Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Om Jesus är Gud hur kan han vara Guds Son - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

Om Jesus är Gud hur kan han vara Guds Son

apg29 - 26 Jan 22 kl. 18:30

På ett tydligt och pedagogiskt sätt svarar jag på fr¨gan som jag ofta har fått på TikTok.På ett tydligt och pedagogiskt sätt svarar jag på frågan som jag ofta har fått på TikTok. På ett tydligt och pedagogiskt sätt svarar jag på frågan som jag ofta får på TikTok. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Guds Kärlek förvandlar

apg29 - 15 timmar sedan

Mannen jag mötte kan Guds kärlek förvandla. För Gud finns inga hopplösa fall, det är mitt liv ett vittnesbörd på. Uträknad av samhället men inte av Gud.

Föraktets synsätt har inget i Guds rike att göra

apg29 - 15 May 22 kl. 18:28

Hade jag nu haft förakt mot muslimer hade inte Gud kunnat använda mig till att välsigna och be för henne idag. Vi kristna har ett uppdrag och det är att vara ljus och salt i världen. Vi har närmare cirka en miljon muslimer i Sverige.

Treenigheten ? Gudomen

apg29 - 15 May 22 kl. 14:31

Varje gång man försöker förklara treenigheten på ett intellektuellt sätt så misslyckas det, eftersom denna bibliska sanning går inte förstås på ett intellektuellt sätt. För att kunna förstå treenigheten ? eller om du så vill ?

McDonalds i Danmark förbjuder muslimsk bön

apg29 - 26 Apr 22 kl. 14:15

Muslimer som arbetar för McDonalds i Danmark får inte längre använda arbetsplatsen för att be till islams gud Allah. Anledningen till att McDonalds förbjuder muslimsk bön på sina restauranger beror på att en muslimsk anställd använde restaurangens lekrum för att be under den muslimska fastemånaden ramadan.Muslimens böneritual filmades och las ut på Facebook av en person som ifrågasatte att lekrummet användes för det ändamålet.

Helvetet är evigt

apg29 - 23 Apr 22 kl. 16:11

Varför måste helvetet vara evigt? Därför att du är en evighetsvarelse. Din ande, din invärtes människa är evig och går inte att utplåna.

Den verkliga orsaken till de muslimska påskupploppen

apg29 - 21 Apr 22 kl. 22:54

Bild: Svt.se.När framträdande muslimer intervjuas i tv, radio och tidningar så tar de naturligtvis avstånd från dessa upplopp, men i nästa andetag säger de i princip att det skulle inte hänt om inte polisen hade gett Rasmus Paludan tillstånd att ha en allmän sammankomst.

Namninsamling för att införa muslimsk hädelselag i Sverige

apg29 - 19 Apr 22 kl. 14:25

Och att bränna polisbilar, skada poliser, kasta tunga dödliga gatstenar och molotovcocktails är inte det hatbrott? Det är väldigt brottsligt. Vad är alla namninsamlingar mot dessa avskyvärda brott?

Holger Nilsson: Vad hände på påsken?

apg29 - 16 Apr 22 kl. 14:59

Holger Nilsson: Vad hände på påsken?? För 2000 år sedan dog Jesus på korset. Han försonade hela mänskligheten med Gud.

Jesus vann seger och bröt dödens makt

apg29 - 14 Apr 22 kl. 13:46

Den dagen vi böjde våra knän vid korset, och oförtjänt tog emot Jesus som Herre i våra liv, var inte bara något som berörde vårt liv här och nu, men något som var avgörande för hela vår evighet. Jes 53: 3 - Föraktat var han och övergiven av människor, en smärtornas man och förtrogen med krankhet; han var såsom en, för vilken man skyler sitt ansikte, så föraktat, att vi höll honom för intet.Där hängde han, Guds rena offerlamm.

Google uppmärksammar Son Doong-grottan

Feber.se - 14 Apr 22 kl. 09:45

Enorm grotta i Vietnam får egen doodle Idag har Google lagt upp en så kallad "doodle" på sin startsida vilken uppmärksammar den enorma grottan Son Doong i Vietnam. Idag är det 13 år sedan grottan officiellt upptäcktes efter att en vietnamesisk bonde lett två forskare till den stora grottan. Bonden hade själv råkat hitta ingången till grottan redan på 1990-talet men då inte lagt någon större vikt vid det.


Fler inlägg från apg29

Guds Kärlek förvandlar

apg29 - 15 timmar sedan

Mannen jag mötte kan Guds kärlek förvandla. För Gud finns inga hopplösa fall, det är mitt liv ett vittnesbörd på. Uträknad av samhället men inte av Gud.

