Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Så här skulle Minecraft se ut med mer realistisk grafik

Feber.se - 19 Nov 14 kl. 10:46

Annorlunda men ändå samma Om du någonsin har undrat över hur Minecraft skulle se ut i mindre fyrkantigt format och med mer realistisk grafik så kan du nu sluta undra. Youtubaren Flashcode har skapat en serie med kortfilmer där han visar olika funktioner och scenarier från spelet med grafik skapad i Blender, MakeHuman och Adobe Premiere Pro. Den senaste videon visar bland annat hur en attack från skelett skulle se ut.

Half Life 2 och Portal kommer till Nvidia Shield i ny uppdatering

Feber.se - 14 Nov 14 kl. 11:05

Och Android Lollipop Den 18 november kommer Nvidia Shield att få en ny uppdatering som innebär en massa trevliga saker. Bland annat kommer den att få operativsystemet Android Lollipop men även en uppdatering av spelbilblioteket där de som äger 32GB LTE-modellen får Half Life 2: Episode One samt Portal gratis som en del av The Green Box Bundle. Förutom operativsystemet och spelen innebär uppdateringen också en ny version av ritappen Dabbler Painting där artister nu kan livestreama sitt skapande över Twitch.

Svenska Speltoppen vecka 44

Feber.se - 06 Nov 14 kl. 18:18

Farming Simulator 2015 i topp Multiformat (per plattform) 1.The Evil Within (PS4) 2.FIFA 15 (PS3) 3.

Man blir smartare av att spela Portal 2

Feber.se - 03 Oct 14 kl. 10:11

Ny studie påstår detta Några forskare från Florida State University genomförde en studie där man jämförde några försökspersoners förmåga att lösa problem efter de spelat de tankekrävandende spelen Portal 2 eller hjärnträningsmjukvaran Lumosity. Det visade sig att gruppen som spelade Portal 2 hade bättre resultat än de som spelade Lumosity, vilket är då är mjukvara som är speciellt framtagen för att man skall träna hjärnan. In this study, we tested 77 undergraduates who were randomly assigned to play either a popular video game (Portal 2) or a popular brain training game (Lumosity) for 8 h.

Svenska speltoppen vecka 39

Feber.se - 02 Oct 14 kl. 19:29

FIFA 15-dominans Multiformat 1.FIFA 15 (PS4) 2.FIFA 15 (PS3) 3.

Minecraft på en Samsung Gear Live-klocka

Feber.se - 01 Oct 14 kl. 16:24

Om du vill bygga världar på din Android Wear-klocka Har du en Android Wear-klocka så verkar det inte om om det ska vara några större problem att installera android-versionen av Minecraft Pocket Edition på denna om vi ska tolka den här videon från Corbin Davenport korrekt. Enligt Davenport så installerade han bara den vanliga versionen av Minecraft PE på sin Samsung Gear Live-klocka som körde Android Wear 4.4W manuellt utan att modifiera något alls.

[PLUS] Siri besegrade sjukdom och startfält

UNDERBARACLARA - 01 Oct 14 kl. 07:56

Bara några dagar innan tävlingen låg hon nedbäddad i feber. Men Siri Englund repade mod och åkte...

Svenska speltoppen vecka 38

Feber.se - 25 Sep 14 kl. 15:15

Destiny i topp Multiformat 1.Destiny (PS4) 2.The Sims 4 (PC) 3.

Minecraft kommer till Windows Phone

Feber.se - 21 Sep 14 kl. 13:43

Var väl inte helt oväntat Efter det att Microsoft nu köpt upp Mojang tillsammans med deras storsäljare Minecraft gör att vi antagligen snart får se spelet på Windows Phone-plattformen. Det säger åtminstone Xbox-chefen Phil Spencer när han på Twitter fick en direkt fråga om Minecraft skulle dyka upp i Microsofts telefoner. Det finns dock inga uppgifter om när detta skulle kunna ske.

Svenska speltoppen vecka 37

Feber.se - 18 Sep 14 kl. 20:22

Destiny i topp Multiformat 1.Destiny (PS4) 2.NHL 15 (PS4) 3.


Fler inlägg från Feber.se

Bakom kulisserna av "Karissa the destroyer"

Feber.se - 1 timme sedan

Ett event upplagt av Gamestop För några veckor sedan sopade 10-åriga Karissa mattan med andra spelare under ett Super Smash Bros-event på Gamestop i USA. Alla gick på att det var hon som spelade men det var egentligen någon annan bakom spakarna. Några dagar efteråt gick Gamestop ut med att det hela bara var ett PR-trick.

Microsoft bjuder på spelet Limbo

Feber.se - 5 timmar sedan

Till de som köpte Xbox One under lanseringen Enligt ett flertal spelare så har de fått ett tack-meddelenade från Microsoft, där det står att de får spelet Limbo gratis när det släpps. Som tack för att man är en lojal kund och köpte Xbox ONE under lanseringen förra året. Limbo är inte bekräftad till Xbox ONE än, den fanns dock med på listan över kommande spel till konsolen i Korea förra månaden.

