Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Portal Knights är ett nytt RPG från 505 Games

Feber.se - 06 Feb 16 kl. 14:00

Lite Minecraftkänsla Autogenererade blockliknande världar där spelare kan bygga och slåss. Låter det bekant? Nu har 505 Games presenterat sitt nya spel Portal Knights som på många sätt liknar Minecraft men som också har en egen prägel.

Någon bygger upp Los Santos i Minecraft

Feber.se - 21 Jan 16 kl. 07:15

Dags att flytta in i blockvärlden Antalet platser att bosätta sig på i Minecraft bara ökar. Nu kommer GTA-fantaster i framtiden även kunna undersöka Los Santos i blockformat. Det är Youtubeanvändaren N11cK som lagt upp ett klipp där de visar arbetet som inleddes 10 januari.

Minecraft Story Mode släpps till Wii U i veckan

Feber.se - 19 Jan 16 kl. 09:00

Anländer på torsdag De som sitter på en Wii U och har väntat på att få testa Minecraft Story Mode kan från och med torsdag 21 januari ladda ner den första episoden. Det är första gången Telltale släpper ett av sina spel på Nintendos konsol och Wii U-versionen kommer att ha stöd för touch och går att spela på konsolens gamepad. www.

Allt fler söker på Minecraft på Pornhub

Feber.se - 17 Jan 16 kl. 19:00

Blocksex? Att Minecraft är omåttligt populärt råder det ingen tvekan om. Men att spelet även eftersöks på sajter som Pornhub känns kanske lite otippat.

Spela som följeslagarna i The Witcher 3: Wild Hunt

Feber.se - 29 Dec 15 kl. 10:30

Mod fixar det En ny mod för The Witcher 3: Wild Hunt gör att man kan spela som spelets olika följeslagare (Triss, Yennefer, Shani eller Ciri) istället för Geralt. Samtliga karaktärer använder dock Geralts animationer samt röst men om man är ok med det så kan man hitta modden via länken nedan. www.

Hjältepolisen tackade sin mamma – för att hon flydde till Sverige

Nyhetspressen - 18 Dec 15 kl. 20:32

Årets Eldsjäl John Franco: Utan dig och ditt mod hade jag aldrig stått här ikväll.

Trailer för fjärde delen i Minecraft: Story Mode

Feber.se - 18 Dec 15 kl. 15:00

Släpps nästa vecka Som bekant anländer den fjärde delen i Telltales Minecraft: Story Mode den 22 december och nu har även en trailer för episoden släppts. Den sista delen i serien kommer att anlända under början av 2016. www.

Idag släpps Sverige i Minecraft

Feber.se - 18 Dec 15 kl. 13:45

Ladda hem från Lantmäteriet För ett tag sedan meddelade Lantmäteriet att man tagit fram en modell över hela Sverige i det populära spelet Minecraft och idag kan man ladda hem detta gratis som en tidig julklapp. Varje kommun i Sverige går att ladda ner som en enskild fil till Minecraft och man säger att de flesta filerna väger mellan 10 - 70MB även om Kiruna, den största av kommunifilerna, väger 497MB. Vill man så går det även att ladda hem samtliga kommunfiler på ett bräde men den filen är på 11GB zippad och hela 114GB uppackad.

Animation vs. Minecraft

Feber.se - 15 Dec 15 kl. 22:00

Ny video från Alan Becker Alan Becker är tillbaka med en ny video och den här gången visar han hur det ser ut när en animerad streckgubbe leker med Minecraft. Nedan hittar ni Animator vs Animation som Alan Becker gjorde för drygt år sen. Läs vidare och kommentera: http://feber.


Fler inlägg från Feber.se

Datumbugg på iPhone brickar den permanent

Feber.se - 2 timmar sedan

Samma datum som Unix tideräkning startade Det verkar som om någon har upptäckt en ny datumbugg på iPhone och den här buggen gör att telefonen hamnar i en oändlig loop om man ställer in ett specifikt datum och sedan försöker boota om den. Datumet ifråga är 1:e januari 1970 och det är inget helt slumpmässigt datum utan exakt samma datum då operativsystemet Unix startade räknade sekunder vilket ni kan läsa mer om här. Antagligen beror buggen på att man i vissa tidszoner sätter telefonens interna klocka till negativa sekunder om man anger datumet 1970-01-01 vilket får telefonen att få frispel.

