Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Freedomtravel

Populärt på FREEDOMtravel – vi visar statistik

Freedomtravel - 05 Nov 19 kl. 06:00

Vad är mest populärt att läsa på FREEDOMtravel? Ibland är det intressant att kolla på statistik. Förra veckan tog vi reda på vilka bilder som gillas mest på vårt Instagramkonto, och nu kan vi visa upp vad som är mest populärt på bloggen. Mest populärt under 2019 Vi kom fram till att det som är […] Inlägget Populärt på FREEDOMtravel – vi visar statistik dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Akvedukten i Håverud – spektakulärt vid Dalslands kanal

Freedomtravel - 06 Aug 20 kl. 06:00

Akvedukten i Håverud är ett spektakulärt bygge i Dalsland där väg, järnväg och kanal korsar varandra i luften. Man kan stå länge och titta på båtarna som passerar genom den vattenfyllda plåtrännan. Om man vill kan man också hänga med på båttur från Håverud till Bengtsfors.

Populärt att campa, kryssningar i sommar och SUP genom sverige

Freedomtravel - 29 Jun 20 kl. 06:00

Att campa är kanske mer populärt än någonsin. Efter en osäker vår är bokningstrycket på campingarna högt igen. Dessutom fortsätter trenden med #vanlife, vilket märks när nya husbilsföretag etablerar sig.

Lär känna husbilsbloggarna – FREEDOMtravel

Freedomtravel - 23 Apr 20 kl. 06:00

För drygt ett år sedan startades gruppen “Husbilsbloggarna” på Facebook. Bloggarna i gruppen presenterar sig nu i varsitt blogginlägg genom att svara på samma frågor. Här kommer våra svar!

Lida friluftsgård och Äventyrsstigen runt sjön getaren

Freedomtravel - 18 Apr 20 kl. 06:00

Lida Friluftsgård, som ligger i Botkyrka kommun i Stockholm, bjuder på ett fantastiskt fint friluftsområde med massor av olika aktiviteter för barn och vuxna. Hit kan man komma för att vandra i Lida naturreservat eller för att till exempel prova Acropark höghöjdsbana. Lida Friluftsgård och naturreservat Lida Friluftsgård är en populär och omtyckt plats, och […] Inlägget Lida friluftsgård och Äventyrsstigen runt sjön getaren dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Google kommer bara visa statistik över systemversioner i Android Studio

Swedroid.se - Allt om Google Android - 10 Apr 20 kl. 20:42

Google publicerade tidigare statistik över hur de olika Androidversionerna fördelar sig över världens aktiva Androidenheter. Uppgifterna kom i regel månadsvis och var avsedda för utvecklare, så att de kunde få en idé om vilka systemversioner de ska fokusera på och stödja. Statistiken togs dock även upp på teknikbloggar och det såg sällan bra ut på pappret, då få körde de nyare versionerna procentuellt.

Nyckelvikens naturreservat i Nacka

Freedomtravel - 07 Apr 20 kl. 06:00

Nyckelvikens naturreservat i Nacka är ett populärt friluftsområde som bjuder på vacker natur, härlig utsikt över vattnet och en fin herrgård. Naturreservatet är fint för den som vill njuta av naturen, och här finns också en hel del aktiviteter för barnfamiljer. Nyckelvikens naturreservat Nyckelvikens naturreservat ligger vid Saltsjöns strand i Nacka, strax söder om Stockholm.

Antalet laddbara bilar ökar

Feber.se - 01 Apr 20 kl. 12:00

Ny statistik från Bil Sweden Bil Sweden har idag släppt lite statistik kring nyregistrerade bilar. Försäljningen dippade i mars - ner med 8,6 procent för personbilar och 39 procent när det kommer till lätta lastbilar. Detta är inte på grund av Coronaviruset utan dessa ordrar har tecknats flera månader tidigare.

