Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Spiderchick

Portad

Spiderchick - 28 Jun 13 kl. 12:05

Mini har blivit utvisad ur Lillemans rum. Portad till och med. Antagligen för livet.   Minis brott: Extrem stalking av storebror samt anstiftan till mord (läs: kanibalism) på elefantfamilj. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Landskronabo portad från all fotboll i hela landet efter derby på Olympia

Nyhetspressen - 25 Jan 19 kl. 15:00

Efter matchen mellan BoIS och HIF i somras får han nu inte gå på fotboll..

Sjuåringen portad från VM-tävlingen

Nyhetspressen - 27 Jul 18 kl. 11:20

Sjuårige Liel Levitan är en av de bästa inom sin sport.Nu stoppas hon från att tävla i VM. .

Lars Ohly inte välkommen på V-arrangemang

Nyhetspressen - 24 Nov 17 kl. 14:45

Vänsterpartiets förre ledare Lars Ohly är tills vidare portad från partiets alla evenemang. Han är till exempel inte välkommen på kongressen i Karlstad i februari. Skälet är att Lars Ohly har polisanmälts, misstänkt för sexuellt ofredande..

SR-kvinnan portas från sin redaktion – medarbetarna tvingas att mörka

Nyhetspressen - 10 Nov 17 kl. 20:52

Den kvinnliga SR-programledaren som anklagats för trakasserier är portad från sin före detta redaktion, enligt uppgifter till Expressen. Samtidigt uppmanas medarbetarna på SR-redaktionen att mörka varför programledaren inte är kvar. – Det är en ohållbar arbetssituation, säger en SR-medarbetare.

10-åring portad från flyg – hade på sig leggings

Nyhetspressen - 27 Mar 17 kl. 11:48

En händelse där tre flickor blev nekade att flyga med amerikanska United Airlines har väckt stor uppmärksamhet på sociala medier i USA. Anledningen till att de blev nekade ombordstigning var att de var iklädda leggings..

AFD-politiker portad från minnesstund

Nyhetspressen - 27 Jan 17 kl. 13:17

Den tyske högerpopulisten Björn Höcke var inte välkommen då lantdagen i Thüringen högtidlighöll minnet av nazismens offer på Förintelsens minnesdag, rapporterar Mitteldeutscher Rundfunk. Delstatsparlamentets talman hade uttryckligen uppmanat Höcke att h.

Flygförbud utvidgas för brandfarlig Samsung

Nyhetspressen - 17 Oct 16 kl. 10:00

Det är inte bara i USA som Samsungs eldfängda premiummobil – som Samsung nu slutat producera – är portad. Flygbolag i Australien har intagit samma ståndpunkt, liksom Air Berlin ”med omedelbar verkan” medan den tyska konkurrenten Lufthansa har förbjudit mobilen på flygningar till USA i ett första skede. Men det förbudet väntas utvidgas och gälla alla flygningar inom kort, rapporterar BBC News.

Frontalkrock mellan EU och Israel kring resolution

Nyhetspressen - 18 Jan 16 kl. 11:39

Israeliska diplomater vill stoppa en EU-resolution som understryker skillnaden mellan staten Israel och de ockuperade palestinska områdena i samröret med EU. Resolutionen fördömer också "oproportionerligt våld" från både israeler och palestinier – ett uttalande som snuddar vid utrikesminister Margot Wallströms uttalande som fått henne portad från Israel..

Jimmie Åkesson portad i år också på Nobelfesten

apg29 - 10 Dec 15 kl. 23:51

Åkesson är som "brukligt" inte bjuden tpå Nobelfesten. Men det ska han inte vara ledsen för - det är inte jag heller!  Men jag har svarat ja till den himmelska festen - och det bör Åkesson och du också göra - om ni inte redan har svarat ja.

”Dålig” sångare portad från musikal

UNDERBARACLARA - 25 Oct 15 kl. 20:19

En kvinnlig besökare blev utslängd från en föreställning av musikalen ”The bodyguard” i brittiska Nottingham sedan hon uppträtt aggressivt mot övriga personer i publiken, skriver BBC. Kvinnan sjöng med i föreställningens sångnummer på ett sätt som störde stora delar av publiken, som vid upprepade tillfällen skrek åt henne att sluta.


