Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Okami kommer att komma tillbaka

Feber.se - 19 Oct 19 kl. 16:00

Ja tack! Några av de som skaparna det fantastiska spelet Okami berättade i en Twitter-video att spelet kommer att komma tillbaka. Ikumi Nakamura och Hideki Kamiya, som båda jobbade på Clover en gång i tiden, säger i klippet att Okami kommer att komma tillbaka. Något mycket mer konkret än så bjuder de inte på men när det finns en chans att få mer Okami tar man vad man får. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Yushin Okami återvänder till Japan för PRIDE FC-rematch med Ryuta Sakurai vid galan ”Deep 75 Impact”

MMAnytt - 13 Jan 16 kl. 12:02

Den förre UFC-veteranen Yushin Okami lämnar nu WSOF bakom sig för att ta sig an organisationen Deeps förste mellanviktsmästare, Ryuta Sakurai. Yushin Okami (30-10 MMA, 13-5 UFC) kommer att under nästa månad debutera för den japanska fightingorganisationen Deep, då han tar sig an Deep-veteranen Ryuta Sakurai (24-11 MMA). De båda herrarnas vägar möttes första gången i organisationen PRIDE FC den 15 februari 2004, då Sakurai fick se sig besegrad via enat domslut efter två ronder.

MMA-historierna du troligtvis inte hört del 3: ”Mamma, har du skjutit Yushin Okami?”

MMAnytt - 15 Mar 15 kl. 11:36

Förebilder är lätta att försköna bortom oss själva, något som denna nya satsning av komiska berättelser kring MMA-fighters hoppas kunna bryta ner. En gång i veckan kan du vänta dig en MMA-historia du troligtvis inte hört tidigare. Historier som orättvist nog ingen väljer att prata om eller skratta åt på regelbunden basis där målet med dessa är att humanisera atleterna vi hyllar inne i buren.

WSOF 15: Branch vs Okami – Resultat

MMAnytt - 16 Nov 14 kl. 05:47

WSOF 15 gick under natten av stapeln i USF Sun Dome i Tampa, Florida. Huvudmatchen var en titelmatch i mellanvikt där mästaren Dave Branch försvarade sin titel mot Yushin Okami. I den delade huvudmatchen möttes lättviktsmästaren Justin Gaethje och Melvin Guillard i catchvikt.

Invägningsresultat och video inför WSOF 15: Branch vs Okami

MMAnytt - 15 Nov 14 kl. 02:48

WSOF 15 kommer under natten till söndag att gå av stapeln i USF Sun Dome i Tampa, Florida. Huvudmatchen är en titelmatch i mellanvikt där mästaren Dave Branch försvarar sin titel mot Yushin Okami. Melvin Guillard missade vikten med 1.

Yushin Okami utmanar David Branch om WSoFs mellanvitkstitel

MMAnytt - 30 Jul 14 kl. 09:01

Huvudevenemanget för WSoF 15 bokades och fastställdes i natt. Det blev under en presskonferens i samband med WSoF 12 klart att den japanske forne UFC-fightern Yushin ”Thunder” Okami (30-8) blir näste förste titelutmanare för World Series of Fightings mellanviktsmästare David Branch (14-3). WSoFs vd Ray Sefo meddelade matchningen.

Yushin Okami siktar in sig på WSoF-titeln

MMAnytt - 26 Mar 14 kl. 16:03

Nu i en ny organisation så förblir ”Thunders” mål likadant som innan: Att bli mästare. Det var många fans som reagerade starkt över att den erfarne japanske veteranen Yushin ”Thunder” Okami (29-8) släppts av UFC för att ha förlorat tre av sina fem sista matcher i UFC, trots ett sammanlagt matchfacit på 13-5. I en intervju med MMA Junkie berättade Okami att han blev förvånad när hans manager berättade att han blivit släppt av UFC, men att han sedan fortsatte att blicka framåt.

Yushin Okami möter Svetlozar Savov på WSoF 9

MMAnytt - 04 Mar 14 kl. 13:37

Den mest framgångsrika japanen i UFC är nu klar för sin debut i WSoF. Sedan den japanske mellanviktaren Yushin ”Thunder” Okami (29-8) släppts av UFC, något överraskande och kontroversiellt, så har det blivit klart att World Series of Fighting tecknat kontrakt med 32-åringen från Kanagawa. WSoF kunde nyligen bekräfta för MMA fighting att Okamis debut i organisationen blir den 29:e mars på WSoF 9, mot bulgaren Svetlozar Savov (12-4).

