Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Trailer för tredje episoden av Minecraft Story Mode

Feber.se - 20 Nov 15 kl. 20:30

Släpps nu i november Den tredje episoden för Minecraft Story Mode är på gång och anländer den 24 november. Det firas med en ny trailer som ni kan se ovan. I Minecraft Story Mode får spelare anta formen av hjälten Jesse där man tar sig an äventyr runt om i världen Overworld.

Svenska speltoppen vecka 46

Feber.se - 20 Nov 15 kl. 17:15

Fallout 4 dominerar Multiformat (per plattform) 1.Fallout 4 (PS4) 2.Fallout 4 (PC) 3.

Minecraft Redstone Torch USB Wall Charger

GeekAlerts - 16 Nov 15 kl. 11:00

This Minecraft Redstone Torch USB Wall Charger is a great way to celebrate your favorite game. It functions as a mini light and will also charge two devices at the same time. It features an orange LED bulb in the top of the redstone torch.

Kommer Minecraft till Wii U?

Feber.se - 12 Nov 15 kl. 09:15

PEGI-märkning antyder det På hemsidan för PEGI har en listning för Minecraft till Wii U dykt upp vilket indikerar att spelet kommer att släppas till plattformen. Det intressanta är också att ett releasedatum anges vid märkningen som säger att spelet ska släppas redan imorgon. Det känns dock inte helt omöjligt.

Sverige släpps i Minecraft

Feber.se - 10 Nov 15 kl. 10:00

Lantmäteriet har kartlagt Sverige i det populära spelet Lantmäteriet, som bland annat är ansvariga för att ta fram kartor över Sverige, släpper snart hela Sverige som en modell i det populära spelet Minecraft. Modellen bygger på Lantmäteriets nationella kartor och höjddata vilket gör att alla Minecraftspelare kommer att få tillgång till en virtuell version av Sverige där de kan spela. Detta har blivit möjligt efter det att Lantmäteriet vid årsskiftet slutar att ta betalt för en del av sin kartinformation och Peter Nyhlén, chef för Lantmäteriets tillhandahållande av kartor och geografisk information, säger i ett pressmeddelande: "Vi vill att vår kartinformation ska komma till nytta i hela samhället.

Sverige koloniserar Minecraft-världen

Nyhetspressen - 10 Nov 15 kl. 08:10

Den som gillar datorspelet Minecraft kommer inom kort att kunna bygga världar i sin hemstad, eller i någon annan svensk stad: Lagom till jul blir Sverige tillgängligt för alla Minecraft-fantaster..

SweetFX-mod för Fallout 4

Feber.se - 09 Nov 15 kl. 10:45

För folk som vill ha det lilla extra Fallout 4 må inte släppas förrän i morgon men redan nu kan man ladda ner en SweetFX-mod för spelet. Denna mod förskönar spelets grafik en aning om man nu vill det. The goal of this preset was to slightly add more vibrance to the wasteland environment in Fallout 4 and make it appear less washed out.

Super Mario-mod för Sonic Generations

Feber.se - 03 Nov 15 kl. 15:15

It's a me, Mario! Sonic Generations har fått sig en Super Mario-mod som gör spelet till Super Mario Generations. Denna mod har utvecklats i ett antal år och ger folk möjligheten att spela Sonic Generations med Super Mario istället för Sonic.

Super Mario-mod för Sony Generations

Feber.se - 03 Nov 15 kl. 15:15

It's a me, Mario! Sonic Generations har fått sig en Super Mario-mod som gör spelet till Super Mario Generations. Denna mod har utvecklats i ett antal år och ger folk möjligheten att spela Sonic Generations med Super Mario istället för Sonic.

Andra delen av Minecraft Story Mode på väg

Feber.se - 27 Oct 15 kl. 17:00

Släpps den här veckan Den andra delen i Minecraft Story Mode från Telltales kommer att släppas nu i veckan. Det här andra avsnittet har fått namnet Assembly Required och anländer på fredag samtidigt som den fysiska versionen av spelet släpps i Europa. Apropå Minecraft har pocketversionen fått en uppdatering med Halloween-kläder för den som vill klä upp sina karaktärer inför helgen.