Resmål i norra Sverige – 10 favoriter

Freedomtravel - 12 Mar 20 kl. 06:00

Är du sugen på att utforska resmål i norra Sverige? Det blir mer och mer populärt att semestra på hemmaplan och vi har därför gjort en liten serie med resmål i Sverige. Vi började med resmål i södra och mellersta Sverige, och är nu framme vid norra Sverige.

Resmål i mellersta Sverige – 10 favoriter

Freedomtravel - 11 Mar 20 kl. 06:00

Är du sugen på att utforska resmål i mellersta Sverige? Det blir mer och mer populärt att semestra på hemmaplan och vi har därför inlett en liten serie med resmål i Sverige. Nu är det dags för resmål i mellersta Sverige, och vi fortsätter sedan med norra Sverige.


Fler inlägg från Freedomtravel

Att flytta till Portugal – Kristinas berättelse

Freedomtravel - 15 timmar sedan

Idag presenterar vi ett gästinlägg av Kristina från Mitt Portugal Hejsan, jag heter Kristina och jag har flyttat till Portugal från Sverige. Vi är två men det är bara jag som flyttat, min andra hälft flyttar ner lite senare. I detta gästinlägg vill jag berätta om mina upplevelser i samband med flytten.

Husbil hett på blocket – och så många vill resa trots covid-19

Freedomtravel - Igår: 06:00

Då var det dags för resenyheter igen! Det var längesedan sist. Vi har gjort uppehåll under sommarens husbilsresa i Sverige, men nu är vi hemma igen och tillbaka i vardagen.

Bengtsfors i Dalsland – natur och kanalbåtar

Freedomtravel - i förrgår: 06:00

Bengtsfors ligger längs med Dalslands kanal, och vi kom hit med husbil efter våra besök vid akvedukten i Håverud och i Dals Långed. Här upplevde vi charmiga slussar, fantastiskt vacker natur och ett fint friluftsmuseum. Bengtsfors i Dalsland Ett charmigt sätt att ta sig till Bengtsfors är att ta kanalbåt från Håverud, och sedan kanske […] Inlägget Bengtsfors i Dalsland – natur och kanalbåtar dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Idag öppnar vi webbutik – rabatter hela första helgen!

Freedomtravel - 08 Aug 20 kl. 06:00

Idag öppnar vi vår webbutik! Vi har jobbat med detta i flera månader, och det känns fantastiskt roligt att äntligen få öppna. Nu under den första helgen (8-9 augusti) har vi flera öppningserbjudanden med superbra priser.

Dals Långed – charmigt vid Dalslands kanal

Freedomtravel - 07 Aug 20 kl. 06:00

Dals Långed är en liten ort längs med Dalslands kanal. Vi hade inga höga förväntningar, men överraskades av idylliska sjöar, charmiga slussar och en bygd som lever tack vare initiativförmåga och en skola för hantverk och konsthantverk. Dals Långed i Dalsland När man dör kommer man till Kramfors.

Akvedukten i Håverud – spektakulärt vid Dalslands kanal

Freedomtravel - 06 Aug 20 kl. 06:00

Akvedukten i Håverud är ett spektakulärt bygge i Dalsland där väg, järnväg och kanal korsar varandra i luften. Man kan stå länge och titta på båtarna som passerar genom den vattenfyllda plåtrännan. Om man vill kan man också hänga med på båttur från Håverud till Bengtsfors.

Köpmannebro och Upperud – starten på Dalslands kanal

Freedomtravel - 05 Aug 20 kl. 06:00

Köpmannebro kan beskrivas som porten till Dalslands kanal. Här finns kanalens både första och största sluss. Fortsätter man ytterligare en bit längs kanalen kommer man till slussarna vid Upperud.

