Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Minecraft på en Samsung Gear Live-klocka

Feber.se - 15 timmar sedan

Om du vill bygga världar på din Android Wear-klocka Har du en Android Wear-klocka så verkar det inte om om det ska vara några större problem att installera android-versionen av Minecraft Pocket Edition på denna om vi ska tolka den här videon från Corbin Davenport korrekt. Enligt Davenport så installerade han bara den vanliga versionen av Minecraft PE på sin Samsung Gear Live-klocka som körde Android Wear 4.4W manuellt utan att modifiera något alls.

[PLUS] Siri besegrade sjukdom och startfält

UNDERBARACLARA - Igår: 07:56

Bara några dagar innan tävlingen låg hon nedbäddad i feber. Men Siri Englund repade mod och åkte...

Svenska speltoppen vecka 38

Feber.se - 25 Sep 14 kl. 15:15

Destiny i topp Multiformat 1.Destiny (PS4) 2.The Sims 4 (PC) 3.

Minecraft kommer till Windows Phone

Feber.se - 21 Sep 14 kl. 13:43

Var väl inte helt oväntat Efter det att Microsoft nu köpt upp Mojang tillsammans med deras storsäljare Minecraft gör att vi antagligen snart får se spelet på Windows Phone-plattformen. Det säger åtminstone Xbox-chefen Phil Spencer när han på Twitter fick en direkt fråga om Minecraft skulle dyka upp i Microsofts telefoner. Det finns dock inga uppgifter om när detta skulle kunna ske.

Svenska speltoppen vecka 37

Feber.se - 18 Sep 14 kl. 20:22

Destiny i topp Multiformat 1.Destiny (PS4) 2.NHL 15 (PS4) 3.

Trailer för PlayStation Vita-versionen av Minecraft

Feber.se - 18 Sep 14 kl. 09:59

PÅ Tokyo Game Show-mässan släppte 4J Studios en ny trailer för PlayStation Vita-versionen av Minecraft. Denna versionen av Minecraft stödjer Cross-Save med PlayStation 3-versionen så man kan fortsätta sina byggen på den stora tvn när man kommit hem igen. Det är fortfarande oklart exakt när Vita-versionen släpps men förhoppningsvis sker det inom kort.

The Last of Us-mod för Resident Evil 4

Feber.se - 17 Sep 14 kl. 19:02

Gulligt En Resident Evil 4-moddare vid namn LegalSoul har slängt in Joel och Ellie från The Last of Us i just Resident Evil 4. Dessa karaktärer ersätter inte helt oväntat Leon och Ashley men förutom detta har man även ersatt en vapenljuden med dem från The Last of Us. Är man vill läsa hur personen gick tillväga för att skapa denna mod eller om man vill installera modden själv så kan man göra det via länken nedan.

Conan kommenterar Microsofts Minecraft-köp

Feber.se - 16 Sep 14 kl. 15:48

Tjohej Som bekant så köpte Microsoft Minecraft tidigare i veckan för 2,5 miljarder dollar. Här har vi ett klipp som visar hur detta köpet firades av "Minecraft-skaparen". teamcoco.

Notch tröttnat på Minecraft – säljer för 17 miljarder till Microsoft

Tommy k Johanssons blogg - 16 Sep 14 kl. 05:32

När Notch började bygga på sitt drömspel Minecraft, hade han inte räknat med att spelet skulle bli en sådan enorm succé. Rent ekonomiskt har Minecraft onekligen varit positivt för Notch, men däremot har han inte gillat att behöva driva ett allt större företag. Det är väl ingen hemlighet att Notch velat komma ifrån det hela och istället ägna sig åt roligare saker, som att programmera och utveckla med nya små projekt.

Microsoft köper Minecraft-utvecklaren Mojang för $2,5 miljarder

Swedroid.se - Allt om Google Android - 15 Sep 14 kl. 15:20

Minecraft-utvecklaren Mojang har nu bekräftat att de köps upp av Microsoft, som vi nyligen hörde talas om genom rykten. Priset är 2,5 miljarder dollar, vilket idag motsvarar cirka 17,9 miljarder kronor. I ett inlägg på egna bloggen berättar utvecklaren att grundaren Markus Persson, även känd som Notch, beslutat att han inte vill ansvara för ett så stort, globalt företag som Mojang blivit.


Fler inlägg från Feber.se

Shelter 2 försenas till nästa år

Feber.se - 7 timmar sedan

Och Might and Delight har ett nytt spel på gång I slutet av mars utannonserade den svenska indiestudion Might and Delight att de har en uppföljare till Shelter på gång. I det första spelet spelade man en grävlingsmamma som skulle skydda sin ungar. I Shelter 2 spelar man däremot som ett lodjur.

A Night at The Roculus

Feber.se - 7 timmar sedan

Oculus Rift-spel för alla som diggar retro-SNL "A Night at The Roculus" är ett spel till Oculus Rift som kanske tilltalar er som kollade på Saturday Night Live på 90-talet och då framför allt diggade den klassiska "The Roxbury Guys"-scenen [wiki] som förekom ett otal gånger med lite olika konstellationer på SNL under 90-talet. Ovan kan ni kolla in lite gameplay från spelet och nedan hittas den andra versionen av The Roxbury Guys där Chris Kattan och Will Ferell får sällskap av Jim Carrey. Personligen tycker jag nog att det är den bästa versionen.

