Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Okami kommer att komma tillbaka

Feber.se - 19 Oct 19 kl. 16:00

Ja tack! Några av de som skaparna det fantastiska spelet Okami berättade i en Twitter-video att spelet kommer att komma tillbaka. Ikumi Nakamura och Hideki Kamiya, som båda jobbade på Clover en gång i tiden, säger i klippet att Okami kommer att komma tillbaka. Något mycket mer konkret än så bjuder de inte på men när det finns en chans att få mer Okami tar man vad man får. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Yushin Okami återvänder till Japan för PRIDE FC-rematch med Ryuta Sakurai vid galan ”Deep 75 Impact”

MMAnytt - 13 Jan 16 kl. 12:02

Den förre UFC-veteranen Yushin Okami lämnar nu WSOF bakom sig för att ta sig an organisationen Deeps förste mellanviktsmästare, Ryuta Sakurai. Yushin Okami (30-10 MMA, 13-5 UFC) kommer att under nästa månad debutera för den japanska fightingorganisationen Deep, då han tar sig an Deep-veteranen Ryuta Sakurai (24-11 MMA). De båda herrarnas vägar möttes första gången i organisationen PRIDE FC den 15 februari 2004, då Sakurai fick se sig besegrad via enat domslut efter två ronder.

MMA-historierna du troligtvis inte hört del 3: ”Mamma, har du skjutit Yushin Okami?”

MMAnytt - 15 Mar 15 kl. 11:36

Förebilder är lätta att försköna bortom oss själva, något som denna nya satsning av komiska berättelser kring MMA-fighters hoppas kunna bryta ner. En gång i veckan kan du vänta dig en MMA-historia du troligtvis inte hört tidigare. Historier som orättvist nog ingen väljer att prata om eller skratta åt på regelbunden basis där målet med dessa är att humanisera atleterna vi hyllar inne i buren.

WSOF 15: Branch vs Okami – Resultat

MMAnytt - 16 Nov 14 kl. 05:47

WSOF 15 gick under natten av stapeln i USF Sun Dome i Tampa, Florida. Huvudmatchen var en titelmatch i mellanvikt där mästaren Dave Branch försvarade sin titel mot Yushin Okami. I den delade huvudmatchen möttes lättviktsmästaren Justin Gaethje och Melvin Guillard i catchvikt.

Invägningsresultat och video inför WSOF 15: Branch vs Okami

MMAnytt - 15 Nov 14 kl. 02:48

WSOF 15 kommer under natten till söndag att gå av stapeln i USF Sun Dome i Tampa, Florida. Huvudmatchen är en titelmatch i mellanvikt där mästaren Dave Branch försvarar sin titel mot Yushin Okami. Melvin Guillard missade vikten med 1.

Yushin Okami utmanar David Branch om WSoFs mellanvitkstitel

MMAnytt - 30 Jul 14 kl. 09:01

Huvudevenemanget för WSoF 15 bokades och fastställdes i natt. Det blev under en presskonferens i samband med WSoF 12 klart att den japanske forne UFC-fightern Yushin ”Thunder” Okami (30-8) blir näste förste titelutmanare för World Series of Fightings mellanviktsmästare David Branch (14-3). WSoFs vd Ray Sefo meddelade matchningen.

Yushin Okami siktar in sig på WSoF-titeln

MMAnytt - 26 Mar 14 kl. 16:03

Nu i en ny organisation så förblir ”Thunders” mål likadant som innan: Att bli mästare. Det var många fans som reagerade starkt över att den erfarne japanske veteranen Yushin ”Thunder” Okami (29-8) släppts av UFC för att ha förlorat tre av sina fem sista matcher i UFC, trots ett sammanlagt matchfacit på 13-5. I en intervju med MMA Junkie berättade Okami att han blev förvånad när hans manager berättade att han blivit släppt av UFC, men att han sedan fortsatte att blicka framåt.

Yushin Okami möter Svetlozar Savov på WSoF 9

MMAnytt - 04 Mar 14 kl. 13:37

Den mest framgångsrika japanen i UFC är nu klar för sin debut i WSoF. Sedan den japanske mellanviktaren Yushin ”Thunder” Okami (29-8) släppts av UFC, något överraskande och kontroversiellt, så har det blivit klart att World Series of Fighting tecknat kontrakt med 32-åringen från Kanagawa. WSoF kunde nyligen bekräfta för MMA fighting att Okamis debut i organisationen blir den 29:e mars på WSoF 9, mot bulgaren Svetlozar Savov (12-4).

Video: Anderson Silva vs Yushin Okami från UFC 134

MMAnytt - 22 Dec 13 kl. 16:28

UFC är mitt uppe i hype-tåget inför UFC 168, där huvudeventet är en returmatch mellan Anderson Silva och Chris Weidman. Så därför passar de på att bjuda på ett par matcher från de bägges tidigare karriärer i UFC. Denna gång är det Anderson Silvas tur där de bjuder på en match från UFC 134 då han mötte Yushin Okami.

