Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Svenska speltoppen vecka 15

Feber.se - 17 Apr 15 kl. 09:15

Get to Work! Multiformat (per plattform) 1.The Sims 4: Get to Work (PC) 2.

Svenska speltoppen vecka 14

Feber.se - 10 Apr 15 kl. 09:30

Efter lång och trogen tjänst har Nintendo DS gjort sitt på Speltoppen Multiformat (per plattform) 1.The Sims 4: Get to Work (PC) 2.Bloodborne (PS4) 3.

Spela Pac-Man i Minecraft

Feber.se - 07 Apr 15 kl. 10:45

Udda kombination Ingenting är omöjligt när det kommer till Minecraft. Eller i alla fall är väldigt mycket möjligt. Som att implementera Pac-Man i spelet.

Svenska speltoppen vecka 12

Feber.se - 27 Mar 15 kl. 07:30

Hardline i topp Multiformat (per plattform) 1.Battlefield: Hardline (PS4) 2.Battlefield: Hardline (XBO) 3.

Högstadieelever får gratis Minecraft

Feber.se - 26 Mar 15 kl. 16:30

På Nordirland Idag är nog många barn och ungdomar på Nordirland glada. Det har nämligen beslutats att alla högstadieskolor (med elever i åldern 12-14) i regionen kommer att få den utbildningsanpassade versionen av Minecraft, MinecraftEdu, helt gratis. Initiativet kommer från arrangörerna bakom teknikfestivalen CultureTECH som även stödjer utvecklingen av bland annat lärande genom datorspel.

Svenska speltoppen vecka 11

Feber.se - 19 Mar 15 kl. 18:00

Grand Theft Auto V i topp Multiformat (per plattform) 1.Grand Theft Auto V (PS4) 2.Dying Light (PS4) 3.

Kolla in hur Portal ser ut med VR

Feber.se - 12 Mar 15 kl. 19:30

Och i Source 2 Under GDC fick besökare se Portal ur ett lite nytt perspektiv, nämligen genom Valves nya VR-enhet HTC Vive samt skapad i Valves nya spelmotor Source 2. Att döma av bilderna ovan ser upplevelsen riktigt högupplöst ut. Och även om Valve tillbakavisar att ett Portal 3 är under utveckling så kan man ju få drömma lite.

Svenska speltoppen vecka 10

Feber.se - 12 Mar 15 kl. 20:00

Dying Light kvar i topp Multiformat (per plattform) 1.Dying Light (PS4) 2.FIFA 15 (PS4) 3.

Svenska speltoppen vecka 9

Feber.se - 05 Mar 15 kl. 20:45

Dying Light i topp Multiformat (per plattform) 1.Dying Light (PS4) 2.Grand Theft Auto V (PS4) 3.

Hur genereras de stora världarna i Minecraft?

Feber.se - 05 Mar 15 kl. 19:00

Djupdykning i tekniken I en ny video reder Game/Show ut hur de enorma världarna i Minecraft egentligen är uppbyggda. Bland annat förklarar de Procedural Generation som är ett begrepp för innehåll som genereras via algoritmer istället för manuellt. Läs vidare och kommentera: http://feber.


Fler inlägg från Feber.se

Call of Duty: Black Ops III offentliggjort

Feber.se - 10 timmar sedan

Med bilder och allt I dag offentliggjorde Activision samt Treyarch årets Call of Duty-spel och det blev föga förvånande Call of Duty: Black Ops III. Spelet kommer som vanligt innehålla en kampanj och denna kommer man kunna spela i co-op, med upp till fyra spelare. Handlingen utspelar sig efter händelserna i Black Ops 2 och tar oss i en framtid där soldater har diverse mekaniska inplantat.

Sex nya kvinnliga autobots kommer till sommaren

Feber.se - 16 timmar sedan

Transformers goes female Fansen har krävt att få fler kvinnliga autobots i tranformers-universumet. Nu får de sex helt nya kvinnliga autobots som kommer att visas upp till sommaren. Först kommer de att hamna i serietidningen Transformers: Combiner Hunter och sedan kommer Hasbro att ge ut ligan i leksaksform.

Det är dags att sluta göra narr av Corvette

Feber.se - 16 timmar sedan

Jag har äntligen kört C7 och jag är imponerad Det tog ett tag men nu har jag äntligen gjort det. Provkört nya Chevrolet Corvette alltså. När bilen släpptes kastade sig journalisterna över den för att utröna om Corvette fortfarande fick se sig slagen av tyskarna eller om de nu faktiskt hade något att komma med.

