Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

”Personligen är jag svårt förtjust i att bli skrämd när jag läser böcker” – Kristina Ohlsson berättar om nya boken Henrys hemlighet och sin förkärlek för deckargenren

Bokbloggar - 09 Jun 19 kl. 13:09

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Berättelsen om Bergsala och Nintendo

Feber.se - Igår: 14:00

Lite historielektion från IGN Den svenska distributören Bergsala och Nintendo har haft ett långt samarbete som sträcker sig till början av 80-talet och det hela började med en liten vit lögn. IGN har släppt en kort dokumentär om hur samarbetet blev verklighet och den kan ni skåda ovan i sin helhet. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Cissi Wallin kommer överklaga sin dom

Gossips.se - i förrgår: 19:46

Det var den 20 november som rättegången mot Cissi Wallin startades. Allt började med att Cissi gick ut med ett inlägg där hon berättade att hon blivit våldtagen av Fredrik Virtanen, detta nekade han till redan från första gången hon skrev om det på sociala medier. Det har varit delade åsikter kring hur Cissi har gjort rätt som hängt ut en person utan några bevis alls.

Alexandra Nilsson förbjuds att göra smygreklam

Gossips.se - 09 Dec 19 kl. 11:58

Det har varit en lång process för Alexandra Nilsson sedan hon hamnade i rättegång för smygreklam. Hon blev dömd för 2 inlägg som hon gjorde under 2016 och dom ansåg att hon inte marknadsfört detta tydligt som reklam. Alexandra överklagade domen som kom förra året och nu har dom beslutat att hon inte går fri från detta.


Fler inlägg från Bokbloggar

Björnkvinnan

Bokbloggar - 45 timmar sedan

Lucia firande

Bokbloggar - 2 timmar sedan