Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Bilder påstås visa designen för Google Pixel Fold

Swedroid.se - Allt om Google Android - 15 Nov 22 kl. 10:53

Bilderna i artikeln kommer från FPT och påstås avslöja designen för Googles första mobil med vikbar skärm: Pixel Fold. Enligt källan baseras de renderade bilderna på fotografier. Konstruktionen påminner om Pixel 7 och har Googles kännetecknande design, bortsett från att enheten nu kan vikas på mitten.

Renderingar av Pixel Fold läcker

Feber.se - 15 Nov 22 kl. 08:00

Sägs lanseras i maj Vi har länge fått höra att vi kanske ska få en vikbar telefon från Google och enligt en ny läcka kommer denna enhet kort och gott heta Pixel Fold. Företaget sägs fortfarande jobba med projektet och det ska enligt uppgifter vara "ett av Googles mest hemlighetsfulla projekt någonsin". Som vi kan se på bilderna ska Pixel Fold komma i två färger: Chalk (vitt) Obsidian (svart).

Säkerhetslucka i Android understryker vikten av uppdateringar

Swedroid.se - Allt om Google Android - 11 Nov 22 kl. 17:53

Novemberuppdateringen för Pixel-serien har visat sig åtgärda en allvarlig säkerhetslucka som gjorde att det relativt enkelt gick att kringgå låsskärmen. Personen som upptäckte luckan och fick Google att åtgärda den erhöll 70 000 dollar, cirka 730 000 kronor, i ersättning. David Schütz berättar hur han påträffade sårbarheten av slump.

Vilken telefon har bäst kamera?

Feber.se - 09 Nov 22 kl. 19:00

The Verge jämför kamerorna i iPhone 14 Pro, S22 Ultra och Pixel 7 Pro I The Verges senaste kameratest har man ställt kamerorna i iPhone 14 Pro, Galaxy S22 Ultra och Pixel 7 Pro mot varandra för att se vilken telefon som har det mest mångsidiga kamerasystemet. Vinnaren i testet är Galaxy S22 Ultra med sitt Pro-läge i appen, 10x telefoto, 8K-video och det bästa porträttläget av de tre telefonerna. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Rykte diskuterar Pixel-telefoner med kodnamnen Shiba och Husky

Swedroid.se - Allt om Google Android - 09 Nov 22 kl. 10:37

Ett rykte startat av Winfuture diskuterar två kommande Pixel-telefoner med kodnamnen Shiba och Husky. Uppgifterna baseras på upptäckter i Androids öppna källkod. Mobilerna sällar sig till två andra Pixlar det förekommit rykten kring: den billigare Pixel 7, samt Googles första foldable.

Pixel 7 och 7 Pro får sin första lilla uppdatering

Feber.se - 08 Nov 22 kl. 09:30

En större kommer i december Google har nu börjat rulla ut den första uppdateringen till sina telefoner Pixel 7 och 7 Pro, som även släppts här i Sverige. Uppdateringen, som även kommer till Pixel 6-enheter, innehåller förbättringar som ska minska skärmens strömförbrukning på årets enheter och lösa ett problem där vissa appar drar mer ström än vad de borde på Pixel 6. I den större december-uppdateringen, som är en del av Googles "Feature drops", bör vi få se fler nya funktioner som Clear Calling och tillgång till gratis VPN via Google One, bland annat.

Google har släppt novemberuppdateringen för Pixel-serien

Swedroid.se - Allt om Google Android - 08 Nov 22 kl. 10:18

Google har börjat skicka ut novemberuppdateringen till Pixel 4a och senare modeller i serien. I sin changelog nämner Google att en bugg i Pixel 6-serien åtgärdats, vilken gjorde att batteriförbrukningen ökade när vissa appar installerats. Övriga buggåtgärder som specificeras berör Pixel 7 och Pixel 7 Pro.

Tips: Använd Markup i Pixel-telefoner för att skriva eller rita på bilder

Swedroid.se - Allt om Google Android - 03 Nov 22 kl. 14:04

Pixel-telefoner har ett verktyg kallat Markup som öppnas varje gång en skärmdump fångas och användaren trycker på miniatyren nere i vänstra hörnet. Markup kan användas för att beskära bilden, skriva eller rita på den, markera delar, eller belysa områden genom exempelvis cirklar eller pilar. Något som inte är helt uppenbart är att Markup även kan användas för att redigera samtliga bilder – inte bara skärmdumpar.

