Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Minecraft har fått officiellt stöd för virtuell verklighet

Feber.se - 18 Aug 16 kl. 12:30

I alla fall Windows 10- och Pocket-versionen För ungefär ett år sedan lovade Microsoft att man skulle slänga in Oculus Rift-stöd i Minecraft för Windows 10 och Minecraft: Pocket Edition. I går meddelade Microsoft att man äntligen kommit loss och nu implementerat det i båda versioner. Att spela Minecraft med Oculus Rift har ju varit möjligt länge via diverse moddar men nu är det alltså officiellt inbyggt direkt i spelet.

Blondinbella har inte bytt portal

Gossips.se - 17 Jul 16 kl. 05:23

Läste att det var flera som trodde att Blondinbella har bytt portal då hennes design ser annorlunda ut nu sen från några dagar sedan. Blondinbella har inte bytt design utan att bloggarna hos UI har fått samma design och Blondinbellas ser nu precis likadan ut nu som Fokis och längst ned på bloggarna så står det UI.

PC Gamers chefredaktör startar ny speltidning

Feber.se - 05 Apr 16 kl. 12:30

Den ultimata guiden till Minecraft heter den Nästa månad kommer Egmont Publishing släppa en ny speltidning i Sverige. Tidningen heter Den ultimata guiden till Minecraft och är startad av PC Gamers nuvarande chefredaktör Thomas Petersson. Tidningens största fokus kommer att ligga på guider och tips men även bjuda på längre intervjuer med kända spelprofiler.

PC Gamers före detta chefredaktör startar ny speltidning

Feber.se - 05 Apr 16 kl. 12:30

Den ultimata guiden till Minecraft heter den Nästa månad kommer Egmont Publishing släppa en ny speltidning i Sverige. Tidningen heter Den ultimata guiden till Minecraft och är startad av PC Gamers före detta chefredaktör Thomas Persson. Tidningens största fokus kommer att ligga på guider och tips men även bjuda på längre intervjuer med kända spelprofiler.

Livekonsert i Minecraft i kväll

Feber.se - 23 Mar 16 kl. 16:00

Blir startskottet för tech-festivalen The Gathering Folk har byggt och gjort det mesta i Minecraft allt från att bygga hyddor till sina grisar till fungerande videosamtal. I kväll kommer musiker från Norge och England spela den fösta livekonserten inne i spelet. Denna konsert kommer köra igång klockan 21:00 i kväll och därmed öppna den norska tech-festivalen The Gathering.

Datum för femte episoden av Minecraft: Story Mode

Feber.se - 22 Mar 16 kl. 18:30

Samt utlovas tre nya episoder Telltale spikade i dag ett släppdatum för Minecraft: Story Mode Episode 5. Denna episod heter Order Up och släpps den 29 mars till Windows, Mac, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3, iOS och Android. Denna femte episod är dock inte slutet för Minecraft: Story Mode då Telltale Games i dag även meddelade att man kommer släppa ytterligare tre episoder innan årets slut.

Minecraft Card Game

GeekAlerts - 22 Mar 16 kl. 16:10

The Minecraft Card Game is based on the hit video game. Players can mine, craft, or reserve to win. The idea is that players mine Resource Cards of Wood, Stone, Iron, Diamond, or Gold, and then use those cards to craft for points.

Portal The Uncooperative Game

GeekAlerts - 21 Mar 16 kl. 16:30

The Portal The Uncooperative Game will be fun for all fans of the video game. Your team of Test Subjects has entered the Lab and are ready to perform all kinds of testing procedures. This fast-paced fight to the finish features shifting area control and cardplay.

Minecraft kommer till Samsung Gear VR

Feber.se - 16 Mar 16 kl. 07:15

Minecraft i virtual reality Redan i höstas snackade det som att Minecraft skulle komma till Samsungs VR-headset Gear VR men nu har Microsoft presenterat de planerna lite mer officiellt. Det är sedan tidigare klart att det kommer en VR-version av Minecraft till Oculus Rift och givet att Oculus samarbetar med Samsung om att ta fram applikationer till Gear VR så kommer de båda Minecraft-versionerna att vara hyggligt lika varandra. Det här är givetvis bra för alla som vill lira Minecraft i VR men inte vill lägga ner en mindre förmögenhet på ett par Oculus Rift och tillhörande kompatibel dator.