Yushin Okami går till WSoF

MMAnytt - 14 Oct 13 kl. 09:29

Samtidigt som Bellator konsekvent säger sig vara ointresserade av fighters som nyligen har blivit släppta av UFC, värvar World series of fighting (WSoF) gärna talangerna som faller ur oktagonen. Nyligen meddelades att tungviktaren Mike Russow går till WSoF, och nu följer även Yushin Okami samma väg. Den japanske mellanviktarens fick sparken från UFC efter en knockoutförlust mot Ronaldo ”Jacare” Souza, trots tre raka segrar innan det.

Bellator osäkra på om de är intresserade av Yushin Okami

MMAnytt - 02 Oct 13 kl. 16:04

I en chock för fansen så rev UFC konraktet för Yushin Okami efter att han endast vunnit en match. Tidigare hade han kommit från tre raka vinster, vilket gjorde det hela ännu mer märkligt. UFC:s VD Dana White hävdade att det var för att Okami hade blivit som en så kallad gatekeeper, och att han aldrig skulle kunna ta en titel.


Fler inlägg från Feber.se

Inkas Sentry Civilian - när du vill känna dig som SWAT

Feber.se - 8 timmar sedan

Eller bara vill ha något säkert till mataffären Inkas Armored Vehicle Manufacturing presenterar nu en uppgraderad version av deras bepansrade domedagsbil Sentry Civilian. Den här är designad att fungera som en vardagsbil men som ni säkert förstår är den så mycket mer än något man bara åker till återvinningsstationen med. Bilen baseras på en Ford F-550-plattform och därefter har man moddat allt undertill för att klara hård körning och eventuella yttre attacker.

Kia uppdaterar elbilen e-Niro

Feber.se - 9 timmar sedan

Får bland annat snabbare laddning Kia släpper nu en uppdaterad version av den helt eldrivna modellen e-Niro. Bakljusen har ny design men annars verkar man ha låtit utsidan vara. Insidan har fått en ny instrumentbräda och en infotainmentskärm som vuxit från 7 till 10,25 tum.

Bonusfamiljen får en fjärde säsong

Feber.se - 9 timmar sedan

Ryktena stämde Nu är det klart att SVT kommer att sända en fjärde säsong av sin populära relationsserie Bonusfamiljen rapporterar Expressen. Tidigare i år avslutades den tredje säsongen vilken många trodde även skulle bli seriens sista säsong. Det gick dock rykten om att det skulle bli en förlängning av serien och dessa verkar ha stämt.

Techmedier tycker till om Google Stadia

Feber.se - 9 timmar sedan

Funkar finfint, men inget man tävlar med Google Stadia släpps i morgon och om ni undrar hur det är att spela på en konsollös konsol så kan ni kika på lite åsikter från diverse techmedier ovan och under. För att göra en lång historia kort så fungerar Stadia förvånansvärt bra och levererar till stor del en fungerade konsolupplevelse och det finns en hel del potential kring plattformen. Ovan kan ni höra vad Engadget säger om Stadia och nedan hittar ni åsikter från Tested, CNET, och IGN.

Bytedance ryktas starta Spotify-konkurrent

Feber.se - 9 timmar sedan

TikToks ägare verkar vilja göra typ allt Financial Times rapporterar om nya rykten som gör gällande att det kinesiska företaget Bytedance ska dra igång en tjänst för streamad musik, något som det även ryktades om att företaget skulle göra i våras. Bytedance är antagligen mest kända för sin populära sociala medie-app TikTok, en app vars popularitet Bytedance i mångt och mycket kan tacka uppköpet av den konkurrerande appen Musical.ly för två år sedan.

Lamborghini Aventador för dig som behöver synas lite extra

Feber.se - 10 timmar sedan

Wrappad i blingigt krom Om du känner att för få folk tittar på din Lamborghini Aventador SVJ när du glider förbi kanske det kan vara en god idé att wrappa den på det här viset? Krom-bilar är ute, nu är det krom som ändrar färg som gäller. Tydligen.

Cyberpunk 2077 visas upp på Dreamhack Winter 2019

Feber.se - 10 timmar sedan

CD Projekt RED gästar nördfesten Dreamhack Winter 2019 går av stapeln i slutet av november och Bandai Namco meddelar idag att spelfesten kommer gästas av inga mindre än CD Projekt RED. Utvecklarna kommer under tre sessioner visa upp gameplay från Cyberpunk 2077, mer specifikt den 45 minuter sessionen som visats bakom stängda dörrar för media på spelmässor, och köra lite Cyberpunk-relaterade tävlingar tillsammans med Komplett. Gameplaysessionerna kommer köras i Hammarskjöldsalen och tiderna ser ut som sådan: · Fredag 29 nov 19:00 (Live Gameplay Presentation) · Lördag 30 nov 15:00 (Live Gameplay Presentation) · Söndag 1 dec 12:00 (Live Gameplay Presentation) Komplett kommer vara på plats och kränga diverse PC-prylar, men gänget kommer samarbeta ordentligt med CD Projekt RED och butiken kommer se ut som Night City, vilket är staden Cyberpunk 2077 utspelar sig i.

