Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Man blir smartare av att spela Portal 2

Feber.se - 03 Oct 14 kl. 10:11

Ny studie påstår detta Några forskare från Florida State University genomförde en studie där man jämförde några försökspersoners förmåga att lösa problem efter de spelat de tankekrävandende spelen Portal 2 eller hjärnträningsmjukvaran Lumosity. Det visade sig att gruppen som spelade Portal 2 hade bättre resultat än de som spelade Lumosity, vilket är då är mjukvara som är speciellt framtagen för att man skall träna hjärnan. In this study, we tested 77 undergraduates who were randomly assigned to play either a popular video game (Portal 2) or a popular brain training game (Lumosity) for 8 h.

Svenska speltoppen vecka 39

Feber.se - 02 Oct 14 kl. 19:29

FIFA 15-dominans Multiformat 1.FIFA 15 (PS4) 2.FIFA 15 (PS3) 3.

Minecraft på en Samsung Gear Live-klocka

Feber.se - 01 Oct 14 kl. 16:24

Om du vill bygga världar på din Android Wear-klocka Har du en Android Wear-klocka så verkar det inte om om det ska vara några större problem att installera android-versionen av Minecraft Pocket Edition på denna om vi ska tolka den här videon från Corbin Davenport korrekt. Enligt Davenport så installerade han bara den vanliga versionen av Minecraft PE på sin Samsung Gear Live-klocka som körde Android Wear 4.4W manuellt utan att modifiera något alls.

[PLUS] Siri besegrade sjukdom och startfält

UNDERBARACLARA - 01 Oct 14 kl. 07:56

Bara några dagar innan tävlingen låg hon nedbäddad i feber. Men Siri Englund repade mod och åkte...

Svenska speltoppen vecka 38

Feber.se - 25 Sep 14 kl. 15:15

Destiny i topp Multiformat 1.Destiny (PS4) 2.The Sims 4 (PC) 3.

Minecraft kommer till Windows Phone

Feber.se - 21 Sep 14 kl. 13:43

Var väl inte helt oväntat Efter det att Microsoft nu köpt upp Mojang tillsammans med deras storsäljare Minecraft gör att vi antagligen snart får se spelet på Windows Phone-plattformen. Det säger åtminstone Xbox-chefen Phil Spencer när han på Twitter fick en direkt fråga om Minecraft skulle dyka upp i Microsofts telefoner. Det finns dock inga uppgifter om när detta skulle kunna ske.

Svenska speltoppen vecka 37

Feber.se - 18 Sep 14 kl. 20:22

Destiny i topp Multiformat 1.Destiny (PS4) 2.NHL 15 (PS4) 3.

Trailer för PlayStation Vita-versionen av Minecraft

Feber.se - 18 Sep 14 kl. 09:59

PÅ Tokyo Game Show-mässan släppte 4J Studios en ny trailer för PlayStation Vita-versionen av Minecraft. Denna versionen av Minecraft stödjer Cross-Save med PlayStation 3-versionen så man kan fortsätta sina byggen på den stora tvn när man kommit hem igen. Det är fortfarande oklart exakt när Vita-versionen släpps men förhoppningsvis sker det inom kort.

The Last of Us-mod för Resident Evil 4

Feber.se - 17 Sep 14 kl. 19:02

Gulligt En Resident Evil 4-moddare vid namn LegalSoul har slängt in Joel och Ellie från The Last of Us i just Resident Evil 4. Dessa karaktärer ersätter inte helt oväntat Leon och Ashley men förutom detta har man även ersatt en vapenljuden med dem från The Last of Us. Är man vill läsa hur personen gick tillväga för att skapa denna mod eller om man vill installera modden själv så kan man göra det via länken nedan.

Conan kommenterar Microsofts Minecraft-köp

Feber.se - 16 Sep 14 kl. 15:48

Tjohej Som bekant så köpte Microsoft Minecraft tidigare i veckan för 2,5 miljarder dollar. Här har vi ett klipp som visar hur detta köpet firades av "Minecraft-skaparen". teamcoco.


Fler inlägg från Feber.se

Stop motion-parkour

Feber.se - 06 Oct 14 kl. 22:12

Nytt klipp från CorridorDigital Nytt klipp från CorridorDigital där man bjuder på lite stop motion-parkour. www.youtube.

Lite gameplay från Sleeping Dogs: Definitive Edition

Feber.se - 06 Oct 14 kl. 22:04

PlayStation 4-versionen Här har vi lite gameplay från PlayStation 4-versionen av Sleeping Dogs: Definitive Edition. Sleeping Dogs: Definitive Edition släpps till Xbox One, PlayStation 4 och Windows nu på fredag. www.

Sony släpper Vib Ribbon på PSN

Feber.se - 06 Oct 14 kl. 21:51

Och ber om ursäkt för att inte levererat det tidigare De senaste månaderna har Sony vid ett flertal tillfällen refererat till kultklassikern Vib-Ribbon på olika sätt och vis. Varje gång de nämnt det har det följts av besvikelsen av att de inte följdes upp med någon nyversion eller nysläpp av spelet. Nu har dock Sony tillkännagett att man kommer släppa spelet som en PSOne Classic på PSN redan nästa vecka.

Gmail uppdateras för iPhone 6 och 6 Plus

Feber.se - 06 Oct 14 kl. 19:59

Mer på skärmen Upplevelsen med iPhone 6 Plus är verkligen blandad, jag tycker inte att den är för stor men många appar är inte uppdaterade ännu och man får inte plats med ett enda tecken mer än på en iPhone 5. Nu har en viktig app uppdaterats - Gmail - och som ni ser får man plats med betydligt mer än tidigare. itunes.

