Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Portal-mod för Minecraft

Feber.se - 09 May 11 kl. 01:12

Rätt tufft Förstora klippet Ett gäng entusiaster har skapat en Portal-mod för Minecraft som ser ut att vara precis det man förväntar sig. Modden innehåller en rad olika testrum som man skall bemästra med hjälp av sitt Portal-skjutare. Modden kan man ladda ner via länken nedan och man kan beskåda modden i klippet till höger. www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Svenska speltoppen vecka 12

Feber.se - i förrgår: 07:30

Hardline i topp Multiformat (per plattform) 1.Battlefield: Hardline (PS4) 2.Battlefield: Hardline (XBO) 3.

Högstadieelever får gratis Minecraft

Feber.se - i förrgår: 16:30

På Nordirland Idag är nog många barn och ungdomar på Nordirland glada. Det har nämligen beslutats att alla högstadieskolor (med elever i åldern 12-14) i regionen kommer att få den utbildningsanpassade versionen av Minecraft, MinecraftEdu, helt gratis. Initiativet kommer från arrangörerna bakom teknikfestivalen CultureTECH som även stödjer utvecklingen av bland annat lärande genom datorspel.

Svenska speltoppen vecka 11

Feber.se - 19 Mar 15 kl. 18:00

Grand Theft Auto V i topp Multiformat (per plattform) 1.Grand Theft Auto V (PS4) 2.Dying Light (PS4) 3.

Kolla in hur Portal ser ut med VR

Feber.se - 12 Mar 15 kl. 19:30

Och i Source 2 Under GDC fick besökare se Portal ur ett lite nytt perspektiv, nämligen genom Valves nya VR-enhet HTC Vive samt skapad i Valves nya spelmotor Source 2. Att döma av bilderna ovan ser upplevelsen riktigt högupplöst ut. Och även om Valve tillbakavisar att ett Portal 3 är under utveckling så kan man ju få drömma lite.

Svenska speltoppen vecka 10

Feber.se - 12 Mar 15 kl. 20:00

Dying Light kvar i topp Multiformat (per plattform) 1.Dying Light (PS4) 2.FIFA 15 (PS4) 3.

Svenska speltoppen vecka 9

Feber.se - 05 Mar 15 kl. 20:45

Dying Light i topp Multiformat (per plattform) 1.Dying Light (PS4) 2.Grand Theft Auto V (PS4) 3.

Hur genereras de stora världarna i Minecraft?

Feber.se - 05 Mar 15 kl. 19:00

Djupdykning i tekniken I en ny video reder Game/Show ut hur de enorma världarna i Minecraft egentligen är uppbyggda. Bland annat förklarar de Procedural Generation som är ett begrepp för innehåll som genereras via algoritmer istället för manuellt. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Svenska speltoppen vecka 8

Feber.se - 26 Feb 15 kl. 19:00

Ther Order i topp Multiformat (per plattform) 1.The Order: 1886 (PS4) 2.The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D (3DS) 3.

Svenska speltoppen vecka 7

Feber.se - 19 Feb 15 kl. 15:00

Majora's Mask i topp Multiformat (per plattform) 1.The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D (3DS) 2.Evolve (PS4) 3.

Speltoppen vecka 6

Feber.se - 12 Feb 15 kl. 19:45

FIFA 15 i topp Multiformat (per plattform) 1.FIFA 15 (PS4) 2.Grand Theft Auto V (PS4) 3.


Fler inlägg från Feber.se

Stulna Uber konton säljs på svarta internetmarknaden

Feber.se - 2 timmar sedan

Dags att byta lösen kanske? Tusentals med aktiva konton till taxitjänsten Uber är till försäljning på svarta internetmarknaden. De säljs för en dollar styck och enligt källor köps hundratals åt gången.

Bakom kulisserna av Game of Thrones

Feber.se - 14 timmar sedan

Så här görs stunttricks Vilken dröm att fajtas med spjut och svärd. Så länge det inte är på riktigt såklart. I den här nya featuretten för Game of Thrones får vi en liten inblick bakom kulisserna där stunten görs.

Robot-myror lär sig att samarbeta med varandra

Feber.se - 16 timmar sedan

Beter sig som riktiga myror I ett labb i Tyskland gör man robot-myror som hjälps åt att arbeta som riktiga myror gör. Benen är gjorda i keramik och kroppen är 3D-utskriven. Framtill har de små kameror och sensorer som hjälper dem att navigera.