Pixel 7 Pro stresstestas

Feber.se - 01 Nov 22 kl. 20:00

JerryRigEverything har torterat Googles senaste toppmodell Zack, eller JerryRigEverything, har en vana att tortera nya telefoner så fort det släpps, och så är även fallet med Googles Pixel 7 Pro. Telefonen klarar sig ungefär lika bra som de flesta andra telefoner i de första testerna, trots att kamera-ön verkar vara extra mottaglig för repor. Telefonen klarar dock inte böj-testet riktigt lika bra som många andra telefoner idag, och öppnas lite precis under kameran, något som antagligen utplånar den vattentålighet telefonen hade.

Problem att telefonera med Pixel 7

Feber.se - 01 Nov 22 kl. 10:20

Samtal avbryts för en del användare Det verkar som om en del användare som har köpt någon av Googles nya Pixel 7-modeller upplever att det är problem att telefonera med dessa. Det ska handla om att samtal avbryts efter några sekunder. Det finns flera användarrapporter som beskriver problemet i bland annat Swedroids forum och Googles officiella forum.


Fler inlägg från Feber.se

Kolla invigningen för Dreamhack Winter

Feber.se - 11 timmar sedan

Party, party Den stora LAN-festen Dreamhack Winter är igång och som vanligt bjöd man på en stor öppningscermoni. Som vanligt var Hejsan.tv där för att dokumentera det hela och en titt på invigningen kan beskådas ovan.

En Mclaren P1 GTR Lanzante säljs på svensk auktion

Feber.se - 12 timmar sedan

En trafikgodkänd sådan Collecting Cars i Sverige har tagit in en riktigt ovanlig skönhet i form av en Mclaren P1 GTR Lanzante. Det tillverkades endast 58 sådana och enbart cirka 20 genomgick en ytterligare konvertering hos Lanzante i Storbritannien för runt 3 till 5 miljoner kronor utöver bilens nypris. Den extra konvertering gjordes helt enkelt för att se till att bilen blev trafikgodkänd.

Kanye West vill bli president

Feber.se - 13 timmar sedan

Den rubriken har vi använt förut Under 2020 var Kanye West sugen på att bli president och försökte bli en del av presidentvalskampanjen som pågick då. Han drog sig dock ur kampanjen kort efter han hoppade in i den men nu verkar det nalkas ett nytt försök från den amerikanska artisten. Via Twitter antydde nämligen Kanye att han vill försöka bli president igen och att han bland annat frågat den tidigare presidenten Donald Trump om han vill bli Kanyes vicepresidentkandidat.

En trailer för Håkan Bråkan

Feber.se - 14 timmar sedan

Sunes lillebror får egen långfilm Här har vi trailern för Håkan Bråkan som har biopremiär den 25 december. Filmen handlar om Sunes lillebror Håkan som är fast hos världens tråkigaste barnvakt och måste rymma för att vinna årets en datorspelstävling. Efter lite tjohej hamnar Håkan i kollisionskurs med en inbrottsliga och för att överlista dem måste han använda sina spelkunskaper i den riktiga världen.

Quake har fått mod för strålföljning

Feber.se - 15 timmar sedan

Härligt Quake från 1996 har nu fått en mod som ger spelet strålföljning vilket gör att det ser lite vackrare ut. Enligt prestandafantasterna borta på Digital Foundry gör denna uppdatering att spelet ser bättre ut än flertalet nyversioner som man fått betala för. En längre genomgång av Quake med strålföljning samt hur man installerar det kan ses i klippet ovan.

Sadibou Sy vann nattens PFL-final

Feber.se - 16 timmar sedan

Grattis Sadibou! Natten till i dag blev det succé för svensk MMA eftersom Sadibou Sy vann finalen i PFL när han besegrade Dilano Taylor i welterviktsklassen. Han vann på beslut med siffrorna 49–46, 49–46 och 49–46.