Video: Anderson Silva vs Yushin Okami från UFC 134

MMAnytt - 22 Dec 13 kl. 16:28

UFC är mitt uppe i hype-tåget inför UFC 168, där huvudeventet är en returmatch mellan Anderson Silva och Chris Weidman. Så därför passar de på att bjuda på ett par matcher från de bägges tidigare karriärer i UFC. Denna gång är det Anderson Silvas tur där de bjuder på en match från UFC 134 då han mötte Yushin Okami.

Yushin Okami går till WSoF

MMAnytt - 14 Oct 13 kl. 09:29

Samtidigt som Bellator konsekvent säger sig vara ointresserade av fighters som nyligen har blivit släppta av UFC, värvar World series of fighting (WSoF) gärna talangerna som faller ur oktagonen. Nyligen meddelades att tungviktaren Mike Russow går till WSoF, och nu följer även Yushin Okami samma väg. Den japanske mellanviktarens fick sparken från UFC efter en knockoutförlust mot Ronaldo ”Jacare” Souza, trots tre raka segrar innan det.

Bellator osäkra på om de är intresserade av Yushin Okami

MMAnytt - 02 Oct 13 kl. 16:04

I en chock för fansen så rev UFC konraktet för Yushin Okami efter att han endast vunnit en match. Tidigare hade han kommit från tre raka vinster, vilket gjorde det hela ännu mer märkligt. UFC:s VD Dana White hävdade att det var för att Okami hade blivit som en så kallad gatekeeper, och att han aldrig skulle kunna ta en titel.


Fler inlägg från Feber.se

Team Fortress 2 Classic är släppt

Feber.se - 1 timme sedan

På riktigt nu Under gårdagen släpptes modden Team Fortress 2 Classic officiellt. Modden gör precis som namnet föreslår, det tar spelet tillbaka till spelets rötter för folk som vill uppleva spelet som det var för dryga tio år sedan. Så om du inte är en större fantast av hattar och sådant så kanske detta är ett alternativ för dig.

The Last of Us Part II-skådespelare får dödshot

Feber.se - 3 timmar sedan

För att folk inte gillar hennes karaktär Röstskådespelerskan Laura Bailey spelar Abbey i The Last of Us Part II och hon twittrade nyligen några exempel på vilka meddelanden hon har fått från folk på Twitter. Dessa meddelanden innehåller dödshot och annat skit som hon har fått på grund av folk inte gillar hennes karaktär i spelet. Ren jävla idioti och rätt så ofattbart kan jag tycka detta är.

Snubba coronaflyr Yemen via lastfartyg

Feber.se - 5 timmar sedan

En resa som tog 14 dagar Klipp där YouTube-användaren Eva zu Beck berättar om hur hon lyckades ta sig från ön Socotra i Yemen via ett lastfartyg till i Abu Dhabi där hon kunde flyga tillbaka till Europa igen. Hela båtresan tog 14 dagar där flera av dagarna bestod av väntan i hamnen i väntan på visum och negativa coronatester. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Snubbe straffar fuskare i CS:GO

Feber.se - 7 timmar sedan

Skapade en falsk fuskmjukvara YouTube-kanalen Scriptkid utvecklade en falsk fuskmjukvara som gjorde att fuskare som använde det råkade ut för en massa tokigheter. Han betalade Google en massa pengar för att hamna högst bland sökresultaten när någon sökte på fusk för Counter-Strike: Global Offensive vilket resulterade i att massvis med fuskare laddade ner hans mjukvara. Men istället för wall hacks och konstanta headshots råkade fuskarna istället ut för saker som exploderande molotovs, inverterade kontroller vid ADS samt strul vid bombplantande.

Kanye West vill bli president

Feber.se - 9 timmar sedan

Jaha Den amerikanska artisten Kanye West verkar vilja bli USA:s nästa president. Han offentliggjorde sina planer på landets nationaldag via en tweet. Han fick direkt stöd från Tesla-grundaren Elon Musk som sa att Kanye hade hans fulla stöd.

Nu rekommenderas munskydd på svenska flygplatser

Feber.se - Igår: 17:00

Låter vettigt P4 Gotland rapporterar att man det nu är starkt rekommenderat att folk bär munskydd på samtliga av Swedavias flygplatser i Sverige. Det gäller alltså flygplatserna Arlanda, Landvetter, Bromma, Malmö, Luleå, Umeå, Åre, Visby, Ronneby samt Kiruna och rekommendationen gäller inne i flygplatsernas terminaler. Rent formellt handlar det tydligen om en anpassning till säkerhetsprotokoll från den europeiska flygsäkerhetsmyndigheten EASA enligt Swedavias presstjänst.