Så här nödlandar man ett flygplan

Feber.se - 3 timmar sedan

Något du förhoppningsvis aldrig behöver göra Sannolikheten att du, även om du är pilot, behöver nödlanda ett flygplan är antagligen minimal men är du intresserad av hur man går tillväga om det värsta skulle hända så kommer här en 10 minuter lång instruktionsfilm som visar hur det går till. Filmen är skapad Tim Morgan som till vardags flyger passagerarflygplan och planet i filmen är en Boeing 737. Som tidigare sagt, sannolikheten att du själv någonsin skulle behöva göra detta är antagligen lika stor som att bli träffad av blixten men det är en rätt intressant video om man är lite intresserad av flygplan.

Så här bygger man en RealDoll

Feber.se - 4 timmar sedan

Reportage från sexbot-fabriken Företaget Abyss Creations har byggt sina sexrobotar Realdoll ända sedan 1996 men det är först på senare år de har börjat få ordentligt med uppmärksamhet och här är ett reportage inifrån själva fabriken där RealDoll tillverkas. Vi får bland annat höra en intervju med grundaren och VD:n Matt McMullen, ta en titt i fabriken, lyssna på en av Realdolls kunder samt se lite exempel på färdiga och halvfärdiga Realdoll-modeller. Realdolls finns i en rad olika modeller och de flesta påminner väl mest om kvinnor vi vanligtvis ser i porrfilmer.

Brittisk polis griper hacker som låg bakom flera hack mot USA

Feber.se - 5 timmar sedan

Ska ha läckt info från CIA, FBI och Homeland Security Brittisk polis har gripit en hacker som går under namnet "Cracka" och som sägs vara ledare för hackergruppen "Crackas with Attitude" som ska ha legat bakom flera uppmärksammande hack och följande läckor mot amerikanska myndigheter. Cracka ska vara en 16-årig pojke som bor i East Midlands i England. Han ska bland annat ha varit inblandad i en läcka i oktober då CIA-chefen John Brennans epost läckte ut och bland annat publicerades på Wikileaks.

4-tums iPhone och iPad Air 3 börjar säljas 18:e mars

Feber.se - 6 timmar sedan

Om man är sugen på en lite mindre iPhone Enligt 9to5Mac kommer den ryktade lite mindre iPhonen och iPad Air 3 börja säljas fredagen den 18: mars. Den nya iPhonen sägs ha en skärm på fyra tum och kommer att gå under namnet iPhone 5se. Ytterligare uppgifter om den är i dagsläget okänt men med tanke på storleken och namngivningen så antar jag att Apple nu på allvar siktar på att locka till sig konsumenter som är intresserade av en lite billigare iPhone.

Scifi-serien Halcyon kommer att få fem stycken VR-avsnitt

Feber.se - 7 timmar sedan

På med Oculus Rift och hoppa in i framtiden! Den kommande scifi-serien Halcyon från den amerikanska tv-kanalen SyFy kommer att få fem stycken som är helt exklusiva för Oculus Rift-användare rapporterar flera källor. Totalt kommer serien med andra ord bestå av 10 stycken traditionella tv-avsnitt och 5 stycken VR-avsnitt.

Apple Music har 11 miljoner betalande användare

Feber.se - 8 timmar sedan

Får nya abonnenter i en rasande fart I John Grubers podcast "The Talk Show" snackar Apple-cheferna Eddy Cue och Craig Federighi bland annat lite statistik och nämner att Apple Music nu har 11 miljoner betalande kunder. Det kan jämföras med de 6,5 miljoner betalande användarna man rapporterade ha i oktober 2015 och de 10 miljoner betalande användare man hade i början av det här året. Största konkurrenten Spotify har inte uppgett hur många betalande användare man hade sedan förra sommaren och då hade man 20 miljoner stycken sådana.