The Crew försenas

Feber.se - 06 Oct 14 kl. 19:32

Till 2 december Ubisoft har bestämt sig för att skjuta upp släppdatumet för The Crew till den 2 december. Under november månad kommer man dock köra igång en ny beta för spelet så ifall man får plats i den har man ju chansen att spela det innan december. blog.

Europa kan ha fått sitt första ebola-fall

Feber.se - 06 Oct 14 kl. 19:23

Spansk sjuksköterska antagligen smittad i Madrid Från Spanien kommer uppgifter att en sjuksköterska som hjälpte till att behandla en spansk präst som blivit ebola-smittad i Afrika och flögs till Spanien för vård nu har testat positivt för ebola. Det var i september som man flög den spanske prästen Manuel Garcia Viejo till Madrid efter det att han blivit smittad av ebola i Liberia. Viejo avled av sjukdomen den 25:e september.

Jerry Seinfelds tacktal på Clio Awards

Feber.se - 06 Oct 14 kl. 19:09

"I love advertising because I love lying" Här har vi Jerry Seinfelds fantastiska tacktal från årets Clio Awards där man belönar folk och jobb inom reklambranschen. www.youtube.

Assassin's Creed Unity

Feber.se - 06 Oct 14 kl. 18:00

Ubisofts version av Franska revolutionen För ett tag sedan begav jag mig iväg till baguetternas och grodlårens absoluta huvudstad Paris för att ta mig en närmare titt på Ubisofts version av Franska Revolutionen i nya Assassin’s Creed: Unity. OBS! Liten spoiler om storyn i det här stycket.

Linux 3.17-kärnan släppt

Feber.se - 06 Oct 14 kl. 17:30

Radeon R9 290 ska nu fungera Version 3.17 av Linux-kärnan släpptes under gårdagen. Den kommer med ett antal nya funktioner som bland annat inkluderar open-source stöd för AMDs Hawaii GPU samt en drivrutin för Xbox One-kontrollern.

ScratchJr - programmering för de allra minsta

Feber.se - 06 Oct 14 kl. 17:04

Alla ska koda! Vi har tidigare lite skrivit om programmeringsmiljön Scratch som är framtagen av det amerikanska universitetet MIT och vars syfte är att lära barn och ungdomar mellan 8 - 16 år grunderna i programmering. Nu har man tagit fram plattformen ScratchJr com bygger på Scratch men riktar till sig ännu yngre barn.

Försäljningen av tablets fortsätter att sjunka

Feber.se - 06 Oct 14 kl. 16:37

Stora smartphones och billiga bärbara datorer mer populärt Försäljningen av PC-datorer började sjunka när tablets gjorde ett intåg på marknaden men nu verkar trenden vända tillbaks och försäljningen av tablets sjunker nu då stora smartphones och billiga bärbara datorer tar över. Försäljningen av tablets väntas sjunka under hela 2015 då billiga bärbara datorer för under 200 dollar kommer bli tillgängliga under fjärde kvartalet i år. Många tillverkare är oroliga för att den typen av produkter kommer stjäla fokus från tablets.

Svärmarbåtar från den amerikanska marinen

Feber.se - 06 Oct 14 kl. 16:30

Obemannade båtar arbetar tillsammans Från amerikanska Office of Naval Research (ONR) kommer den här korta filmen där man visar upp hur ett gäng med obemannade båtar samarbetar i svärmar. Drönarbåtarna ska kunna gå att använda både som skydd men även att attackera eventuellt fientlig mål. Båtarna kan arbeta helt autonomnt och dela data som position och liknande mellan varandra.

HP kan dela upp sig i två företag

Feber.se - 06 Oct 14 kl. 15:57

Ett inriktat på PC och ett som inriktar sig på företagstjänster HP består av två olika avdelningar inom företaget, en riktad mot hemanvändare och en mot företag. Nu verkar HP ha bestämt att det är dags att separera de två och bilda två olika företag. Wall Street Journal rapporterar att det ena ska fokusera på PCs medan det andra ska fokusera på hårdvara och tjänster riktade mot företag.

Linjär-TV fortsätter att minska

Feber.se - 06 Oct 14 kl. 15:35

Nu även i lite äldre målgrupper Mediebyrån Vizeum har tillsammans med undersökningsföretaget Novum gjort en undersökning hur det ser ut med tittandet på linjär-tv, det vill säga tablålagda sändningar på en TV-apparat, och det verkar som om detta är något som fortsätter minska i Sverige. Det är känt sedan tidigare att yngre svenskar inte ägnar särskilt mycket tid åt linjär-tv men nu verkar detta även ha fått genomslag i den för reklamkanalerna viktigare och köpstarka gruppen 20 - 44 år. Hela 72% i målgruppen svarade att de hade ett alternativt tittande utöver linjär-tv.

Cardsharing-pirat får höjt straff

Feber.se - 06 Oct 14 kl. 15:04

Fixade gratis Viasat och Canal Digital till cirka tusen personer Den man som förra året dömdes i Stockholms Tingsrätt för att sålt cardsharing-utrustning till över tusen personer fick idag sitt straff skärpt av Svea Hovrätt. I tingsrätten dömdes mannen till ett års fängelse och 37 miljoner kronor i skadestånd, något som idag höjdes till ett år och tre månaders fängelse samt 42 miljoner kronor i skadestånd. Cardsharing-utrustningen som mannen anses ha sålt gjorde att köparna kunde titta på Viasat och Canal Digital utan att betala för sig.