Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Tjuvlyssnat.se

På Hemtex

Tjuvlyssnat.se - 30 Sep 19 kl. 17:25

Hemtex Partille En mamma ~35 år och en dotter ~8 år går runt på Hemtex. Dottern får syn på en rosa fuskpäls!Dotter: Mamma visst är den här pälsen inte riktig, från riktiga djur?Mamma: Näää…Dotter: För det finns inga rosa djur, bara grisar. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Här öppnar Busfrö – butiken slår upp portarna i april

Nyhetspressen - 08 Feb 19 kl. 13:38

Nu är det klart. Emma Slättengren öppnar Busfrö i Oskarshamn. I början av april slår hon upp butiken i Hemtex och Audio Videos gamla lokaler i Gallerian.

21 december - dagens lucka i adventskalendern

Husmusen - inredning och design på nätet - 21 Dec 13 kl. 12:00

Dagens lucka presenteras av Hemtex som har lagt 2st påslakanset "Frutto" i potten, mönstret är framtaget i samarbete med Sven Fristedt - en av Sveriges mest kända textilformgivare. Värde 1198:- För att delta i tävlingen ska du svara på följande två frågor inom 24 timmar. Lycka till!

Lika som bär: Moderna kammarljusstakar

Husmusen - inredning och design på nätet - 10 Dec 13 kl. 14:35

Svenska Klong har lanserat en rad moderna ljusbärare, bland annat en uppdaterad variant på den klassiska kammarljusstaken. Deras Vesper tillverkas i massiv blankpolerad aluminium eller mässing och är formgiven av Axel Bjurström. Namnet kommer sig av det romerska ditot för afton- och morgonstjärnan Venus.

Lika som bär: Handritade grafiska mönster

Husmusen - inredning och design på nätet - 03 Oct 13 kl. 11:00

Med risk för att trampa någon på tårna (jag känner ju halva Hemtex designavdelning) så kan jag ändå inte låta det här fallet gå obemärkt förbi. Såg ni på Kulturnyheterna igår? De hade uppe ett mycket intressant case om mönsterplagiat.

Härliga fluffiga handdukar

Fyra årstider - mitt liv på landet - 26 Aug 13 kl. 07:00

Jag fortsätter att göra reklam för Hemtex, den här gången för deras härliga handdukar. Jag har flera av dem själv här hemma i vitt. Det är min färg det fast de blir lätt smutsiga men lika fina igen efter en tvätt.

FLYTTA UT

HOUSE of PHILIA - 10 May 13 kl. 09:32

...Pics från Hemtex sommarkollektion som går i sköna havsblå somriga toner (Kudde storlek 50 x 60 kostar 199 kr)Tjing!Sommaren närmar sig med stormsteg och snart är det dags för havsbad och plocka smultron med barnen och cykelturer på grusiga små vägar igen och visst längtar vi!?

Ökad vinst för Hemtex

Nyhetspressen - 11 Feb 13 kl. 07:51

Hemtex redovisar ett resultat efter skatt för det fjärde kvartalet 2012 som är nästan det dubbla av bolagets resultat motsvarande period 2011.

9 december - dagens lucka i adventskalendern

Husmusen - inredning och design på nätet - 09 Dec 12 kl. 10:00

Idag ligger två mönstrade påslakanset, i satinvävd bomull från Borås Cotton, i potten - sponsrat av Hemtex. Värde 499 kr st. För att delta i dagens lucka ska du gilla Hemtex på Facebook/gå med i deras grupp och svara på följande frågor i kommentarsfältet.

Julen i samband med Hemtex

Fyra årstider - mitt liv på landet - 14 Nov 12 kl. 23:32

RenfällI samband med Hemtex har jag fått förfrågan att välja ut några saker från dem som är mina favoriter till jul. En sådan här renfäll har jag alltid önskat mig, men aldrig blivit av att köpa. Den skulle jag kunna tänka mig vid granen.


Fler inlägg från Tjuvlyssnat.se

EM-kval: Sverige-Spanien

Tjuvlyssnat.se - 17 Oct 19 kl. 16:17

Friends Arena, Solna På arenan spelas EM-kval Sverige-Spanien denna kväll.Ett gäng killar och tjejer ~30 år väntar på att matchen ska börja. Kille till tjej: ”Kom ihåg att stänga av FlashScore så du inte spoilar något.

Vad är moms?

Tjuvlyssnat.se - 16 Oct 19 kl. 15:15

Pendeltåg mot Märsta Två killar ~15 år sitter och pratar rätt högt.Kille 1: Om man tappar bort matteboken får man betala 500 kr plus moms.Kille 2: Vad är moms?

