Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Valiant Hearts-trailern återskapad i Minecraft

Feber.se - i förrgår: 12:19

Blockigt krig När spelet Valiant Hearts: The Great War först presenterades gjordes det med en väldigt vacker och känslosam trailer. Det är ett spel som handlar om första världskriget och vi får följa med ett antal personer för att se hur de påverkas av kriget. Nu har någon återskapat denna första trailer i Minecraft och den är rätt bra gjort även om jag inte riktigt tycker att det känslosamma når fram lika bra med den blockiga grafiken.

Svenska speltoppen vecka 28

Feber.se - 17 Jul 14 kl. 21:06

Minecraft kvar i topp Multiformat 1.Minecraft (PS3) 2.FIFA 14 (PS3) 3.

Släppmånad för Minecraft

Feber.se - 22 May 14 kl. 23:06

Xbox One-, PlayStation Vita- och PlayStation 4-versionerna då Mojang meddelade allmänheten i dag att de efterlängtade Xbox One-, PlayStation Vita- och PlayStation 4-versionerna av Minecraft kommer släppas under augusti månad. Dessa versioner skiljer sig åt något och en lista på vad dessa versioner innehåller kan hittas via länken nedan. mojang.

Svenska speltoppen vecka 20

Feber.se - 22 May 14 kl. 16:31

Minecraft dominerar Multiformat 1.Minecraft (PS3) 2.Minecraft (360) 3.

Svenska speltoppen vecka 14

Feber.se - 22 May 14 kl. 16:31

Minecraft dominerar Multiformat 1.Minecraft (PS3) 2.Minecraft (360) 3.

Minecraft-hemskärm för Android

Feber.se - 21 May 14 kl. 12:01

Tuff grej för Themer Om man nu är skogstokig i fenomenet Minecraft och har en Android-enhet så kanske man skall prova aktivera den här hemskärmen. Det krävs dock att man installerar Themer-appen för att få det att fungera och om man har problem med det så kan man hitta installationsinstruktioner här. mycolorscreen.

Minecraft Zipper Pull Figures

GeekAlerts - 18 May 14 kl. 13:00

Minecraft addicts can now take a piece of the game with them wherever they go thanks to these Minecraft Zipper Pull Figures. You can collect Steve, Skeleton, Creeper, Zombie Pigman, Zombie, Cow, Sheep (in four colors!), Pig, Sword, or Pickaxe.

Portal och Half-Life 2 släpps för Android genom Nvidia Shield

Swedroid.se - Allt om Google Android - 13 May 14 kl. 17:59

Den mindre skara som äger portabla spelkonsolen Nvidia Shield kan nu lira två klassiska Valve-spel: Portal och Half-Life 2. Nvidia släppte båda spelen samtidigt och de går att ladda hem redan idag från Google Play för 66 kronor styck. Av tidiga betyg i butiken att döma är spelare nöjda med portningarna.

Minecraft: Redstone Handbook

GeekAlerts - 18 Apr 14 kl. 12:57

Fans of Minecraft will want to read this Minecraft: Redstone Handbook and delve deeper into the game. This book is perfect for kids looking to get into all of the complexities of Minecraft For instance, you can learn how to design circuits and use repeaters. You will also get exclusive tips from Notch himself.

Inget Minecraft på Oculus Rift

Feber.se - 26 Mar 14 kl. 12:27

Notch backar på grund av Facebook-uppköpet Tydligen hade Marcus "Notch" Persson planer på att eventuellt ta Minecraft till Oculus Rift. Men så kom igår det oväntade beskedet att Facebook köpt upp Oculus VR och då backar Notch undan. Via Twitter säger han så här: We were in talks about maybe bringing a version of Minecraft to Oculus.


Fler inlägg från Feber.se

Första trailern för Halo: Nightfall

Feber.se - 4 timmar sedan

TV-serie i Halo-universumet Som ni säkert känner till så är det en TV-serie på gång som kretsar kring Halo-universumet. TV-serien kallas för Halo: Nightfall och nu har vi fått en första liten trailer från serien. "Halo: Nightfall introduces a pivotal new character, Jameson Locke, a legendary manhunter and agent with the Office of Naval Intelligence (ONI), Earth's most powerful and secretive military branch," "When he and his team are caught in a horrific biological attack, they unravel a plot that draws them to an ancient, hellish artifact, where they will be forced to fight for their survival, question everything, and ultimately choose between their loyalties and their lives.

Originalskådisarna från Alienfilmen berättar om Alien: Isolation

Feber.se - 4 timmar sedan

Oj, vad gamla alla har blivit! Som vi tidigare har berättat om kommer flera av originalskådespelarna från den första Alien-filmen att låna ut sina röster till det kommande spelet Alien: Isolation. I den här videon får vi höra Sigourney Weaver (Ellen Ripley), Veronica Cartwright (Lambert), Harry Dean Stanton (Brett), Tom Skerritt (Dallas) och Yaphet Kotto (Parker) när de berättar mer om spelet.

The Pirate Bay lanserar mobilsajt

Feber.se - 13 timmar sedan

TheMobileBay.org Torrentsajten The Pirate Bay har idag lanserat en mobil version av sin tjänst som hittas på TheMobileBay.org.

Fet mat slår ut luktsinnet

Feber.se - 13 timmar sedan

Ännu en nackdel med fet mat Forskare har upptäckt ett samband mellan fet mat och kraftig försämring av luktsinnet för de som äter mycket fet mat. I en studie på möss upptäckte man att de möss som matats med fet mat fick försämrat luktsinne då den feta maten slog ut hälften av de hjärncellerna som mössen använde tills sitt luktsinne. Huruvida det handlade om några permanenta skador på mössens luktsinne framgår tyvärr inte.