Sagan om ringen-serien återupptar inspelningarna

Feber.se - Igår: 16:00

Och även inspelningarna av Cowboy Bebop Myndigheterna nere i Nya Zeeland har nu gett Sagan om ringen-serien från Amazon Prime tillåtelse att återuppta inspelningarna. Detta för att landet fått mer eller mindre har kontroll på coronaviruset och därav utgör produktionen ingen större fara för folkhälsan. Även inspelningarna av andra projekt så som Netflix Cowboy Bebop-serie samt James Camerons Avatar-uppföljare har fått tillåtelse att dra igång inspelningarna.

Domare Doom gjord av kritor smälter

Feber.se - Igår: 15:00

Från Vem satte dit Roger Rabbit En av de mer traumatiska bioupplevelserna jag hade som barn var när Domare Doom visade sig vara en Toon och var allmänt läskig. Dock fick han vad han förtjänade någon minut senare när han spolades bort av Dip. Just den scenen har någon nu hyllat genom att skulptera Domare Dooms huvud av kritor för att sedan smälta det.

Minecraft får frukostflingor

Feber.se - Igår: 14:00

Ja, varför inte? Kellogg's kommer släppa en ny variant av frukostflingor som heter Minecraft Creeper Crunch. Dessa kanelsmakande flingor blandas med små gröna creeper-liknande marshmallows.

Man bygger om gräsklipparen till stridsvagn

Feber.se - Igår: 14:00

Bobby approves YouTubern Jason Hibbs från Bourbon Moth Woodworking tyckte sin gräsklippare var lite tråkig så han byggde helt enkelt om den till en stridsvagn. Stridsvagnen är utrustad med en potatiskanon och ett fullt fungerande bandaggregat. Sen kan den klippa gräset också.

LinkedIn ska sluta kopiera urklippsminnet

Feber.se - Igår: 13:00

Det tackar vi för För någon vecka sedan rapporterade vi att användare av iOS 14 upptäckte att flertalet iOS-appar frekvent "spionerade" på vad som finns i mobilens urklippsminne. En av apparna som gjorde detta var LinkedIn som nu försöker bortförklara appns beteende som en bugg och att det inte ska vara så. LinkedIn nämnde också att appen inte skickar innehållet från urklippsminnet någonstans så folk ska inte vara oroliga för att använda urklipp med appen.

Springande fästingar kan etablera sig i Sverige

Feber.se - Igår: 12:00

Tack för det 2020! SVT rapporterar att den afrikanska Hyalommafästingen, som varit på besök här de senast åren, kan bli bofast här inom några decennier. Larver från dessa fästingar följer med flyttfåglar från Afrika till Sverige och forskare varnar nu att de kan etablera sig här på grind av det varmare klimatet.

My friend Pedro ska bli tv-serie

Feber.se - Igår: 11:00

Heja Malmö Det svenskutvecklade spelet My friend Pedro ska bli en tv-serie. Manuset ska skrivas av Derek Kolstad som tidigare skrivit manuset för John Wick och skriver för kommande The Falcon and the Winter Soldier. Derek ska också producera serien tillsammans med David Leitch som regisserat filmer som Deadpool 2, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw och Atomic blonde.

Använd din Olympus-kamera som webbkamera

Feber.se - Igår: 10:00

Perfekt för Zoom-eran Olympus har släppt mjukvaran OM-D Webcam som ger flertalet Olympus-kameror möjligheten att användas som webbkameror via USB. Just nu är mjukvaran endast kompatibel med OM-D E-M1X, OM-D E-M1, OM-D E-M1 Mark II, OM-D E-M1 Mark III samt OM-D E-M5 Mark II. Det fungerar endast med Windows-datorer och stödjer inte ljud.

En trailer för An American Pickle

Feber.se - Igår: 09:00

Lite som Demolition Man men ändå inte Här har vi trailern för filmen An American Pickle som handlar om Herschel Greenbaum (spelad av Seth Rogan) som faller i ett fat med inlagda gurkor och förbli inlagd där i 100 år. Efter 100 år lyckas han komma ur inläggningslaken, perfekt preserverad, och inser att världen är väldigt annorlunda. Han söker upp sin sonson (också spelad av Seth Rogan) som är lite av en loser så han försöker få lite fart på hans liv.