Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Svenska speltoppen vecka 33

Feber.se - 21 Aug 14 kl. 19:56

The Last of Us Remastered kvar i topp Multiformat 1.The Last of Us Remastered (PS4) 2.Minecraft (PS3) 3.

Minecon drar till London

Feber.se - 21 Aug 14 kl. 13:23

London baby Nästa upplaga av Minecraft-konventet Minecon kommer sannolikt att ske i London dock är det fortfarande oklart exakt när och var i London detta jippo för Minecraft-fans skall vara. As soon as I have confirmed information it’ll be out there. We always announce as soon as we confirm with the venue and have a signed contract, but never before, because we want to make sure we can follow through with the event and we never want people to start planning to attend something that might not happen.

John Carmack erbjuder sig att koda VR-stöd för Minecraft

Feber.se - 18 Aug 14 kl. 09:01

Hygglo När Oculus VR köptes upp av Facebook så nämnde Minecraft-pappan Markus Persson att han var lite skeptisk till detta och bestämde sig därav för att inte satsa på att implementera officiellt stöd för Oculus Rift i Minecraft. För några dagar sedan så nämnde Markus på Twitter att han har lugnat ner sig lite kring detta och att han nu hade andra saker att oroa sig över. På den posten svarade ingen mindre än Oculus-anställda John Carmack som sa att han personligen kan se till att Oculus Rift fungerar fint med Minecraft om de bara skickar över koden.

Minecraft Songbook for Piano

GeekAlerts - 28 Jul 14 kl. 14:30

Fans of Minecraft will enjoy this Minecraft Songbook for Piano. It includes songs from the hit video game Minecraft Composed by C418. You get 19 songs to remind you of the game you are not playing while playing the piano.

Svenska speltoppen vecka 29

Feber.se - 25 Jul 14 kl. 12:46

Fortsatt Minecraft-dominans Multiformat 1.Minecraft (PS3) 2.FIFA 14 (PS3) 3.

Valiant Hearts-trailern återskapad i Minecraft

Feber.se - 22 Jul 14 kl. 12:19

Blockigt krig När spelet Valiant Hearts: The Great War först presenterades gjordes det med en väldigt vacker och känslosam trailer. Det är ett spel som handlar om första världskriget och vi får följa med ett antal personer för att se hur de påverkas av kriget. Nu har någon återskapat denna första trailer i Minecraft och den är rätt bra gjort även om jag inte riktigt tycker att det känslosamma når fram lika bra med den blockiga grafiken.

Svenska speltoppen vecka 28

Feber.se - 17 Jul 14 kl. 21:06

Minecraft kvar i topp Multiformat 1.Minecraft (PS3) 2.FIFA 14 (PS3) 3.

Släppmånad för Minecraft

Feber.se - 22 May 14 kl. 23:06

Xbox One-, PlayStation Vita- och PlayStation 4-versionerna då Mojang meddelade allmänheten i dag att de efterlängtade Xbox One-, PlayStation Vita- och PlayStation 4-versionerna av Minecraft kommer släppas under augusti månad. Dessa versioner skiljer sig åt något och en lista på vad dessa versioner innehåller kan hittas via länken nedan. mojang.

Svenska speltoppen vecka 20

Feber.se - 22 May 14 kl. 16:31

Minecraft dominerar Multiformat 1.Minecraft (PS3) 2.Minecraft (360) 3.

Svenska speltoppen vecka 14

Feber.se - 22 May 14 kl. 16:31

Minecraft dominerar Multiformat 1.Minecraft (PS3) 2.Minecraft (360) 3.


Fler inlägg från Feber.se

UberPOP lanseras i Stockholm och Göteborg

Feber.se - 15 minuter sedan

Samåkning med UBER För ett tag sedan skrev vi att taxitjänsten Uber skulle starta en samåkningstjänst i USA och nu lanserar Uber en liknande tjänst i Stockholm och Göteborg. Det handlar om privatpersoner som får tillgång till Ubers system och i sina egna bilar ska kunna hämta upp Uber-passagerare för att köra dem till önskad destination. De privata bilarna får inte vara äldre än från 2005 och Uber kontrollerar så att chaufförerna har haft körkort i minst tre år samt att de inte finns i brottsregistret.

Ryska rymdsexödlor döda

Feber.se - 45 timmar sedan

Klarade inte av att föröka sig i rymden I slutet av förra månaden rapporterade vi om att Ryssland hade tappat kontrollen över en av sina satelliter där det bland annat fanns fem stycken gecko-ödlor som skulle användas i en studie om hur djur förökade sig i tyngdlöst tillstånd. Man återfick dock kontrollen över satelliten och nu har denna landat på jorden igen. Tyvärr verkade det som om alla de ombordvarande ödlorna, en hane samt fyra honor, var döda när satelliten landade.

Google presenterar första Android One-telefonen 15:e september

Feber.se - 1 timme sedan

I Indien Under sommarens utvecklarkonferens från Google, Google I/O, nämnde man att man skulle lansera billigare telefoner under varumärket Android One och nu är det eventuellt snart dags för det. Anledningen till att det spekuleras om detta beror på att Google har skickat ut en inbjudan till "an exciting new announcement" den 15:e september och denna presentation kommer att ta plats i Indien, något som gör att de flesta tror att det är en eller flera Android One-telefoner som kommer att visas upp då. När Google först presenterade Android One så uppgav man att telefonerna skulle kosta runt motsvarande 700 kronor men nya uppgifter gör gällande att de antagligen kommer att kosta motsvarande 800 - 1200 kronor.

Fler Dragon Quests till mobilen

Feber.se - 2 timmar sedan

1,2,3,5,6,7... Square Enix berättar att fler spel från Dragon Quest-serien nu är på gång till mobil. Två spel, Dragon Quest IV: Chapters of the Chosen och Dragon Quest VIII, finns ju redan för mobil och med början i september kommer det första spelet i serien att släppas.

