Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Minecraft kommer till Windows Phone

Feber.se - Igår: 13:43

Var väl inte helt oväntat Efter det att Microsoft nu köpt upp Mojang tillsammans med deras storsäljare Minecraft gör att vi antagligen snart får se spelet på Windows Phone-plattformen. Det säger åtminstone Xbox-chefen Phil Spencer när han på Twitter fick en direkt fråga om Minecraft skulle dyka upp i Microsofts telefoner. Det finns dock inga uppgifter om när detta skulle kunna ske.

Svenska speltoppen vecka 37

Feber.se - 18 Sep 14 kl. 20:22

Destiny i topp Multiformat 1.Destiny (PS4) 2.NHL 15 (PS4) 3.

Trailer för PlayStation Vita-versionen av Minecraft

Feber.se - 18 Sep 14 kl. 09:59

PÅ Tokyo Game Show-mässan släppte 4J Studios en ny trailer för PlayStation Vita-versionen av Minecraft. Denna versionen av Minecraft stödjer Cross-Save med PlayStation 3-versionen så man kan fortsätta sina byggen på den stora tvn när man kommit hem igen. Det är fortfarande oklart exakt när Vita-versionen släpps men förhoppningsvis sker det inom kort.

The Last of Us-mod för Resident Evil 4

Feber.se - 17 Sep 14 kl. 19:02

Gulligt En Resident Evil 4-moddare vid namn LegalSoul har slängt in Joel och Ellie från The Last of Us i just Resident Evil 4. Dessa karaktärer ersätter inte helt oväntat Leon och Ashley men förutom detta har man även ersatt en vapenljuden med dem från The Last of Us. Är man vill läsa hur personen gick tillväga för att skapa denna mod eller om man vill installera modden själv så kan man göra det via länken nedan.

Conan kommenterar Microsofts Minecraft-köp

Feber.se - 16 Sep 14 kl. 15:48

Tjohej Som bekant så köpte Microsoft Minecraft tidigare i veckan för 2,5 miljarder dollar. Här har vi ett klipp som visar hur detta köpet firades av "Minecraft-skaparen". teamcoco.

Notch tröttnat på Minecraft – säljer för 17 miljarder till Microsoft

Tommy k Johanssons blogg - 16 Sep 14 kl. 05:32

När Notch började bygga på sitt drömspel Minecraft, hade han inte räknat med att spelet skulle bli en sådan enorm succé. Rent ekonomiskt har Minecraft onekligen varit positivt för Notch, men däremot har han inte gillat att behöva driva ett allt större företag. Det är väl ingen hemlighet att Notch velat komma ifrån det hela och istället ägna sig åt roligare saker, som att programmera och utveckla med nya små projekt.

Microsoft köper Minecraft-utvecklaren Mojang för $2,5 miljarder

Swedroid.se - Allt om Google Android - 15 Sep 14 kl. 15:20

Minecraft-utvecklaren Mojang har nu bekräftat att de köps upp av Microsoft, som vi nyligen hörde talas om genom rykten. Priset är 2,5 miljarder dollar, vilket idag motsvarar cirka 17,9 miljarder kronor. I ett inlägg på egna bloggen berättar utvecklaren att grundaren Markus Persson, även känd som Notch, beslutat att han inte vill ansvara för ett så stort, globalt företag som Mojang blivit.

Svenska speltoppen vecka 36

Feber.se - 12 Sep 14 kl. 15:19

The Sims 4 i topp Multiformat 1.The Sims 4 (PC) 2.Battlefield 4 (XBO) 3.

Microsoft sägs köpa Minecraft-utvecklaren Mojang för $2 miljarder

Swedroid.se - Allt om Google Android - 10 Sep 14 kl. 12:06

Enligt en rapport från Wall Street Journal är Microsoft nära att köpa svenska Minecraft-utvecklaren Mojang för över två miljarder dollar. Affären sägs kunna bli klar redan den här veckan. Utvecklaren Markus Persson, även känd som Notch, grundade Mojang år 2009.

The Dudesons leker Minecraft

Feber.se - 09 Sep 14 kl. 17:13

Heja Finland? Klipp med finska skojarna The Dudesons som klätt ut sig till Steve från Minecraft. www.


Fler inlägg från Feber.se

Dansk pappa berättar för sönerna att han vunnit 15 miljoner

Feber.se - 1 timme sedan

Det är 18.5 miljoner svenska riksdaler det Jag har några gånger funderat på hur de som vinner riktigt mycket pengar reagerar. Den här danska pappan vann 15 miljoner danska kronor på lotto och hade tillräckligt mycket is i magen för att verkligen planera hur han skulle berätta det för sina söner.

NVIDIA undersöker konspirationsteori angående månlandningen

Feber.se - 4 timmar sedan

Passar på att göra lite reklam för nya grafikkort För visst har vi alla hört konspirationsteorierna om att månlandningen skulle vara falsk? Att den egentligen filmades i en filmstudio och att om den hade varit sann så hade man sett stjärnorna i bakgrunden. Det finns många olika teorier kring månlandningen och nu tar NVIDIA sig an detta.