Elnätet i Hälsingland pallar inte Microsofts krav

Feber.se - 10 timmar sedan

Gävle och Sandviken kan få vänta i tio år på Microsofts datacenter Tidigare i år fick Microsoft bygglov för att bygga datacenter i Gävle och Sandviken men nu verkar det som om regionens elnät inte har kapacitet att leverera el i den omfattningen Microsoft kräver till sina anläggningar. Detta kan vara något som gör att byggandet av Microsofts eventuella datacenter i regionen kan dröja upp till tio år. Detta enligt Gävle Energis vd Håkan Jönsson som säger att det kan ta upp till tio år att bara få tillstånd att bygga ut elnätet i området.

Elnätet i Gästrikland pallar inte Microsofts krav

Feber.se - 10 timmar sedan

Gävle och Sandviken kan få vänta i tio år på Microsofts datacenter Tidigare i år fick Microsoft bygglov för att bygga datacenter i Gävle och Sandviken men nu verkar det som om regionens elnät inte har kapacitet att leverera el i den omfattningen Microsoft kräver till sina anläggningar. Detta kan vara något som gör att byggandet av Microsofts eventuella datacenter i regionen kan dröja upp till tio år. Detta enligt Gävle Energis vd Håkan Jönsson som säger att det kan ta upp till tio år att bara få tillstånd att bygga ut elnätet i området.

Trailer för fjärde säsongen av The Expanse

Feber.se - 11 timmar sedan

Drar igång 13 december Amazon har släppt en ordentlig trailer för den fjärde säsongen av The Expanse och ni kan skåda detta alster ovan. I den fjärde säsongen får vi följa besättningen på Rocinante som i uppdrag av U.N.

Nu byter Audio Video namn till Elon Ljud och Bild

Feber.se - 11 timmar sedan

Elon ska börja sälja både vitvaror och brunvaror I våras inledde hemelektroniföretaget Elon Group ett samarbete med Electra Group som bland annat innebar att Elektragruppens Audio Video-butiker skulle byta namn till Elon Ljud och Bild. Nu är detta namnbyte genomförts rapporterar IDG vilket innebär att de båda företagen nu tillsammans har cirka 400 butiker i Sverige. Elons traditionella butiker kommer fortsatt att fokusera på vitvaror, som till exempel kylskåp och tvättmaskiner, medan Elon Ljud och Bild kommer att satsa på hemelektronik, så kallade brunvaror.

Teaser släppt för Avenue 5

Feber.se - 11 timmar sedan

Från skaparen av Veep Armando Iannuccis Veep avslutades i våras, men räds icke! Fler Iannucci-serier är på ingång! HBO har släppt en teaser för Iannuccis nya serie Avenue 5 och denna kan ni skåda ovan.

Logitech G släpper Adaptive Gaming Kit

Feber.se - 11 timmar sedan

Paket med knappar till Microsofts Adaptive Controller Microsoft släppte sin Xbox Adaptive Controller förra året och nu har Logitech G bestämt sig för att göra den anpassningsbara kontrollen ännu mer anpassningsbar. Logitech G Adaptive Gaming Kit är ett paket med massvis med olika knappar som kan kopplas till Xbox Adaptive Controller. Mer specifikt tre små knappar, tre större knappar med mekaniska brytare, fyra lättaktiverade knappar, två triggers samt mattor där du kan placera knapparna.

Vi har kollat in Ford Mustang Mach-e

Feber.se - 12 timmar sedan

Snyggare i verkligheten Att Ford väljer att presentera sin första(:ish) helelektriska bil i Norge är inga konstigheter eftersom de lär vara landet som skriker högst efter elbilar. I ett land där 45 procent av alla nya bilar är elbilar är det inte lätt att vara återförsäljare åt ett märke som inte har några att erbjuda. Inte roligt att vara Ford-handlare då alltså.

Lite gameplay från Project Resistance

Feber.se - 12 timmar sedan

Från alla spelares perspektiv Suktar ni efter att få se lite gameplay från Capcoms kommande Resident Evil-spinoff Project Resistance? Möjligtvis inte, men IGN har levererat en video som ger oss 16 minuters spelande från spelet där fyra överlevare försöker göra sitt bästa för att ta sig an utmaningarna som Mastermind-spelaren petar in. Läs vidare och kommentera: https://feber.