Fler inlägg från Feber.se

Inbrottstjuv dog i skorsten när husägaren startade en brasa

Feber.se - 3 timmar sedan

Årets Darwin Award? En husägare i Kalifornien fick sig en ordentlig överraskning häromdagen när han skulle elda i sin öppna spis då huset helt plötsligt rökfylldes samtidigt som han hörde rop från skorstenen. När brandkåren kom till huset kunde de konstatera att en inkräktare hade försökt ta sig in genom skorstenen och haft sådan otur att han försökte göra detta samtidigt som husägaren tände på sin brasa.

Årets bästa selfie?

Feber.se - 4 timmar sedan

Två bröder hänger med en örn Här är en selfie som de kanadensiska bröderna Michael och Neil Fletcher tog när de var ute och vandrade och hittade en örn som var fångad i en fälla. På Facebook skriver de att de släppte lös örnen efter de tog bilden och att detta gick någorlunda bra efter lite arbete från de båda. I det inbäddade klippet nedan kan ni se när de släpper iväg örnen efter att de fått loss den från fällan.

Watson tycker att en TV från Samsung är hetaste julklappen

Feber.se - 5 timmar sedan

IBM:s superdator håller koll på vad vi vill ha i jul IBM har låtit sin superdator Watson analysera vad konsumenter tycker om diverse produkter baserat på recensioner, betyg, kommentarer och annat för att komma fram till vilka produkter som vi antagligen mest önskar hitta under granen i jul. Man kallar det hela för Watson Trend och det finns tillgängligt på webben eller som en app till iOS. Teknikprodukter verkar vara det som de flesta önskar sig och alla helst vill vi ha en TV från Samsung enligt Watson Trend.

Snart har helgen v. 48 tagit slut

Feber.se - 6 timmar sedan

Det firar vi med lite Bob Hund I kväll är det inte bara första advent, det är också snart slut på helgen vecka 48. Läs vidare och kommentera: http://feber.

En närmare till på Raspberry Pi Zero

Feber.se - 6 timmar sedan

Datorn för fem dollar Häromdagen presenterade Raspberry sin nya datormodell Pi Zero som man säljer för fem dollar vilket borde göra den till en av de få datorer man i dagsläget kan få för under 10 dollar. I det här klippet tittar Nate från Kodi lite närmare på Pi Zero och tipsar även om lite tillbehör till datorn som kanske kan vara intressanta att titta närmare på. Klippet är rätt så tekniskt och är sannolikt mest intressant för er som faktiskt pysslar med Raspberrydatorer eller liknande.

Kolla in Colin Furze bunker i VR

Feber.se - 7 timmar sedan

Filmad i 360 grader För ett tag sedan skrev vi om DIY-proffset Colin Furze hemmabyggda bunker och i det här klippet kan ni kolla in hans bunker filmad i 360 grader så att du själv kan välja vilken del av bunkern du vill kolla in. I videosnurran nedan hittas fem filmer från byggandet av bunkern. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Världens sämsta tablet isärplockad

Feber.se - 8 timmar sedan

Esinomed Infoview Medical Tablet Computer Går du igång på hårdvara i allmänhet och när man plockar isär sådan i synnerhet kanske du uppskattar den här videon, trots lite halvirriterande speakerröst. Enligt EEVblog som står för demonteringen ska Esinomed Infoview Medical Tablet Computer vara den värsta tableten de någonsin har plockat isär och även om mina egna kunskaper på området är något begränsade kan jag hålla med om att tabletens innanmäte inte är någon vidare vacker syn. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Googles bilar ska börja kommunicera med fotgängare

Feber.se - 9 timmar sedan

För att förhindra olyckor När nu självkörande bilar faktiskt har börjat rulla på våra vägar har man upptäckt att det ibland kan bli problem i trafiken då robotbilarna inte är tillräckligt aggressiva i trafiken . Detta har bland annat lett till att de blir stillastående när bilar som körs av människor inte lämnar företräde eller människor går ut rakt framför dem och även att de kör långsammare än sina medtrafikanter. För att lösa en del av detta problem har Google tagit patent på ett system som ska kunna kommunicera med fotgängare utanför bilen så att dessa vet när bilen tänker stanna eller köra vidare.

