Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Drömmötet: Wiktor, 8, fick träffa Minecraft-idolen

Nyhetspressen - 09 Jan 17 kl. 10:44

Wiktor drömmer om att bli programmerare. Mötet med Jens ”Jeb” Bergensten, som jobbar med Minecraft, var en riktig drömträff..

Minecraft har sålt i över 25 miljoner exemplar

Feber.se - 05 Jan 17 kl. 19:45

Till PC och Mac Framgångarna för Mojang fortsätter. Minecraft har nu nämligen sålt i 25 miljoner exemplar bara på PC och Mac. Det är ingen dålig milstolpe.

Miljardären stöttar Umeåprofilens insamling

UNDERBARACLARA - 30 Dec 16 kl. 15:34

Minecraft-miljardären Jakob Porser vill stötta Umeåprofilens insamling till cancerdrabbade. Nu väljer han att skänka en halv miljon kronor. C Mores reporter och programledare Camilla Nordlund från Umeå har startat en insamling för att hjälpa andra cancersjuka, efter att själv ha drabbats.

Fokus på miljö och mod i kungens jultal

Nyhetspressen - 25 Dec 16 kl. 14:44

Kungen väljer att ägna en stor del av sitt årliga jultal till att uppmärksamma klimatförändringar och vattenbrist. Han talar också om oron i världen och om vikten av mod, omtanke och handlingskraft. – De orden kan vara goda ledord för oss alla.

Alla måste jobba för julefriden.

Nyhetspressen - 25 Dec 16 kl. 03:00

Det krävs mod att hålla fast vid vår västerländska livsstil. Och fira jul..

Nu finns Göteborg i Minecraft

Feber.se - 21 Dec 16 kl. 21:30

Hela Göteborg nu kubifierat Stadsbyggnadskontoret i Göteborg har nu tagit fram hela Göteborg så att man kan modellera med denna i det populära spelet Minecraft. Det går att ladda ner data för samtliga Göteborgs tio stadsdelar och stadsbyggnadskontoret hoppas på ett ökat intresse för stadens miljöer genom Minecraft-satsningen. Under jullovet går det även att delta i en tävling där man ska leta efter virtuella skatter i de olika stadsdelarna.

Minecraft släppt till Apple TV

Feber.se - 19 Dec 16 kl. 21:30

209 kronor kostar det Om man känner att det här med Mincraft är något som man vill spela på sin Apple TV-enhet så är det numera något man kan göra. Microsoft släppte nämligen Apple TV-versionen av det omåttligt populära spelet i dag dock saknar denna versionen både Minecraft Realms och Xbox Live-stöd. Men dessa saker sägs komma med några framtida patchar.

En Atari-emulator i Minecraft

Feber.se - 07 Dec 16 kl. 13:00

Långsam sådan Den populära YouTube-användaren SethBling har vid ett flertal tillfällen byggt en hel del fascinerande så som Flappy Bird i Super Mario World och Basic i Minecraft. Nu är han tillbaka med ett nytt imponerande bygge och denna gång har han lyckats bygga en fullt fungerande Atari 2600-emulator i Minecraft. Värt att nämna är att bygget gjordes utan några moddar utan är byggt av mer än 2 000 kommandoblock.

Minecraft har tagit steget in i klassrummet – nu är skolversionen släppt

Nyhetspressen - 02 Nov 16 kl. 14:21

Att byggsimulatorn Minecraft är en hit bland kidsen kan inte ha gått någon förbi, men nu hoppas ägaren Microsoft även att barnens lärare ska hoppa på tåget. Detta med nya Minecraft: Education Edition som nu släppts skarpt..

Doom-mod för Doom II

Feber.se - 02 Nov 16 kl. 07:30

D4D v2.0 är släppt Nyligen släpptes version 2.0 av D4D vilket är en Doom-mod för Doom.


Fler inlägg från Feber.se

Robotorangutang lär orangutang att såga

Feber.se - 3 timmar sedan

ROT på det? Klipp från naturprogrammet Spy In The Wild där en orangutang lär sig hur man använder en såg av en robotorangutang. Läs vidare och kommentera: http://feber.

The Ring i verkligheten

Feber.se - 4 timmar sedan

Butik skrämmer skiten ur sina besökare Vad hade ni gjort om tjejen från The Ring hade kommit krypande ut ur en teve i elektronikaffären? Antagligen samma sak som flera av besökarna i den här videon. Sprungit!

QI ringer sverigenumret

Feber.se - 4 timmar sedan

"Varför äter ni rutten fisk?" Klipp från det brittiska humorprogrammet Quite Interesting (QI) där man ringer sverigenumret för att prata med en svensk person. Frågan som publiken ville få svar på var varför vi äter rutten fisk här.

Arnold Schwarzenegger har skaffat sig en eldriven G-Klass

Feber.se - 5 timmar sedan

Provkör med en cigarr i munnen I Arnold Schwarzeneggers flotta med bilar finns allt från Hummer H1 till Mercedes Unimog så han verkar gilla stora och törstiga maskiner. Men eftersom Arnold på senare tid börjat intressera sig mer för klimatproblemen som finns funkar det inte att åka omkring med dessa fossilbilar. Han hittade efter lite efterforskning företaget Kreisel Electric i hans hemland Österrike och lät dem bygga om hans Mercedes G-Klass till eldrift.

