Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

På tåget mot Hestra…

Pernilla Wahlgrens värld - 13 Aug 11 kl. 10:02

Efter inte allt för många timmars sömn, sitter jag nu på tåget på väg mot Småland! I dag ska jag nämligen sjunga på Allsången i Hestra , och det ser jag fram mot extra mycket eftersom Jaana som arrangerar Allsången, var en av dom två tjejer som vann ”Tränings &Spa-dagen på Sturekompaniet! Världens gulligaste tjej som det ska bli jättekul att få träffa igen, fast nu i ett helt annat sammanhang! Men än är det några timmar kvar innan jag är framme , så jag tror faktiskt att jag unnar mig en liten tupplur… Gosekudden är ju självklart med på resan…! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Två skadade i kollision

UNDERBARACLARA - 11 Mar 16 kl. 23:30

Två kvinnor skadades i en kollision mellan en buss och två personbilar. Olyckan inträffade på Nissastigen mellan Gislaved och Hestra på fredagen. De två skadade, en kvinna i 70-årsåldern och en kvinna i 35-årsåldern, körde bilarna.

Krock mellan buss och två bilar

UNDERBARACLARA - 11 Mar 16 kl. 14:10

Två personer har förts till Värnamo sjukhus efter en kollision mellan en buss och två personbilar. Olyckan inträffade på Nissastigen mellan Gislaved och Hestra. De två skadade satt i var sin bil.

Flyktingkillarnas fina brev till svenska folket

Nyhetspressen - 17 Nov 15 kl. 20:50

Här tackar flyktingarna från Syrien svenska folket för det stöd och hjälp som de har fått sedan de kom till Sverige. "Vi tackar Sverige som har tagit emot oss med öppet hjärta", skriver de i ett brev som delades ut i småländska Hestra tillsammans med röda rosor. – Vi har fått så mycket hjälp och är väldigt tacksamma för allt, säger Huseyin Kello, 29, som är en av skribenterna..

Allsång igen på Söndag!

Pernilla Wahlgrens värld - 25 Aug 11 kl. 10:28

På söndag kommer jag att sjunga Allsång igen tillsammans med underbara Gabriel Forss! Denna gång har vi dock inte så långt att åka som till Hestra, utan på söndag kommer vi att befinna oss på vackra Steninge Slott i Sigtuna! Bor ni i Sthlm, Uppsala eller någon annastans inte allt för långt från Sigtuna, så kom förbi vet jag och var med på lite hääärlig Allsång!

Hestra imorgon!

Pernilla Wahlgrens värld - 13 Aug 11 kl. 04:28

Åh, vad jag älskar Berns Asiatiska!! Vi har haft en sååå kul kväll och ätit så sjukt gott attan blir alldeles lycklig!! Här kommer lite bilder från kvällen!


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Veckan som gått!

Pernilla Wahlgrens värld - 03 Feb 19 kl. 02:46

Hej vänner!! Jösses vad jag inte har hunnit med bloggen den här veckan..! 🙈😬 Skyller på mitt bredband hemma som inte har funkat, & att jag tycker det är jobbigt att blogga från mobilen.