Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Lustig räddare i nöden

Nyhetspressen - 07 Oct 16 kl. 22:40

Mikael Lustig talade på förhand om behovet av tålamod och mod..

Två sorters mod ska ge tre poäng

Nyhetspressen - 06 Oct 16 kl. 16:01

Mod och tålamod ska ta Sverige till seger mot Luxemburg i VM-kvalet. 100 procent utlovas mot hemmalagets unga talanger. - Inställningen behöver vara där i 90 minuter.

Kompass får pris för mod och medmänsklighet

Nyhetspressen - 03 Oct 16 kl. 17:44

Tidigare FN-tjänstemannen blir Hillesgårdsprisets elfte mottagare..

Svensk spelsuccé blir bok

Nyhetspressen - 26 Sep 16 kl. 21:37

Det svenska succéspelet "Minecraft" tar klivet över till litteraturen, skriver Eurogamer. Det är "Världskrig Z"-författaren Max Brooks som har fått i uppgift att skriva "Minecraft: The island", som beskrivs som "en kubisk 'Robinson Crusoe', fast galnare.

Minecraft blir bok

Feber.se - 26 Sep 16 kl. 16:11

Minecraft: The Island skrivs av författaren som skrev World War Z Spelföretaget Mojang har avslöjat att det kommer att komma en bok baserat på deras omåttligt populära spel Minecraft. Boken kommer att heta "Minecraft: The Island" och skrivs av författaren Tim Brooks som tidigare bland annat gett ut "World War Z". Vad det gäller handlingen i boken så skriver Mojang själva: "Think cuboid Robinson Crusoe, but madder: a hero stranded in an unfamiliar land, with unfamiliar rules, learning to survive against tremendous odds.

Klar förlust - men positiv insats av Eos

Nyhetspressen - 24 Sep 16 kl. 20:56

"Vi visade mod och kommer att utvecklas", sa coachen Johanna Ericsson..

Nu kommer Minecraft till skolan

Nyhetspressen - 23 Sep 16 kl. 15:25

Microsoft släpper en ny version av svenska spelet Minecraft. Spelet är skräddarsytt för undervisning..

Fransk industri repar mod

Nyhetspressen - 22 Sep 16 kl. 08:50

Den franska industrins konfidensindikator steg till 103 i september, jämfört med oreviderade 101 föregående månad..

Fed-duva gav Wall Street nytt mod

Nyhetspressen - 12 Sep 16 kl. 22:15

Den tunga Fed-ledamoten Lael Brainard, en känd så kallad duva vad gäller räntehöjningar, levererade på måndagen och gav USA-börserna nytt mod.(TT).


Fler inlägg från Feber.se

Microsofts Surface-event på sju minuter

Feber.se - 7 timmar sedan

Om du inte har tid att titta på hela Tidigare idag höll Microsoft låda och presenterade en rad nyheter som den kommande Windows 10-uppdateringen som fått namnet Creators Update samt de nya Surface-enheterna Book i7 och Studio. Har du inte tid att titta igenom presentationen så kan ni titta på videon ovan som sammanfattar presentationen på sju minuter. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Trailer för Man Down

Feber.se - 8 timmar sedan

Krigsdrama med Shia LaBeouf Lionsgate har släppt en trailer för Man Down där vi får möta marinsoldaten Gabriel Drummer som återvänder till hemlandet efter att ha spenderat en tid på krigsfältet. Man Down har USA-premiär 2 december. www.

Världens äldsta existerande Nikonkamera är till salu

Feber.se - 9 timmar sedan

Lär budas hem för en rejäl slant Om du är ute efter en riktig klenod ska du kolla in auktionerna hos Westlicht. Just nu är nämligen världens äldsta existerande Nikon till salu. Kameran är en Nikon One Rangefinder från 1948 och ska vara det tredje exemplaret som lämnade fabriken.

Microsoft visar upp Surface Studio

Feber.se - 9 timmar sedan

Ny allt-i-ett-dator Microsoft sprillans nya enhet heter Surface Studio och är en allt-i-ett-dator med en 28 tum stor display. Enheten är utrustad med i7-processor, Nvidia 960M, 32GB ram, 2TB hybridlagring och givetvis har enheten pekskärm och stöd för pekpenna. Utöver det har datorn 4 fullstora USB 3.

Video visar hur Google Pixel presterar i 4K

Feber.se - 9 timmar sedan

Ser riktigt bra ut Filmskaparen Matteo Bertoli har testat att filma med Google Pixel för att se hur bra kameran presterar i 4K. Till sin hjälp hade han bland annat stativ, en Rhino slider och en Shulderpod S1 för att få stabila bilder. Resultatet blev också, som ni kan se i videon, riktigt bra.