Hamburgsund – Västkustcharm och skaldjursfrossa

Freedomtravel - 04 Aug 20 kl. 06:00

Hamburgsund är en mysig liten ort på Västkusten, med höga klippor, båtar, röda stugor och ett överflöd av fisk och skaldjur. Här kan man hänga på uteserveringar, bada, göra båtturer, ägna sig åt krabbrace eller frossa i havets läckerheter. Hamburgsund på Västkusten Till Hamburgsund kommer man förmodligen för att man gillar att vara vid havet, […] Inlägget Hamburgsund – Västkustcharm och skaldjursfrossa dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Bohus fästning – borgen som klarat 14 belägringar

Freedomtravel - 03 Aug 20 kl. 06:00

Bohus fästning har försvarats av norrmän, danskar och svenskar och sammanlagt utsatts för 14 belägringar – ett nordiskt rekord. Idag kan man komma hit för ströva runt i ruinen, föreställa sig historiens dramatiska strider och kanske andas ut för att man inte behöver stanna i någon av fängelsehålorna. Bohus fästning Det är väldigt mycket nordisk […] Inlägget Bohus fästning – borgen som klarat 14 belägringar dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Att göra i Trollhättan – våra 10 bästa tips

Freedomtravel - 02 Aug 20 kl. 06:00

Vad kan man göra i Trollhättan som turist? Vi kom hit med husbil direkt efter vårt besök i Vänersborg eftersom vi bestämt oss för att följa Trollhätte kanal och Göta älv. Förutom att vi planerat att se slussar hade vi inga speciella förväntningar, men Trollhättan överraskade verkligen!

Att göra i Vänersborg – våra 5 bästa tips

Freedomtravel - 01 Aug 20 kl. 06:00

Vad kan man göra i Vänersborg? Vi kom hit med husbil efter att vi följt Göta kanal, och därefter planerade vi att följa Trollhätte kanal från Vänern mot Kattegatt. Vi spenderade två dagar i staden, och här är våra bästa tips på saker att göra i Vänersborg som turist.

Läckö slott – De la Gardies sagoslott vid Vänern

Freedomtravel - 31 Jul 20 kl. 06:00

Läckö slott speglar sig i Vänern med sina tinnar och torn, och känns nästan som ett slott i en sagobok. På 1600-talet formade Magnus Gabriel De la Gardie slottet efter dåtidens barockideal, och idag kan man som besökare göra en tidsresa i tanken medan man strosar genom de vackra rummen. Läckö slott På 1700- och […] Inlägget Läckö slott – De la Gardies sagoslott vid Vänern dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Budget för roadtrip – våra 8 bästa tips

Freedomtravel - 30 Jul 20 kl. 22:09

Hur kan man planera sin budget för en roadtrip? Och framför allt, hur kan man se till att kostnaderna inte skenar iväg? Här är våra bästa tips för att hålla kostnaderna nere under en roadtrip, oavsett om du reser med personbil, husbil eller något annat färdmedel.

Gudhems klosterruin i Gudhem, Falköping

Freedomtravel - 30 Jul 20 kl. 06:00

Gudhems klosterruin ligger i Västergötland och berättar historien om ett av Sveriges första kloster. Kanske känner du också igen klostret i Gudhem från Jan Guillous berättelser om Arn, där det spelar en viktig roll. Att besöka Gudhems klosterruin Efter vårt besök i Varnhems klosterkyrka ville vi också besöka Gudhems klostterruin, som ligger cirka två mil […] Inlägget Gudhems klosterruin i Gudhem, Falköping dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Varnhem – Varnhems kloster och klosterkyrka

Freedomtravel - 29 Jul 20 kl. 06:00

Varnhem ligger i Västergötland och här hittar du Varnhems klosterkyrka och ruinerna av Varnhems kloster, som grundades redan 1150. Förutom att kyrkan är ovanligt vacker är platsen proppfylld av svensk historia. Varnhem och varnhems klosterkyrka Redan innan munkarna kom på 1100-talet var Varnhem en betydelsefull plats, och man har hittat gravar som berättar om inflytelserika […] Inlägget Varnhem – Varnhems kloster och klosterkyrka dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.