Raspberry Pi får egen webbläsare

Feber.se - 2 timmar sedan

Baserar sig på Epiphany Den här artikeln har något inbäddat i sig, troligen ett videoklipp. Se klippet. Förbättringar till Raspberry Pi sker hela tiden och nu har teamet bakom datorn tillkännagett en ny webbläsare för den lilla datorn.

Miyamoto leder ett helt nytt utvecklingsteam inom Nintendo

Feber.se - 9 timmar sedan

Garage-teamet har flera spel under utveckling I en intervju med tidningen Edge pratar Shigeru Miyamoto om Splatoon och de tre prototyper till spel som visades upp på E3 för några månader sedan (Project Guard, Project Giant Robot och Starfox). I intervjun får vi reda på att Miyamoto leder utvecklingen av ett helt nytt utvecklingsteam inom Nintendo som fått namnet Garage varav alla dessa fyra titlar kommer från just detta team. Garage startades upp förra året och består av ett okänt antal utvecklare som bildar flera små team vars mål är att komma på nya idéer och utveckla dessa till färdiga spel.

Inga röstkommandon på svenska på Xbox One

Feber.se - 13 timmar sedan

I alla fall inte vid lanseringen Tidigare i dag dök det upp rapporter från Nederländerna att Xbox One inte kommer att stödja någon röstfunktion när konsolen släpps där på fredag. Det kan man ju tycka är lite konstigt då Microsofts Albert Penello för ungefär ett år sedan nämnde att man sköt upp lanseringen av Xbox One i dessa länder för att man bland annat skulle lokalisera den nya Kinect-kameran. "People assume there's a volume issue which in fact there isn't.

AMDs FX-8370 når 8722,78 MHz

Feber.se - 17 timmar sedan

Nytt världsrekord av "The Stilt" Den finska överklockaren "The Stilt" har slagit nytt rekort med AMDs nya FX-8370 processor då den har tryckts upp i hela 8722,78 MHz. Det nya rekordet slogs med en basklocka av 276,91 MHz, en multiplier på 31,5x och en spänning på 2,004 V. Frekvensen för RAM-minnet låg på 1107 MHz, alltså effektivt 2214 MHz DDR.

Det blir visst en Bentley Mulsanne Cabriolet

Feber.se - 18 timmar sedan

Och en coupé Först dök konceptbilder upp, sen grusades planerna men nu verkar modellen leva igen - jag talar om Bentley Mulsanne i cabrioletutförande. Bentleys vd, Wolfgang Dürheimer, har nämligen bekräftat att hans närmaste uppdrag blir att ta fram modellen. Och troligtvis kommer det även en coupé i samma veva också.

Skylake-S kan hårdvaruaccelerera tal

Feber.se - 18 timmar sedan

Har också stöd för DDR3 och DDR4 Under förra veckan fick vi veta att Skylake-S kommer få stöd för bland annat DirectX 12 och nu sägs det att processorerna även ska få stöd för hårdvaruacceleration av tal. Det som man kan förvänta sig är stöd för Intel Ready Mode Technology, Intel Device Protection Technology with Boot Guard, Intel Memory Protection Extensions och Intel Software Guard Extensions i de nya processorerna. Det finns också en indikation på att Intel kan överge FIVR (Fully integrated voltage regulator), en funktion som var ganska stor i Haswell-arkitekturen.

Stor dumbo-bläckfisk fångad på film

Feber.se - 19 timmar sedan

Ser ut som ett elefantöra Här är ett klipp som visar vad som ska vara en ovanligt stor Grimpoteuthis-bläckfisk. Dess lite slappa form och elefantöron-liknande kropp har gjort att den även kallas för dumbo-bläckfisk. Det finns 37 olika typer av Grimpoteuthis-bläckfiskar och de skiftar både i färg och storlek mellan varandra.

Samsung Gear S får Nike+ Running-app

Feber.se - 19 timmar sedan

Träna med Samsungs smartklocka I oktober släpper Samsung sin Android Wear-klocka Gear S men redan nu har man börjat presenterat samarbeten runt sin senaste smartklocka. Idag meddelade Samsung att det kommer en Nike+ Running-app till Gear S. Då Gear S innehåller både GPS samt 3G-uppkoppling kommer det att bli möjligt att använda Nike+-appen till Gear S utan tillhörande telefon.

Google Glass-app som identifierar känslor

Feber.se - 19 timmar sedan

Se där Google Glass-appen SHORE (Sophisticated High-speed Object Recognition) använder sig av ansiktsigenkänningsteknik för att kunna läsa av folks känslor och förmedla dessa till användaren. SHORE påstås kunna förstå om personen man tittar på är glad, arg, ledsen eller förvånad. Men appen kan även uppskatta hur hur gammal personen är och vilket kön den tillhör.

Tut i röret!

Feber.se - 20 timmar sedan

Avgassystem kalastutar Klockan är 15 och det är den första måndagen i månaden - det innebär att det tutas hej vilt överallt eftersom fabrikerna testar sina varningstutor. Så även i den här videon, där någon har försett ett avgassystem med kalastutor. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Hemmabyggt exo-skelett

Feber.se - 20 timmar sedan

Lyfter 80 kilo utan problem Hemmafixarna The Hacksmith har tagit fram det här exo-skelettet som man kallar för Elysium. Som synes i videon kan användaren förhållandevis enkelt lyfta tegelsten och annat som sammanlagt ska väga runt 80 kilo. Tydligen så används tryckluftskompressorn bara på halv fart i exemplet ovan vilket i teorin gör att det skulle vara möjligt att lyfta dubbla vikten.