Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

”Personligen är jag svårt förtjust i att bli skrämd när jag läser böcker” – Kristina Ohlsson berättar om nya boken Henrys hemlighet och sin förkärlek för deckargenren

Bokbloggar - 09 Jun 19 kl. 13:09

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Crimetime Göteborg

Svensson - 11 timmar sedan

Crimetime Göteborg är en del av Bokmässan i Göteborg. Det fullständiga programmmet med alla medverkande författare, seminarier, scenprogram och aktiviteter släpptes föra veckan. Enligt dem själva är Crimetime Göteborg Sveriges största samlingsplats för spänningslitteraturens mästare och en mötespunkt för alla deckarälskare.

Trailer för Ready or Not

Feber.se - 18 timmar sedan

Lite dödligare variant av kurragömma En ordentlig trailer har släppts för skräckkomedin Ready or Not där vi får möta Grace som måste leka kurragömma med sin blivande svärfamilj, men leken visar sig vara lite dödligare än väntat. Ready or Not har premiär 23 augusti i USA. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Hanna Widerstedt ber sina läsare att skicka pengar till henne

Gossips.se - i förrgår: 21:48

Efter att inte ha bloggat på ett helt år så har nu Hanna uppdaterat sin blogg med 2 inlägg. Hon skriver om att hon drabbats av panickångest och att hon nu inte ens kan jobba längre pga sin panikångest. Detta skrev hon i första inlägget, i andra så berättar hon om hur hon inte har några pengar kvar alls och att hon inte skäms över att berätta detta.

Lästa böcker i maj 2019

Bokbloggar - 14 Jun 19 kl. 08:53

Isabella Löwengrip - "Jag är störst i norden"

Gossips.se - 12 Jun 19 kl. 19:38

Igår var det dags för ännu en gala med polarpriset och självklart var Isabella Löwengrip på plats. Hon tog med sig Amerikanen Paul Hutchinson på röda mattan och han jobbar med att rädda barn från handel. Isabella berättar att hon valde att ta med honom eftersom hon ska starta stiftelse och samarbeta med hans stiftelse.

Mark Harmon anklagas för misshandel!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 10 Jun 19 kl. 08:34

Nu berättar kollegan Pauley Perrette om arbetsförhållandena.


Fler inlägg från Bokbloggar

Verkanseld

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Den nya skolan

Bokbloggar - 10 timmar sedan

Vild

Bokbloggar - 11 timmar sedan