Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Paow

På Skavsta nu…

Paow - 14 Jun 11 kl. 23:08

Shit vilken galen kväll det var igår.. Hugo och Dennis valde att ta det lungt. Bra val! Jag var skitotaggad i början på kvällen. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ryanair ställer in 22 avgångar på fredag

Nyhetspressen - 08 Aug 18 kl. 04:00

Så gott som samtliga flyg till och från Skavsta med Ryanair är inställda på fredag..

Svenskt flyg letar flyktingar i Medelhavet

UNDERBARACLARA - 31 Mar 16 kl. 09:23

Kustbevakningens flyg KBV 501 lämnade Skavsta flygplats i morse för att hjälpa EU att spana efter flyktingar som försöker korsa Medelhavet. Flygplanet ska vara stationerat i Brindisi, Italien, och ska delta i EU:s gränsskyddsmyndighet Frontex operation Triton. Flygplanets besättning kommer att samarbeta med personal från resten av Europa.

Skavsta evakuerad – väska med farligt ämne

Nyhetspressen - 10 Jan 16 kl. 10:42

Delar av Skavsta flygplats har evakuerats efter att polisen upptäckt en väska som innehåller spår av ett explosivt pulver. Polisens bombgrupp har kommit till flygplatsen. Väskans ägare ska förhöras av polisen..

Flygplats evakuerad – bombgrupp på väg

Nyhetspressen - 10 Jan 16 kl. 10:41

Skavsta flygplats har evakuerats efter att en väska gjort utslag för att innehålla ett farligt ämne, skriver Aftonbladet. Polisens bombgrupp är på väg. – Vi kom precis med buss och tänkte att det var skönt att man var framme i tid till incheckningen.

Grips när de försöker lämna Sverige

Nyhetspressen - 25 Dec 15 kl. 06:16

Människosmugglingen har ökat kraftigt i Sverige, men enligt gränspolisen på Skavsta är trenden utresa snarare än inresa..

Färre resenärer på Skavsta flygplats

Ecoprofile - 10 Mar 14 kl. 08:11

Stockholmarna flyger alltmer, men de väljer bort Skavsta. Skavsta flygplats utanför Nyköping nästan tiodubblade resandet under 00-talet när lågprisflyget etablerade sig där. Men nu tycks det ha vänt, och resandet ligger idag under 2008 års nivå.

Ryanair 'erased black box' on Sweden landing

Nyhetspressen - 17 Aug 13 kl. 09:10

Irish low cost airline Ryanair deleted the data from the black box of an aircraft involved in an emergency landing at Skavsta Airport near Stockholm in 2011, according to an official report into the incident.    .

Raderade uppgifter från den svarta lådan

Nyhetspressen - 17 Aug 13 kl. 03:13

Planet nödlandade på Skavsta..

Ryanair raderade efter nödlandning

Nyhetspressen - 17 Aug 13 kl. 03:13

Flygbolaget Ryanair raderade data från de svarta lådorna på ett flygplan som nödlandade på Skavsta för drygt två år sedan..


Fler inlägg från Paow

Hemma i Sverige!

Paow - Igår: 12:54

Shit är hemma i Sverige nu. Har inte bloggat eller haft lust. Men har haft det jätte kul på resan.

HAHA jag kommer aldrig ta en skit

Paow - 15 Feb 19 kl. 19:44

Jaha så det är därför jag är singel(tidsinställt)

Paow - 08 Feb 19 kl. 04:19

Antar att kl är runt 5 hemma.

Lancelot

Paow - 08 Feb 19 kl. 01:11

◦ Får frågor nästan varje dag om hur relationen mellan mig och Lance är och ska jag vara ärlig så är den bra eller iallafall okej, vi har precis börjat hälsa på varandra på krogen. Och vi båda verkar bli genuint glada när vi stöter på varandra . Våran relation har Till och med blivit så bra så att jag kan följa honom på instagram(ni som har ex fattar att sånt kan ta ett tag haha).

Nike är här!

Paow - 07 Feb 19 kl. 05:29

Mötte upp Nikki för några timmar sen och vi tog in på ett jätte fint hotell. Dock så är kl runt 11 här och hon är jetlagd så hon passar på att vila och jag ligger och kollar på Norska PH. Det känns lite mer B en svenska men den är ju mycket mer kreativa där?

First day in Bangkok

Paow - 07 Feb 19 kl. 03:17

Vet att jag sagt det förut, men jag ÄLSKAR Bangok. Det är verkligen världens bästa stad. Vet att många tycker det är för ”hetsigt” här men jag är ju en riktig storstadstjej.

Tröttnade på Phuket

Paow - 05 Feb 19 kl. 14:20

Det är så tråkigt att Phuket blivit så förstört och så fruktansvärt dyrt. Det är samma priser som i Dubai i princip fast utan lyx. Var ju bara där för att hälsa på Angelica men nu har hon åkt hem.

!!

Paow - 03 Feb 19 kl. 22:29

Har fått kommentarer om att jag har haft kattvakter som inte matat mina katter. Min kattvakt då hamnade på sjukhus och höll på att dö. Då hade en annan tjej som heter Marielle alltså åkt till Stockholm och sagt till kattvakten(elli) att hon fick vara där.

Eftersom att jag är i Thailand

Paow - 03 Feb 19 kl. 11:03

Utomlands

Paow - 03 Feb 19 kl. 10:47

Ibland så undrar jag om trollen som är inne på min blogg VARJE dag när jag knappt uppdaterar är utvecklingsstörda på riktigt, för då hade jag haft mer förståelse för hur extremet elaka dem är. Och eftersom att trollen verkar ha läst min blogg så pass länge så vet dem att jag ALLTID har kattvakt då jag har många vänner som bor hemma hos sina föräldrar men då får låna/ta hand om katterna när jag är borta. Det är människor som jag litar på som jag vet älskar mina katter.

Poolhäng idag

Paow - 02 Feb 19 kl. 13:40

Visst har jag ändå fått röv? Det kallas mat!

Första strandhängs dagen!

Paow - 01 Feb 19 kl. 07:12

Har vänt lite på dygnet då jag somnade mitt på dagen första dan här. Och det är fortfarande mitt största problem att det ska vara så svårt att vakna i tid. Men nu sitter iaf jag och Angelica vid stranden och käkar lunch.

Spontanare till Thailand

Paow - 30 Jan 19 kl. 10:33

Ja jag drog en spontanare till Thailand för höll på att kvävas av tråkighet i Sverige. Tänkte hålla mig tills jag åker till Istanbul(ska fixa mina tänder bloggar om det sen) men jag kunde inte. Saknade min bästa vän Angelica för mycket och jag var så less på vädret!

25 år gammal

Paow - 22 Jan 19 kl. 08:34

Och jag är inne på min 3dje dammsugare. Det känna fortfarande lika jobbigt att lägga pengar på det. Finns ju en massa roligare saker att göra för pengarna.

Selleri Juice

Paow - 17 Jan 19 kl. 08:34

Jag har alltid gillat selleri och har ofta haft det i när jag gjort juicer. Men jag la juicerna lite på hyllan ett tag och har levt ganska så onyttigt till och från tyvärr, inte haft någon motivation och vart lat helt enkelt.. Men jag har sett på flera olika sidor att det blivit trendigt att starta dagen med färskpressad sellerijuice.