GameSpot recenserar Resident Evil 7: Biohazard

Feber.se - 5 timmar sedan

Och IGN gör det samma I morgon släpps Resident Evil 7: Biohazard. Spelet ska ta spelserien tillbaka till skräckrötterna och blir även det första spelet i spelseriens numrerade spel som spelas ur ett förstapersonsperspektiv. Hur bra Capcom lyckades med detta försöker folket från GameSpot svara på i sin videorecension ovan och IGN försöker göra det i videorecensionen nedan.

Teaser för King Arthur: Legend of the Sword

Feber.se - 6 timmar sedan

Den otecknade versionen av Svärdet i Stenen Här bjuds vi på en ny teaser för Guy Ritchies kommande film King Arthur: Legend of the Sword. I filmen spelar Charlie Hunnam Arthur som bekant drar ett svärd ur en sten för att sedan bege sig ut på ett magiskt äventyr. Utöver Charlie Hunnam kommer även Aidan Gillen, Jude Law, Eric Bana, Djimon Hounsou, Mikael Persbrandt och David Beckham medverka i filmen.

Första officiella versionen av Lineage OS ute nu

Feber.se - 6 timmar sedan

Vidareutvecklingen av CyanogenMod I slutet av 2016 kom det aningen tråkiga nyheter om att Cyanogen kommer lägga ner utvecklingen av Android-varianten CyanogenMod. I samband med detta meddelade den före detta Cyanogen-utvecklaren Steve Kondik att CyanogenMod kommer leva vidare som Lineage OS och nu har den första versionen av operativsystemet släppts. För tillfället är Lineage OS endast tillgängligt på ett par enheter som Nexus 6P, Nexus 5X, Moto G4, G4 Plus, Nextbit Robin, OnePlus One och Xiaomi Redmi 1S.

Grundaren av Comic Sans berättar hur typsnittet kom till

Feber.se - 6 timmar sedan

Inspirerades av serietidningar Mannen som tog fram typsnittet Comic Sans heter Vincent Connare. I en video berättar han om hur han kom på typsnittet under sin tid hos Microsoft där en av inspirationskällorna var serietidningar med Batman och Watchman. Hans uppdrag var att ta fram roliga typsnitt för programmet Microsoft Bob.

Forskare bevisar att mikroorganismer kan ha överlevt på mars

Feber.se - 7 timmar sedan

It's an alien! Jakten på bevis om att vi inte är ensamma i universum fortsätter. Ett första steg är dock att undersöka hur organismer skulle ha kunnat klara sig på våra närmaste grannplaneter.

Subaru teasar nya XV

Feber.se - 7 timmar sedan

Visas i Genève Subaru har en uppdatering av modellen XV på gång och nu är det dags att starta nedräkningen. Om 42 dagar kommer bilen att visas upp på bilmässan i Genève och det här är det första vi får se av den. Den nya bilen kommer att baseras på helt nya Impreza som presenterades förra året men mer än så vet vi tyvärr inte för tillfället.

David Ayer ber om ursäkt för Suicide Squad

Feber.se - 8 timmar sedan

Skulle gjort saker annorlunda om möjligheten fanns Reaktionerna från Suicide Squad har varit blandad, för att uttrycka sig snällt. Vissa älskar filmen och andra verkar känna passionerat hat mot rullen. David Ayer har vänt sig till Twitter för att uttrycka lite känslor han har kring filmen.

I framtiden kan du komma att logga in med hjärtslag

Feber.se - 8 timmar sedan

Forskare undersöker möjligheten Fingeravtryck och ögonscanning är i dag ett vanligt biometriskt redskap för inloggning på olika enheter. Men i framtiden kan vi komma att använda fler delar av kroppen för att identifiera oss. Forskare vid Birmingham State University i New York undersöker nu om hjärtslag kan användas som identifiering.

Kameran TwoEyes VR simulerar hur vi ser i verkligheten

Feber.se - 9 timmar sedan

Spelar in i 360 grader och 3D Med hjälp av två objektiv placerade med 65 millimeters mellanrum ska kameran TwoEyes VR simulera hur vi ser med ögonen i verkligheten. Mellanrummet är nämligen det samma som mellan våra ögon. Kameran har två lägen och är anpassad för att spela in olika typer av filmer.

Star Wars: Episod VIII heter Star Wars: The Last Jedi

Feber.se - 9 timmar sedan

Har premiär 15 december Episod VIII har fått en ordentlig titel. Filmen kommer heta Star Wars: The Last Jedi, vilket är en titel som pekar på att vi kommer få se en hel del Luke Skywalker i den kommande filmen. Hur som helst.

Media Markt i Tyskland börjar hyra ut teknikprylar

Feber.se - 9 timmar sedan

Toll! Media Markt i Tyskland har har i samarbete med Grover lanserat en uthyrningstjänst där man kan hyra teknikprylar inom utvalda kategorier. Bland annat kan man hyra hem spelkonsoler, virtuell verklighet, tv-apparater, telefoner, drönare och kameror.