Obama får en argöversättare

Feber.se - 18 timmar sedan

I form av Keegan-Michael Key Den amerikanska presidenten höll nyligen ett tal där han fick ta Keegan-Michael Key från Key & Peel till hjälp för att förmedla talets arga undertoner. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Så här ser nya Joker ut

Feber.se - 20 timmar sedan

Jared leto levererar Stora frågan på allas läppar inför Suicide Squad är om Jared Letos version av The Joker lyckas överträffa Heath Ledgers version? Nu har första bilden på Jared Leto som The Joker släppts och det ser banne mig helt ok ut. Det här kan blir riktigt bra eller vad tror ni?

Ge din Macbook ett lyft

Feber.se - 21 timmar sedan

En lösning som alltid är med dig Det finns ett gäng lösningar för att lyfta sin Macbook till en lite smidigare vinkel som är skönare att arbeta emot men de flesta är antingen väldigt stationära och gör sig inte alls bra i väskan eller så har de en förmåga att komma bort. Den här lösningen sätter man fast under datorn och har alltid med sig, perfekt för den som hela tiden flyttar på sig. Prislappen ligger på 40 dollar.

Nu kan du få det allra bästa från Feber

Feber.se - Igår: 01:00

Lite förändringar längst upp på sidan Som ni kanske har märkt har det sedan ungefär en vecka sett lite annorlunda ut i toppen av sidan. Dels har länken till kalla artiklar återkommit eftersom de artiklarna ju också kan vara guld. Vi lyfter allt oftare även sånt som inte nödvändigtvis är "poppis" men som ändå måste berättas.

David Blaine skrämmer skiten ur Harrison Ford

Feber.se - Igår: 00:30

"Get the fuck out of my house, ok?" David Blaine kan sina saker och när han var hemma hos Harrison Ford gjorde han ett riktigt imponerande trick som får Harrison att tappa fattningen. Klippet är från Davids serie "Real or Magic".

Släppdatum för Call of Duty: Black Ops III

Feber.se - Igår: 13:15

6 november Det verkar som Call of Duty: Black Ops III kommer släppas den 6 november. Denna information kommer från bilder på reklamblad som Activision skickat ut till spelåterförsäljare. Ingen större chock kanske då Call of Duty oftast släpps vid den tiden på året.

Man färdas som en kung i nya Cadillac Escalade

Feber.se - Igår: 09:00

Jag har provkört den bästa suven Amerika har att erbjuda Allt är större i Amerika. Och ja, i detta fall stämmer det faktiskt. Escalade har alltid varit stor såklart, men det är inte så ofta man stöter på en här hemma i Svedala.

Skrivmaskin som skriver ut fotografier

Feber.se - i förrgår: 22:00

i ASCII Här är ett konstverk från tech-konstnären [vtol] som han kallar för "I/O" (Input/Output) och det är en skrivmaskin som med hjälp av en kamera och lite annat jox kan skriva ut ett fotografi som ASCII-konst [wiki]. Det handlar om skrivmaskinen Brother SX-4000 som kontrolleras av en Arduino Mega-dator dit även kameran kopplas. Efter bilden är tagen konverteras denna till ASCII av datorn och sedan skriver skrivmaskinen ut det hela på papper.

Snapchat-hack låter dig spela in evighetslånga videor

Feber.se - i förrgår: 21:45

Endast på iOS-enheter dock Spelar du in video via Snapchat så har du troligtvis märkt att videorna kan inte vara med än 10 sekunder långa. Men med ett enkelt "hack" kan du spela in videor utan att bry dig om några tidsrestriktioner. När du spelar in en video och dubbelklickar på home-knappen på din iOS-enhet så fortsätter Snapchat att spela in.

Chris Pratt blir jagad av en Indominus Rex

Feber.se - i förrgår: 21:30

Kort klipp från Jurassic World Kort klipp från kommande Jurassic World där man får se Owen Grady (som spelas av Chris Pratt) bli jagad av en Indominus Rex. Läs vidare och kommentera: http://feber.

5 mètres 80

Feber.se - i förrgår: 21:15

Trampolinmästerskap för giraffer "5 mètres 80" är en fem minuter lång cgi-genererad film där vi får se hur det skulle kunna se ut om giraffer anordnade mästerskap i trampolinhopp. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Acer gör sig redo för skolstarten med ett brett utbud

Feber.se - i förrgår: 21:00

För alla plånböcker Under mässan i New York presenterade Acer flera olika alternativ för skolstarten med ett brett utbud bestående av notebooks, chromebooks, hybrider och olika surfplattor. Några av dem har vi redan nämnt i tidigare artiklar; Den vridbara Aspire R 11, en ny Chromebook på 15.6 tum och de nya modellerna av 2-in-1-datorerna under märket Switch.