Microsoft visar upp uppdaterad Surface Book

Feber.se - 9 timmar sedan

Dubblar prestandan Microsoft pratade inte bara om Windows 10, utan presenterade även upp en ny Surface Book vid namn Surface Book i7. Den nya versionen har en ny i7-processor, troligtvis sjunde generationens Kaby Lake, och levererar dubbla grafikprestandan jämfört med förra årets modell. Utöver det har Microsoft klämt in mer batteri och nya Surface Book har 30 procent mer batteritid än föregångaren och ska gå att använda i upp till 16 timmar.

Microsoft jobbar på fristående VR-headset

Feber.se - 9 timmar sedan

Samarbetar med flera datortillverkare Att Microsoft satsar stort på förstärkt verklighet känner vi till. Många väntar med spänning på att HoloLens ska nå den kommersiella marknaden. Men Microsoft vill också ge sig in i VR-branschen och meddelade under onsdagen att de jobbar på flera olika fristående headset för virtuell verklighet.

Höghastighetskameran Chronos filmar i 21 600 FPS

Feber.se - 10 timmar sedan

Och är billig nog för hobbyfilmaren En riktigt bra höghastighetskamera kostar oftast en rejäl summa. Speciellt om den ska klara många bilder per sekund. Nu verkar dock en mer prisvärd variant vara på gång.

Microsoft presenterar Paint 3D

Feber.se - 10 timmar sedan

Med stöd för touch Vi har redan tidigare publicerat en video som visade en del av funktionerna i den kommande Paint-appen från Microsoft. Under onsdagens event visade dock Microsoft upp det nya programmet officiellt. Paint 3D fokuserar, som namnet avslöjar, mycket på 3D.

Microsoft visar upp Windows 10 Creators Update

Feber.se - 10 timmar sedan

Nästa stora uppdatering kommer släppas i vår Microsoft inledde dagens event med att prata om mjukvara. Mer specifikt nästa stora Windows 10-uppdatering som de valt att kalla för Creators Update. Uppdateringen kommer med en rad nya funktioner, men under eventet valde Microsoft att fokusera på tre punkter; lättillgänglig 3D, mixed reality och spel.

Nu kan du beställa Powerbeats 3

Feber.se - 10 timmar sedan

Beats nya lurar med Apples W1-chip I samband med iPhone 7-presentationen presenterades ett par lurar med Apples nya W1-chip, nämligen AirPods och Beats Solo 3. Nu har ytterligare ett par lurar med chippet släppts och dessa är in ear-lurarna Powerbeats 3. Enligt Apple gör W1-chippet i Powerbeats 3 gör att hörlurarna har dubbelt så lång batteritid jämfört med föregångarna och du kommer kunna lyssna på musik i upp till 12 timmar.

Spela på jorden i Civilizaton VI

Feber.se - 11 timmar sedan

Kartan är dock extremt krävande I Civilization V fanns möjligheten att spela på en karta som liknar vår planet, men i uppföljaren har Firaxis av någon anledning plockat bort den möjligheten. Men räds icke, Civilization-knarkare! Moddaren Gedemon har släppt en modd till spelet som lägger till jorden som alternativ i kartmenyn.

NordicHardware testar USB Killer 2.0

Feber.se - 11 timmar sedan

Tar kål på en harmlös Microsoft Surface USB Killer 2.0 har börjat skeppats till kunder som förbokat dödsstickan. Våra vänner på NordicHardware har lagt vantarna på ett exemplar för att testa vad den går för.

Arrangörer för endurotävling vill ha fotografers upphovsrätt

Feber.se - 11 timmar sedan

De som får pressackreditering för GGN uppmanas ge bort sina bilder De fotografer som ansöker om pressackreditering till årets upplaga av Endurotävlingen GGN, Gotland Grand National, på Gotland får inte behålla upphovsrätten till sina bilder. I det avtal som arrangörerna skickat ut till de ansökande står det att all upphovsrätt för bilderna ska tillfalla GGN. Arrangörerna ska därmed kunna använda bilderna fritt i exempelvis sociala medier, i marknadsföring och i trycksaker.

Nintendo räknar med att skeppa två miljoner Switch i mars

Feber.se - 12 timmar sedan

Höga ambitioner Efter misslyckandet med Wii U har Nintendo satt upp höga ambitioner för sin nya konsol Nintendo Switch. Företaget räknar nämligen med att skeppa två miljoner enheter av konsolen innan mars är slut, det vill säga under samma månad som konsolen släpps på marknaden. Nintendo har tidigare sagt att de inte tänker sälja konsolen med förlust och upprepar nu via CEO Tatsumi Kimishima samma ambitioner.