Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Minecraft Songbook for Piano

GeekAlerts - 22 timmar sedan

Fans of Minecraft will enjoy this Minecraft Songbook for Piano. It includes songs from the hit video game Minecraft Composed by C418. You get 19 songs to remind you of the game you are not playing while playing the piano.

Svenska speltoppen vecka 29

Feber.se - 25 Jul 14 kl. 12:46

Fortsatt Minecraft-dominans Multiformat 1.Minecraft (PS3) 2.FIFA 14 (PS3) 3.

Valiant Hearts-trailern återskapad i Minecraft

Feber.se - 22 Jul 14 kl. 12:19

Blockigt krig När spelet Valiant Hearts: The Great War först presenterades gjordes det med en väldigt vacker och känslosam trailer. Det är ett spel som handlar om första världskriget och vi får följa med ett antal personer för att se hur de påverkas av kriget. Nu har någon återskapat denna första trailer i Minecraft och den är rätt bra gjort även om jag inte riktigt tycker att det känslosamma når fram lika bra med den blockiga grafiken.

Svenska speltoppen vecka 28

Feber.se - 17 Jul 14 kl. 21:06

Minecraft kvar i topp Multiformat 1.Minecraft (PS3) 2.FIFA 14 (PS3) 3.

Släppmånad för Minecraft

Feber.se - 22 May 14 kl. 23:06

Xbox One-, PlayStation Vita- och PlayStation 4-versionerna då Mojang meddelade allmänheten i dag att de efterlängtade Xbox One-, PlayStation Vita- och PlayStation 4-versionerna av Minecraft kommer släppas under augusti månad. Dessa versioner skiljer sig åt något och en lista på vad dessa versioner innehåller kan hittas via länken nedan. mojang.

Svenska speltoppen vecka 20

Feber.se - 22 May 14 kl. 16:31

Minecraft dominerar Multiformat 1.Minecraft (PS3) 2.Minecraft (360) 3.

Svenska speltoppen vecka 14

Feber.se - 22 May 14 kl. 16:31

Minecraft dominerar Multiformat 1.Minecraft (PS3) 2.Minecraft (360) 3.

Minecraft-hemskärm för Android

Feber.se - 21 May 14 kl. 12:01

Tuff grej för Themer Om man nu är skogstokig i fenomenet Minecraft och har en Android-enhet så kanske man skall prova aktivera den här hemskärmen. Det krävs dock att man installerar Themer-appen för att få det att fungera och om man har problem med det så kan man hitta installationsinstruktioner här. mycolorscreen.

Minecraft Zipper Pull Figures

GeekAlerts - 18 May 14 kl. 13:00

Minecraft addicts can now take a piece of the game with them wherever they go thanks to these Minecraft Zipper Pull Figures. You can collect Steve, Skeleton, Creeper, Zombie Pigman, Zombie, Cow, Sheep (in four colors!), Pig, Sword, or Pickaxe.

Portal och Half-Life 2 släpps för Android genom Nvidia Shield

Swedroid.se - Allt om Google Android - 13 May 14 kl. 17:59

Den mindre skara som äger portabla spelkonsolen Nvidia Shield kan nu lira två klassiska Valve-spel: Portal och Half-Life 2. Nvidia släppte båda spelen samtidigt och de går att ladda hem redan idag från Google Play för 66 kronor styck. Av tidiga betyg i butiken att döma är spelare nöjda med portningarna.


Fler inlägg från Feber.se

Inte helt lyckad TMNT-affisch

Feber.se - 30 minuter sedan

Inte helt genomtänkt heller kanske Paramount släppte nyligen en ny affisch för den kommande Turtles-filmen, Teenage Mutant Ninja Turtles. Dock verkar den inte helt genomtänkt då man på affischen både kan hitta orden September 11 och en exploderande skyskrapa. Den 11 september förknippas som bekant fortfarande av många med terrorattacken mot World Trade Center i New York.

Apple uppdaterar MacBook Pro

Feber.se - 1 timme sedan

Lite snabbare men ingen jätteförändring Det har varit bra länge sedan Apple senast uppdaterade sina MacBook Pro-datorer och tipset har under flera månader varit att hålla sig undan från att köpa en ny MacBook Pro då den borde uppdateras inom kort. Idag så skedde det äntligen då alla fem modeller med retina-skärm fick en uppdatering och den dyraste modellen blev ”hela” 300 kronor billigare. Numera så har alla 13-tummare 8 GB RAM-minne från start samt att alla modeller fått en aningen snabbare processor (200 MHz för att vara exakt).

Working on my novel

Feber.se - 1 timme sedan

Tweets från folk som skriver bok "Working on my novel" är en kommande bok från programmeraren, konstnären samt musikern Cory Arcangel och det handlar om en sammanställning av tweets från människor som håller på att skriva noveller. Arcangel skriver själv om sin bok: "Working On My Novel is about the act of creation and the gap between the different ways we express ourselves today. Exploring the extremes of making art, from satisfaction and even euphoria to those days or nights when nothing will come, it's the story of what it means to be a creative person, and why we keep on trying.

Xiaomi säljer bra i hemlandet

Feber.se - 1 timme sedan

Riktigt bra! Enligt en ny rapport så har Apple blivit nedpetad från andraplatsen vad gäller försäljning av smartphones i Kina. I Kina så är det Samsung som leder det hela med 23% av smartphonemarknaden men den nya tvåan är inte långt efter och som det ser ut nu så kommer de nog att gå om Samsung inom en inte alltför avlägsen framtid.

