Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Pixel 7 och 7 Pro får sin första lilla uppdatering - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Pixel 7 och 7 Pro får sin första lilla uppdatering

Feber.se - 08 Nov 22 kl. 09:30

En större kommer i december Google har nu börjat rulla ut den första uppdateringen till sina telefoner Pixel 7 och 7 Pro, som även släppts här i Sverige. Uppdateringen, som även kommer till Pixel 6-enheter, innehåller förbättringar som ska minska skärmens strömförbrukning på årets enheter och lösa ett problem där vissa appar drar mer ström än vad de borde på Pixel 6. I den större december-uppdateringen, som är en del av Googles "Feature drops", bör vi få se fler nya funktioner som Clear Calling och tillgång till gratis VPN via Google One, bland annat. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Galaxy Watch 4 och Watch 5 får ny uppdatering

Feber.se - 26 Jan 23 kl. 17:30

Kan nu kontrollera zoomen på telefonens kamera För någon vecka sedan skrev vi om att Samsung uppdaterar sina trådlösa hörlurar Galaxy Buds 2 Pro med några nya funktioner som möjligheten att spela in binauralt ljud, och nu släpper företaget en uppdatering till sina senaste smarta klockor. Galaxy Watch 4- och Watch 5-serierna får nämligen zoomfunktioner till appen Camera Controller, som gör att du nu kan fjärrstyra telefonens kamerazoom på urtavlan eller genom att vrida den roterande ramen. Utöver det kommer det även en app där användare kan kolla hur batterihälsan på sin klocka ser ut.

Galaxy Watch 5 och Watch 4 får ny uppdatering

Feber.se - 26 Jan 23 kl. 17:30

Kan nu kontrollera zoomen på telefonens kamera För någon vecka sedan skre vi om att Samsung uppdaterar sina trådlösa hörlurar Galaxy Buds 2 Pro med några nya funktioner som möjligheten att spela in binauralt ljud, och nu släpper företaget en uppdatering till sina senaste smarta klockor. Galaxy Watch 5- och Watch 4-serierna får nämligen zoomfunktioner till appen Camera Controller, som gör att du nu kan fjärrstyra telefonens kamerazoom på urtavlan eller genom att vrida den roterande ramen – perfekt för att ta gruppbilder på avstånd. Utöver det kommer det även en app där användare kan kolla hur batterihälsan på sin klocka ser ut.

Tips: Så här aktiveras och används split-screen i Android

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 12:45

Android har en funktion för att visa två appar sida vid sida, så kallad split-screen, något alla kanske inte tänker på. Hur split-screen aktiveras kan variera lite beroende på Androidversion och gränssnitt. Vi kommer i instruktionerna nedan utgå från Googles version av Android 13 på en Pixel 7 Pro.

Test av varje iPhone-kamera

Feber.se - 26 Jan 23 kl. 10:30

Hur mycket bättre har kameran blivit? I videon ovan kikar Mac Address på (nästan) varje iPhone-kamera som släppts hittills, för att se hur vi hamnade där vi är idag. Det har skett ganska stora förändringar sedan första iPhone som inte ens kunde filma med sin lilla 2-megapixel-kamera, till iPhone 14 Pro med tre olika kameror som kan filma i 4K HDR och ta bilder i ProRAW med hela 48 megapixlar.

Nya MacBook Pro med 512 GB lagring har en långsammare SSD

Feber.se - 25 Jan 23 kl. 11:00

Har två istället för fyra NAND-chip När MacBook Air och Pro med M2-chippet släpptes fick vi reda på att Apple hade använt färre NAND-chip för de modeller med 256 GB lagring, vilket innebar att läs- och skrivhastigheterna inte riktigt nådde samma nivå som när fler chip används. Nu visar det sig att samma sak gäller för den nya MacBook Pro med M2 Pro/Max. 9to5Mac har testat både den gamla 14-tums MacBook Pro med 512 GB lagring som hade skrivhastighet på cirka 3900 MB/s och läshastighet på 4900 MB/s, och den nya M2 Pro med 512 GB där siffrorna istället ligger på cirka 3100 MB/s respektive 3000 MB/s.

Pixel 6 och Pixel 7 får januaris systemuppdatering via Google Play

Swedroid.se - Allt om Google Android - 24 Jan 23 kl. 10:48

Pixel 6- och Pixel 7-serierna ska nu ha fått januaris systemuppdatering via Google Play, vilken kan laddas hem genom att gå till inställningar > säkerhet och integritet, trycka på fältet ”uppdateringar” och slutligen på ”systemuppdatering via Google Play”. På vår Pixel 7 Pro var uppdateringen 63MB. Användare kan aldrig riktigt veta när dessa systemuppdateringar via Google Play trillar in.

