Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Svenska speltoppen vecka 33

Feber.se - 21 Aug 14 kl. 19:56

The Last of Us Remastered kvar i topp Multiformat 1.The Last of Us Remastered (PS4) 2.Minecraft (PS3) 3.

Minecon drar till London

Feber.se - 21 Aug 14 kl. 13:23

London baby Nästa upplaga av Minecraft-konventet Minecon kommer sannolikt att ske i London dock är det fortfarande oklart exakt när och var i London detta jippo för Minecraft-fans skall vara. As soon as I have confirmed information it’ll be out there. We always announce as soon as we confirm with the venue and have a signed contract, but never before, because we want to make sure we can follow through with the event and we never want people to start planning to attend something that might not happen.

John Carmack erbjuder sig att koda VR-stöd för Minecraft

Feber.se - 18 Aug 14 kl. 09:01

Hygglo När Oculus VR köptes upp av Facebook så nämnde Minecraft-pappan Markus Persson att han var lite skeptisk till detta och bestämde sig därav för att inte satsa på att implementera officiellt stöd för Oculus Rift i Minecraft. För några dagar sedan så nämnde Markus på Twitter att han har lugnat ner sig lite kring detta och att han nu hade andra saker att oroa sig över. På den posten svarade ingen mindre än Oculus-anställda John Carmack som sa att han personligen kan se till att Oculus Rift fungerar fint med Minecraft om de bara skickar över koden.

Minecraft Songbook for Piano

GeekAlerts - 28 Jul 14 kl. 14:30

Fans of Minecraft will enjoy this Minecraft Songbook for Piano. It includes songs from the hit video game Minecraft Composed by C418. You get 19 songs to remind you of the game you are not playing while playing the piano.

Svenska speltoppen vecka 29

Feber.se - 25 Jul 14 kl. 12:46

Fortsatt Minecraft-dominans Multiformat 1.Minecraft (PS3) 2.FIFA 14 (PS3) 3.

Valiant Hearts-trailern återskapad i Minecraft

Feber.se - 22 Jul 14 kl. 12:19

Blockigt krig När spelet Valiant Hearts: The Great War först presenterades gjordes det med en väldigt vacker och känslosam trailer. Det är ett spel som handlar om första världskriget och vi får följa med ett antal personer för att se hur de påverkas av kriget. Nu har någon återskapat denna första trailer i Minecraft och den är rätt bra gjort även om jag inte riktigt tycker att det känslosamma når fram lika bra med den blockiga grafiken.

Svenska speltoppen vecka 28

Feber.se - 17 Jul 14 kl. 21:06

Minecraft kvar i topp Multiformat 1.Minecraft (PS3) 2.FIFA 14 (PS3) 3.

Släppmånad för Minecraft

Feber.se - 22 May 14 kl. 23:06

Xbox One-, PlayStation Vita- och PlayStation 4-versionerna då Mojang meddelade allmänheten i dag att de efterlängtade Xbox One-, PlayStation Vita- och PlayStation 4-versionerna av Minecraft kommer släppas under augusti månad. Dessa versioner skiljer sig åt något och en lista på vad dessa versioner innehåller kan hittas via länken nedan. mojang.

Svenska speltoppen vecka 20

Feber.se - 22 May 14 kl. 16:31

Minecraft dominerar Multiformat 1.Minecraft (PS3) 2.Minecraft (360) 3.

Svenska speltoppen vecka 14

Feber.se - 22 May 14 kl. 16:31

Minecraft dominerar Multiformat 1.Minecraft (PS3) 2.Minecraft (360) 3.


Fler inlägg från Feber.se

Berg- och dalbana i 4D kommer till nöjesparken Six Flag

Feber.se - 8 timmar sedan

Batman!!! Nöjesparker vill alltid ha den värsta, läskigaste berg- och dalbanan för att locka besökarna. In kommer "Batman The Ride", världens första berg- och dalbana som är i 4D.

Medicinen ZMapp botar ebolasmittade apor

Feber.se - 8 timmar sedan

Hurra! Medicinen ZMapp har visat sig vara hundraprocent effektiv i ett försök att bota ebolasmittade apor. Alla arton apor har tillfrisknat, även de som var i ett senare stadie av sjukdomen.

En ny början för Santa Monica Studio

Feber.se - 9 timmar sedan

Härligt gäng Spelutvecklarna Santa Monica Studio står bakom prisbelönade spel som flOw, Flower, Journey, Warhawk, Sound Shapes, The Unfinished Swan, Fat Princess och God of War. I samband med nedskärningarna i början av året så har de flyttat in till ett nytt, fräschare ställe efter att ha suttit i samma lokal i femton år. De har också ändrat sin logga som känns betydligt modernare än den förra.

Kolla in kartan med astronauternas egna bilder på jorden

Feber.se - 10 timmar sedan

Häftigt! Dave MacLean är mannen bakom denna växelverkande karta som visar bilder på jorden tagna från rymdstationen ISS. Sammanlagt finns det 650 bilder fotade av astronauterna på rymdstationen.

