Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från RAHLENFELDT

Onsdag 9 Nov

RAHLENFELDT - 09 Nov 11 kl. 19:49

- Haft en skön dag på stan med Lisa och fixat massa saker inför morgondagen! Var även på ett möte som gick bra angående ett framtida jobb. Nice day! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

UFC 218: Frankie Edgar skadad – drar sig ur titelmatchen mot Max Holloway

MMAnytt - 09 Nov 17 kl. 04:15

Under natten avslöjades tråkiga nyheter, då det står klart att den forne lättviktsmästaren Frankie Edgar tvingas hoppa av den efterlängtade titelmatchen mot den nykrönta fjäderviktsmästaren Max Holloway, som var bokad som huvudmatch på UFC 218. Nyhoten rapporterades först av brasilianska Combate och har sedan dess bekräftats av källor till MMAnytt. Mood!

Meteorologernas dom: På onsdag blir det vår!

Nyhetspressen - 19 Feb 17 kl. 10:58

På onsdag blir det vår i södra Skåne!Ja, i alla fall enligt den meteorologiska definitionen av vad våren är. Faktum är att vintern inte ens har kommit till vissa platser...

Bilstöld i Hedemora natten till onsdag

Nyhetspressen - 16 Feb 17 kl. 14:42

En bil har stulits i Hedemora natten till onsdag..

Bilderna som får oss att älska Munksjön

Nyhetspressen - 04 Jan 17 kl. 22:30

    ?? #jkpg #jönköping #munksjön #vsco #vscocam #winter Ett foto publicerat av Johanna Hallbäck (@johannahallback) Nov 8, 2016 kl. 10:11 PST     A walk in my beautiful town.

UAH November 2016

The Climate Scam - 01 Dec 16 kl. 15:55

Resultatet för temperaturmätningar med satellit enligt UAH har nu kommit. + 0,45 C. Det är nu extremt sannolikt att 2016 blir det varmast uppmätta året enligt den här mätserien skriver Roy Spencer på sin blogg.

Investera i välfärd är inte riskfritt

Nyhetspressen - 26 Nov 16 kl. 06:00

Replik på Maria Nybergs artikel från den 22 nov. Vänsterpartiet tror att det finns en enda magisk lösning för den svenska välfärden..

Då kommer USA-valet att avgöras

Nyhetspressen - 07 Nov 16 kl. 17:23

Tidigt på onsdag morgon vet vi vem som blir USA:s nästa president. I alla fall om valförfarandet går enligt planerna. Då ska du ställa klockan för att hålla koll händelserna under natten mellan tisdag och onsdag..

Android 7.0 debuterar med blygsamma 0,3 % i Googles statistik

Swedroid.se - Allt om Google Android - 08 Nov 16 kl. 01:46

Google har publicerat ny statistik över hur vanliga de olika versionerna av Android är globalt. Uppgifterna gäller sjudagarsperioden som slutade sjunde november. Android 7.

Vitbergsbadet stängde av tekniska problem

UNDERBARACLARA - 08 Aug 16 kl. 16:27

På grund av tekniska problem stängde Vitbergsbadet i Skellefteå idag vid lunchtid. Tekniker ska undersöka problemet under onsdag morgon och därför är badet stängt måndag och tisdag. Eventuellt kan det öppna igen på onsdag.


Fler inlägg från RAHLENFELDT

MY INSTAGRAM

RAHLENFELDT - 18 Dec 12 kl. 22:26

- Nu när jag slutat blogga så kan du följa mitt liv i LA på min Instagram som sagt, RAHLENFELDT heter jag där!

Thank you for almost four years

RAHLENFELDT - 10 Dec 12 kl. 22:15

- Jag har nu bloggat i snart fyra år och på dessa fyra år har det hänt mycket som ni kan se. Har verkligen varit kul att dela med mig av mina tankar, dagar i bilder och inspiration. Men nu har jag kommit till den punkten då jag känner att boken ( bloggen ...

Polo Lounge, The Beverly Hills Hotel

RAHLENFELDT - 08 Dec 12 kl. 09:05

- Haft ett intressant möte på Polo Lounge, Beverly Hills Hotel med belinis och snacks och snackade kommande projekt inom musik och fashion. Sedan blev det middag med vänner på Asia de Cuba och sedan event party för en ny lansering av Vodka. Avslutade ...

I still have my feet on the ground, I just wear better shoes.

RAHLENFELDT - 06 Dec 12 kl. 05:13

- Btw, new haircut and colour today!

xoxo Gossip Girl

RAHLENFELDT - 04 Dec 12 kl. 21:41

- I dag har jag haft en "hemma dag" som innebär sovmorgon med Gossip Girl sedan brunch och lång promenad med hundarna. Jobb några timmar på min laptop. I Kväll hade jag en timmas SPA på Equinox och sedan shoppade jag lite produkter.

Last Night

RAHLENFELDT - 04 Dec 12 kl. 03:11

- Igår var det verkligen en oförglömlig kväll på The Travor Project Gala. Ni som inte vet vad det är kan läsa om det här, The Trevor Project. Då några av mina vänner donerade flera hundra tusen så fick dom där med ett bord på galan och det var så jag var ...

Getting ready for The Trevor Project Gala

RAHLENFELDT - 03 Dec 12 kl. 01:15

- Fixar det sista för min outfit och snart blir jag hämtad för att gå på The Trevor Project Gala dinner. Kommer bli super kul! Hugs and love!

Dogs Fashion

RAHLENFELDT - 02 Dec 12 kl. 09:20

- När hundarna var på spa så passade jag på att köpa några söta kläder till dom medans jag väntade, detta är min favorit och Graf älskar den!

My day

RAHLENFELDT - 02 Dec 12 kl. 09:16

- Det är första gången på hela tiden jag varit här i LA som det regnat två dagar i rad..Men faktiskt skönt! Har fått massor gjort denna lördagen, köpt nytt porslin till mitt kök, tagit hundarna till hund-spa och köpt saker till min Ipad plus en ny fluga ...

BOA Steakhouse

RAHLENFELDT - 01 Dec 12 kl. 00:04

- Träffade upp ett gäng vänner och hade dinner på BOA steakhouse, super trevligt! Sedan blev det mingel på en klubb här i Hollywood. xx - Redo för dinner !

You need to stay fit in BH!

RAHLENFELDT - 29 Nov 12 kl. 23:51

- Min våning ligger verkligen perfekt här i Beverly Hills, på ena sidan har jag mitt gym där jag precis varit, och nedanför gatan ligger ett Starbucks och på andra sidan ligger en av Beverly Hills bästa plastikkirurg mottagning, så allt man behöver finns ...

My new baby

RAHLENFELDT - 29 Nov 12 kl. 03:08

Karl Lagerfeld Watch Collection

RAHLENFELDT - 28 Nov 12 kl. 01:44

- Karl Lagerfeld will launch a watch collection on February 28, 2013.Karl Lagerfeld said, “You cannot buy time but you can get a beautiful watch to measure time without spending a fortune.” Retail price points will range from $150 – $595 USD.

Las Vegas Pictures

RAHLENFELDT - 27 Nov 12 kl. 23:01

- Här kommer lite mer bilder från när jag var i Las Vegas tidigare i månaden.

Poisoned pig

RAHLENFELDT - 27 Nov 12 kl. 10:01

- Ja som ni ser har jag svarat på några frågor i inlägget nedan, så ni läsare får en liten mer personlig bild av mig. Annars ikväll så har jag jobbat på min laptop och beställde Hawaiian burger och sweet potato fries som jag precis tryckt i mig, i morgon ...