Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Paow

Ologiskt tänkande.

Paow - 30 Dec 13 kl. 16:50

I Sverige är tydligen ”svenska tjejer” orrar för att vi frigör våran sexuella läggning och älskar att(ursäkta ordet) att knulla! Så är vi enligt många med ”utländska kulturer” orrar, borde du, värda att bli våldtagna osv. Jag är inte rasist men… Jag accepterar inte den kvinnosyngn många kulturer/religioner har med sig. Jag är trött på att bli kallar hora för att jag är frigjord, jag är trött på att få höra kränkande ord. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Blänkande amerikanare lockade för 26:e året

Nyhetspressen - 17 Jun 18 kl. 12:13

Under lördagen fylldes Folkets park i Björneborg av både fordon och besökare..

Framtidens byråer letar efter kreativitet och kritiskt tänkande

Nyhetspressen - 07 Jun 18 kl. 07:00

Kreativitet, kritiskt tänkande och bra på problemlösning är egenskaper som värderas högt på framtidens byrå. Det framgår i Bohmans nätverks senaste rapport..

Ylva Johansson kommenterar Mottagandeutredningens slutbetänkande

Nyhetspressen - 28 Mar 18 kl. 13:11

Den 28 mars överlämnade Mottagandeutredningen sitt slutbetänkande till arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson. Med anledning av utredningens förslag kommenterar Ylva Johansson: – Regeringen har under mandatperioden genomfört flera viktiga strukturreformer för att förbättra mottagandet av asylsökande och nyanlända, och för att stärka vägen in på arbetsmarknaden och in i samhället. Alla som kan jobba ska jobba.

[PLUS] Onödigt – men inte helt ologiskt

UNDERBARACLARA - 16 Feb 17 kl. 22:03

IBK Dalen hade segern inom räckhåll, men Sirius kunde i slutet vända matchen till sin fördel.

Nog med positivt tänkande

Bokhora - 15 Nov 16 kl. 18:52

Jag måste vara ärlig med er: Jag har inte läst speciellt mycket under de senaste veckorna. Efter att vi fick barn för mindre än en månad sedan har det mesta av min tid gått åt till att ta hand om babyn och så fort hon sover jobba bort de mest akuta jobbuppdragen. När jag för drygt sex år sedan befann mig i samma situation lovade jag mig själv att verkligen ta det lugnt och njuta av den omtalade babybubblan (vad ÄR egentligen en babybubbla?

Prioriterar tänkande framför känslostorm

Nyhetspressen - 03 Nov 16 kl. 19:30

Politiska, sociala, psykologiska, juridiska, filosofiska, feministiska – det finns otaliga ingångar till Cannesvinnaren, om en unga kvinnan som väljer bort en lovande juristkarriär för att i stället undervisa fattiga tonåringar i samhällskunskap..

Lönevapnet som skapar en tystnad

Nyhetspressen - 18 Oct 16 kl. 06:00

Svensk skola borde vara en plats för intellektuellt utbyte av åsikter och argument. Kritiskt tänkande skulle vara förhärskande och högt i tak en livsluft..

Varför struntar våra politiker i folkets åsikter?

UNDERBARACLARA - 12 Oct 16 kl. 20:00

Hur mår egentligen demokratin i våra nordliga län? Inget vidare just nu vill jag påstå. Inför en av de största förändringarna i Sverige under modern tid, bildande av nya storregioner, så kom Konstitutionsutskottet med ett betänkande till vår riksdag.


Fler inlägg från Paow

Dinner på mister french

Paow - i förrgår: 22:21

Ö-liv

Paow - 29 Jun 18 kl. 19:10

Är ute på landet med en god vän! Så skönt! Nu känns det verkligen som sommar!

NO MAN´S WOAMAN

Paow - 27 Jun 18 kl. 22:49

STATUS PÅ LIVET

Paow - 27 Jun 18 kl. 12:43

Mår: Har träffat en psykolog och har konstaterat att mitt mående vart svajigt pga av dåliga relationer och press från omvärlden (typ ni som skriver elaka saker)samt kommit fram till att jag egentligen är en introvert person som blivit tvungen att agera extrovert och därför känner jag press på mig blablabla samt min ätstörning berott på att jag vill ha kontroll på något i mitt liv. Jag gick ändå till psykologen 5 gånger på 3 veckor, kämpigt men jag gjorde det.. Det jag behöver är en livscoach tror jag.

Hälsocafe

Paow - 26 Jun 18 kl. 18:50

Har haft en paus.

Paow - 21 Jun 18 kl. 21:04

Livet går upp och ner ibland. Just nu är det lite jobbigt och jag har flytt från mycket. Men jag försöker.

Sommardagar

Paow - 14 Jun 18 kl. 13:54

Promenad med bästis

Paow - 10 Jun 18 kl. 23:19

Mr french

Paow - 10 Jun 18 kl. 12:57

Känns verkligen som att jag bor på mr french. Har vart där 3 dager i rad på både middag fest och dagsfest haha.

Grattis Sverige.

Paow - 06 Jun 18 kl. 21:27

Idag så har det ju vart Sveriges nationaldag. Den firade jag och Elli genom att umgås med Ellis dotter Molly. Vi fixade våra naglar och jag fick vara barnvakt helt själv en timma.

Art

Paow - 06 Jun 18 kl. 10:05

Igår mötte jag upp mina fina vänner och åt middag på ett av mina favvoställen. Så god mat! Efter det drog vi till nordic face awards.

Sverige! I love You

Paow - 04 Jun 18 kl. 13:24

Alltså jag är SÅ glad över att jag är hemma. Ni fattar inte. Jag älskar Sverige.

VITA TÄNDER

Paow - 03 Jun 18 kl. 16:22

Samarbete. Jag har använt kolpulver från belissas(länk) ett tag nu och mina tänder börjar bli supervita. Och det funkar verkligen.