Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

På kryss med Mazzarella

Bokbloggar - 04 Feb 19 kl. 17:07

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Sony insisterar att X på PS-kontroll heter Kryss

Feber.se - 09 Sep 19 kl. 16:40

Haha, nä Sony är ute på krigsstigen och målet är gamers som inte vet vad de håller på med. Mer specifikt Playstation-spelare som kallar X-knappen på Dualshock-kontrollen för X och inte kryss. I ett Twitter-inlägg, som ni hittar precis här nere, skriver Playstation i Storbritannien att knapparna kort och gott heter triangel, cirkel, kryss och fyrkant, ingenting annat.

Kryss i Göteborg för Brage

Nyhetspressen - 06 Aug 18 kl. 21:17

Det var en på förhand viktig match som utspelade sig på måndagskvällen i Göteborg. Brage i behov....

Glödhet Ronaldo gjorde hattrick – kryss i slaget om Iberiska halvön

Nyhetspressen - 15 Jun 18 kl. 21:55

Ett straffmål, ett turmål och ett frisparksmål. Cristiano Ronalo såg på egen hand till att Portugal fick med sig ett oavgjort resultat från matchen mot Spanien..

Kryss mellan Gais och Örgryte efter målkavalkad

Nyhetspressen - 12 Jun 18 kl. 17:06

Dramatik, storpublik – och åtta mål.Ajdin Zeljkovic stod för det sista, på tilläggstid, och fixade en Gais-poäng mot Örgryte. Derbyt slutade 4–4..

President Halonen till Åland

Nyhetspressen - 08 Mar 18 kl. 11:30

President Tarja Halonen kommer till Åland under Kastelholmssamtalen. Det skriver Ålands Fredsinstitut i ett pressmeddelande. Tarja Halonen deltar i paneldiskussionen, den första delen i programmet som ordnas på Kastelholms slott tillsammans med Merete Mazzarella, Olof Ehrenkrona, Anders Mellbourn och Britt Lundberg.

Allt fler äldre veterandejtar

Nyhetspressen - 22 Nov 17 kl. 13:54

Vi lever allt längre och friskare i Sverige och föreställningen om att äldre ska dra sig tillbaka i samband med pensioneringen är långt ifrån en del av dagens seniorers verklighet. Pensioneringen innebär istället mer tid över för annat, att dejta till exempel. Och allt fler äldre träffar kärleken på äldre dar, skriver Merete Mazzarella, författare och professor em i nordisk litteratur vid ­Helsingfors universitet, i Svenska Dagbladet.

Fredrik Reinfeldt både irriterar och berör

Nyhetspressen - 07 Dec 16 kl. 11:15

I ”Nya livet” skriver han om åldrande, unga som varken arbetar eller utbildar sig, och sin barndoms frukostar. Ibland är han irriterande, men vilken annan statsminister frågar kvinnor om deras förlossningar, undrar Merete Mazzarella? .


Fler inlägg från Bokbloggar

Året var 1919

Bokbloggar - 1 timme sedan

Flytt pågår

Bokbloggar - 11 timmar sedan

Augustus i helfigur

Bokbloggar - 14 timmar sedan