Katter filmade med Lumia 930

Feber.se - 5 timmar sedan

Mjau! Gillar du katter och Microsofts Lumia-telefoner så kommer du säkerligen att uppskatta den här korta filmen som innehåller ett gäng med katter som lattjar med en Lumia 930. Filmen ska även vara inspelad med en Lumia 930.

Nu kan man förköpa Samsung Galaxy Note 4

Feber.se - 6 timmar sedan

Från 7095 kronor med kontantkort Det är inte bara iPhone som finns för förköp just nu utan även den senaste stormobilen från Samsung - Note 4 - kan förköpas från och med nu. Först ut verkar Telia vara och man tar 7095 kronor för den med kontantkort. Tre färger finns - vit, svart och brons - och beställer man nu får man den under vecka 43.

Intel vill utrusta tablets med 3D-skanner

Feber.se - 6 timmar sedan

RealSense kommer antagligen i produkter under nästa år Intel arbetar med en 3D-skanner som är tillräckligt liten för att passa i tablets eller smartphones. Företagets VD, Brian Krzanich, säger att han hoppas att tekniken ska finnas ut i produkter under 2015. Tekniken kallas för "RealSense" och ett demo visades upp där en modell av en människa skannades med hjälp av en tablet.

Kolla in när Tim Cook snackar på klimatveckan

Feber.se - 6 timmar sedan

Se Apples VD live här 18:00 Idag kickade den internationella Climate Week igång i New York City och klockan 18:00 kommer Apples VD Tim Cook tala där vilket ni kan kolla in direkt i livestreamen som ni hitta inbäddad ovan. Cook kommer att intervjuas av FN:s chef för klimatförändringar Christiana Figueres och i ett pressmeddelande skriver man: "In an exclusive interview with Christiana Figueres, world’s leading climate change negotiator, Apple CEO Tim Cook will - for the first time - delve deeper into how and why the company is leading climate change action, highlight innovative ways to tackle the problem, and explain how policy makers can help companies scale their impact." www.

Nättroll är sadister

Feber.se - 7 timmar sedan

Troll har obehagligare personlighetsdrag än allmänheten i gemen Enligt två av varandra oberoende undersökningar har nu forskare, föga oväntat kanske, kunnat konstatera att så kallade nättroll har starka personlighetsdrag av sadism och för att tillfredsställa denna sadism ägnar de sig åt att förpesta tillvaron för andra på nätet. I undersökningarna, där runt 1.215 personer ingick, lade man även märke till att troll sällan var särskilt intresserade av ämnet som debatterades eller hade några särskilda åsikter överhuvudtaget.

Släppdatum för PlayStation TV

Feber.se - 7 timmar sedan

14 november Sony spikade i dag både pris och datum för PlayStation TV. Denna mikrokonsol kommer släppas här i Europa den 14 november och priset kommer landa på 99,99 Euro. Varje konsol kommer även innehålla koder för tre PlayStation Vita-spel Worms Revolution Extreme, Velocity Ultra och OlliOlli.

Apollos Hester kan vara världens mest positiva människa

Feber.se - 7 timmar sedan

Allt som krävs är en bra inställning Efter en match i amerikansk fotboll i fredags intervjuades Apollos Hester - en man som inte verkar ha några som helst bekymmer här i livet. Skönt att se. devour.

Snubbe bygger glasppinnehus

Feber.se - 7 timmar sedan

Time-lapse Ett time-lapse där man får se en snubbe bygga ett hus med hjälp av ett tusentals glasspinnar. www.youtube.

Snubbe bygger glasspinnehus

Feber.se - 7 timmar sedan

Time-lapse Ett time-lapse där man får se en snubbe bygga ett hus med hjälp av ett tusentals glasspinnar. www.youtube.

MIT tar fram nytt sätt att använda smartphones och datorskärm ihop

Feber.se - 7 timmar sedan

Telefonen blir ett nytt verktyg Den här artikeln har något inbäddat i sig, troligen ett videoklipp. Se klippet. Att koppla ihop din telefon med din dator går att göra på flera sätt, det ena smidigare än det andra.

En kavalkad av spoilers

Feber.se - 7 timmar sedan

Spoilers! Netflix har slängt upp en sida där man kan se en rad spoilers från både filmer och tv-serier. På denna sida har man helt enkelt slängt upp en rad klipp som då anses vara spoilers eller nyckelscener från då olika filmer eller tv-serier.

En längre trailer för Dragon Ball Xenoverse

Feber.se - 7 timmar sedan

Ka-me-ha-me-HA! Här har vi en längre trailer för det kommande Dragon Ball Z-spelet, Dragon Ball Xenoverse. Spelet kommer släppas någon gång nästa år, då för PlayStation 3, PlayStation 4‚ Xbox 360, Xbox One och Windows (Steam) www.

Ännu en trailer för FIFA 15

Feber.se - 7 timmar sedan

Med Eden Hazard EA släppte i dag en nu trailer för FIFA 15. Själva spelet kommer släppas till PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, Wii, Windows, Nintendo 3DS och PlayStation Vita den 25 september. www.