Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Portade på fotboll i fotoregister

Nyhetspressen - 16 Apr 11 kl. 05:51

Ett fotoregister kan hjälpa Djurgårdens IF att stoppa dem som är förbjudna att se lagets fotbollsmatcher. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kolla in lite motorcykelfotboll

Feber.se - 18 Jun 18 kl. 14:00

Roligare än vanlig? Typ exakt nu börjar matchen Sverige - Sydkorea men om man inte gillar att kolla in vanlig fotboll rekommenderar jag att man ger den här varianten en chans. Den tar oss nästan sextio år tillbaka i tiden och visar oss när några killar spelar fotboll fast på motorcykel.

Sluta ge priserna till avundsjuka sporter

Nyhetspressen - 05 Dec 17 kl. 08:05

Det har gått 23 år sedan någon eller något i svensk fotboll vann Bragdguldet.Egentligen är det rätt knäppt eftersom framgångar i fotboll är svårare än i alla andra sporter.Om priset vill behålla sin trovärdighet borde vinnaren 2017 bara kunna vara Janne Anderssons landslag..

Kolla in Irlands möte mot Australien i en hybridmatch

Feber.se - 13 Nov 17 kl. 21:00

Fotboll möte Aussie Rules Här är ett sammandrag från matchen i "International Rules" mellan Irland och Australien som spelades nu i helgen. "International Rules" är en hybridsport där man har mixat traditionell fotboll med den rugbyliknande sporten Aussie Rules. Det innebär att man spelar med en rund, traditionell fotboll, på en kvadratisk plan men spelarna får både ta upp bollen med händerna samt tackla varandra lite mer våldsamt än vad man vanligtvis får göra i traditionell fotboll.

Damer och herrar på olika planeter i fotboll

Nyhetspressen - 29 Mar 17 kl. 17:08

I herrarnas Champions League-turnering i fotboll rullar det in enorma belopp till storlagen. Segraren kan kamma hem en halv miljard kronor i bara prispengar..

Flera flygbolag tar nu med portade resenärer

Nyhetspressen - 04 Feb 17 kl. 13:55

En federal domare i USA har tillfälligt upphävt inreseförbudet för personer från sju länder med stor muslimsk befolkning. Flera flygbolag släpper nu ombord resenärer från länderna – men inte SAS och Norwegian. – Vi följer de anvisningar vi får från amerikanska myndigheter.

Alla statyer med sportprofiler i hela Sverige

UNDERBARACLARA - 03 Feb 17 kl. 09:30

Här är alla statyer med hyllade idrottare över hela Sverige. I Västerbotten finns det en enda. Sven-Agne Larsson, fotboll, Göteborg (2015).

Landslagets nya presschef: ”Fotboll och media det jag kan bäst”

Nyhetspressen - 17 Jan 17 kl. 12:00

Hallå där, journalisten, fotbollsexperten och kommentatorn Emelie Ölander som är ny presschef för Sveriges damlandslag i fotboll..

SD portade från Folkets hus i Gällivare

Nyhetspressen - 11 Jan 17 kl. 16:46

Folkets hus i Gällivare har av misstag låtit Sverigedemokraterna boka en av deras möteslokaler, rapporterar P4 Norrbotten. När Sverigedemokraterna nu avbokas från lokalen står partiet utan mötesplats inför det möte som är tänkt att hållas på måndag och där partiledaren Jimmie Åkesson ska närvara.(TT).


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Durmaz och landslaget i protest mot hot och hat: ”Fuck rasism!”

Nyhetspressen - 30 minuter sedan

GELENDZJIK. Här är Jimmy Durmaz och VM-truppens budskap till näthatarna. Inför söndagens träning i ryska Gelendzjik gjorde spelaren som drabbats av rasism och hot ett uttalade inför den samlade presskåren – med hela svenska landslaget bakom sig.

Brandtalet innan Sveriges träning

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Dagen efter förlusten mot Tyskland så inledde Sveriges träning med att Janna Andersson samlade alla spelare vid den samlade presskåren. Sen gjorde Jimmy Durmaz ett uttalande till följd av den rasistiska hatstorm han fått utstå efter matchen. Talet avslutades med att samtliga spelare och ledare tillsammans sa:– Fuck rasism.

Löfvens kritik: ”De har inte fattat nåt”

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Hatkommentarerna mot Jimmy Durmaz har fördömts av hela fotbollsvärlden – och polisanmälts av svenska fotbollförbundet.Nu riktar även statsminister Stefan Löfven kritik mot de som gett sig på Durmaz.– Hatarna som angriper en av våra spelare har inte fattat någonting, säger Löfven i ett uttalande till SportExpressen..

Christofer, 39, hittade sitt lamm ihjälslaget

Nyhetspressen - 1 timme sedan

En höll och en slog.Christofer Dunérs lamm slogs ihjäl på lördagskvällen.– Det hade varit bättre om de stal lammet, nu slogs den ihjäl..

Hon har sällsynt odling trädgården

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Hemma i den egna trädgården i Gränna har Kristina Yngfors startat en teodling där trettio teplantor har satts i jorden. Något som hon är den andra i Sverige med att påbörja. – Det är ju en galen tanke och ett galet projekt .

Tyskarna kan straffas efter svenska bråket

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Ett jättebråk utbröt på slutsignal efter Sveriges match mot Tyskland.Nu skriver Bild att Fifa utreder händelsen – och att de tyska ledare som startade bråket kan stängas av i den sista gruppspelsmatchen..

Förbundet polisanmäler hoten mot Jimmy Durmaz

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Svenska fotbollförbundet väljer att anmäla hoten mot Jimmy Durmaz efter VM-mötet med Tyskland under lördagskvällen. Detta enligt Sveriges Radio..

Svenska fotbollsförbundet polisanmäler hoten mot Durmaz

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Svenska fotbollsförbundet poilsanmäler hoten mot Durmaz, det uppger Sveriges Radio..

JUST NU: Förbundet polisanmäler hoten

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Svenska fotbollförbundet polisanmäler hoten mot Jimmy Durmaz.Det säger generalsekreteraren Håkan Sjöstrand, enligt Sveriges Radio..

Lamm ihjälslaget vid Barnens skog

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Ägaren Christofer Dunér vet inte hur han ska kunna skydda sina djur..

Sweden's Durmaz faces online racial abuse after World Cup loss

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Sweden's Jimmy Durmaz faced a wave of racial hatred and even death threats after he gave away the foul that led to Toni Kroos's late winner for Germany at the World Cup..

Miljöpartiet tappar flest kandidater till andra partier

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Miljöpartiet är det parti som tappat flest kandidater i förhållande till hur många som tillkommit sen valet 2014.För Centerpartiet och Sverigedemokraterna är utvecklingen motsatt, skriver SVT Nyheter.– Det är de två partier som väljarna uppfattar som mest principfasta just nu, säger statsvetaren Jenny Madestam..