MyShake hjälper till att förutse jordbävningar

Feber.se - 9 timmar sedan

Mobilen blir en del av ett nätverk för att upptäcka jordbävningar Det amerikanska universitetet UC Berkely släpper nu appen MyShake vilket är en app som kan hjälpa till att förutse och ge varningar om kommande jordbävningar. Något som kanske inte är ett jätteproblem här i Sverige men som ibland har lett till enorma katastrofer i många andra delar av världen genom historien. Det finns redan flera appar som kan varna om kommande jordbävningar men MyShake är den första appen där man faktiskt själv, eller ens mobil i det här fallet, hjälper till att detektera en kommande jordbävning.

DARPA tar fram drönare som kan flyga autonomt

Feber.se - 10 timmar sedan

I över 70 kilometer i timman Amerikanska DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) har tagit fram teknik som låter en drönare helt utan mänsklig inblandning navigera sig fram ruggigt snabbt i terrängen. Man har arbetat på projektet sedan 2014 och videon ovan kan ni se när en drönare helt autonomt tar sig fram mellan packlådor och annat i hastigheter på upp till 72 kilometer i timman. Det hela tar plats på Cape Cod Air Force Base i USA och man använder en modifierad DJI Flamewheel-drönare i sina experiment.

Dr. Dre gör Apples första egna tv-serie

Feber.se - 11 timmar sedan

Vital Signs ska fokusera på Dres känslor Hollywood Reporter skriver att Dr. Dre kommer att filma vad som sägs bli Apples första egenproducerade tv-serie. Det handlar om en miniserie på sex avsnitt som ska heta "Vital Signs" och det ska vara en dramaserie där varje avsnitt fokuserar på en känsla som Dr.

Hejdå Picasa!

Feber.se - 12 timmar sedan

Google stänger ner sin ena fototjänst Google meddelar nu att man kommer att stänga ner sin fototjänst Picasa vilket kanske inte kommer som någon direkt överraskning då företaget nu för tiden verkar lägga allt krut på sin andra fototjänst Google Photos. Picasa grundades 2002 av företaget Lifescape och köptes upp av Google 2004. Tjänsten har fört en något tynande tillvaro de senaste åren och jag tror att de flesta inte kommer att gråta några större floder över att den försvinner.

Badoo är den populäraste dejtingappen

Feber.se - 13 timmar sedan

Men i Sverige är Tinder störst App Annie, tjänsten som för statistik över antalet nedladdade appar, har försett BBC med data över vilka dejtingappar som är populärast i 50 av världens länder och då visade det sig att det är framförallt två tjänster som dominerar, Badoo och Tinder. Badoo är den största tjänsten i 21 av de 50 länderna medan Tinder plockar hem förstaplatsen i 18 länder och andra tjänster i de övriga 11 undersökta länderna. Som synes i grafiken ovan är Tinder störst i de flesta av länderna i väst, däribland Sverige, medan Badoo dominerar i Sydamerika, Asien, Östeuropa och på vissa andra ställen.

Ny animerad Lego Star Wars-serie på gång

Feber.se - 13 timmar sedan

Lego Star Wars: The Freemaker Adventures io9.gizmodo.com Läs vidare och kommentera: http://feber.

Fäst telefonen på armen med Tusk

Feber.se - 14 timmar sedan

Enhandsgrepp för telefoner Fixar man inte att använda sin telefon med endast en hand, något som kanske blivit svårare i takt med att dessa blivit större, finns nu TUSK (Telephone Utility Support Kit). Det är ett fäste som gör att man hela tiden har telefonen fäst på sin arm och när man behöver använda telefonen så fäller man bara fram den som synes i videon. Mannen bakom TUSK försöker nu crowdfunda sin uppfinning på Kickstarter på länken nedan men än så länge verkar han ha rätt långt kvar till sitt mål på 133.

Stor våg slår emot fartyg

Feber.se - Igår: 22:00

Blött blir det Det blåste ganska rejält när den här filmen spelades in och en av vågorna visade sig vara rejält stor. Blött blev det på fartyget om man säger så. Läs vidare och kommentera: http://feber.