Hitta hotell med bra WiFi

Feber.se - 13 timmar sedan

Hotel WiFi Test Är du ute efter ett hotell med bästa tänkbara wifi-uppkoppling när du åker på semester så kan det vara läge att kolla in sajten "Hotel WiFi Test" innan man bokar hotell på det aktuella resmålet. Det handlar om en ganska så enkel tjänst där man skriver in vilken stad man har tänkt att resa till och därefter listas hotell i den aktuella staden efter deras uppmätta wifi-hastighet. Det går även att sortera hotellen efter pris och antar stjärnor de har.

AMD drar igång project Fastforward

Feber.se - 13 timmar sedan

Inkluderar bland annat HBM för APU:er För inte så längesedan ryktades det att AMDs APU:er snart kommer att innehålla något som kallas för stacked DRAM, eller high bandwidth memory (HBM), och nu bekräftar en läckt presentationsbild från företaget detta. AMD kallar projektet för "Fastforward" och det handlar om att öka minnesbandbredden i kommande APU:er. Det nämns dock ingenting om specifika produkter så det är fortfarande oklart när HBM kommer implementeras och om det kommer finnas med i de kommande Carrizo-APU:erna.

Pacific Rim-simulator för Oculus Rift

Feber.se - 14 timmar sedan

Styr en egen Jaeger-robot Tyckte du att de enormar Jaeger-robotarna som människorna använde för att besegra utomjordingarna i Pacific Rim var balla så har man nu tagit fram en simulator baserad på händelserna i filmen. Det är med VR-tillbehöret Oculus Rift användaren ska kunna få en känsla av hur det är att styra en Jaeger-robot. Användaren kommer att kontrollera den runt 75 meter höga roboten "Gipsy Danger" och föra befälet över denna mot en av de jämnstora utomjordingarna.

Putin tar tillbaka Ryssland till ständig vintertid

Feber.se - 14 timmar sedan

Winter is coming! And staying. En av de mest udda nyheterna idag får vi väl ändå säga att denna nyhet är.

1,32 miljarder människor använder Facebook

Feber.se - 14 timmar sedan

Facebook har presenterat lite siffror för Q2 2014 Facebook presenterade igår sitt resultat för kvartal två och det går fortsatt bra för världens största sociala medie-sajt. Man visade bland annat upp en intäkt på 2,91 miljarder dollar för kvartal två vilket var något över analytikernas förväntningar vilket drog upp Facebooks aktie som slutade på 71,29 dollar. Det kan jämföras med de 38 dollar aktien kostade när den introducerades på den amerikanska börsen i maj 2012.

Hot Wheels bygger Darth Vader-bil i naturlig storlek

Feber.se - 14 timmar sedan

Visas på San Diego Comic-Con Hot Wheels har ett gäng bilar med Star Wars-tema på gång och för att marknadsföra dessa har de byggt en av modellerna, Darth Vaders åk, i naturlig storlek. Under designen som inspirerats av Vaders hjälm döljer sig en LS3-V8:a på 6.2 liter på 526 hästar.

Uncharted-filmen har fått ett premiärdatum

Feber.se - 15 timmar sedan

10 juni 2016 Uncharted-filmen har nu fått ett officiellt premiärdatum, den 10 juni 2016. Vem som ska spela Nathan Drake är ännu inte bestämt. Har ni några förslag?

Klättervägg blir spel med augmented reality

Feber.se - 15 timmar sedan

Undvik motorsågarna när du klättrar Här är ett rätt ballt forskningsprojekt från finska Aalto University där forskarna har utvecklat en slags projektor som dels kan projicera bilder på en vägg, dels känna av vad som händer framför kameran, liknande ett Microsoft Kinect. Med den här tekniken har man byggt om en vanlig klättervägg till augmented reality-spel där användaren ska undvika att bli isärsågad av motorsågar på sin färd upp för klätterväggen. Forskarna säger att man hoppas kunna installera AR-klätterväggen på ett publikt gym eller annat ställe inom kort.

DJI DropSafe - en fallskärm för din drönare

Feber.se - 15 timmar sedan

Så den inte går sönder om det händer en olycka Kinesiska DJI UAV, ett företaget som specialiserat sig på att ta fram ett gäng med rotorbaserade drönare, visar här upp ett tillbehör som man kallar för DropSafe. Det handlar om liten fallskärm som förhoppningsvis ska skydda drönaren om det sker en olycka i luften och den faller mot marken. DJI DropSafe kommer initialt endast att finnas tillgängligt till företagets highend-modeller S800 och S1000 men förhoppningsvis kommer det kanske även till de lite billigare modellerna om det visar sig att det finns en efterfrågan på säkerhetstillbehöret.

Fujifilm presenterar sin objektiv-roadmap för 2015

Feber.se - 15 timmar sedan

Kan ett 90mm f/2.0-objektiv vara något? Fujifilm har idag presenterat en uppdaterad lista över vad för objektiv de tänker släppa i år och under nästa år.

Young Ones

Feber.se - 16 timmar sedan

Med roboten BigDog Här är en trailer från det dystopiska framtidsdramat "Young Ones" där vi får följa en grupp framtida människors jakt på vatten och andra förnödenheter som krävs för att leva på den framtida jorden. I trailern ovan får man lära känna huvudkaraktärerna lite grann men man visar även upp Boston Dynamics robot BigDog i några av scenerna. Jag antar att den kommer att fungera som något slags packfordon för karaktärerna i filmen.