Så gör man dödsljuden till Mortal Kombat X

Feber.se - 18 timmar sedan

Prutt, prutt, prutt Ljuden som gör en knock-out till en vidrigt tillfredställande känsla i Mortal Kombat kommer från...slime. I klippet ovan får vi se hur ljuden till de sista finalscenerna i spelet görs.

Den illegala trenden av att ha vilda djur som husdjur

Feber.se - 20 timmar sedan

Djurplågeri! Rika män i Kuwait spenderar sina pengar på köpa vilda djur som de sedan poserar med på Instagram. Lejon, elefanter och andra vilda kattdjur är populärast bland männen.

Teaser för Villmark 2

Feber.se - 21 timmar sedan

Heja Norge Teaser för Pål Øies uppföljare till den norska skräckfilmen Villmark från 2003. Filmen kretsar kring några hantverkare som skall rensa ett övergivet mentalsjukhus på farligt material innan byggnaden skall rivas. An old sanatorium is deteriorating in an isolated forest in the mountains.

Nya bilder från Grand Theft Auto V

Feber.se - 22 timmar sedan

Windows-versionen då Rockstar Games släppte nyligen ett gäng nya bilder från Windows-versionen av Grand Theft Auto V som faktiskt ser riktigt vass nu. www.rockstargames.

En liten snabbis om virtuell verklighet

Feber.se - 23 timmar sedan

Det heter VR och AR Känner ni er vilsna i virtuell verklighet och alla prylar som finns ute just nu? Det är inte konstigt i sådant fall då branschen för virtuell verklighet växer i en enorm fart. Marques Brownlee förklarar lite mer ingående om prylarna som finns på marknaden just nu samt skillnaderna mellan VR och AR.

Transformers får fler uppföljare och möjligtvis några spinoffs

Feber.se - Igår: 10:00

Hur smakar mjölken Paramount? Paramount med Michael Bay i spetsen fortsätter att mjölka transformers. Tillsammans med Lorenzo di Bonaventura välkomnas ännu en producent in till gänget, nämligen Akiva Goldsman som har producerat Lone Survivor och WInter's tale.

Indonesisk polis bränner tre ton cannabis på en äng

Feber.se - Igår: 09:00

Får nästan hela byn hög Polisen i Indonesien trodde sig vara smarta när de kom på den briljanta idén att bränna 3,3 ton cannabis mitt ute på en äng. Folk från byn kom för att se på spektaklet. Efter en liten stund började åskådare och journalister att känna sig lite "konstiga".

Microsoft Office blir gratis på enheter under 10.1 tum

Feber.se - Igår: 08:00

Redigera och läs Via den officiella Office-bloggen meddelar Microsoft att Office kommer att bli gratis att använda på alla enheter som är mindre än 10,1 tum. Gratis innebär dock inte att alla funktioner finns med utan det innebär att det går att redigera och läsa befintliga dokument. Men inte att skapa nya.

Teaser-trailer för Spectre

Feber.se - Igår: 07:00

Nya Bond-filmen då Här har vi en liten teaser-trailer för den kommande James Bond-filmen Spectre. Om man är sugen på att läsa en analys av teasern, så kan man hitta en sådan via länken nedan. io9.

Zelda till Wii U släpps inte i år och kommer inte visas på E3

Feber.se - Igår: 06:30

Inte helt oväntat kanske Via ett YouTube-klipp meddelade Eiji Aonuma att det efterlängtade Legend of Zelda-spelet till Wii U inte kommer att släppas förrän någon gång nästa år. Man nämnde även att man inte kommer visa upp det på årets E3-mässa. Spelet var först tänt att släppas i år men då teamet bakom spelet har kommit på en rad nya gameplay-möjligheter som man vill implementera och det kommer ta lite tid.

Om Michael Bay hade regisserat Girls

Feber.se - Igår: 21:00

Då hade det kunnat se ut så här Om actionregissören Michael Bay fått lägga vantarna på den HBO-serien Girls hade den troligtvis sett ut så här. youtu.be Läs vidare och kommentera: http://feber.

Vine får stöd för HD-video

Feber.se - Igår: 20:45

Uppdatering av iOS-appen kommer först Vine-entusiaster kommer inom kort kunna börja avnjuta korta videosnuttar i högre upplösning än någonsin tidigare. Inom kort kommer iOS-versionen av Vine uppdateras och då kommer du kunna spela in och titta på Vine-videor med 720-upplösning, till skillnad från 480p som var maxgränsen tidigare. Androidversionen av appen verkar inte vara färdig, men ska enligt Vine vara klar snart.