Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel

Pluggandet fortsätter

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 08 Mar 14 kl. 14:48

Jaha då va man mätt i magen igen, och vi återgår till pluggandet, snart e skiten äntligen färdig.   Jag tackar Maria Eklund & Jessica Andersson för att era hjärnor är mer aktiva än vad min är...   Nu ska jag tvinga Jeppi att sätta på lite mer kaffe, så att även min hjärna vaknar till liv... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nu: möte

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 01 May 12 kl. 12:57

Tar en liten paus från pluggandet och sticker iväg på ett möte. Puss!

- YOU'R NOT LOOKING LIKE YOU USED TO -

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 16 Oct 11 kl. 19:12

Ja vilken trevlig söndag, har suttit och pluggat Italienska i typ hela dagen, har ju prov imorgon och vill hemskt gärna inte få ig... fick ju trots allt mvg i steg två (japp måste skryta lite) Så, nu ska jag ta en liten paus i pluggandet, gå iväg till kiosken och sedan ta mig ett bad. Sedan tillbaka till pluggandet...

Glass och ESC

Dennis M. - 12 May 11 kl. 23:21

Yes, vi är i final! Tog en paus från pluggandet och satte mig i soffan med lite glass för att heja på Saade, tycker att han skötte sig bra och tydligen höll resten av Europa med mig hehe. Kul också att mitt hemland Bosnien gick vidare även om det bidraget inte riktigt föll mig i smaken.

1,2,3

- /elinwahlberg. - 06 May 11 kl. 20:00

meBlev inte så mycket av pluggandet. Tjejen som är bäst på att skjuta fram allt till absolut sista sekund har ni här. Finns så mycket annat kul man kan göra än att plugga..

Pluggtips?

Dennis M. - 10 Apr 11 kl. 19:53

Har precis satt mig ner framför böckerna för att förberda mig lite till inför den nya kursen som börjar imorgon! Jag tänkte att det vore kul om vi hade ett litet utbyte av pluggtips där jag ger er ett och så skriver ni ner era tips i kommentarsfältet. Låter det bra?

Paus i pluggandet

dressyrmupparna - 24 Mar 11 kl. 16:25

Jag tar en kort paus i mitt pluggande för att slänga upp några bilder här. Enjoy!

Ha en trevlig kväll!

Dennis M. - 02 Mar 11 kl. 21:34

Nu sticker jag hem till en vän på söder! Ja, jag vet att jag egentligen skulle ha satt igång med pluggandet men jag har inte läst en endaste mening idag, har känt mig alldeles för omotiverad för det. Nåja, förhoppningsvis är jag mer pluggsugen imorgon.

GOKVÄLL

sofiahanden - 21 Feb 11 kl. 19:09

Sitter och myser i min underbara morgonrock. Tagit mig en behövlig dusch och frechat till mig, naglarna står next på tur. Har kommit igång med pluggandet också- beröm till mig.

nya klumpar

- /elinwahlberg. - 30 Jan 11 kl. 15:18

MODEKUNGEN Gjorde ett litet trevligt avbrott i pluggandet och hämtade ut ett paket innehållande dessa. Nya klumpar på fötterna. Från Modekungen.


Fler inlägg från Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel

Jonsson i badkaret

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 15 Mar 14 kl. 17:45

  Godkväll bloggen. Kom precis på att jag hade glömt bort att blogga idag. Därför blir det ett snabbt inlägg direkt ifrån badkaret där ja ligger och njuter av livet.

Lilla Gosetrollet

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 14 Mar 14 kl. 23:23

Ja när en annan är och sliter på jobbet, har det nu kommit fram att Katten Jonsson ligger och latar sig på min dator under tiden.. Kan det vara så att han saknar sin pappa när han inte är hemma?   Imorgon skall Tore och jag ha en pappa och son dag...

Fredag

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 14 Mar 14 kl. 09:26

Jaha då säger vi godmorgon, vet inte om det egentligen är en sån godmorgon. Men ändå.Idag skall Jonsson jobba kvällen, och jag ångrar att jag tackade ja till detta.

