Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Exklusivt Star Wars-tillägg för Minecraft släpps till Xbox

Feber.se - i förrgår: 18:15

Minecraft i rymden Om du sitter på en kopia av Minecraft till Xbox One eller Xbox 360 så kan du snart spela spelet med Star Wars-tema. Microsoft släpper nu ett exklusivt tillägg som inkluderar 55 skin från Star Wars episod IV till episod VI. Priset är satt till 1.

Microsoft visar upp sitt Stockholmskontor i Minecraft

Feber.se - 25 Nov 14 kl. 13:43

Välkommen in på en rundtur Om man inte kan bjuda in allmänheten på en riktig rundtur i sina kontorslokaler så kan man alltid göra en virtuell lösning. Just det här har Microsoft gjort genom att bygga en Minecraftversion av sitt kontor i Stockholm. Det är medarbetaren Daniel Steinholtz som bjuder på en sväng i lokalerna i videon ovan.

Minecraftfilmer på Youtube har över 47 miljarder visningar

Feber.se - 24 Nov 14 kl. 14:30

Galet populärt Det är inte bara extremt populärt att spela Minecraft. Det är också väldigt populärt att kolla på Minecraftfilmer på Youtube. Nu har företaget Octoly tagit fram siffror på youtubetittandet och kommit fram till att filmer med Minecraftrelaterat innehåll sammanlagt hade över 30,8 miljarder visningar fram till och med juni 2014.

Så här skulle Minecraft se ut med mer realistisk grafik

Feber.se - 19 Nov 14 kl. 10:46

Annorlunda men ändå samma Om du någonsin har undrat över hur Minecraft skulle se ut i mindre fyrkantigt format och med mer realistisk grafik så kan du nu sluta undra. Youtubaren Flashcode har skapat en serie med kortfilmer där han visar olika funktioner och scenarier från spelet med grafik skapad i Blender, MakeHuman och Adobe Premiere Pro. Den senaste videon visar bland annat hur en attack från skelett skulle se ut.

Half Life 2 och Portal kommer till Nvidia Shield i ny uppdatering

Feber.se - 14 Nov 14 kl. 11:05

Och Android Lollipop Den 18 november kommer Nvidia Shield att få en ny uppdatering som innebär en massa trevliga saker. Bland annat kommer den att få operativsystemet Android Lollipop men även en uppdatering av spelbilblioteket där de som äger 32GB LTE-modellen får Half Life 2: Episode One samt Portal gratis som en del av The Green Box Bundle. Förutom operativsystemet och spelen innebär uppdateringen också en ny version av ritappen Dabbler Painting där artister nu kan livestreama sitt skapande över Twitch.

Svenska Speltoppen vecka 44

Feber.se - 06 Nov 14 kl. 18:18

Farming Simulator 2015 i topp Multiformat (per plattform) 1.The Evil Within (PS4) 2.FIFA 15 (PS3) 3.

Man blir smartare av att spela Portal 2

Feber.se - 03 Oct 14 kl. 10:11

Ny studie påstår detta Några forskare från Florida State University genomförde en studie där man jämförde några försökspersoners förmåga att lösa problem efter de spelat de tankekrävandende spelen Portal 2 eller hjärnträningsmjukvaran Lumosity. Det visade sig att gruppen som spelade Portal 2 hade bättre resultat än de som spelade Lumosity, vilket är då är mjukvara som är speciellt framtagen för att man skall träna hjärnan. In this study, we tested 77 undergraduates who were randomly assigned to play either a popular video game (Portal 2) or a popular brain training game (Lumosity) for 8 h.

Svenska speltoppen vecka 39

Feber.se - 02 Oct 14 kl. 19:29

FIFA 15-dominans Multiformat 1.FIFA 15 (PS4) 2.FIFA 15 (PS3) 3.