Amiibo skickar ut defekt Samus-figur

Feber.se - 6 timmar sedan

Två armkanoner istället för en Det verkar som att Amiibo råkat armera Samus med två armkanoner istället för en i den defekta versionen av figuren till Super Smash Bros. Adam Truesdale förbeställede Samus och tänkte inte på att den var defekt förrän hans vän påpekade det och jämförde med sin version. Adam kunde lika gärna ha öppnat upp förpackningen och spelat med figuren utan att tänka på armkanonerna, men istället är den nu förseglad och sparad som tur är.

Pippi Långstrump var tänkt som anime en gång i tiden

Feber.se - 19 timmar sedan

Astrid Lindgren satte stopp för projektet Året var 1971 och Hayao Miyazaki samt Isao Takahata påbörjade ett projekt; att göra en animeversion av Pippi Långstrump. Astrid Lindgren sa nej till detta och produktionen stoppades, men de hann göra några enstaka vattenmålningar innan projektet las ner. De visar hur Pippi hade sett ut om hon hade kommit till liv som en animekaraktär.

Trafikkaos i GTA V

Feber.se - 23 timmar sedan

Oj oj oj... Spelaren lämnade GTA V i några minuter för att fixa käk, när han kommer tillbaka så är det fullt kaos. Vad ska man säga, GTA i ett nötskal kanske?

Trailer för Killer Instinct visar Kan-Ra

Feber.se - 23 timmar sedan

FIGHT! Det Mortal Kombat-inspirerade spelet Killer Instinct släpps den 24e november till Xbox One. Här kommer en trailer som visar en av karaktärerna som är Kan-Ra.

Trailer för EVE online lyfter fram sina spelare

Feber.se - Igår: 16:20

Underbart! Nya trailern för EVE online lyfter fram sina spelare när de pratar med varandra under spelets gång. Det man hör är glädje och en skön laganda.

Man hittar en gammal GoPro kamera i en flod

Feber.se - Igår: 15:59

Fungerar efter sjutton månader Beau Ouimette heter mannen som hittade en GoPro-kamera i floden, han la sedan upp innehållet på youtube. Sjutton månader låg kameran i vattnet, ovan kan ni se en en bit av resan den hann filma. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Berusade britter fixar cykelställ

Feber.se - Igår: 15:41

Bra gjort! En övervakningskamera fångade ett gäng berusade britter när de försökte fixa ett cykelställ. Av någon konstig anledningen fick de för sig att vinkla det rätt.

Självlysande, köttätande larver upptäckta

Feber.se - Igår: 10:45

Coola små djur Naturfotografen Jeff Cramer snubblade över en bunt med självlysande larver under sin resa i Peru. Han hade ingen aning om vad det var för typ av djur han råkat på, och för att få klarhet i det hela postade han bilderna på sitt fynd på sidan reddit.com.

Kan Terminator bli verklighet?

Feber.se - Igår: 10:03

Inte än på ett tag Här kommer ett klipp som tar upp ämnet om hur datorer blir smartare och smartare, frågan är om det kan komma att gå så långt som i filmen Terminator. Vad tror ni? Kan datorer komma att kunna ta över världen?

Episk straffläggning

Feber.se - Igår: 17:16

Stackars Scotts näsa Här ser vi en fantastiskt straffläggning mellan Yale Bulldogs och North Carolina Tar Heels där Scott Stirlings näsa får möte lite boll. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Samsung Gear S är tekniskt snygg

Feber.se - i förrgår: 16:15

Men den lilla telefonen med armband charmar mig inte En böjd skärm på armen är riktigt coolt, men är det användbart? Och bara för att det går att göra något, ska man det? Svaret på båda frågorna är nej och Samsungs senaste "klocka" har svårt att hitta in i mitt hjärta Redan när den presenterades på IFA-mässan tyckte jag den var konstig.

Backstage på The Tonight Show

Feber.se - i förrgår: 16:12

Intervju med deras egna fotograf Att vara fotograf åt en tv-kanal, tv-program, tv-serie eller film kanske inte är något som det pratas om så mycket men det finns ganska många fotografer som livnär sig så. Här har vi en intervju med fotografen Lloyd Bishop som bland annat jobbar med att fotografera backstage på The Tonight Show. www.

Laserklocka som kan skjuta sönder saker

Feber.se - i förrgår: 15:49

Åtminstone packtejp och dvd-fodral Klockor som skjuter laserstrålar som kan skjuta sönder saker är något som känns väldigt science fiction eller i alla fall väldigt James Bond. Snart kanske du dock kan äga din alldeles egen laserklocka och om inte annat så kan du i alla fall se på Patrick Priebe som har byggt en egen laserklocka. Klockan kan skjuta en laserstråle med en styrka på 1 500 milliwatt, batteriet räcker till att skjuta en laserstråle i cirka fem till tio minuter.