Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Minecraft har tagit steget in i klassrummet – nu är skolversionen släppt

Nyhetspressen - 02 Nov 16 kl. 14:21

Att byggsimulatorn Minecraft är en hit bland kidsen kan inte ha gått någon förbi, men nu hoppas ägaren Microsoft även att barnens lärare ska hoppa på tåget. Detta med nya Minecraft: Education Edition som nu släppts skarpt..

Doom-mod för Doom II

Feber.se - 02 Nov 16 kl. 07:30

D4D v2.0 är släppt Nyligen släpptes version 2.0 av D4D vilket är en Doom-mod för Doom.

Minecraft på väg till Apple TV

Nyhetspressen - 27 Oct 16 kl. 19:18

Det svenska succéspelet ska släppas till plattformen inom kort..

Mod som värmer ett hjärta

UNDERBARACLARA - 27 Oct 16 kl. 20:00

Det finns tillfällen och personer som värmer hjärtat särskilt mycket. I synnerhet då det oftast känns kyligt och blåser motvind. Att hela 48 kommunfullmäktigeledamöter i Skellefteå, den 13 september, röstade för att behålla det kommunala elsaneringsbidraget, mot elva som röstade emot, visar på både mod, empati och respekt för gruppen elöverkänsliga.

Minecraft kommer till Apple TV senare i år

Feber.se - 27 Oct 16 kl. 19:12

Äntligen mer spel! Spel på Apple TV har inte riktigt, riktigt tagit fart. Senare i år kommer dock ett spel som vi alla älskar: Minecraft.

Lustig räddare i nöden

Nyhetspressen - 07 Oct 16 kl. 22:40

Mikael Lustig talade på förhand om behovet av tålamod och mod..

Två sorters mod ska ge tre poäng

Nyhetspressen - 06 Oct 16 kl. 16:01

Mod och tålamod ska ta Sverige till seger mot Luxemburg i VM-kvalet. 100 procent utlovas mot hemmalagets unga talanger. - Inställningen behöver vara där i 90 minuter.

Kompass får pris för mod och medmänsklighet

Nyhetspressen - 03 Oct 16 kl. 17:44

Tidigare FN-tjänstemannen blir Hillesgårdsprisets elfte mottagare..

Svensk spelsuccé blir bok

Nyhetspressen - 26 Sep 16 kl. 21:37

Det svenska succéspelet "Minecraft" tar klivet över till litteraturen, skriver Eurogamer. Det är "Världskrig Z"-författaren Max Brooks som har fått i uppgift att skriva "Minecraft: The island", som beskrivs som "en kubisk 'Robinson Crusoe', fast galnare.


Fler inlägg från Feber.se

Snart kan du stänga av kommentarer på Instagram

Feber.se - 1 timme sedan

Och kicka följare Instagram meddelar att de kommer utföra lite fler ändringar för att göra stämningen lite bättre på det sociala bildnätverket. Tidigare uppdaterades appen med möjligheten att blockera specifika ord som man inte hade lust att se i sitt kommentarsfält, men inom de kommande veckorna kommer man bygga ut dessa möjligheter ytterligare. Du kommer inom kort kunna stänga av kommentarsfältet helt på bilder och utöver det ska du även kunna ta specifika följare som följer dig.

LG G6 ryktas bli vattentät och kör trådlös laddning

Feber.se - 1 timme sedan

Och luren kommer inte vara modulär över huvud taget Det verkar som att LG kommer tänka om rejält när det kommer till kommande G6. Enligt ett nytt rykte kommer telefonen vara vattentät och ha trådlös laddning, vilket betyder att telefonen kommer förlora något som många uppskattat. Nämligen det borttagningsbara batteriet.

Inget hörlursuttag på Galaxy S8

Feber.se - 1 timme sedan

Istället får den stereohögtalare Sammobile rapporterar att den här trenden med att plocka bort hörlursuttag från mobiltelefoner är här för att stanna då de skriver att Samsungs kommande Galaxy S8 inte kommer ha något hörlursuttag. Man skriver även att den kommer släppas med en USB C-port för både laddning och musiklyssnande. Sammobile skriver även att telefonen kommer ha stereohögtalare och att den kommer ha en fingeravtryckavläsare direkt på skärmen som 2K Super AMOLED-skärm.

Lite parodi på Star Wars: Rogue One

Feber.se - 1 timme sedan

Star Wars: Rogue Wha? Darren Wallace är tillbaka med en ny video och den här gången har han tolkat kommande Rogue One som är full av trams som AT-ACT-bomber, Tie Striker-landning och Death Metal Troopers. Läs vidare och kommentera: http://feber.

The Mummy är starten på en reboot av klassiska Hollywood-monster

Feber.se - 1 timme sedan

Universals svar på Marvel-universumet Den kommande monsterfilmen The Mummy kommer att markera starten för filmbolaget Universals försök att återuppliva ett gäng med klassiska Hollywood-monster. The Verge beskriver satsningen som Universals motsvarighet till Marvels och Warner Bros stora satsning på superhjältar. Skillnaden är att där Marvel och Warner Bros använder sig av superhjältar kommer Universal istället att köra med monster.