Medier tycker till om nya MacBook Pro med M2 Pro och Max

Feber.se - 23 Jan 23 kl. 20:00

Stabil uppgradering – men inte jättemycket nytt Nya MacBook Pro med M2 Pro och Max släpps inte förrän imorgon, men vi har redan nu fått ta del av några första intryck av de uppdaterade datorerna från Apple. Kort sagt är den enda stora nyheten de nya uppgraderade chippen som förstås är snabbare och mer effektiva än förra generationen. Perfekt uppgradering om du sitter med en Intel-MacBook, men kanske för lite skillnad för en uppgradering från M1 Pro eller M1 Max.

OnePlus Buds Pro 2 stödjer spatial audio-finessen i Android 13

Swedroid.se - Allt om Google Android - 23 Jan 23 kl. 18:01

OnePlus har via pressmeddelande berättat att kommande Buds Pro 2 är en av de första hörlurarna som stödjer spatial audio-funktionen i Android 13. Tillverkaren menar att hörlurarna kommer ”sätta en ny standard för rumslig ljudstabilitet”. Detta rumsliga ljud är tänkt att ge en biokänsla vid filmtittande och erbjuda en slags surroundljud.

Fetaste MacBook Pro kostar nu 87.000 kronor

Feber.se - 18 Jan 23 kl. 07:30

Den billigaste går för 17.500 kronor Igår presenterade Apple nya Macbook Pro-modeller och de kan bli riktigt dyra om man maxar konfigurationen för dessa. Väljer man att införskaffa sig den nya 16-tumsmodellen av Macbook Pro med 96GB RAM-minne och 8TB lagringsminne går denna loss på hela 86.

Presentation av nya MacBook Pro och Mac mini

Feber.se - 17 Jan 23 kl. 14:40

Väldigt icke-live I dag släppte Apple lite ny hårdvara och de hade ingen vanlig presentation kring dessa. Men de har släppt en presentation i efterhand som kör på i deras vanliga stil av presentation. Läs vidare och kommentera: https://feber.


Fler inlägg från Feber.se

SmartThings-appen på iOS har nu stöd för Matter

Feber.se - 1 timme sedan

Äntligen? För dig som använder en iPhone för att kontrollera ditt smarta hem med Samsungs SmartThings kommer här en god nyhet – appen har nämligen nu fått stöd för den nya standarden Matter. Stödet för Matter rullade ut för Android-appen i slutet av förra året, och Samsung lovade tidigare att uppdatera iOS-appen under januari, vilket man nu lyckats göra med en dag tillgodo.

DIGG lämnar förslag för statlig e-legitimation

Feber.se - 2 timmar sedan

Ska fungera som ett komplement till de privata alternativen DIGG, den statliga myndigheten för digital förvaltning, har tagit fram ett förslag på en säker och tillgänglig statlig e-legitimation som de publicerade igår. Tanken bakom den statliga e-legitimationen är att den ska komplettera de e-legitimationer som redan idag används på den svenska marknaden. Utredningen visar att runt en miljon människor i Sverige saknar e-legitimation och att det behövs åtgärder för att få ihop helheten i det e-legitimationssystemet.

Ford sänker priset på Mustang Mach-E

Feber.se - 2 timmar sedan

Med upp till 5900 dollar Ford planerar att skala upp tillverkningen av den eldrivna suven Mustang Mach-E rejält och för att kunna vara med och konkurrera efter Teslas stora prissänkning har de nu även justerat sina priser för modellen. Inte lika mycket som Tesla dock, men upp till 5900 dollar har priset sjunkit i alla fall. Mest pengar sparar man på GT Extended Range som går från 71.

Trailer för The Boogeyman

Feber.se - 3 timmar sedan

Mer Stephen King-skräck på ingång I sommar är det dags för ännu en skräckfilm som baseras på ett av Stephen Kings verk. Den här gången handlar det om The Boogeyman, en novell som King skrev 1973 och som ingår i hans novellsamling "Dödsbädden" (Night Shift) som kom på svenska 1985. Handlingen i filmatiseringen av The Boogeyman kretsar runt en familj där mamman i familjen nyligen dött.

Trailer för Murder Mystery 2

Feber.se - 14 timmar sedan

Adam Sandler och Jennifer Aniston löser brott igen Här kommer trailern för efterföljaren Murder Mystery, filmen som var en stor framgång för Netflix 2019. I uppföljaren, som fått titeln Murder Mystery 2, har Nick och Audrey Spitz (Adam Sandler och Jennifer Aniston) blivit privatdetektiver på heltid och gör sitt bästa för att hitta uppdrag till sin detektivbyrå. När de blir inbjudna till en väns bröllop vill det sig dock inte bättre än att de plötsligt befinner sig mitt i kidnappningsdrama som de åtar sig att försöka lösa.