FN anklagar talibanerna för brott mot mänskligheten

Feber.se - 17 timmar sedan

För landets behandling av kvinnor Reuters rapporterat att FN nu anklagar talibanerna för brott mot mänskligheten. Det är framförallt då Talibanernas behandling av kvinnor i landet som FN tror kan utgöra brott mot mänskliga rättigheter. FN har nu tillsatt en grupp med experter som då ska utreda om det sker könsrelaterad förföljelse i landet och om det är ett brott mot mänskliga rättigheter eller ej.

Ammo NYC rekondar övergiven Volvo 850R

Feber.se - 18 timmar sedan

Vackert att se Här har vi ett mycket tillfredsställande klipp där YouTube-kanalen Ammo NYC rengör en Volvo 850R som hittades övergiven i en skog borta i USA. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Elon Musk ska göra en egen telefon

Feber.se - 19 timmar sedan

Om Google och Apple blockerar Twitter på sina Elon Musk är aldrig rädd att annonsera att han ska bygga saker och det senaste är att han planerar att göra en egen telefon som kan konkurrera med Apple samt Google. Detta skulle dock endast ske om både Google och Apple en dag skulle bestämma sig för att blockera Twitter från Android samt iOS. Han nämnde i en tweet att han verkligen inte hoppas att det ska behövas men om situationen skulle kräva det så skulle han göra en alternativ telefon.

Jag har snabbtestat en cykel med ABS-bromsar

Feber.se - Igår: 20:00

Är det nu det slår? ABS till cyklar har funnits ett litet tag men nu kanske det är på väg ut på vägarna på riktigt. Vi har tidigare sett lösningar från Shimano (Blubrake), en och annan cykel från Crescent och så har Bosch haft en lösning.

Hubbleteleskopet fångar fin bild på krockande galaxer

Feber.se - Igår: 19:30

Det är inte bara James Webb som tar fina bilder Nuförtiden är ju allas favorit-teleskop James Webb, men vi får inte glömma Hubbleteleskopet, som varit i rymden sedan 1990. Hubble har nyligen tagit bilden vi ser ovan, som föreställer Arp-Madore 417-391, som är en galaktisk sammanslagning som ligger 670 miljoner ljusår från jorden. Nasa skriver, "de två galaxerna har förvrängts av gravitationen och bildar en stor ring, vilket har fått deras kärnor att hamna inbäddade sida vid sida.

Den ultimata versionen av Datsun 240Z?

Feber.se - Igår: 19:00

Ge mig den Om man ger en stor slant till det brittiska företaget MZR Roadsports så kan de ge dig en restomoddad Datsun 240Z tillbaka. Och vilken bil det blir efter deras behandling. Utseendet fanns där sedan tidigare men här är bilen förfinad ut i fingerspetsarna och maskinen som masserats upp till 275 hästar passar helt perfekt, och låter magiskt.

Liten sticka släcker branden när du inte är där

Feber.se - Igår: 18:30

Verkar ju smart Maus gör lösningar för att släcka bränder och deras Maus Stixx Pro verkar smått genial faktiskt. Det är en liten bricka som är fylld med kaliumbaserad aerosol som ska vara giftfri och miljövänlig. Man sätter den på ställen där det kan uppstå brand och som man kanske inte befinner sig på alltid.

En Fisker Ocean blir till

Feber.se - Igår: 18:00

Häng med till fabriken Henrik Fisker har fått en hel del skit för att han "bara" designar grejer och lovar saker han inte kan hålla. Men modellen Ocean är inget luftslott och efter att ha dragit igång tillverkningen på utsatt datum får vi nu se hur bilen blir till i fabriken i Österrike. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Apple-chef snackar nya AirPods Pro

Feber.se - Igår: 17:30

Och varför de inte fick stöd för lossless Innan Apple släppte nya generationen AirPods Pro ryktades det att dessa kanske skulle få stöd för någon typ av lossless-ljud. I slutändan stämde inte ryktena och i en ny intervju med tidningen What Hi-Fi berättar Apple-ingenjören Esge Andersen om varför de fortfarande använder sig av Bluetooth och AAC: "It is important to understand that we can still make big strides without changing the codec. And the codec choice we have there today, it's more about reliability.