Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

PC Gamers chefredaktör startar ny speltidning

Feber.se - 05 Apr 16 kl. 12:30

Den ultimata guiden till Minecraft heter den Nästa månad kommer Egmont Publishing släppa en ny speltidning i Sverige. Tidningen heter Den ultimata guiden till Minecraft och är startad av PC Gamers nuvarande chefredaktör Thomas Petersson. Tidningens största fokus kommer att ligga på guider och tips men även bjuda på längre intervjuer med kända spelprofiler.

PC Gamers före detta chefredaktör startar ny speltidning

Feber.se - 05 Apr 16 kl. 12:30

Den ultimata guiden till Minecraft heter den Nästa månad kommer Egmont Publishing släppa en ny speltidning i Sverige. Tidningen heter Den ultimata guiden till Minecraft och är startad av PC Gamers före detta chefredaktör Thomas Persson. Tidningens största fokus kommer att ligga på guider och tips men även bjuda på längre intervjuer med kända spelprofiler.

Livekonsert i Minecraft i kväll

Feber.se - 23 Mar 16 kl. 16:00

Blir startskottet för tech-festivalen The Gathering Folk har byggt och gjort det mesta i Minecraft allt från att bygga hyddor till sina grisar till fungerande videosamtal. I kväll kommer musiker från Norge och England spela den fösta livekonserten inne i spelet. Denna konsert kommer köra igång klockan 21:00 i kväll och därmed öppna den norska tech-festivalen The Gathering.

Datum för femte episoden av Minecraft: Story Mode

Feber.se - 22 Mar 16 kl. 18:30

Samt utlovas tre nya episoder Telltale spikade i dag ett släppdatum för Minecraft: Story Mode Episode 5. Denna episod heter Order Up och släpps den 29 mars till Windows, Mac, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3, iOS och Android. Denna femte episod är dock inte slutet för Minecraft: Story Mode då Telltale Games i dag även meddelade att man kommer släppa ytterligare tre episoder innan årets slut.

Minecraft Card Game

GeekAlerts - 22 Mar 16 kl. 16:10

The Minecraft Card Game is based on the hit video game. Players can mine, craft, or reserve to win. The idea is that players mine Resource Cards of Wood, Stone, Iron, Diamond, or Gold, and then use those cards to craft for points.

Portal The Uncooperative Game

GeekAlerts - 21 Mar 16 kl. 16:30

The Portal The Uncooperative Game will be fun for all fans of the video game. Your team of Test Subjects has entered the Lab and are ready to perform all kinds of testing procedures. This fast-paced fight to the finish features shifting area control and cardplay.

Minecraft kommer till Samsung Gear VR

Feber.se - 16 Mar 16 kl. 07:15

Minecraft i virtual reality Redan i höstas snackade det som att Minecraft skulle komma till Samsungs VR-headset Gear VR men nu har Microsoft presenterat de planerna lite mer officiellt. Det är sedan tidigare klart att det kommer en VR-version av Minecraft till Oculus Rift och givet att Oculus samarbetar med Samsung om att ta fram applikationer till Gear VR så kommer de båda Minecraft-versionerna att vara hyggligt lika varandra. Det här är givetvis bra för alla som vill lira Minecraft i VR men inte vill lägga ner en mindre förmögenhet på ett par Oculus Rift och tillhörande kompatibel dator.

Abrams bekräftar filmer baserade på Half-Life och Portal

Feber.se - 14 Mar 16 kl. 13:15

Två klassiker på vita duken De klassiska Valve-spelen Half-Life och Portal är på väg att bli film. Det meddelar Star Wars-regissören J.J.

Microsoft bygger artificiell intelligens med hjälp av Minecraft

Feber.se - 14 Mar 16 kl. 12:30

AIX ska bestiga ett berg i den virtuella världen Microsoft har börjat försöka lära sin artificiella intelligens AIX hur man tar sig fram i en Minecraft-baserad värld skriver man på sin utvecklings-blogg. Initialt handlar det om att man ska försöka får AIX att styra en karaktär i Minecraft att bestiga ett berg och detta ska den lära sig via den artificiella intelligensen och inte programmeras till att göra. Tanken är att karaktären ska lära sig från sin omgivning och ta beslut baserat på detta.