Christer Åbergs CD & böcker

apg29 - 18 May 22 kl. 18:03

CD - En vän så godEn vän så god är min första CD. Den innehåller favoritsånger som jag tycker mycket om att sjunga och en sång spelar jag också ukulele. 150 kr Fraktfritt Swish: 072 203 6374 (Märk ?

Är nuBibeln biblisk?

apg29 - 15 May 22 kl. 18:52

Många som köper nuBibeln tror att översättningen är gjord av en evangelisk kristen översättare, eftersom den är framtagen av Biblia (tidigare Internationella Bibelsällskapet) och utgiven av Sjöbergs förlag som ger ut kristen evangelisk litteratur. Men i själva verket är huvudöversättaren en villolärare när det gäller grundläggande kristen tro och om Jesus. Skillnaden mellan Biblia och A.

Föraktets synsätt har inget i Guds rike att göra

apg29 - 15 May 22 kl. 18:28

Hade jag nu haft förakt mot muslimer hade inte Gud kunnat använda mig till att välsigna och be för henne idag. Vi kristna har ett uppdrag och det är att vara ljus och salt i världen. Vi har närmare cirka en miljon muslimer i Sverige.

Varför säger Socialdemokraterna ja till Nato?

apg29 - 15 May 22 kl. 18:18

Bild: Aftonbladet. Socialdemokraterna säger ja till ett svensk Natomedlemskap, kan vi nu läsa i den socialdemokratiska tidningen Aftonbladet. Man kan fundera på varför Socialdemokraterna säger ja till Nato så snabbt.

Treenigheten ? Gudomen

apg29 - 15 May 22 kl. 14:31

Varje gång man försöker förklara treenigheten på ett intellektuellt sätt så misslyckas det, eftersom denna bibliska sanning går inte förstås på ett intellektuellt sätt. För att kunna förstå treenigheten ? eller om du så vill ?

Är islam förenlig med västerländska värderingar?

apg29 - 07 May 22 kl. 16:18

Under påskhelgen blev det upplopp efter att Rasmus Paludan brände Koranen offentligt. Vad beror de våldsamma reaktionerna på? Förespråkas våld i Koranen och haditherna?

Tredje världskriget? - Ukrainakriget och Bibelns profetior

apg29 - 06 May 22 kl. 19:04

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson med anledning av Ukrainakriget. Alltfler börjar talar om tredje världskriget. Vad säger profetiorna?

Evigt straff och evigt liv i Bibelns grundtext

apg29 - 06 May 22 kl. 18:35

Det råder alltså ingen som helst tvivel. Både gamla och nya testamentet talar om evigt straff och evigt liv.Evigt straff och evigt liv Matt.

Vilka kastas i helvetet?

apg29 - 04 May 22 kl. 11:26

En plats för djävulen och hans änglarDessa är alltså de som hamnar i helvetets brinnande eld som kommer brinna i evigheternas evigheter.Helvetet är den plats som skapats av Gud för att straffa djävulen och hans fallna änglar (Matteus 25:41).Matt 25:41 Sedan ska han också säga till dem som står på vänstra sidan: Gå bort från mig, ni förbannade, till den eviga elden, som har ställts i ordning åt djävulen och hans änglar.

Gammal profetia aktuell om hotet från Ryssland

apg29 - 03 May 22 kl. 11:01

Nytt hot från Ryssland! Profetia aktuell genom detta nya hot.Står vi inför uppfyllelsen av denna gamla profetia?

Profetiska nyheter ? CERN, Det tredje världskriget och den vita hästen

apg29 - 01 May 22 kl. 12:39

Putin har svarat tillbaka att Storbritannien är nu ett primärt mål för Moskva! Storbritanniens försvarsminister var ute och varnade för att vi bara kan vara dagar från att Putin förklarar ett nytt och ett tredje världskrig! Kära Vänner!

Crossnet hackat för en vecka sedan - Fortfarande ligger många kristna hemsidor nere

apg29 - 30 Apr 22 kl. 12:24

Flera kristna hemsidor ligger nere efter en hackerattack mot företaget Crossnet för en vecka sedan. Crossnet har tidigare blivit attackerad, då de drev den kristna sajten crossnet.se.

Rysk TV: Det tredje världskriget utlöstes då det ryska krigsskeppet sjönk

apg29 - 28 Apr 22 kl. 20:32

I Ryssland är man inte i tvivel! På rysk tv hävdade man för nyligen att ?det tredje världskriget utlöstes då det ryska krigsskeppet sjönk för att par dagar sedan i Svarta havet?.

Vad menar Jesus när han säger: Inte alla som säger Herre, Herre, till mig ska komma in i himmelriket?

apg29 - 27 Apr 22 kl. 20:13

Vad menar Jesus när han säger: Inte alla som säger Herre, Herre, till mig ska komma in i himmelriket? Menar han att inte alla blir frälsta som åkallar hans namn? Eller vad menar han?