Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Klar förlust - men positiv insats av Eos

Nyhetspressen - Igår: 20:56

"Vi visade mod och kommer att utvecklas", sa coachen Johanna Ericsson..

Nu kommer Minecraft till skolan

Nyhetspressen - i förrgår: 15:25

Microsoft släpper en ny version av svenska spelet Minecraft. Spelet är skräddarsytt för undervisning..

Fransk industri repar mod

Nyhetspressen - 22 Sep 16 kl. 08:50

Den franska industrins konfidensindikator steg till 103 i september, jämfört med oreviderade 101 föregående månad..

Fed-duva gav Wall Street nytt mod

Nyhetspressen - 12 Sep 16 kl. 22:15

Den tunga Fed-ledamoten Lael Brainard, en känd så kallad duva vad gäller räntehöjningar, levererade på måndagen och gav USA-börserna nytt mod.(TT).

Hasselblad släpper Moto Mod till Moto Z-telefoner

Feber.se - 01 Sep 16 kl. 09:23

Ger telefonen en lite fetare kamera Motorola har presenterat ett nytt så kallat Moto Mod till sina Moto Z-telefoner och den här gången handlar det om ett kameratillbehör som tagits fram av Hasselblad. Fäster man Hasselblads True Zoom på sin Motorola-telefon får telefonen en kamera på 1/2.3-tum 12-megapixels kamera med 10 gånger optisk zoom och en fysisk avtryckarknapp.

Minecraft har fått officiellt stöd för virtuell verklighet

Feber.se - 18 Aug 16 kl. 12:30

I alla fall Windows 10- och Pocket-versionen För ungefär ett år sedan lovade Microsoft att man skulle slänga in Oculus Rift-stöd i Minecraft för Windows 10 och Minecraft: Pocket Edition. I går meddelade Microsoft att man äntligen kommit loss och nu implementerat det i båda versioner. Att spela Minecraft med Oculus Rift har ju varit möjligt länge via diverse moddar men nu är det alltså officiellt inbyggt direkt i spelet.

Blondinbella har inte bytt portal

Gossips.se - 17 Jul 16 kl. 05:23

Läste att det var flera som trodde att Blondinbella har bytt portal då hennes design ser annorlunda ut nu sen från några dagar sedan. Blondinbella har inte bytt design utan att bloggarna hos UI har fått samma design och Blondinbellas ser nu precis likadan ut nu som Fokis och längst ned på bloggarna så står det UI.

PC Gamers chefredaktör startar ny speltidning

Feber.se - 05 Apr 16 kl. 12:30

Den ultimata guiden till Minecraft heter den Nästa månad kommer Egmont Publishing släppa en ny speltidning i Sverige. Tidningen heter Den ultimata guiden till Minecraft och är startad av PC Gamers nuvarande chefredaktör Thomas Petersson. Tidningens största fokus kommer att ligga på guider och tips men även bjuda på längre intervjuer med kända spelprofiler.

PC Gamers före detta chefredaktör startar ny speltidning

Feber.se - 05 Apr 16 kl. 12:30

Den ultimata guiden till Minecraft heter den Nästa månad kommer Egmont Publishing släppa en ny speltidning i Sverige. Tidningen heter Den ultimata guiden till Minecraft och är startad av PC Gamers före detta chefredaktör Thomas Persson. Tidningens största fokus kommer att ligga på guider och tips men även bjuda på längre intervjuer med kända spelprofiler.

Livekonsert i Minecraft i kväll

Feber.se - 23 Mar 16 kl. 16:00

Blir startskottet för tech-festivalen The Gathering Folk har byggt och gjort det mesta i Minecraft allt från att bygga hyddor till sina grisar till fungerande videosamtal. I kväll kommer musiker från Norge och England spela den fösta livekonserten inne i spelet. Denna konsert kommer köra igång klockan 21:00 i kväll och därmed öppna den norska tech-festivalen The Gathering.


Fler inlägg från Feber.se

Shovel Knight dyker upp i Yooka-Laylee

Feber.se - 15 minuter sedan

Dock ej spelbar Playtonic Games avslöjade nyligen att studions kommande plattformsspel Yooka-Laylee kommer få sig ett gästspel av Shovel Knight. Shovel Knight kommer dock inte vara spelbar utan kommer vara en av spelets många karaktärer som Yooka och Laylee kommer prata med under spelets gång. Yooka-Laylee släpps till Playstation 4, Xbox One, Wii U, Microsoft Windows, Linux samt Mac OS under nästa år och lite gameplay från spelet kan hittas nedan.

Google slår ihop Android och Chrome OS?

Feber.se - 15 minuter sedan

Döper det till Andromeda Nästa vecka kommer Google att hålla en presentation och nu har det flutit upp ett rykte som gör gällande att vi då eventuellt kommer att få se en första version av ett helt nytt operativsystem som går under namnet "Andromeda". Det skulle i så fall handla om en sammanslagning av Googles mobila operativsystem Android och deras operativsystem för datorer, Chrome OS, skriver Android Police. Att detta rykte uppkommit beror på nedanstående tweet från Hiroshi Lockheimer som chefar över Android, Google Play och Chrome.

Tanzania åtalar man för ha förolämpat landets ledare på WhatsApp

Feber.se - 45 timmar sedan

Modernt Tanzania har åtalat fem män för att de brutit mot landets nya internetbrottlagar. En av dessa män ska ha ifrågasatt landets president, John Magufuli, hantering av oppositionen i en WhatsApp-grupp. De andra fyra männen ska, via sociala medier, ifrågasatt varför landets poliskår fokuserade så mycket resurser på att just oppositionen istället för riktiga brott.