Dax för Farmen

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 13 Mar 14 kl. 19:17

Jaha då va man hemma ifrån jobbet, har skickat in lite skoluppgifter som skulle kompletteras och nu äntligen e de dax för farmen...Och det finns bara en anledning till att jag tittar på farmen, och det är nämligen för att den här superheta karlen är med... Fan va snygg han e lilla Andrée   Jaha så nu skall jag ta en kopp kaffe, och sitta och dregla en strund framför tv:n...

Androidappen ???

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 12 Mar 14 kl. 10:39

  Känner att det är dax att gnälla lite, va ett tag sen jag gnällde nu.Varför i hela världen struntar Blogg.se att uppdatera Androidappen, jag menar hallåå det finns liksom fler Androidanvändare än Iphoneanvändare.

Jonsson har ont

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 12 Mar 14 kl. 08:55

  Nu skall vi prata om Jonssons hälsa.Vet inte vad det e med mig nuförtiden, jag har ont iRyggen, nacken, höger knä, höger vad, höger handled, vänster axel.Och just nu har jag huvudvärk...

Ont i Nacken

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 11 Mar 14 kl. 08:40

Ja då va man vaken igen och de märks att jag har slarvat lite med mina promenader, har börjat få ont i nacken och ryggen igen. och när jag var ute och knallade varje dag så hade jag inte ont någonstans. Så idag får jag ta tag i detta.

Wax on & wax off

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 10 Mar 14 kl. 12:59

Jaha vad har Jonsson hittat på idag då? Jo de hela började med att jag lämnade Elin i Tvååker och sen hamnade jag i biltvätten. Därefter så fick jag för mig att jag skulle vaxa bilen.

Övningskörning

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Mar 14 kl. 20:00

  Jaha då va man hemma igen efter en resa på liv och död. Elin har varit ute och övningskört. Nu blir det iallafall Farmen och sen blir de Filmen Annika Bengtzon på 4:an...

En händig man

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Mar 14 kl. 17:50

  Ja eftersom det var hela 15,1 grader idag så fick Jonsson vårkänslor, och när jag får detta så brukar det innebära att städa och tvätta bilen, men nån biltvätt blev det inte, därimot kom sommardäcken på. Så nu får jag hoppas att de inte kommer någon snö. För isåfall blir jag bussresenär...

Men herregud!

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Mar 14 kl. 11:19

  Men herremin gud, hur fan kan man sova till kl 11:00, Antar att jag var jävligt trött. Och förmodligen var det gårdagens pluggeri som gjorde mig helt nollad i huvudet.   Nu blir det iallafall lite morgonkaffe, och katten Jonsson skall serveras en sen frukost...

Jonsson tycker till !

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 08 Mar 14 kl. 18:58

  Jaha då blir det visst lite Melodifestival på Jonssons tv ikväll.Detta eftersom Elin har bestämt att detta är någonting som vi visst skall titta på.Och med risk för att bli sågad av alla Melodifestivalbögar så måste ändå Jonsson få säga detta.

Pluggandet fortsätter

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 08 Mar 14 kl. 14:48

Jaha då va man mätt i magen igen, och vi återgår till pluggandet, snart e skiten äntligen färdig.   Jag tackar Maria Eklund & Jessica Andersson för att era hjärnor är mer aktiva än vad min är...   Nu ska jag tvinga Jeppi att sätta på lite mer kaffe, så att även min hjärna vaknar till liv...

TINGSRÄTTEN

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 04 Mar 14 kl. 08:45

  Ärligt talat nu blir man ju för fan rädd för sig själv!Hela natten har jag suttit i Tingsrätten och förklarat att alla mina skor inte får plats i hallen.Och ALLT är som vanligt Mattias fel!

Dagens Rundor 9,7

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 03 Mar 14 kl. 19:10

Idag har det blivit 3 små rundor, men sammanlagt nästan en mil :)   Nu blir det soffgos med katten Jonsson, vi höres imorgon, precis som vanligt....