Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från The Climate Scam

På det femte smäller det!

The Climate Scam - 26 Sep 13 kl. 08:00

Imorgon klockan 10 är dags, då släpper IPCC en del av den nya rapporten, AR5. Den del som kommer att presenteras imorgon är Summary for Policymakers, SPM. Personligen tycker jag att det ska bli skönt när detta spektakel är över. Förmodligen kommer media att försöka hålla liv i hysterin ett tag till men den här veckan har det varit en formidabel störtflod med artiklar och inslag i alarmistiska tongångar. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Se när små, små, små, små larver föds

Feber.se - 29 Mar 18 kl. 10:15

Mindre än riskorn I det här fantastiska klippet får vi se när en fjäril lägger små, små ägg som det efter några dagar kommer ut små, små larver ur. Klippet är från en serie som kommer att sändas på PBS som heter Sex, Lies and Butterflies. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Femte och sista "Hopp och Glädje" i nuvarande format

Nyhetspressen - 27 Mar 18 kl. 13:30

Konceptet "Hopp och Glädje" har genom åren lyckats generera 250 000 kronor till Cancerfonden. Nu planerar arrangörerna för sin femte och sista konsert i nuvarande format. - Vi kommer inte lägga ner, men vi kände väl alla att vi ville göra något nytt.

Trailer för femte säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D.

Feber.se - 13 Nov 17 kl. 13:15

Kampen mot Hydra fortsätter Marvel och den amerikanska tv-kanalen ABC har släppt en trailer till den femte säsongen av tv-serien Agents of S.H.I.

Efter bojkotten från fansen – Norrköping kör cupfinalen på hemmaplan: "Smäller upp största tv:n i Östergötland"

Nyhetspressen - 06 Apr 17 kl. 16:02

Fansen bojkottar cupfinalen i protest mot avsparkstiden.Klubben ger dem nu stöd – och arrangerar en egen fest på hemmaplan i Norrköping."Vi smäller upp största tv:n i Östergötland", skriver de på sin hemsida..

Femte "Millennium"-boken färdig

Nyhetspressen - 17 Feb 17 kl. 07:25

Den femte romanen i "Millennium"-serien är färdigskriven, berättar författaren David Lagercrantz för Dagens Nyheter..

AIK tog femte raka

Nyhetspressen - 15 Feb 17 kl. 21:35

AIK fyllde 126 år och firade på hemmaplan med att ta femte raka segern i hockeyallsvenskan - 2-1 över serietvåan Bik Karlskoga. För värmlänningarna var förlusten den andra i rad och en tidigare given finalplats ser plötsligt rätt osäker ut.(TT).

Om det lilla livet och den stora världen

Nyhetspressen - 11 Feb 17 kl. 10:00

Recension/litteratur BOKSemaforen och lodlinanFörfattare: Per WästbergFörlag: Wahlström & Widstrand ERWP.fif(0)Semaforen och lodlinan är den femte och avslutande delen i Per Wästbergs mäktiga memoarserie. Nu gäller det 1995-2005, elva intensivt händelserika år och ett stycke nutidshistoria.

Kreativitet viktigt

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 15:26

Indika Moberg ställer ut i Smältarbyggningen.

Färjestad vände och slog Frölunda

Nyhetspressen - 05 Feb 17 kl. 18:33

Färjestad slog mästarlaget Frölunda med 3-2 i en dramatisk match i Scandinavium och tog sin femte raka seger i SHL. Frölunda hade ledningen, men fick notera sin femte förlust på sju matcher. Frölunda tränade hårt i januari och har inte varit på topp resultatmässigt.


Fler inlägg från The Climate Scam

Klimatalarmismens pris

The Climate Scam - 15 Mar 18 kl. 07:52

Så vad definierar en klimatalarmist? För mig är det att man tror på en ideologi och därmed har en agenda för det man säger eller skriver. Det gäller oavsett yrkesroll men i högsta grad om du är lärare, politiker eller journalist.