På tunnelbanan

Tjuvlyssnat.se - 16 Oct 19 kl. 15:01

Stockholm tunnelbana Svensk Kille ca 17 år och finnig med en Monster-energidricka i handen har en nästan överdrivet högljudd konversation med någon på telefon på tunnelbanan: Еy bror, läget manen … Killen försökte göra värsta nacksvingen på mig men jag sträckte fram benet du vet och fick ner han på backen, gav han en blåtira, hehe, killen måste betala, ränta också måste han förstå! 500 per dag, minst! Bror, han ska ge Konny en lax, han ska ge mig 3.

Police control

Tjuvlyssnat.se - 15 Oct 19 kl. 16:09

Lilla Torg Kristianstad Poliserna stod på Lilla Torg i Kristiandstad. Så fick en av poliserna syn på en snubbe. Polisen: ”Vad heter du?

Grammar can be a monster!

Tjuvlyssnat.se - 11 Oct 19 kl. 15:10

Juridicum, Lund En grupp juridikstudenter ca 20-22 år gamla, med Stockholmsdialekt:Tjej1: Alltså, vad är det för skillnad på ”var” och ”vart”?Tjej2: Hur menar du?Tjej1: Ja, alltså, när använder man ”var” och när använder man ”vart”?

En strand i södra Helsingborg

Tjuvlyssnat.se - 08 Oct 19 kl. 14:53

 Helsingborg En strand i södra Helsingborg. Två äldre kvinnor ~65 år sitter & pratar.Dam 1: Jag kan inte förstå att jag fick det jobbet!

Pansarvagnar

Tjuvlyssnat.se - 04 Oct 19 kl. 17:36

I en trappuppgång, Nyköping Pojke ~6 år har precis öppnat lägenhetsdörren för en man ~35 år. De hälsar och man förstår att mannen är där för att vara barnvakt till pojken. Mannen är på väg in i pojkens lägenhet men stannar till och frågar:-Just ja, är du allergisk mot någonting?

Klaustrofobi

Tjuvlyssnat.se - 03 Oct 19 kl. 15:42

Lekpark i Majorna, Göteborg Två flickor runt 10-12 år sitter och gungar vid lekparken där jag och min son leker. Flicka 1: -”Har du klaustrofobi?”Flicka 2: -”Nääh, har du?

På Hemtex

Tjuvlyssnat.se - 30 Sep 19 kl. 17:25

Hemtex Partille En mamma ~35 år och en dotter ~8 år går runt på Hemtex. Dottern får syn på en rosa fuskpäls!Dotter: Mamma visst är den här pälsen inte riktig, från riktiga djur?

Allergidiskussion

Tjuvlyssnat.se - 27 Sep 19 kl. 16:24

Öresundståget mot Göteborg Två studentkillar ~20 år sitter och diskuterar allt mellan himmel och jord.Kille 1: Min läkare ringde igår. Jag har tydligen någon korsallergi.

Fancy restauranger

Tjuvlyssnat.se - 26 Sep 19 kl. 17:34

Stockholm Tjej/flickvän ~ 23, kille/pojkvän ~ 25, tjej/kompis ~ 23 sitter och diskuterar restaurangbesök. Tjej till pojkvän: ”Du tar aldrig med mig på några fancy restauranger, du går bara dit med dina kompisar. När du går på restaurang med mig tar du mig till Donken”.

Den varmaste sommaren

Tjuvlyssnat.se - 26 Sep 19 kl. 17:25

Skoaffär Erikslund Västerås 2 tjejer i 20-25 årsåldern står och provar skor inför hösten varpå den ena tjejen säger:– Den här sommaren måste ju ha varit årets varmaste!

Breakfast-time

Tjuvlyssnat.se - 25 Sep 19 kl. 16:55

Malmö, Mormors Bageri, Värnhem På café en tidig morgon mitt under eurovision veckan i Malmö (2013). En telefon ringer.Svarar: ”Polisens bombgrupp.

Varför ska allt gå så långsamt?

Tjuvlyssnat.se - 25 Sep 19 kl. 16:14

Göteborg På Lisebergs parkering:Pappa med barn står vid biljettautomat och betalar för parkering . Det tar tid och pappan utbrister förtvivlat: Åh, vilken tid det tar. Varför ska allt gå så långsamt?

Bussar är som en bil… Fast det är en buss

Tjuvlyssnat.se - 25 Sep 19 kl. 16:11

Spårvagn, Göteborg Två tjejer ~20 sitter på spårvagnen och pratar om hur mycket oväsen vagnen för. Detta leder i sin tur till ett samtalet nedan. Tjej 1: Spårvagnar är så stela.