Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Livsvinst

Operationstid

Livsvinst - 10 Jun 14 kl. 22:57

Det kom ett brev från Ersta före helgen. Med en operationstid redan den 7 juli. Om ganska precis en månad. Efter stora funderingar på om det var en bra tid för mig, med tanke på vår redan bokade resa till Spanien den 30/6 och att jag har ett webbjobb som jag precis påbörjat som behöver en frisk och pigg Joanna. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Solbritts operation avbröts

UNDERBARACLARA - 10 Aug 16 kl. 22:01

Solbritt Björkstrand skulle äntligen få sin operation mot cancern i bukspottskörteln. Men operationen idag avbröts – cancern var för långt framskriden. Det här berättar Expressen.

[PLUS] Ny vändning: Solbritt får operationstid vid Nus

UNDERBARACLARA - 03 Aug 16 kl. 15:41

Från djup förtvivlan till nytt hopp.

Nytt besked: Solbritt får operationstid

UNDERBARACLARA - 03 Aug 16 kl. 14:33

Från mardröm till glädjebesked – på ett dygn. På onsdagen fick cancersjuka Solbritt Björkstrand telefonsamtalet som ger familjen nytt hopp: ”Det finns helt plötsligt en operationstid för mig”, säger hon. Det var på onsdagen som den stora canceroperationen skulle äga rum på Norrlands universitetssjukhus i Umeå.


Fler inlägg från Livsvinst

Hår & RFSL-minnen

Livsvinst - 07 Dec 17 kl. 17:27

Efter jobbet i går var det dags för en liten uppiffning. Läget var akut och jag kände mig som en grå mus. Till skillnad från nu efter uppiffningen då jag känner mig som en upplyst unicorn.

Nytt jobb tjohoo!

Livsvinst - 06 Dec 17 kl. 11:20

I fredags morse var jag på en arbetsintervju för ett jobb som digital kommunikatör, ett vik till sommaren som skulle passa mig perfekt. Jobbet på Naturvårdsverket som webbredaktör börjar lida mot sitt slut (också ett vik) och jag var tvungen att se om mitt eget hus då framtiden här kändes oklar just nu. Jag har verkligen trivts bra med mina arbetskamrater och klimatet här.

Vilken helg!

Livsvinst - 04 Dec 17 kl. 16:27

Vissa helger går i slowmotion, andra i 180. De flesta i 140. Den här helgen gick i 220.

Adventskalender

Livsvinst - 01 Dec 17 kl. 14:23

Äntligen december och nästan juletider. Och julefridsmys. Stjärnor i fönstren och adventskalender.

Min spanska Loui

Livsvinst - 29 Nov 17 kl. 16:12

I dag är det exakt tre år sedan Loui kom till mig. Med andra ord också tre år sedan jag bodde i Spanien och jobbade som mäklare. Time flies… Älskade Loui.

Novemberdeppigt väder

Livsvinst - 28 Nov 17 kl. 13:44

Det här med november har aldrig riktigt varit min grej. Jag är otroligt lättpåverkad av väder och vind. Regn och mörker gör inget gott med mig.

Tittut

Livsvinst - 24 Nov 17 kl. 11:27

Det kan vara så att jag saknat att skriva. Det är så kan jag säga. Det har hänt så fruktansvärt mycket det här året.

Doris och Lola

Livsvinst - 23 Nov 17 kl. 08:38

Små och naggande goda. Hur tusan hamnade de hos oss egentligen? Vad gör man med en så liten häst?

Datenight

Livsvinst - 22 Nov 17 kl. 10:46

För första gången på evigheter så hade vi en oplanerad kväll igår. Vad passar då bättre än att unna sig en datenight med sin älskling? Sedan några veckor tillbaka har vi medryttare till hästarna och därmed två lediga dagar i veckan.

Cirkuslivet

Livsvinst - 21 Nov 17 kl. 13:05

”Bara” dryga året sedan jag sist skrev något här på bloggen. Och hjälp vad det hunnit hända saker. Både goda och mindre goda.

Amsterdam

Livsvinst - 24 Aug 16 kl. 13:34

Snipp snapp snut så var hela fem veckors semester slut. Att avsluta semestern med att rumla runt i Amsterdam var ett väldigt lyckat drag. Ja, vi var vansinnigt trötta när vi kom hem mitt i natten efter att flyget blev försenat att starta och sedan inte fick landa pga emergency situation… Nåja, roligare kunde man ha det uppe i luften än att undra om det var VI som hade en bomb på planet eller om det var en bomb på marken som gjorde det hela svårt att landa.

Sista semesterveckan

Livsvinst - 16 Aug 16 kl. 10:48

Fyra veckor avklarade. En vecka återstår. Tiden går fort.

Semesterfirandet fortgår

Livsvinst - 04 Aug 16 kl. 13:49

Efter att halva semesterperioden om fem veckor är avklarad landade vi äntligen i lilla stugan vid sjön i går kväll. Efter att vi snabbt packat in allt så satte vi oss på madrasser inlindade i filtar på bron och njöt. Ända tills regnet kom 20 minuter senare.

After-Pride-Uppvaknandet

Livsvinst - 01 Aug 16 kl. 16:29

Veckan på Västkusen gick alldeles för snabbt. Alldeles för snabbt. Att återvända till det ”normala” livet efter en vecka fylld av kärlek är inte helt lätt.

Västkusten levererar

Livsvinst - 19 Jul 16 kl. 13:43

Första semesterveckan har än så länge visat sig vara en fullträff i planering. Strålande sol, vänner, skönt häng, vacker svensk natur etc. I söndags lämnade vi Stockholm för en hel vecka i Smögen och det är inget vi ångrat (än så länge, bara måndag i dag visserligen).