÅ RÖNTGEN HAR KOMMIT

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 22 Mar 11 kl. 18:38

Svaret på lungröntgen har kommit och det var inte direkt ett svar jag ville ha. Förra veckan kunde man se vätska i lungsäcken på båda sidorna. Tyvärr har det blivit värre sedan dess och framförallt på höger sida (där jag även har mest ont).

UNGEFÄR SOM INNAN

LINDA - småbarnsmamma med cancer - 22 Mar 11 kl. 14:21

Mår fortfarande inget vidare. Jag hade hoppats på att det skulle känts lite bättre i morse när jag vaknade, men tyvärr inte. Blev inte mer än 2-3 timmars sömn totalt så bara sömnbristen i sig är jobbig.