Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

På tåget mot Hestra…

Pernilla Wahlgrens värld - 13 Aug 11 kl. 10:02

Efter inte allt för många timmars sömn, sitter jag nu på tåget på väg mot Småland! I dag ska jag nämligen sjunga på Allsången i Hestra , och det ser jag fram mot extra mycket eftersom Jaana som arrangerar Allsången, var en av dom två tjejer som vann ”Tränings &Spa-dagen på Sturekompaniet! Världens gulligaste tjej som det ska bli jättekul att få träffa igen, fast nu i ett helt annat sammanhang! Men än är det några timmar kvar innan jag är framme , så jag tror faktiskt att jag unnar mig en liten tupplur… Gosekudden är ju självklart med på resan…! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Två skadade i kollision

UNDERBARACLARA - 11 Mar 16 kl. 23:30

Två kvinnor skadades i en kollision mellan en buss och två personbilar. Olyckan inträffade på Nissastigen mellan Gislaved och Hestra på fredagen. De två skadade, en kvinna i 70-årsåldern och en kvinna i 35-årsåldern, körde bilarna.

Krock mellan buss och två bilar

UNDERBARACLARA - 11 Mar 16 kl. 14:10

Två personer har förts till Värnamo sjukhus efter en kollision mellan en buss och två personbilar. Olyckan inträffade på Nissastigen mellan Gislaved och Hestra. De två skadade satt i var sin bil.

Flyktingkillarnas fina brev till svenska folket

Nyhetspressen - 17 Nov 15 kl. 20:50

Här tackar flyktingarna från Syrien svenska folket för det stöd och hjälp som de har fått sedan de kom till Sverige. "Vi tackar Sverige som har tagit emot oss med öppet hjärta", skriver de i ett brev som delades ut i småländska Hestra tillsammans med röda rosor. – Vi har fått så mycket hjälp och är väldigt tacksamma för allt, säger Huseyin Kello, 29, som är en av skribenterna..

Allsång igen på Söndag!

Pernilla Wahlgrens värld - 25 Aug 11 kl. 10:28

På söndag kommer jag att sjunga Allsång igen tillsammans med underbara Gabriel Forss! Denna gång har vi dock inte så långt att åka som till Hestra, utan på söndag kommer vi att befinna oss på vackra Steninge Slott i Sigtuna! Bor ni i Sthlm, Uppsala eller någon annastans inte allt för långt från Sigtuna, så kom förbi vet jag och var med på lite hääärlig Allsång!

Hestra imorgon!

Pernilla Wahlgrens värld - 13 Aug 11 kl. 04:28

Åh, vad jag älskar Berns Asiatiska!! Vi har haft en sååå kul kväll och ätit så sjukt gott attan blir alldeles lycklig!! Här kommer lite bilder från kvällen!


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Bästa julklappstipset -En personlig Fotokalender!

Pernilla Wahlgrens värld - 11 Nov 18 kl. 10:09

I samarbete med Önskefoto Som jag har tidigare har visat er här på bloggen så har jag fått  jättefina Fotokalendrar och en superfin Fotobok i present av mina gulliga fans Malin, Nicklas och Marie!  Och jag har verkligen blivit såå glad för dessa personliga presenter! Dessutom behöver jag verkligen en Kalender, så att jag kan ha koll på mitt hektiska schema!

Mamma Mia the party!

Pernilla Wahlgrens värld - 09 Nov 18 kl. 23:50

I går var vi ett härligt gäng och åt god grekisk mat och kollade på Mamma Mia the Party på TYROL! Min kompis My är producent. Och vår älskade kompis Lisa är med i showen !

Skratt & gråt i kvällens avsnitt!

Pernilla Wahlgrens värld - 08 Nov 18 kl. 19:14

Hörde jag lördag?! Och det vet vi ju alla vad det betyder ; WAHLGRENS VÄRLD! Ett fullspäckat avsnitt som vanligt där min kära mor hyr en skåpbil och kommer och hälsar på oss i Marbella!

Halloween!

Pernilla Wahlgrens värld - 04 Nov 18 kl. 05:05

Hello! Så här tjusiga / läskiga såg jag, Jessica och Emilia ut på Halloween! Gjorde i ordning oss på lott hotellrum på Pigalle ..!

Grymt Halloween-firande på Liseberg

Pernilla Wahlgrens värld - 31 Oct 18 kl. 13:00

I går gjorde vi Liseberg med kidsen! Älskar ju Liseberg, och det brukar bli ett besök både på sommaren och på till Jul varje år. Däremot var detta första gången vi gjorde HALLOWEEN på Liseberg, och jag säger bara ; Herregud vad bra det var!!!!