Bolaget Snapchat är numera bara Snap Inc.

Feber.se - 1 timme sedan

Släpper solglasögon med videokamera Ibland är vissa saker på gång och ibland blir man lite lätt förvånad. Att Apple Computer blev bara Apple för några år sedan var kanske inget konstigt, men att Snapchat numera bara är Snap Inc. och att de ska börja sälja solglsögon med inbyggd kamera kom lite oväntat.

Utvecklare missnöjda med Palmer Luckey efter Trump-stöd

Feber.se - 1 timme sedan

Vill att han ska avgå på Oculus I slutet av förra veckan publicerades en artikel på The Daily Beast som avslöjade att Palmer Luckey är Trump-anhängare och har donerat pengar till Nimble America som levererar Trump-positiva, och allmänt provocerande, memes till Facebook och Subredditen The Donald. Flertalet utvecklare har efter detta avslöjande tagit avstånd från Oculus meddelar att de inte kommer släppa sina spel till Oculus Rift över huvud taget, eller att spelen inte kommer få Oculus-stöd så länge Palmer Luckey är chef. Bland annat meddelar Fez-utvecklarna Polytron meddelar att Superhypercube inte kommer släppas till Oculus Rift.

Fruit Ninja blir film

Feber.se - 1 timme sedan

Det är poppis att skära frukter Det populära mobilspelet Fruit Ninja som går ut på att skära frukter kommer att bli film. Det är New Line Cinemas som har erövrat filmrättigheterna där J.P.

Då kan du betatesta Call Of Duty: Infinite Warfare

Feber.se - 2 timmar sedan

Om dryga två veckor Activision meddelade nyligen att betan för Call Of Duty: Infinite Warfare kommer vara tillgänglig under två helger. Första helgen är den i vecka 41 och den andra i vecka 42. Den första betahelgen kommer endast vara tillgänglig på PlayStation 4 medan betan under den andra helgen kommer vara tillgänglig på både PlayStation 4 och Xbox One.

Ny trailer för S03 av The Flash

Feber.se - 2 timmar sedan

Dags för Flashpoint Nästa vecka drar den tredje säsongen av The Flash igång borta i USA och för att få igång aptiten lite släppte CW en ny trailer för serien. Denna tredje säsong kommer tolka den populära Flash-handlingen Flashpoint och introducera Kid Flash, självklart spelad av Keiynan Lonsdale. Nästa vecka har även de nya säsongerna av Arrow och Legends of Tomorrow premiär.

Visste ni att Audi har lanserat en liten R8:a?

Feber.se - 22 timmar sedan

Jag har kört nya TT RS Audis lilla sportiga modell TT kommer nog tyvärr alltid att mobbas på något vis. Antingen är det en tjejbil eller en frisörbil. Audi har verkligen försökt att sudda bort detta genom att presentera den i RS-utförande.

Svensk forskare försöker ändra DNA på mänskliga embryon

Feber.se - Igår: 15:06

Vill undersöka om generna påverkar utvecklingen Att mixtra med DNA är fortfarande ett ganska tabubelagt område. Nu är dock en svensk forskare på väg att genomföra ett nytt DNA-experiment som lär bli omdiskuterat. Det är biologen Fredrik Lanner, forskare vid Karolinska institutet, som har börjat ändra DNA på mänskliga och helt friska embyron för att se hur generna påverkar utvecklingen av dem.

Yves Guillemot slutar som CEO för Ubisoft om Vivendi tar över

Feber.se - i förrgår: 08:00

Och nästa Assassin's Creed kan dröja flera år Framtiden ser lite osäker ut för Ubisoft. Främst vad gäller ägarskapet. Vivendi har tydligt visat att de vill försöka ta över spelföretaget, något som Ubisoft inte vill veta av.

Snubbe matar stingrockor

Feber.se - i förrgår: 23:00

Verkar vara rätt så beskedliga Stingrockans största claim to fame är antagligen att de lyckades döda Steve Irwin för tio år sedan men de stingrockorna som är med i det här klippet verkar vara av den lite beskedligare sorten. I klippet ovan besöker Coyote Peterson, från YouTube-kanale Brave Wilderness, Arizona Sonora Desert Museum där besökarna får möjlighet att komma riktigt nära ett gäng med stingrockor. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Stranger Things-gänget kör Uptown Funk

Feber.se - i förrgår: 22:30

Innan Emmy-galan drog igång Här är ett klipp från vad som hände innan året Emmy-gala drog igång i söndags där några av skådespelarna från Stranger Things framför Uptown Funk. Presented by Guillermo. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Teasertrailer för Fist Fight

Feber.se - i förrgår: 22:00

Ice Cube vill bråka med Charlie Day Vem skulle vinna i en fight mellan Ice Cube och Charlie Day egentligen? I den kommande filmen Fist Fight där dessa två spelar två stycken lärare som hamnar i luven på varandra och tar till knytnävarna för att lösa sina konflikter. Fist Fight har premiär 17 februari.

Snubbe bygger in spelkonsol i NES-kassett

Feber.se - i förrgår: 21:30

Innehåller 2.000 spel Här är en rätt snygg lösning där en snubbe med hjälp av en Raspberry Pi Zero och en gammal NES-kassett tillverkat en fullt fungerande spelkonsol på vilken han kan spela 2.000 olika spel.