Så här ser Minecraft ut i Unreal Engine 4

Feber.se - 08 Mar 16 kl. 19:30

Mer raffinerade block Det är fortfarande block som gäller men i den här videon får vi se hur Minecraft kan se ut i Unreal Engine 4. Det är en kille vid namn John Alcatraz som skapat en relativt begränsad demo där man kan samla lite block och gräva. Demot innehåller dock inga byggande element och den är främst framtagen för att testa hur texturerna ser ut i just Unreal Engine 4.


Fler inlägg från Feber.se

Chrome på gång med stöd för OS X Notification Center

Feber.se - 07 Apr 16 kl. 12:15

Få lite snyggare notifieringar när något händer i webbläsaren Google har nu byggt in stöd i sin webbläsaren Chrome för att få notifieringar direkt via OS X Notification Center istället för Chromes inbyggda notifieringssystem. Funktionen är än så länge under utveckling men skulle man vilja testa på den redan nu kan man aktivera det på den här adressen: chrome://flags/#enable-native-notifications När man har aktiverat funktionen behöver man starta om Chrome för att få det hela att fungera. När den här funktionen dyker upp som standard i Chrome finns det inga uppgifter om men det lär antagligen inte dröja allt för länge.

Microsoft visar upp hur Cortana jobbar mellan plattformar

Feber.se - 07 Apr 16 kl. 12:00

Koppla samman dator och telefon Under sin Buildkonferens förra veckan berättade Microsoft att den kommande gratis uppdateringen av Windows 10, Anniversary Update, kommer att inkludera plattformsöverskridande notifieringar mellan datorer och telefoner där bland annat Cortana spelar en viktig roll. Nu har en förhandsversion av funktionerna släppts till vissa av Windows 10 insidertestare och bland annat får vi nu veta hur Cortana kan berätta att din telefons batteri är dåligt eller hur hon hjälpa dig att leta reda på telefonen om du tappat bort den. I filmerna ovan och nedan kan ni se hur det hela fungerar.

Datum för Blizzcon 2016

Feber.se - 07 Apr 16 kl. 11:45

4 och 5 november Blizzard meddelade i dag att årets upplaga av spelutvecklarens fankonferens, BlizzCon, kommer ske mellan den 4 och 5 november. Som vanligt kommer den att hållas i Anaheim Convention Center i Los Angeles. Biljetterna kostar 199 dollar och släpps den 20 samt 23 april.

Volvo satsar på förarlösa bilar även i Kina

Feber.se - 07 Apr 16 kl. 11:30

Ska starta försök med 100 bilar även där Volvo har under ett tag haft ett projekt rullande i Göteborg där vanliga Volvoförare på vissa sträckor har kunnat släppa ratten och njutit av att slippa köra bilen själv. Nu vill Volvo ta försöket till Kina och planen är att 100 bilar ska rulla i trafiken. Vart någonstans de ska rulla är inte riktigt klart, man ska under våren inleda förhandlingar med de städer som är aktuella.

Film om Christer Pettersson på gång

Feber.se - 07 Apr 16 kl. 11:15

Thorsten Flinks ska spela Christer P Det svenska produktionsbolaget Luftslottet planerar att spela in en film som handlar om Christer Pettersson, mannen som misstänktes för att ha mördat Sveriges dåvarande statsminister 1986 men som senare frikändes. Filmen går under namnet "Christer P" och i huvudrollen som Christer Pettersson syns Thorsten Flink. Filmen verkar än så länge vara på planeringsstadiet och Luftslottet försöker nu finansiera förarbetet till filmen via crowdfundingtjänsten Kickstarter.

Ryan Reynolds hoppar officiellt på Deadpool 2

Feber.se - 07 Apr 16 kl. 11:00

Produktionen drar igång i höst I februari blev det känt att Deadpool 2 kommer bli verklighet. Ryan Reynolds, som spelar och praktiskt taget är Deadpool, hade uttryckt att han var mer än villig att göra fler Deadpool-filmer men något kontrakt hade inte skrivits, men enligt sajten Heroic Hollywood har Ryan nu skrivit på kontraktet för att spela Deadpool en gång till. Produktionen av filmen kommer dra igång i höst, men när filmen kommer ha premiär är för tillfället okänt.

