Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

På andra sidan skranket

Bokbloggar - 13 Nov 18 kl. 12:56

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Alla strukturer är inte onda

Nyhetspressen - 02 Dec 17 kl. 06:01

Det okonventionella chefskapet visar sig bygga på en kontrollerad balans mellan å ena sidan iscensatt uppror mot konventioner och å andra sidan återgång till ett hierarkiskt och tidvis direkt arkaiskt ledarskap, skriver Charlotta Levay..

Varsel och nya butiker kan påverka Borås julhandel

Nyhetspressen - 08 Nov 16 kl. 16:49

Å ena sidan kommande storvarsel som kan dämpa boråsarnas köplust. Å andra sidan ett nyöppnat Pallas med butiker för julklappsshopping..

Extremt jämnt i Colombia

Nyhetspressen - 03 Oct 16 kl. 00:25

Sidan som inte godkänner regeringens fredsavtal med Farc-gerillan leder med bara några tusen röster över ja-sidan när 99 procent av rösterna räknats..

De serverar pyttesmå Donald Trump-korvar

Nyhetspressen - 12 Mar 16 kl. 06:52

CHICAGO. Å ena sidan: Fans som köar i timmar och skanderar ”USA, USA, USA”. Å andra sidan: Arga latinamerikaner, en vandaliserad reklamskylt och en pytteliten varmkorv kallad "Trump Footlong".

82-årig feministikon har inga planer på att avgå

Nyhetspressen - 26 Dec 15 kl. 06:45

Ruth Bader Ginsburg sitter lite hukad, endast huvudet och halsen med spetskragen syns över skranket i USA:s Högsta domstol. Hon fyller 83 nästa gång och det höjs ibland rop på att hon bör avgå. Inte för att hon inte är skarp nog, utan för att garantera att en demokratisk president får fylla luckan..

Springfield i tårar på rumprättegång

UNDERBARACLARA - 15 Jan 15 kl. 17:29

Popstjärnan Rick Springfield har ställts inför rätta för andra gången – anklagad för att ha knockat en beundrare med sin rumpa. Men förhandlingarna blev en uppslitande historia för 65-årige Springfield, skriver Billboard. Ställd inför skranket började han skrika och gråta och anklagade målsägarbiträdet för att vara aggressiv.

Uppdateringar på Bloggnytt-sidan

Kostdoktorn - 14 May 14 kl. 21:28

På uppmaning av en läsare har jag just rensat bort en del inaktiva bloggar från Bloggnytt-sidan, och lagt dit några nya. Tipsa gärna om du saknar någon bra blogg – eller om någon på sidan ännu är inaktiv eller inaktuell. Bloggnytt Inlägget Uppdateringar på Bloggnytt-sidan dök först upp på Kostdoktorn.

TELGE inför skranket

The Climate Scam - 15 Oct 13 kl. 06:00

Stefan Allbäck ställs nu inför skranket

Nyhetspressen - 15 Sep 13 kl. 13:53

GÖTEBORG. Det stora avslöjandet för drygt tre år sedan om muthärvorna i Göteborg "bidde" inte mycket mer än en tumme när det maldes ner i de rättsliga kvarnarna..


Fler inlägg från Bokbloggar

Vad vill du prisa

Bokbloggar - 2 timmar sedan