Abrams bekräftar filmer baserade på Half-Life och Portal

Feber.se - 14 Mar 16 kl. 13:15

Två klassiker på vita duken De klassiska Valve-spelen Half-Life och Portal är på väg att bli film. Det meddelar Star Wars-regissören J.J.


Fler inlägg från Feber.se

Den här mackapären ska Kina skicka till Mars

Feber.se - 15 minuter sedan

Under 2020 I går visade Kina upp sin kommande rymdfarkost som de hade tänkt skicka iväg till mars under 2020. Den kommer skickas iväg med en Long March-5-raket och åka i ungefär sju månader innan den ska försöka landa på den röda planeten. Väl där kommer den 200 kilo tunga farkosten spendera tre månader med att studera planetens atmosfär, yta samt leta efter spår av vatten.

Här är svenska priserna på Teslas P100D

Feber.se - 45 timmar sedan

Börjar på en och en halv miljon Vi skrev i går att Tesla släppt ytterligare en version av sin Model S och Model X. Nu är de svenska priserna klara och som väntat blir det en dyr historia. För Model S blir priset 1.

Svenska snabbtåg är inte så bra på att komma i tid

Feber.se - 45 timmar sedan

What else is new? I Japan kommer 99 procent av snabbtågen i tid och i Spanien samt Frankrike håller 98 respektive 92 procent av snabbtågen tiden. Här i Sverige ser det dock inte lika bra ut, enligt internationell statistik över punktligheten så hamnar de svenska snabbtågen långt ner.

Var George Lucas sista Stjärnornas krig-filmer verkligen så dåliga?

Feber.se - 1 timme sedan

Ja det var de, men alla tycker inte det När de tre Stjärnornas krig-filmerna som släpptes mellan 1999 och 2005 dök upp var det inte allt för många som hade goda ting att säga om dessa. Kidsen tyckte ju om dem men det kan man ju acceptera då vi ju alla vet att barn inte har någon känsla för kvalitét. Men av någon anledning har det på senare tid blivit lite trendigt att säga att dessa inte var så dåliga trots allt och snart kommer det en hel dokumentärfilm om just detta.

Se en kundvagn krascha med en cementvägg

Feber.se - 1 timme sedan

I 117,8 km/h! The Dynamic Test Center ligger i Schweiz och de testar lite olika saker. Oftast åt olika företag.

Om de tio budorden skrevs idag

Feber.se - 10 timmar sedan

Du skall icke spoila serier och filmer Collegehumor har släppt en ny video där de visar hur guds tio budord skulle låta om de skrevs idag. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Sony håller låda på Tokyo Game Show

Feber.se - 11 timmar sedan

Den 13 september Sony kommer än en gång hålla en presskonferens på årets Tokyo Games Show-mässa. Denna konferens kommer dra igång klockan 09:00 den 13 september så man får se till att lämna barnen på dagis i tid om man skall hinna se detta direkt. Vad vi får se är oklart men sannolikt kommer man prata lite mer om sina nya konsoler och spelen som kommer till dessa.

Trailer för Manchester by the Sea

Feber.se - 11 timmar sedan

Med Casey Affleck Här har vi en trailer för den hyllade dramafilmen Manchester by the Sea med Casey Affleck. I filmen följer vi Lee Chandler (Casey Affleck) som återvänder till sin hemstad efter sin bror (spelad av Kyle Chandler) dör och Lee blir tvungen att ta hand om broderns son. Filmen har amerikansk biopremiär den 18 november.