Minecraft på en Samsung Gear Live-klocka

Feber.se - 01 Oct 14 kl. 16:24

Om du vill bygga världar på din Android Wear-klocka Har du en Android Wear-klocka så verkar det inte om om det ska vara några större problem att installera android-versionen av Minecraft Pocket Edition på denna om vi ska tolka den här videon från Corbin Davenport korrekt. Enligt Davenport så installerade han bara den vanliga versionen av Minecraft PE på sin Samsung Gear Live-klocka som körde Android Wear 4.4W manuellt utan att modifiera något alls.

[PLUS] Siri besegrade sjukdom och startfält

UNDERBARACLARA - 01 Oct 14 kl. 07:56

Bara några dagar innan tävlingen låg hon nedbäddad i feber. Men Siri Englund repade mod och åkte...


Fler inlägg från Feber.se

3D-printade grejer gör leksaker av frukt och grönt

Feber.se - 1 timme sedan

Få barnen intresserade av grönsaker. Och 3D-skrivare Det franska företaget LeFabShop har skapat ett koncept som man kallar för "Open Toys" vilket är ett gäng med nedladdningsbara instruktioner för att kunna ut skriva ut lite fordonstillbehör med hjälp av en 3D-skrivare. Tanken är att dessa tillbehör sedan ska kombineras med till exempel ett äpple, en potatis, en zucchini eller någon annan frukt eller grönsak så att dessa tillsammans sedan blir en leksak.

En riktigt givmild blåsning

Feber.se - 2 timmar sedan

Det är ju thanksgiving Här gör man en riktigt blåsning (höhöhö) där man låtsas tappa pengar på gatan. De som är snälla och ger tillbaka dem får dem. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Så många har dött och skadats under black friday

Feber.se - 12 timmar sedan

Skrämmande I dag är det black friday och det betyder kaos. Så mycket kaos att det resulterar i att folk dör och skadar sig och hur många som har drabbats sammanfattas på den här siten. I skrivande stund är man som synes uppe 7 döda och 92 skadade vilket redan det är mer än förra årets 7 döda och 88 skadade.

ATG börjar med virtuella hästar

Feber.se - 12 timmar sedan

Vill locka till sig yngre spelare Spelandet på travhästar minskar i Sverige, något som antagligen har att göra med att man har svårt att hitta den unga publiken, och därför kommer travsportens samverkansorgan för spel på hästtävlingar i Sverige, ATG, att lansera så kallade virtuella hästar nästa år. Det kommer med andra ord att bli möjligt att börja spela på datoranimerade hästar som travar på tredimensionella travbanor. Efter det att Svensk Travsport förra året hotade med att slå sig ihop med utländska spelbolag om inte spelskatten sänktes verkar man nu ha hittat en kompromiss då ATG fått tillstånd av regeringen om spel på virtuella hästar.

Genomgång av både CarPlay och Android Auto

Feber.se - 12 timmar sedan

Android vinner det här va? CarPlay och Android Auto känns som att det kommer stort i år och det är verkligen på tiden. I den här videon ser vi genomgångar av de båda systemen i en och samma bil vilket ger en bra jämförelse.

Om Far Cry 4 var 16-bitars

Feber.se - 12 timmar sedan

Fortfarande härligt Jag sitter och är bitter på att jag inte hunnit spela Far Cry 4 men får nöja mig med att kolla på den här trailern för Far Cry 4 om det var ett 16-bitarsspel. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Molntjänsten Bayfiles borta från nätet

Feber.se - 13 timmar sedan

Kan ha att göra med att Fredrik Neij är gripen Bayfiles, molntjänsten som startades av de båda The Pirate Bay-medarbetarna Peter Sunde och Fredrik Neij, går inte länge att komma åt skriver Torrent Freak (TF). Försöker man gå in på Bayfiles.com blir man nu istället vidareskickad till ThePirateBay.

Ni har rätt BMW, det här är framtidens sportbil

Feber.se - 13 timmar sedan

Vi har kört BMW i8 Det är inte varje dag man får tillfälle att köra en bil som verkligen inte ser ut som något annat där ute på vägarna. En bil som trots sitt mycket speciella utseende inte är fast i konceptstadiet utan faktiskt är helt färdig för produktion och helt laglig att köra omkring med. En bil som det är helt omöjligt att vara diskret i, för jag har nog aldrig fått så mycket blickar, kommentarer och glada tillrop som i den här.