Gamla Tesla Roadster mot Lotus Elise

Feber.se - 14 timmar sedan

Hur står sig Teslan mot bilen den baseras på? Teslas första modell heter Roadster och det är en Lotus Elise som man slängde ut förbränningsmotorn ur och gav en annan kaross och elmotor. Roadster hade mer effekt än Elise men vägde också mer då ett batteripack även behövde få plats.

Mercedes-Benz först ut i USA med självkörning i nivå tre

Feber.se - 15 timmar sedan

Spela Tetris medan du sitter i förarstolen Det finns fem nivåer av autonomi för självkörande bilar – vid nivå tre finns det inget krav på att händerna är på ratten, du behöver heller inte fokusera på vad som händer på vägen vilket är ett krav vid nivå två. Mercedes-Benz teknik Drive Pilot, som är av sorten nivå tre, har nu godkänts i delstaten Nevada i USA. Dock endast i hastigheter upp till cirka 65 km/h.

Nothing Phone 2 ska släppas i år

Feber.se - 15 timmar sedan

Carl Pei bekräftar Förra året släppte det nya företaget Nothing sin första telefon med Nothing Phone (1), med sin speciella baksida med led-belysning och sitt låga pris lyckades telefonen charma vissa kritiker. Nu berättar företagets vd Carl Pei för Inverse att Nothing kommer att släppa en efterträdare till telefonen i år. Prioriteten är att lansera telefonen i USA direkt, något som dröjt ett bra tag med Phone (1).

Trailer för Hitman World of Assassination

Feber.se - 16 timmar sedan

Alla Hitman-spel i ett och samma paket I slutet av förra veckan släppte IO Interactive Hitman World of Assassination vilket är Hitman 3 i en omförpackad version som även inkluderar Hitman och Hitman 2. Spelare som redan har införskaffat Hitman 3 kan uppgradera detta gratis till Hitman World of Assassination för att få de två tidigare titlarna i serien. I samband med att Hitman World of Assassination släpps kommer även Hitman och Hitman 2 att plockas bort från spelbutiker.

Nevs har fått nya ägare

Feber.se - 16 timmar sedan

Oklart vilka dock 2012 tog Nevs över Saab Automobiles fabrik i Trollhättan men som ni säkert alla redan vet blev det inget återupplivande av Saab. Tanken var först att bygga eldrivna Saabar men fokus har sedan dess ändrats till att utveckla mjukvara för självkörande fordon istället. De senaste åren har Nevs ägts av det kinesiska fastighetsbolaget Evergrande och i höstas skrev vi om de ofantliga skulder Evergrande hade.

Långtids-test av Intels Arc-grafikkort

Feber.se - 17 timmar sedan

Hur mycket sämre är Intels grafikkort? Vi har tidigare skrivit om Linus Tech Tips tester av Intels Arc-produkter, då handlade det dock om en laptop, men denna gång har både Linus och Luke testat grafikkortet Arc A770 under en längre period hemma. Resultatet?

Ännu fler koncept till elbilsmässa

Feber.se - 17 timmar sedan

Från Hyundai, Audi och Mini Ännu fler konceptbilar är klara för elbilsmässan eCarExpo som går av stapeln nu i helgen. Tidigare har vi berättat att Volkswagen kommer med sin ID. Life, Skoda med sin Vision 7S och Polestar med sin Precept.

Zeekr testar nya elbilen i Sverige

Feber.se - 17 timmar sedan

Syskon till kommande Volvo EX30 Zeekr har nu släppt maskerade bilder på deras kommande tredje modell som kanske, och troligtvis, får namnet 003. Den här är syskon med kommande Volvo EX30 och som vi kan se kommer dessa bilder från Sverige, närmare bestämt Göteborg. Bilen som givetvis är en crossover bygger på Geelys SEA-plattform och är cirka 4,3 meter lång.

Vikbar iPad kan släppas nästa år

Feber.se - 18 timmar sedan

Med ett kickstand i kolfiber Apple ska enligt analytikern Ming-Chi Kuo planera att lansera en böjbar iPad med ett kickstand i kolfiber någon gång under nästa år. Stativet i kolfiber ska enligt Kuo göra enheten både lätt och hållbar, men det är oklart på vilket sätt det skulle hålla enheten uppe. I den senaste serien tweets skriver han även att han förväntar sig att iPad-försäljningen kommer att minska 10–15 procent jämfört med förra året, men att han förväntar sig att en vikbar enhet skulle kunna vända denna trend nästa år.

Bilprovningen: Varannan A-traktor har allvarliga brister

Feber.se - 18 timmar sedan

Gotland var värst förra året För första gången delar nu Bilprovningen med sig av besiktningsstatistik för A-traktorer och det är ingen rolig läsning direkt. Sju av tio hade brister och varannan bil hade fel som krävde ombesiktning av de runt 3000 A-traktorer som Bilprovningen besiktigade förra året. På Gotland såg det mörkast ut där 84,6 procent av bilarna hade brister.