Fler inlägg från Spiderchick

Mouse riot - del tre

Spiderchick - 13 Mar 14 kl. 19:55

I vårt hus har det i veckan varit DRAMATIK!   Någon har nämligen klippt (gnagt?) av sladden till vår portkod.

Ekonomiskt snille

Spiderchick - 12 Mar 14 kl. 14:11

Två egenföretagare diskuterar.   Kompis: Jag börjar kunna det här med företagsekonomi. Jag: Jag med.

Omtänksamt? Eller? Jag vet inte.

Spiderchick - 11 Mar 14 kl. 20:35

Idag handlade jag mat. I kassan stod en ytligt bekant person. Vi pratade löst om absolut ingenting, så där som man gör med ytligt bekanta i situationer då man måste.

Tre yrken för en småbarnsförälder

Spiderchick - 10 Mar 14 kl. 15:41

Småbarnsföräldrar är ett släkte som snabbt utvecklar många olika färdigheter.   Tre yrken som gjorda för dig som är småbarnsförälder:   1. Servitör Som förälder är du van att ta beställningar av alla dess slag, alla tider på dygnet.

Moe and Mannys podcast

Spiderchick - 09 Mar 14 kl. 10:18

Lattjade till det med smeknamn i rubriken som ni ser (nya artistnamn?).   Ny pod in da house alltså.

Quinnodagen hoj hoj

Spiderchick - 08 Mar 14 kl. 09:53

Internationella kvinnodagen idag.   Feminism och jämställdhet är en kunskapsfråga. Det är inte något som du kan slå ifrån dig för att du personligen tycker att Sverige är ett jämställt land eller för att du själv aldrig har upplevt diskriminering, objektifiering, trakasserier, sexism, hot eller något annat av allt det som sker i samhället varje dag.

Bloggsök

Spiderchick - 07 Mar 14 kl. 14:50

Tack för alla Skaraborgska bloggtips! Kul att ha era bloggadresser tycker jag och Matilda som hoppas på att ordna nätverksmingel och sånt där kul i framtiden.   Matilda (tidigare idag): Nu har jag hittat fler bloggar i Skaraborg.

Tvunget

Spiderchick - 06 Mar 14 kl. 20:14

Nämen titta här då. Jag i affären. Framför ett ställ med Ammotracks skiva.

Mouse riot

Spiderchick - 05 Mar 14 kl. 17:03

Nu har anticimex varit här och gillrat musfällor   Jag vill egentligen inte ha ihjäl något djur, men vad göra? Jag känner inte alls att vi kan leva i symbios, jag och gnagaren. Tyvärr.

KRIS!

Spiderchick - 04 Mar 14 kl. 14:35

Idag startade jag min morgon med en smärre kris.   07:30 Jag står vid köksbordet och brer mackor till barnen när jag ser något svart skymta i ögonvrån. Jag vrider på huvudet och inser att det är en MUS SOM SPRINGER UTMED GOLVET!!!!!!

Skarborgare på nätet, hallå hallå?

Spiderchick - 03 Mar 14 kl. 13:03

För närvarande befinner jag mig hemma hos Matilda. Vi jobbar, smider planer för framtiden och diskuterar hur vi bäst kan ta över världen och sånt därn´t.   Jag förstår att ni är några som undrar vad vi egentligen håller på med.

Ingen final men vinnare ändå

Spiderchick - 02 Mar 14 kl. 19:59

Det var en SUPERKUL kväll igår! På alla sätt.   Precis när vi nåddes av resultatet kände jag mig besviken.

Tack!

Spiderchick - 01 Mar 14 kl. 22:23

Det gick inte hela vägen till final. Tyvärr. Men så är det.

Den här dagen

Spiderchick - 28 Feb 14 kl. 17:28

Alltså, den här dagen. Den. Här.

Nämen? En pod redan idag?

Spiderchick - 27 Feb 14 kl. 13:00

      Vi släpper podden tidigare och tidigare för varje vecka som går vad det verkar som. Men det har med Mello att göra. Det är mycket nu, om man säger så.