Uncharted 4: A Thief's End

Feber.se - 07 Apr 16 kl. 10:45

Intryck, intervju och bilder I veckan fick jag provspela Uncharted 4: A Thief's End på ett event i Oslo. Demot var från en tredjedel in i spelet där Drake, Sam och Sully befann sig på Madagaskars slätter i jakt på den försvunna skatten Libertalia. Mina intryck och lite utdrag ur intervjun hittar man efter hoppet.

De första fotona tagna med Huawei P9 presenterade

Feber.se - 07 Apr 16 kl. 10:30

Användare på EyeEM har fått leka med telefonen I går presenterade Huawei sina nya telefoner P9 och P9 Plus som har dubbla kameror med linser från Leica. Med andra ord låg stort fokus på telefonens kamerafunktioner och nu har de första bilderna tagna med P9 presenterats. Huawai har nämligen inför marknadsföringen av telefonen inlett ett samarbete med fotocommunityn EyeEM där fem användare från Europa fått testa telefonen på förhand.

Bungie pratar Crucible

Feber.se - 07 Apr 16 kl. 10:15

En del ändringar på gång I går körde Bungie sin tredje och sista Twitch-ström för sin kommande stora våruppdatering för Destiny. Denna gång pratade man om balansen i spelet något som kommer påverka spelets PvP-lägen en hel del. Bland annat kommer ändra lite smågrejer kring återupplivandet av sina lagkamrater.

Geoblockering tillämpas i bageri

Feber.se - 07 Apr 16 kl. 10:00

Blir inte helt vettigt För att visa hur bisarrt det är att man får betala olika priser beroende var man befinner sig inom EU när man handlar online så tillämpades detta tänk i en vanlig butik. Det hela är en kampanj från The European Consumer Organisation (BEUC) för att få stopp på det här med geoblockering inom EU vilket förhindrar konsumenter att använda tjänster bara för de inte bor i "rätt" land. www.

Senaste gratistillägget till Halo 5 är ute nu

Feber.se - 07 Apr 16 kl. 09:45

Ghosts of Meridian 343 Industries fortsätter att trycka ut nytt innehåll till Halo 5 och nu är det senaste gratistillägget släppt som har fått namnet Ghosts of Meridian. Tillägget adderar två nya kartor, en massa REQ-prylar samt en del justeringar i balansen i spelet. Ovan kan ni kolla in en trailer som visar upp nyheterna.

Jimmy Kimmel visar Doctor Strange-trailer nästa vecka

Feber.se - 07 Apr 16 kl. 09:30

Jimmy satsar på superhjältevecka Då Captain America: Civil War har premiär om några veckor, 27 april, så har Jimmy Kimmel bestämt sig för att hoppa på superhjältehypetåget och kommer bjuda in större delen av Marvels superhjältekår. Eller rättare sagt skådisarna som spelar hjältarna. Under måndagens avsnitt kommer Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie och Paul Rudd från Team Captain America besöka Jimmy och på onsdagen dyker Team Iron Man upp som består av Robert Downey Jr.

Den här kortfilmen är skapad utifrån gamla foton

Feber.se - 07 Apr 16 kl. 09:15

Kombinerat med animationer The Old New World är en intressant kortfilm signerad fotografen och animatören Alexey Zahkarov från Moskva. Under tre minuter får vi nämligen uppleva lite miljöer från början av 1900-talet som skapats med hjälp av gamla fotografier tagna i New York, Boston, Washington, Detroit, Washington D.C och Baltimore mellan år 1900 och 1940.

Youtube Gaming ute nu i Sverige

Feber.se - 07 Apr 16 kl. 09:00

På tiden! Youtube Gaming lanserades i augusti förra året i USA. Nu har appen korsat Atlanten och dykt upp i appbutiker för våra telefoner.

Reddit lägger till blockeringsfunktion

Feber.se - 07 Apr 16 kl. 08:45

Nu kan du blockera jobbiga användare Reddit har nu lagt till ett blockeringsverktyg på sin sida. Väljer du att blockera en användare kommer du inte få en avisering om användaren i fråga skickar ett direktmeddelande till dig, svarar på en kommentar eller kommenterar på ett inlägg. I ett inlägg skapat av Reddit-utvecklaren Chris Slowe, även känd som KeyserSosa på Reddit, skriver Chris att det fanns en blockeringsfunktion tidigare, men den blockerade endast användare att skicka direktmeddelanden.