Googles bilar kan börja att kommunicera med fotgängare

Feber.se - 9 timmar sedan

För att förhindra olyckor När nu självkörande bilar faktiskt har börjat rulla på våra vägar har man upptäckt att det ibland kan bli problem i trafiken då robotbilarna inte är tillräckligt aggressiva i trafiken . Detta har bland annat lett till att de blir stillastående när bilar som körs av människor inte lämnar företräde eller människor går ut rakt framför dem och även att de kör långsammare än sina medtrafikanter. För att lösa en del av detta problem har Google tagit patent på ett system som ska kunna kommunicera med fotgängare utanför bilen så att dessa vet när bilen tänker stanna eller köra vidare.

Kolla in radiovågor runt omkring dig

Feber.se - 10 timmar sedan

Architecture of Radio "Architecture of Radio" är ett konstprojekt från Richard Vijgen som använder en augmented reality-app för att visa radiovågor från mobiltrafik, wifi, Bluetooth och annat som konstant omger oss nästan oavsett var i världen vi befinner oss. Appen använder data från sju miljoner mobilmaster, 19 miljoner wifi-routrar samt hundratals satelliter och dessa radiovågor visualiseras sedan på telefonen eller tabletens skärm. Skulle du vilja testa själv kostar Architecture of Radio-appen till iOS 9 tre dollar i App Store här.

Topp tio bästa trailers av kommande spel

Feber.se - 11 timmar sedan

Hype! Snart är 2015 slut och spelsläppen börjar bli färre, det börjar bli dags att runda av och ta sig en titt på vad som kommer nästa år. I klippet ovan kan vi njuta av de tio bästa trailers inför kommande spel 2016.

Bill Gates startar världens största fond för förnybara energikällor

Feber.se - 12 timmar sedan

Good guy Bill! I morgon drar FN:s stora klimatkonferens igång nere i Paris och då kommer Microsoftgrundaren och världens rikaste man Bill Gates presentera planerna på en ny fond som kommer att bli den största privata satsningen på förnybara energikällor någonsin. Gates driver ju som bekant redan Bill & Melinda Gates Foundation men den stiftelsen pysslar enbart med att bekämpa sjukdomar, svält och att utrota fattigdom i världen.

Benedict Cumberbatch härmar uttrar hos Graham Norton

Feber.se - 13 timmar sedan

Och Johnny Depp känner sig obekväm med stora teddybjörnar Två stora saker händer i det här klippet av Graham Nortons populära pratshow. Det ena är minen av rädsla som Johnny Depp får när de tar in en gigantisk nallebjörn i studion, det andra är när Benedict Cumberbatch bokstavligt talat börjar att misshandla björnen ifråga. Innan dess härmas det uttrar i full rulle, en helt vanlig kväll hos Graham Norton med andra ord.

Roborace blir världens första förarlösa racingliga

Feber.se - 14 timmar sedan

Förarlösa elbilar börjar tävla mot varandra Det var bara två år sedan Formel E, världens första racingliga för elbilar drog igång, men nu meddelar man att man även planerar att dra igång en racingliga för förarlösa elbilar vilken kommer att gå under namnet "Roborace". Roborace-tävlingarna kommer att köras före de ordinarie Formel E-loppen och initialt kommer tio lag med två bilar vardera att ställa upp i racingligan varav ett av teamen kommer att vara crowdfundat. Formel E är rätt så sparsmakade med detaljer om Roborace än så länge men man säger att man förväntar sig att bilarna ska kunna uppnå en topphastighet på runt 300 kilometer i timmen.

Nattbussen som har blivit ett hotell för hemlösa

Feber.se - 15 timmar sedan

Det enda stället som är tryggt att sova i om natten I Santa Clara Valley åker det runt en enda buss om nätterna. I flera år har hemlösa tagit bussen för att ha någonstans tryggt att sova när mörkret faller. Kolla in den här korta men gripande dokumentären om bussen som kallas för Hotel 22, ett hotell för de som inte har ett hem.