Nästa tokighet från klimatalarmisterna – hund- och kattförbud?

The Climate Scam - 13 Mar 18 kl. 08:00

Under förevändning att rädda jorden har de politiskt korrekta klimatalarmisterna föreslagit en mängd förbud eller höga skatter för att ”styra konsumtionen”. Det ramlar in nya förslag till förbud och höjda skatter hela tiden. Vilka är klimatalarmisterna och vad vill de?

Mänsklighetens planet

The Climate Scam - 10 Mar 18 kl. 23:47

Jag har i samband med att jag skrivit ett antal inlägg den senaste tiden gjort försök att sätta mig in i ett antal frågor som åtminstone för mig är av intresse för att förstå olika aspekter av klimatfrågan. Mitt förra inlägg om syre i vatten var min reaktion på ett påstående om att varmare hav innehåller mindre syre. Då ville jag veta hur mycket syre som finns i sjöar och hav ”normalt”.

Öppen Tråd

The Climate Scam - 10 Mar 18 kl. 08:00

Dom säger att värme är på väg. Fan tro’t. Veckans öppna tråd för fri diskussion om väder, klimat och energi.

Variansen i vädret

The Climate Scam - 09 Mar 18 kl. 06:30

Kvinnligt klimatledarskap för en hållbar framtid

The Climate Scam - 08 Mar 18 kl. 14:39

Så här på Internationella kvinnodagen uppmärksammar jag UNFCCCs förra ledare Christiana Figueres. Utnämnd som en av de centrala kvinnliga ledarna i kampen mot klimathotet. Den gamla kvinnorollen stod för att vårda och mätta sina barn.

Bevis saknas för att det ska bli mycket varmare framöver

The Climate Scam - 06 Mar 18 kl. 08:00

På klimatkonferensen i Mölndal nyligen intervjuades jag av Svenska Dagbladets reporter Jenny Stiernstedt. Jag sa då att hypotesen att ”mänskliga utsläpp kommer att orsaka en ganska stor uppvärmning” inte har bevisats. En hypotes är just ett antagande om verkligheten.

Dessa konstiga klimataktivister

The Climate Scam - 04 Mar 18 kl. 08:45

Klimataktivister har organiserat sig i flera olika nätverk, som alla är flitiga när det gäller att skicka insändare och debattartiklar till tidningar. Av det kan vi lära oss en del av vad de tror och vill. En av de saker de vill, är att vända trender.

UAH februari 2018

The Climate Scam - 01 Mar 18 kl. 16:38

Nolltolerans mot klimat i Grönköping

The Climate Scam - 01 Mar 18 kl. 09:44

Rolf Oward rapporterar om en lysande idé från Grönköpings gröna. I ett öppet brev till ledningen för det lokalt verkande Miljöpartiet (MP) föreslås att det omedelbart skall införas absolut nolltolerans mot allt klimat. -Såsom bekant är klimat mycket farligt eftersom där finnes den giftiga koldioxiden, kommenterar en av brevundertecknarna, frk Lizette Ruda (MP).

Varför välja bort kött?

The Climate Scam - 28 Feb 18 kl. 08:06

Göteborgsposten har gett plats åt Gustav Melin, Svenska Bioenergiföreningen som menar att det är vilseledande att fokusera på svensk köttproduktion som klimatbov. ”En ko äter i första hand gräs, halm och kraftfoder. Kraftfodret kan bestå av spannmål, soja, melass eller något annat energi- och proteinrikt foder.

Alarmism om den arktiska isen

The Climate Scam - 25 Feb 18 kl. 08:00

En skrämmande rapport om den arktiska havsisen publicerades i december 2017. ”We’re witnessing the fastest decline in Arctic sea ice in at least 1,500 years” löd en rubrik från Vox. Ja, klimatförändringarna är t.