Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Knivlisa

Passa in eller pass out

Knivlisa - 23 Jan 11 kl. 20:58

Jag åker skidor på skidstadion i ö-sund. ALLA här är  x3mt outdoortrendiga med svindyra neonskidor och slimmade kläder i typ baddräktstyg. Utom jag då.Mina skidor kostade 80 kronor på pingstkyrkans biståndscenter (enligt klistermärket) och är av märket "Sporten". Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Boktips – passa på!

Bokbloggar - 02 Oct 18 kl. 22:56

Kerstin saknade giltigt pass – nekades ett nytt

Nyhetspressen - 30 Jul 18 kl. 14:47

När Kerstin Waltenberg, 76, skulle förnya sitt pass fick hon en tid två månader senare – när hennes gamla pass hunnit gå ut.Därför blev hon nekad att hämta ut det nya.– Polisen är väldigt hårda, säger Kerstin Waltenberg..

Trots ny lag - många pass försvunna

Nyhetspressen - 11 Feb 17 kl. 10:58

En ny lag skulle sätta stopp för fusket med svenska pass. Trots det anmäldes ett mycket stort antal svenska pass borttappade i fjol. Men polisen bedömer ändå att lagen haft effekt.

Trots ny lag – många pass anmäls försvunna

Nyhetspressen - 11 Feb 17 kl. 11:15

En ny lag skulle sätta stopp för fusket med svenska pass. Trots det anmäldes ett mycket stort antal svenska pass borttappade i fjol. Men polisen bedömer ändå att lagen haft effekt.

Trots ny lag – många pass försvunna

Nyhetspressen - 11 Feb 17 kl. 10:58

En ny lag skulle sätta stopp för fusket med svenska pass. Trots det anmäldes ett mycket stort antal svenska pass borttappade i fjol. Men polisen bedömer ändå att lagen haft effekt..

Nu kan du hämta ditt pass i Hedemora

Nyhetspressen - 04 Nov 16 kl. 17:31

Snart kan man hämta ut sitt pass på poliskontoret i Hedemora..

[Annas bokblogg] Passa!

Bokbloggar - 14 Oct 16 kl. 11:20

Nu går det att ansöka om pass i Strömsund

Nyhetspressen - 27 Sep 16 kl. 16:23

De tekniska felen är åtgärdade och nu är det åter möjligt att ansöka om pass i polishusets reception i Strömsund..

Störst visumfrihet med svenskt pass - Finland hack i häl

Nyhetspressen - 25 Sep 16 kl. 12:46

Sveriges och Tysklands pass är för närvarande världens starkaste resedokument vad gäller visumfrihet, visar konsultföretaget Arton Capitals passindex. Det är tidningen Business Insider som sammanställt en rankinglista över de 13 länder vars pass banar visumfri väg till flest andra länder. Ett svenskt och ett tyskt pass öppnar portarna till 158 länder utan att innehavaren behöver något visum.

Passa på att njuta av solen idag

Nyhetspressen - 16 Aug 16 kl. 09:50

Passa på solen skiner kanske bara idag. Sällan har väl Thomas Ledins rader stämt så bra. Hela vårt avlånga land får njuta av solens värmande strålar i efermiddag.


Fler inlägg från Knivlisa

Minne! - person nr. 3

Knivlisa - 23 Oct 13 kl. 10:22

Andreas (Andy) Nilsson  Ja herregud, det är här är en viktig varelse. Från det att jag började ro och många år framåt har jag tillsammans med denna underbara människa haft sjukt roligt. Vi har gjort så himla mycket roligt tillsammans och DU är en av anledningarna till att jag fortsatte träna och ro.

PRIVAT SPELNING

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 22:12

Lyssna på Envys "Am I Wrong" eller nya låt "In Your Arms" HÄR Okej, det sjuka i att den låt jag velat festa till hela sommaren men aldrig haft det där perfekta tillfället tillsammans med, det sjuka i att den låten sjöngs live, precis framför mig ikväll! Vi var 12 tjejer hemma hos Forni som fick ett glas bubbel, en charkbricka och en privat spelning av norska Envy. Asså.

Ett litet viktigt instick !

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 22:03

När jag var påväg hem från träningen idag så ringde min mobil. Det var en otroligt saknad vän som undrade hur allt var och hur nya skolan var etc.. Han sa även att han ville klargöra för mig att jag INTE skulle tro att jag är bortglömd bara för jag bytt skola.

6 Saker som gör mig glad

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 20:32

1. De utflippade och töntiga stunderna med mina vänner. När man skrattar så mycket att tårarna rinner och man får ont i magen av allt skrattande.

Surfade med min babe idag

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 20:15

Minnen & person nr. 2!

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 15:59

Karl (Vise) Vinberg Till höger om mig ser ni en pöjk som gör mina dagar väldigt mycket roligare nu för tiden. Jag lärde känna honom i 8:an ordentligt om jag inte är helt fel på det, vi har under högstadiet gått på samma skola men det var först då som vi började snacka. Tror vi både förstod att vi hade samma humor, haha..

If this is a dream won't open my eyes.

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 13:09

Helgen var perfekt. Vill tillbaks här och nu. Fredag for vi till Oravais på kvällen på lite äventyr, lördag hade vi revy övningar som vanligt.

THE BEST COATS

Knivlisa - 22 Oct 13 kl. 10:39

Hitta säsongens 14 bästa rockar och pälsar på Fashioncorner, HÄR!

Första personen, viktiga minnen.

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 21:46

Sandra (Lotta) Larsson  Detta är min kära barndomsvän Sandra. Jag har känt henne så länge jag kan minnas och även fast vi nästan aldrig ses mer än på bussen/tåget och spontanträffar, känns det som man setts varje dag.. Har alltid roligt med dig.

The comforter.

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 20:46

Min favoritsyssla såhär höst/vinter är att bada. Jag kan lova att det används väldigt mycket badbomber, skum, och dylikt. Detta är min absoluta favorit bomb.

MAKE UP

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 17:40

Fanny Lagerwall bloggar tillsammans med en kollega, HÄR Jävlarrrr vad jag älskar mitt jobb lite extra när man kommer ut på fält (underbar och i mitt fall, oklar term) och träffar folk inom samma bransch. Idag plåtade vi Fanny Lagerwall, makeupartist på bland annat Aftonblandet. Bra tjej.

ALLT ÄR FÖR BRA NU

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 13:30

17 månader med världens bästa. Kan inte bli lyckligare och har aldrig varit såhär kär.

work hard..

Knivlisa - 21 Oct 13 kl. 10:33

Idag la jag på tyngre vikter under styrketräningen och det kändes bra. Nästa gång börjar jag där som startvikt och jobbar mig uppåt.  Trots att klockan var 7 på morgonen var vi 5 friska själar som var där och tränade.

Givande Testhelg!

Knivlisa - 20 Oct 13 kl. 15:37

Nu i helgen har jag tillsammans med några av Sveriges roddare utfört olika tester på roddmaskinen. Bland annat 100m, 500m och en 30 minuters intervall i låg takt. En av tankarna med detta är att ha en liten översiktlig koll på hur man ligger i jämförelse med andra roddare runt om i världen.

Hej pärlplattor

Knivlisa - 19 Oct 13 kl. 23:16

Dagens projekt utöver plugg har varit pärlplattor :) Har använt mig av stora pärlor till de som sitter på kylen. Mini till örhängena.