John Deere visar den eldrivna traktorn Sesam

Feber.se - 2 timmar sedan

Kanske något för framtidens bönder? Det är inte bara personbilar som är på väg att elektrifieras. Förra veckan skrev vi om en konceptlastbil och nu är det dags att visa upp ett annat arbetsfordon med utsläppsfri drivlina - John Deeres nya eldrivna traktor Sesam.

Game of Thrones-skådisen Peter Vaughan har avlidit

Feber.se - 2 timmar sedan

Sov gott Maester Aemon Skådespelaren Peter Vaughan, som bland annat är känd för sin roll som Maester Aemon i Game of Thrones, har somnat in 93 år gammal. Han ska ha varit omgiven av sin familj när han gick bort under förmiddagen svensk tid i dag. Peter Vaughan har varit en aktiv skådespelare inom tv, film och teater i mer än 75 år och har bland annat arbetat tillsammans med kändisar som Anthony Hopkins, Frank Sinatra och Ronnie Barker.

Uppkopplad leksaker kan användas för att spionera på barn

Feber.se - 2 timmar sedan

Köp inte de här i julklapp till era barn Den norska konsumentorganisationen Forbrukerrådet uppmärksammar ytterligare en säkerhetsrisk som kan dyka upp i det smarta hemmet och den här gången handlar det om uppkopplade leksaker. Enligt Forbrukerrådet så kan en obehörig koppla upp sig via Bluetooth till de "smarta" leksakerna i-Que och My Friend Cayla som tillverkas av Genesis Toys och deras samarbetspartner Nuance. Detta gör att en obehörig skulle kunna tjuvlyssna på vad barnen pratar om.

Uppkopplade leksaker kan användas för att spionera på barn

Feber.se - 2 timmar sedan

Köp inte de här i julklapp till era barn Den norska konsumentorganisationen Forbrukerrådet uppmärksammar ytterligare en säkerhetsrisk som kan dyka upp i det smarta hemmet och den här gången handlar det om uppkopplade leksaker. Enligt Forbrukerrådet så kan en obehörig koppla upp sig via Bluetooth till de "smarta" leksakerna i-Que och My Friend Cayla som tillverkas av Genesis Toys och deras samarbetspartner Nuance. Detta gör att en obehörig skulle kunna tjuvlyssna på vad barnen pratar om.

Twitter sammanfattar året 2016

Feber.se - 3 timmar sedan

Påminner oss om vilket skitår det har varit 2016 lider mot sitt slut och Twitter har slängt upp en sida där vi kan se de tio mest största händelserna som skett under årets gång. Och givetvis blir vi påminda om alla som har dött, hur det gick i det amerikanska valet och Brexit. Twitter påminner även oss om att allting inte har varit piss och pest i år.

Volkswagen startar företaget Moia

Feber.se - 3 timmar sedan

Ska utveckla framtidens mobilitets-tjänster Volkswagen-koncernen drar nu igång företaget Moia som kommer att arbeta med att ta fram teknik och tjänster för hur vi kommer att transportera oss i framtiden. Det kan handla om grejer som samåkning, självkörande bilar och andra saker som involverar människors mobilitet i framtiden. news.

Bättre resultat för sveriges elever

Feber.se - 3 timmar sedan

Årets PISA-undersökning visar en uppåtgående trend men större klyftor Förra veckan så rapporterade vi att det för en gångs skull blev ett positivt resultat för Svenska elever i den senaste Timss-undersökningen. Den visade att svenska fjärde- och åttondeklassare presterar bättre. Nu har även resultaten från PISA 2015 släppts och även den mätningen visar ett lyft för svenska elever.

Uber drar igång ett AI-lab

Feber.se - 3 timmar sedan

Ska utveckla teknik för deras självkörande bilar Uber har meddelat att man ska dra igång ett forskningscenter för artificiell intelligens där man ska utveckla teknik för de självkörande bilar som i framtiden antagligen kommer att utgöra majoriteten av Ubers taxi-flotta. I Ubers forskningcenter för AI kommer personal från startup-företaget Geometric Intelligence att arbeta. Uber köpte nyligen upp Geometric Intelligence för en okänd summa skriver The Verge.

The Last Guardian

Feber.se - 4 timmar sedan

Frode tycker till Då var äntligen dagen kommen då The Last Guardian var släppt. Jag minns fortfarande när jag såg den läckta trailern med Millers Crossing-musiken på Nordic Game-mässan 2009 och då var mäktigt imponerad. Men som bekant har utvecklingen av spelet sedan dess varit allt annat än snabb.

Facebook börjar be användarna om hjälp med fejkade nyheter

Feber.se - 4 timmar sedan

Formulär dyker upp på nyheter Facebook har meddelat att de kommer jobba hårdare för att styra upp problemet som kallas för fejkade nyheter. Nu verkar den första steget till detta ha slängts in i Facebook. Och det verkar som att Facebook behöver användarnas hjälp.