Microsoft lägger ned MSN Messenger

Feber.se - 13 timmar sedan

Vila i frid Fram till 31:a oktober kan man använda MSN Messenger, efter det så läggs det ned. Under 2013 började Microsoft med att locka över sina MSN-användare till Skype men höll kvar tjänsten levande i Kina, där den fortfarande dominerade chat-marknaden. Nu med fler och fler appar som erbjuder samma tjänst (som tex whatsapp,Wechat osv) så har MSN Messenger tappat en del, vilket har resulterat i denna nedläggning.

Topp tio bästa tv-spelen någonsin

Feber.se - 14 timmar sedan

Watchmojo listar Watchmojo har gett sig på det omöjliga uppdraget av att lista de tio bästa spelen någonsin. De har under en längre tid gått igenom upp till 50 spel som de gillat inom varje generation, och nu tar de tio stycken av dem och gör den ultimata listan. Håller ni med dem om spelen eller är de helt ute och cyklar?

Lite gameplay från Mortal Kombat X

Feber.se - 14 timmar sedan

Scorpion vs. Sub-Zero Här har vi ett klipp där man får se lite gameplay från Mortal Kombat X samt höra några personer prata lite om spelet Spelet är på gång för Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 samt Xbox One och beräknas att släppas någon gång under 2015. www.

Läckt gameplay från Driveclub-betan

Feber.se - 14 timmar sedan

Samt lite bilder Den här artikeln har något inbäddat i sig, troligen ett videoklipp. Se klippet. Det pågår en stängd beta för Driveclub just nu och från den betan har det nu läckt ut lite gameplay samt några bilder.

Peggle 2 till PlayStation 4

Feber.se - 14 timmar sedan

Släpps under oktober månad PopCap meddelade folket i dag att Peggle 2 även kommer släppas till PlayStation 4 under hösten. Datumet man spikade för Nordamerika var den 14 oktober vilket sannolikt innebär att det dyker upp här i Europa dagen efter. www.

Ny trailer för Middle-Earth: Shadow of Mordor

Feber.se - 15 timmar sedan

Visar Ratbag I den här nya trailern för Middle-Earth: Shadow of Mordor så får vi se lite mer av karaktären Ratbag som är Talions kompanjon. Feghet blandat med en rapp käft förklarar Ratbags personlighet rätt bra, han gör vad som helst för att klättra upp i rank, även om det innebär att alliera sig med sin svurna fiende. Ratbag blir den som levererar lite humor under spelets gång, han kommer också att agera som en guide inom Uruk-samhället.

Pensionärer reagerar på Oculus Rift

Feber.se - 15 timmar sedan

"Wooow" Dags för ett nytt klipp från TheFineBros, den här gången låter de pensionärer prova på Oculus Rift. Tidigare har man kunnat få se pensionärer reagera på bland annat Google Glass, Pewdiepie, seflies och nya Godzilla. Bonusklipp nedan.

Brasse är död

Feber.se - Igår: 23:59

Vila i frid! Många av oss har nog växt upp med Brasse Brännström men nu har han sorgligt nog somnat in. För mig var han främst den riktigt sköna i Fem myror och jag kommer alltid att komma ihop honom med ett stort leende.

Expansion för Saints Row 4 offentliggjord

Feber.se - Igår: 20:29

Gat out of Hell Precis som väntat så presenterade Volition något Saints Row-relaterat på sin PAX-panel i dag. Dock handlar det inte om något helt nytt spel utan en fristående expansion för Saints Row 4. Expansionen heter Gat out of Hell och i det kommer Gat samt Kinzie ta sig an Satan själv.

Nu flyttar jourhavande präst ut på nätet

Feber.se - Igår: 16:09

Finns i molnet? Nu lanserar Svenska Kyrkan sin jourhavande präst-tjänst på nätet vilket innebär att man snart kommer att kunna chatta med en jourhavande präst istället för att ringa vilket varit den enda möjligheten fram tills nu. Detta är givetvis något man främst gör att nå en yngre publik och Monica Eckerdal, nationell samordnare för jourhavande präst i Svenska Kyrkan, säger till Sveriges Radio: "Vår statistik visar att väldigt få unga människor hittar till jourhavande präst, dels handlar det om att de inte vet att vi inte finns, dels att de inte använder telefon att kommunicera med, man väljer att kommunicera via internet.

Lotsa Bob Back to Bed

Feber.se - Igår: 15:45

Inget sömnpiller behövs här Back to Bed är en 3D-pusslare i vilken du skall leda sömngångare Bob tillbaka till sängen. Spelet har utvecklats av danskar med det passande namnet Bedtime Digital Games. Till din hjälp i spelet finns Subob, Bobs undermedvetna beskyddare, som får fixa alla problem i banan som gör att Bob når sängen.