Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Ofrivilligt mycket läsning, eller hur man skall se på det

Bokbloggar - 31 Oct 19 kl. 08:20

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Så tar du emot vilddjurets märke

apg29 - 30 Apr 20 kl. 08:33

Du behöver inte vara rädd att du ofrivilligt ska ha tagit emot märket.Vilddjurets märke Upp 13:15-18. Och det fick makt att ge ande åt vilddjurets bild, så att vilddjurets bild också kunde tala och göra så att alla som inte tillbad vilddjurets bild skulle dödas.

Kul läsning om läsning!

Bokbloggar - 28 Nov 19 kl. 10:16

Isabell, 20, är 121 centimeter lång

Nyhetspressen - 14 Apr 19 kl. 10:10

På gator och torg är det inte ovanligt att Isabell Aronsson, 20, blir ett ofrivilligt bildmotiv. Det pekas och skrattas. Hon mäter 121 centimeter – och har utmaningar i livet de flesta inte ens kan föreställa sig.

Barn föddes med dna från tre föräldrar

Nyhetspressen - 13 Apr 19 kl. 07:10

En grekisk kvinna födde i veckan en son efter att ha blivit gravid genom IVF, provrörsbefruktning, där dna från tre personer användes. Det är första gången som den kontroversiella metoden används för en frisk, ofrivilligt barnlös kvinna..

Regeringen söker nordisk lösning för IS-barnen

Nyhetspressen - 12 Apr 19 kl. 13:46

Regeringen för samtal med övriga nordiska länder för att hitta en lösning på situationen för de så kallade IS-barnen som sitter fast i flyktingläger. – Om möjligt ska de föras till Sverige, kommenterar utrikesminister Margot Wallström (S)..

Lars Enarsons varning den 11 mars för en tvåstatslösning i Israel

apg29 - 12 Mar 19 kl. 12:07

Läsarmejl av NILS Donald Trump, Amerikas president tillsammans med Benjamin Netanyahu Israels premiärminister, skall nu presentera ett Fredsavtal, en Tvåstatslösning.Det innebär att landet kommer då att delas mellan palestinierna och Israel. Även staden Jerusalem skall då delas mellan Israel och Palestinierna sägs det.

De har totallösning för uppkopplade produkter

Nyhetspressen - 19 Feb 19 kl. 09:57

Ugnar som kommunicerar, samlar in data och erbjuder tjänster och produkter direkt till kunden. En totallösning för uppkopplade produkter. I början av året mottog Hounö det prestigefulla priset German Design Awards för deras molnlösning..

Nicklas, 44, är ofrivilligt barnlös: ”Män vågar inte prata om det”

Nyhetspressen - 13 Dec 18 kl. 08:17

Att leva med ofrivillig barnlöshet kan innebära en känsla av tomhet och saknad - något som många svenskar kan känner igen. Enligt forskare på Stockholms universitet drabbas  lågavlönade män i 45-årsåldern i störst uträckning. Nicklas Singh Foresti, 44, har längtat efter barn sedan han var ung.


Fler inlägg från Bokbloggar

Solsken på menyn

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Airtight

Bokbloggar - 5 timmar sedan