Ryssland har återfått kontrollen över sin "sex-satellit"

Feber.se - 1 timme sedan

Ödlorna kan fortsätta ha sex i lugn och ro För några dagar sedan meddelade den ryska rymdstyrelsen Roscosmos att man hade tappat kontrollen över en av sina forskningssatelliter och att denna riskerade att falla tillbaks till jorden om man inte kunde återta kontrollen. Nu kommer det uppgifter från Ryssland som gör gällande att man återfått kontrollen över sin satellit och att man nu ska försöka styra satelliten till en omloppsbana som ligger längre bort från jorden än dess nuvarande position. Ombord på Foton-M4-satelliten finns bland annat en manlig och fyra kvinnliga geckoödlorna och forskare ska studera om och isåfall hur dessa förökar sig i ett nästan tyngdlöst tillstånd.

Intel återgår till fastlödda värmesköldar i Haswell-E

Feber.se - 1 timme sedan

Ger mycket bättre prestanda än kylpasta I och med lanseringen av Haswell-E processorerna så väntas Intel återgå till fastlödda värmesköldar istället för som i vissa tidigare generationer där de använt en form av kylpasta. De flesta moderna processorer i stationära datorer har ett metallock som sitter ovanför processorkapseln och skyddar den samt att den även erbjuder en större yta att fästa en kylare på. Prestandan blir dock endast bättre om locket ansluter bättre till processorkapseln än kylaren och det kan ibland bero helt på hur de två fästs samman.

Världens längsta minidomino-bana

Feber.se - 1 timme sedan

Måste varit jobbigt få upp Minidomino är små dominobrickor som är ungefär 80 gånger mindre än en vanlig dominobricka. Den tyska leksakstillverkaren Sinners Domino Entertainment använde nyligen sina minibrickor för att slå världsrekordet för den längsta minidomino-banan. www.

Scientifically accurate Sonic the Hedgehog

Feber.se - 1 timme sedan

En mer verklighetsbaserad hjälte Att tecknade figurer kanske inte alltid är helt verklighetstrogna är det nog ingen snack om saken för tänk vad tråkiga spel, serier och filmer vi skulle ha då. Här ovan kan ni se ungefär hur Sonic the Hedgehog skulle kunnat porträtterats om skaparna hade valt att ta med några verklighetsbaserade egenskaper. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Streama torrents direkt till Apple TV med TorrenTV

Feber.se - 1 timme sedan

Funkar fint med Roku med TorrenTV är en tjänst som påminner lite om Popcorn Time, en tjänst som streamar torrents direkt till din dator, telefon eller annat. Den stora skillnaden mellan TorrenTV och Popcorn Time är dock att man streamar torrents man har hittat på andra ställen via TorrenTV. Man kan med andra ord ta en torrent-fil från valfri sajt och sedan streama denna till sin TV via Apple TV eller Roku.

Super Mario World-musik på åtta fagotter

Feber.se - 1 timme sedan

Det svänger ju!! Det inkom ett tips till oss på Feber-redaktionen ifrån Linnea Swärd vars bror spelat in ovanstående video. Han spelar titelmelodin till Super Mario World med hjälp av åtta fagotter.

Levande rollspel i skolan

Feber.se - 1 timme sedan

Heja Danmark! Dokumentär om Østerskov Efterskole i Hobro i Danmark där man tar hjälp av levande rollspel för att lära eleverna saker och ting. www.

Airbnb drar igång tjänst för affärsresenärer

Feber.se - 2 timmar sedan

Bo hemma hos någon annan när du är på tjänsteresa Lägenhets/rumsbokar-tjänsten Airbnb, där användare kan hyra rum eller hela lägenheter av privatpersoner, drar nu igång en satsning riktad mot affärsresenärer på tjänsteresa. Airbnb har givetvis använts av affärsresenärer även tidigare men nu drar man igång "Business Travel on Airbnb" vilket är en portal helt dedikerad för boende under tjänsteresor. Bland annat ska det nu vara möjligt för ett företag att administrera flera olika anställdas boenden från samma konto.

Motorola tar fram phablet åt Google

Feber.se - 2 timmar sedan

En nexus-tablet på gång? Google sålde för ett tag sedan Motorola till Lenovo men tydligen så betyder det inte att Google lämnar dem till sitt öde. Nu kommer uppgifter att Google samarbetar med Motorola för att ta fram en liten Nexus-tablet eller phablet om ni hellre vill använda det ordet.

Amazon startar butik för 3d-ritningar

Feber.se - 2 timmar sedan

Köp, ladda hem, skriv ut Ehandelsjätten Amazon lanserade igår en ny sektion på sin sajt där man kommer att sälja ritningar anpassade för 3D-utskrifter. I dagsläget finns det ritningar för att skriva ut sina egna bobble-head-figurer, lite olika smycken samt lite annat tillgängligt som 3D-ritningar hos Amazon och man har även tagit fram ett verktyg så att man direkt på sajten kan anpassa sin ritning innan man laddar hem den. Priserna varierar beroende på vad man är intresserad av och den billigaste ritningen går loss på runt 10 dollar medan man får hosta upp 100 dollar om man vill köpa den dyraste ritningen.

Ännu ett karatemål av Zlatan

Feber.se - 2 timmar sedan

Snyggt Zlatan Ibrahimovi? har under sin karriär levererat ett antal spektakulära mål. Nyligen var det dags igen då han under en träning borta i Hong Kong lyckades få bollen i mål på ett rätt imponerande sätt.