Lamborghini presenterar sin första hybrid

Feber.se - 10 timmar sedan

Det här är 910 hästar starka Asterion Lamborghini kan ju självklart inte bara stå och titta på när Ferrari, Porsche och McLaren lanserar superhybrider. Detta är deras svar på motståndet - konceptbilen Asterion med 910 hybridhästar. Den betrodda V10:an på 5.

Bloodborne Alfatest

Feber.se - 10 timmar sedan

From Software testade nätverket under kvällen I kväll var det dags för första alfatestet av Bloodborne. En inbjudan till alfatestet skickades ut för någon vecka sedan och hade man tur nog att få en kunde man spela det idag. Detta test varade i tre timmar, och var som Dark Souls 2 alfan tillägnat att testa nätverksstress.

ARM försvarar sin teknologi mot Nvidia

Feber.se - 13 timmar sedan

Ställer sig bakom Samsung Som vi vet så stämmer Nvidia både Samsung och Qualcomm för att inkräkta på företagets patent, teknologi som de säger kommer direkt från ARM. ARMs VD, Simon Segars, försvarar nu grafikteknologin som används i smartphones som Nvidia hävdar att de uppfunnit. Segars säger att ARM kommer stå bakom sin IP och arbeta tillsammans med sina partners när något sånt här händer.

På besök i Google House

Feber.se - 14 timmar sedan

Lite glasögon, lite kartong och mycket röst Google bjöd i dag in till sitt lilla hus, som man hade lånat, på Djurgården. Fokus är så klart sök för Google och när vi nu flyttar från desktop till mobilen till massor av annat som bilen, klockan och TVn blir röstsökning betydligt viktigare. Man hade därför satt upp ett gäng med olika scenarier där röstsökningar kan vara användbart.

Let her go!

Feber.se - 14 timmar sedan

Ännu en supercut Orden "Let her go!" yttras rätt ofta i diverse filmer och här har vi några exempel på när det händer. www.

Google erbjuder studenter och lärare oändligt molnutrymme

Feber.se - 14 timmar sedan

Men skolan man går på måste ansöka om det Google erbjuder nu studenter och lärare oändligt med Google Drive-utrymme i sin nya "Drive for Education"-kampanj. Drive for Education liknar Drive for Work, som lanserades i somras, förutom då att det är gratis och en funktion som heter Classroom som skall hjälpa lärare att organisera skoluppgifter. För att ta del av detta utrymme måste man gå i en skola som har tagit del av detta erbjudande då det endast är skolor som kan ansöka om Drive for Education.

10.000 duvor fick anus undersökta i Kina

Feber.se - 15 timmar sedan

Myndigheter oroade för säkerheten på nationaldagen Under Kinas nationaldagfirande idag släppte man bland annat upp 10.000 duvor på Himmelska Fridens Torg i huvudstaden Beijing för att fira att det var 65 år sedan folkrepubliken Kina skapades. Som vanligt vid större festligheter så tog man dock hellre det säkra före det osäkra och för att vara fullkomligt säkra på att inte duvorna innehöll misstänkta föremål, typ sprängämnen och liknande antar jag, så ska var och en av de 10.

Ny Driveclub-trailer

Feber.se - 15 timmar sedan

Nästa vecka släpps det Precis som rubriken antyder har vi här en ny trailer för det PlayStation 4-exklusiva bilspelet Driveclub. blog.eu.

Gameplay-trailer för Civilization: Beyond Earth

Feber.se - 15 timmar sedan

Discovery Här har vi en nio minuter lång trailer för kommande Civilization: Beyond Earth. Civilization: Beyond Earth släpps den 24 oktober till Windows. www.

Fler bilder på Infiniti Q80 Inspiration Concept

Feber.se - 15 timmar sedan

Dock ingen fakta Vi får nu ta del av fler bilder på Infinitis nya konceptbil Q80 Inspiration Concept innan bilen begår premiär på mässan i Paris. Dessvärre kommer det inga officiella faktauppgifter med bilderna men dock lite rykten. Det sägs att det under skalet sitter en hybridhistoria där man parat en 3-liters V6:a med dubbelturbo med en elmotor.

Ny trailer för Exodus: Gods and Kings

Feber.se - 15 timmar sedan

Bibeldrama med Christian Bale Här har vi ännu en trailer för Ridley Scotts bibeldrama Exodus: Gods and Kings där man får se hur Christian Bale som Moses försöker reda ut saker och ting i Egypten. Exodus: Gods and Kings har svensk biopremiär på juldagen. www.

Minecraft på en Samsung Gear Live-klocka

Feber.se - 15 timmar sedan

Om du vill bygga världar på din Android Wear-klocka Har du en Android Wear-klocka så verkar det inte om om det ska vara några större problem att installera android-versionen av Minecraft Pocket Edition på denna om vi ska tolka den här videon från Corbin Davenport korrekt. Enligt Davenport så installerade han bara den vanliga versionen av Minecraft PE på sin Samsung Gear Live-klocka som körde Android Wear 4.4W manuellt utan att modifiera något alls.

Skicka gif-animationer till dina vänner

Feber.se - 15 timmar sedan

Med dig i fokus Gillar du fula gif-animationer? Gillar du att pina dina vänner med sådana? Och gillar du dig dig själv?