HeatoN klar för Mästarnas Mästare

Feber.se - 12 timmar sedan

Norpade Jon Olssons plats Många har länge försökt övertyga SVT att Counter-Strike-spelaren Emil "HeatoN" Christensen skulle vara med i dokusåpan Mästarnas Mästare. Nu har de fått sin vilja beviljad då HeatoN kommer ersätta freestyleåkaren Jon Olsson som var tvungen att ställa in på grund av skada. HeatoN kommer tävla mot andra svenska sportlegender så som Anders Svensson, Josefin Lillhage och Per-Olof Posa Serenius.

Antalet dagliga Pokémon Go-spelare sjunker

Feber.se - 12 timmar sedan

Största hypen verkar vara över Troligtvis har ni inte missat Pokémon Go-hetsen som tagit världen med storm sen spelet släpptes i juli. Det verkar dock som att intresset börjar sina en aning och de senaste siffrorna från appgranskarna Apptopia, Sensor Tower och SurveyMonkey visar att antalet dagliga användare av Pokémon Go för tillfället ligger på runt 30 miljoner, vilket är en rejäl dipp från 45 miljoner dagliga spelare som Pokémon Go hade under sin peak i mitten av juli. Troligtvis kommer det dröja ett bra tag innan intresset för Pokémon Go dör helt, men det känns som att Niantic behöver leverera de nya funktionerna till spelet som de pratade om under Comic-Con tidigare i år för att göra spelet lite roligare igen.

Retrorea i PlayStation-affären

Feber.se - 13 timmar sedan

Samt Call of Duty-rea Sony har just nu satt igång en rätt så rejäl rea för ett gäng spel från förr. Spel som Suikoden II, CTR: Crash Team Racing, Alundra, Vib-ribbon, Castlevania: Symphony of the Night och Dark Chronicle kan nu köpas för en billigare poäng. Sony har även kört igång en rea för massvis med Call of Duty-spel samt DLC-paketen för dessa spel.

Google verkar jobba på anpassningsbar navigationsfältet

Feber.se - 13 timmar sedan

Forma om navigationen hur du vill Som vanligt när det dyker upp nya versioner av Android så tar Android Police fram förstoringsglaset och granskar koden rejält i hopp om att hitta funktioner som Android-utvecklarna jobbar på. Och den här gången verkar det som att Android-utvecklarna jobbar på möjligheten att möblera om navigeringsbaren som hittas längst ner på telefonen. Detta betyder att du ska möblera om eller ta bort bakåt-, hem- och appknapparna i navigationsrutan och lägga till andra funktioner som tangentbordsknapp och clipboard samt justera avstånd mellan knapparna.

Teaser för S03 av The Fall

Feber.se - 14 timmar sedan

Den tredje säsongen har premiär under hösten Under hösten har den tredje säsongen av den rätt så lysande kriminalserien The Fall premiär och här ovan kan man beskåda en kort liten teaser för denna säsong. I The Fall spelar en helt fenomenalt bra Gillian Anderson polisen Stella Gibson som är på jakt efter en seriemördare i Belfast i Nordirland. Man får inte enbart följa serien från Gibsons perspektiv utan även från seriemördarens (spelad av Jamie Dornan) perspektiv.

Philips släpper TV för köket

Feber.se - 14 timmar sedan

Med inbyggd bluetoothhögtalare Om man vill ha en liten extra TV i köket eller på andra ställen har man haft rätt dåligt med alternativ. Oftast har de fula fötter och det är inte alltid man kan eller vill sätta upp den på en vägg. Den här nyheten från Philips tänker om lite om är nästan en TV på en högtalare, som då också agerar fot.

Android 7.0 har laddats upp till AOSP

Feber.se - 15 timmar sedan

Nya Nougat-baserade Custom Roms lär dyka upp snart Som vi nämnt ett par gånger tidigare har Google börjat rulla ut Android 7.0 till Nexus-enheter och nu har även företaget laddat upp Android 7.0 i Android Open Source Project, AOSP, vilket gör att utvecklare har möjlighet att utveckla egna versioner av operativsystemet.