Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondaa - Bög

Preview versace for h&m

Blondaa - Bög - 27 Oct 11 kl. 12:39

Vet fan inte vad jag tycker om det jag har sett av versaces nya kollektion för h&m. Kan inte bestämma om jag tycker det är groteskt fult eller snyggt haha. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Stjärnan väcker starka reaktioner med sin bild!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 21 Dec 18 kl. 11:21

Diamanter, Versace och bröstpumpar.

IGN tar en inofficiell titt på Fallout 76

Feber.se - 19 Oct 18 kl. 13:15

Lite eftermiddagstrams Idag är det fredag och det betyder tydligen att IGN välsignar oss med en ny inofficiell preview. Och som ni säkert redan listat ut är det Fallout 76 som spelas. Känner ni att IGN:s preview är lite för tramsig så har ni några aningen mer seriösa sådana här nere bland de inlänkade artiklarna.

Microsoft släpper Whiteboard Preview

Feber.se - 06 Dec 17 kl. 20:00

En app för samarbeten runt en whiteboard Microsoft har börjat rulla ut sin app Whiteboard Preview till Windows 10 och det handlar om en app där användare kan samarbeta runt en eller flera virtuella whiteboards. Precis som med andra liknande appar så går det att markera, skriva, flytta och rita objekt på liknande sätt som man gör i andra appar. Whiteboard Preview kommer framöver att ersätta den whiteboard-appen som idag finns på Surface Hub men tillsvidare kommer de båda att rulla parallellt.

BACKPACK PERFECTION

Paow - 22 Dec 16 kl. 14:37

Inlägget innehåller affiliatelänkar 1. Guess HÄR / 2. Versace Jeans HÄR / 3.

August och Banderas gör film om Versace

Nyhetspressen - 10 Dec 16 kl. 16:05

Den danske regissören Bille August ska göra en film om den italienske modeskaparen Gianni Versace med Antonio Banderas i huvudrollen, skriver Variety. - Jag har alltid älskat Antonio Banderas som människa och skådespelare. Han är väldigt passionerad när det gäller hans projekt, säger August.

VLC får stöd för 360-videor

Feber.se - 28 Nov 16 kl. 10:30

Videoappen kan typ spela upp allt VideoLan har släppt en sprillans ny Technical Preview-version av mediaprogrammet VLC som låter dig spela upp sfärvideor av olika slag. Detta betyder att du enkelt kan ta en titt på 360-videor, och sfärbilder, som du tagit med din Samsung Gear 360 eller Kodak SP360 på din dator.. Detta gäller som sagt endast den nya Technical Preview-versionen av VLC, men VideoLan kommer leverera 360-stöd till den fulla versionen av VLC innan slutet av nästa månad.

Google startar preview-program för Chromecast

Feber.se - 14 Sep 16 kl. 18:30

Testa nya funktioner innan de släpps Google kör för tillfället preview-program för praktiskt taget alla sina enheter och mjukvaror, så det är inte helt oväntat att Google har gjort det möjligt för oss att köra preview-mjukvara på våra Chromecast-enheter för att testa nya funktioner. För börja köra Preview-programmet så behöver du bara starta Google Cast-appen på din iOS- eller Android-enhet, svepa till Devices-fliken och sedan välj vilken Chromecast-enhet ni vill köra preview-programmet på och sedan välja Device Settings och aktivera preview-programmet. Efter att ni har aktiverat Preview-programmet så kommer din Chromecast-enhet automagiskt ladda ner den senaste preview-mjukvaran.

Gigi Hadid tar en sväng på stan med sin snygga Versace väska!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 29 Jul 16 kl. 18:02

Modellen Gigi Hadid gick runt på gatorna i New York, casual klädd och med en läcker Versace väska!

Apple släpper utvecklarversion av sin webbläsare Safari

Feber.se - 31 Mar 16 kl. 11:15

Safari Technology Preview har de senaste teknikerna Apple har släppt en ny version av sin webbläsare Safari som riktar sig mot webbutvecklare och som fått namnet "Safari Technology Preview". Med Safari Technology Preview kommer utvecklare, och givetvis andra intresserade, att få ta del av det senaste inom HTML, CSS, JavaScript och WebKit. Utvecklarversionen kommer att synkas via iCloud så man kommer fortsatt ha sina bokmärken och annat relaterat till vanliga Safari kvar.