Com Hem bommade att uppdatera Tivo ToGo för Android

Feber.se - 13 timmar sedan

Går ej att använda med Android Lollipop Dagens Industri skriver att kabeltv-operatören Com Hem har missat att uppdatera Tivo ToGo, det vill säga den mobila tjänsten av Tivo, så att denna är kompatibel med den senaste versionen av Android, Android Lollipop (5.0). Det gör att kunder som har uppdaterat sina Androider till Lollipop, eller köpt en helt ny Android-tablet med detta förinstallerat, inte längre kan använda Tivo ToGo.

Coola kroppsmålningar under UV-ljus

Feber.se - 13 timmar sedan

Här är ett klipp som visar när konstnären John Poppleton använder en kvinnas kropp som målarduk och sedan belyser denna med ultraviolett ljus. Vill ni se mer så hoppa vidare till Poppletons YouTube-kanal på länken nedan. Det finns massvis av målningar där.

Treårig kurs om Kim Jong-Un i Nordkorea

Feber.se - 14 timmar sedan

Obligatorisk kurs på högstadiet i diktaturen Från den slutna och oftast rätt galna diktaturen Nordkorea kommer nu uppgifter om att landets högstadieelever från och med nästa år måste gå en treårig kurs där de ska lära sig allt det går om landets ledare Kim Jong-Un. Kursen har införts för att ledningen är missnöjd med befolkningens Kim Jong-Un-kunskaper och kommer att omfatta totalt 81 timmar uppger sydkoreanska KBS World Radio. Sedan tidigare måste nordkoreanska studenter läsa en kurs om landets grundare Kim II-sung som är på sammanlagt 160 timmar samt en kurs om hans son och Kim Jong-Uns pappa Kim Jong-il som omfattar på 148 timmar.

Vem twittrade det här först?

Feber.se - 14 timmar sedan

Finns en tjänst som tar reda på det "Who tweeted it first" är en sökmotor på Twitter som kan visa vem som tweetade något först på Twitter. Det kanske kan vara intressant att veta om man till exempel vill ta reda på om någon "snor" ens egna tweets och använder som sin egna, ett otyg på Twitter som förekommer då och då och som främst drabbar roliga, smarta eller i övrigt begåvade twittrare. Det ska observeras att det inte handlar om någon direkt purfärsk tjänst men jag hade själv inte sett den tidigare vilket borde betyda att den flugit under radarn på en del av er med.

Wanderers

Feber.se - 14 timmar sedan

Ett rymdäventyr Kortfilmen Wanderers är en snygg scfi-film från den svenske regissören Erik Wernquist som hade urpremiär igår och den handlar om en framtida värld där människan på allvar tagit steget ut i rymden och bosatt sig på andra himlakroppar i vårt solystem. Wernquist skriver själv om filmen: "The film is a vision of our humanity's future expansion into the Solar System. Although admittedly speculative, the visuals in the film are all based on scientific ideas and concepts of what our future in space might look like, if it ever happens.

Dräkt som får dig att åldras 40 år

Feber.se - 14 timmar sedan

Testa på att vara gammal Här är en rätt skum dräkt som utvecklarna säger får användaren att känna sig 40 år äldre än vad de faktiskt är. Simulatorn kallas för Genworth R70 och för att simulera hur det känns när musklerna blir äldre så har man fyllt dräkten med det tunga materialet tungsten. Man har även gjort så att leder, till exempel knän och armveck stramats till så att dessa leder blir svårare att böja.

Kaliforniabor snackar vinter

Feber.se - 15 timmar sedan

Har lite koll på snö ändå I den amerikanska delstaten Kalifornien blir det sällan särskilt kallt och här kan ni kolla in vad ett gäng som bor där tror vissa vintertillbehör är till för. De har hyfsad koll även om alla grejerna kanske inte känns helt bekanta. Läs vidare och kommentera: http://feber.