Fler inlägg från Blondaa - Bög

EUROPE VS USA

Blondaa - Bög - 08 Nov 12 kl. 10:39

  Skillnaden mellan europa/sverige och usa   HAHA jag älskar det här av hela mitt hjärta. Jag älskar ju egentligen USA, men brukar googla runt på såna här bilder för att trösta mig om att jag inte är amerikansk medborgare haha.

Kill it before it lays eggs

Blondaa - Bög - 07 Nov 12 kl. 10:44

"kill it with fire" "kill it before it lays eggs"   Jag får 100tals kommentarer på youtube varje dag. På youtube är folk verkligen omänskliga. (Som Mitt Romney btw, go Obama, off topic) Det är hur många som helst som kommenterar på youtube till mig "kill it before it lays eggs" varje dag?!

fyller 20år idag!!

Blondaa - Bög - 01 Oct 12 kl. 23:08

åh har glömt att säga till er att jag fyller 20 år idag!!! fast min födelsedag är slut om 50minuter men ändå!!

hej

Blondaa - Bög - 25 Sep 12 kl. 16:38

Trött som ett djur...

Blondaa - Bög - 12 Sep 12 kl. 14:19

Trött som ett djur måste sitta i bur :( Är inte van med det här att gå i skolan alltså, har liksom inte energi till något annat just nu haha :( Men snart kommer jag väl in i rutinerna antar jag. Känner mig som ett litet lik, helt tom i huvudet haha. (Fast det är jag väl alltid?

The Ballerina Stunt

Blondaa - Bög - 12 Sep 12 kl. 09:37

Föreställ dig ett stunt aldrig utfört förut, inte ens i Hollywood. Ett stunt så spektakulärt att läkarteamet på plats bara skakar på huvudet och säger att det är galet. Föreställ dig två lastbilar som i hög fart åker längs en motorväg i Kroatien – och en kvinna som går på lina mellan dem.

Martin Schibbye och Johan Persson får skylla sig själva.

Blondaa - Bög - 11 Sep 12 kl. 14:02

  Har ni läst om journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson som åkte till Etiopien för att ta reda på företagshemligheter på ett förbjudet terrorist-område som dom smög sig in på utan tillstånd? Och dessutom tog hjälp av smugglare och beväpnade män?   De blev tillfångatagna av etiopisk polis och dömdes till 11års fängelse för terroristbrott.

Min naturliga hårfärg!!

Blondaa - Bög - 10 Sep 12 kl. 11:09

  HEEEEEEEEEJ!   Jag vet att jag sa att jag inte skulle börja blogga förrän om typ någon vecka eller två, men kunde inte hålla mig :( Men ni gillar ju när jag bloggar så det gör inget! (hehe)   Jag har klippt mig!

Jag är här, lever och mår bra.

Blondaa - Bög - 06 Sep 12 kl. 20:18

Hej hörni!           Jag har haft min blogg nedstängd ett tag! Skälet till det har ingen betydelse, men jag ber om ursäkt!

Sluta va så vidriga

Blondaa - Bög - 28 May 12 kl. 22:33

KAN ALLA GUBBAR sluta skicka nakenbilder till min bloggmail?! Vad vill ni att jag ska göra med dom egentligen? Jag är inte intresserad av att se det där över huvudtaget.

Det är JUST NU en beväpnad man inne i stad...

Blondaa - Bög - 13 Apr 12 kl. 17:51

Det är JUST NU en beväpnad man inne i stadshuset i Uppsala. Polisen har spärrat av massa gator haha. Shit vad spännande och kul!!

Hej pullor! Är hemma från Barcelona nu! Ha...

Blondaa - Bög - 09 Apr 12 kl. 19:03

Hej pullor! Är hemma från Barcelona nu! Har lagt upp en del bilder på instagram, jag heter martinlilja där!

Vill bara säga att jag åker till Barcelona...

Blondaa - Bög - 02 Apr 12 kl. 10:22

Vill bara säga att jag åker till Barcelona nu och kommer hem på lördag!

Sjuk tjej hej

Blondaa - Bög - 26 Mar 12 kl. 21:29

Jag orkar inte vara sjuk längre. Jag är skitsjuk. Nu har jag bihåleinflammation.

Driver vädret med mina gudars gravar?! Det...

Blondaa - Bög - 19 Mar 12 kl. 08:04

Driver vädret med mina gudars gravar?! Det snöar! Jag som trodde skiten var över.