Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Foki

Purple

Foki - 26 Feb 11 kl. 11:14

Här kommer ett par snabba bilder på dagens Foki looki. Idag så lyckades jag ganska bra med att matcha klädplaggen efter färgen på mina nygjorda naglar, som jag visade upp igårkväll. :) Den lila toppen är köpt från Mari J. Ha en bra dag! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Söder ska bli tredje Purple Flag-området i Helsingborg

Nyhetspressen - 04 Feb 19 kl. 10:00

Nu ska Söder bli tryggare och locka besökare kvälls- och nattetid..

Snart kan du lyssna på Purple Rain igen på Spotify

Feber.se - 10 Feb 17 kl. 13:00

Prince blir mer lättillgänglig utanför Tidal I juli 2015 plockades samtlig musik från Prince bort från samtliga streamingtjänster förutom Tidal, men inom kort kommer musiken återvända till en handfull musiktjänster. Mer specifikt kommer du kunna lyssna på bland annat 1999 och Purple Rain på Spotify och Napster. Hur läget ser ut med Prince-musik på andra musiktjänster som Apple Music och Google Play Music är för tillfället okänt.

Lyssna: Deep Purple – Time For Bedlam

Kulturbloggen - 16 Dec 16 kl. 11:13

Deep Purple släpper sitt nya album ”inFinte” den 7 april, första smakprovet i form av låten ”Time For Bedlam” har nu släppts. Det kommande albumet “inFinite” gar producerats av legendaren Bob Ezrin. Bandet släppte sitt förra album ”Now What?!

Suicide Squad Joker Purple Coat Version Sixth-Scale Figure

GeekAlerts - 28 Jul 16 kl. 17:36

No funny business here because the Suicide Squad Joker Purple Coat Version Sixth-Scale Figure is all about wowing you with its insane awesomeness. Standing 11.

Jessica Jones ‘Purple Man’ T-Shirt

GeekAlerts - 01 Jan 16 kl. 18:52

Street names get ominous on the Jessica Jones ‘Purple Man’ T-Shirt, with our hero looking over her shoulder, knowing she can’t outrun her past. Main Street, Birch Street, Higgins Drive, Cobalt Lane. Innocent-sounding enough, right?

Deep Purple kommer till Liseberg

Nyhetspressen - 10 Nov 15 kl. 10:20

Efter sex decennier på scen har rocklegendarerna i brittiska Deep Purple fortfarande inte tröttnat. I juni kommer de till Liseberg för en av två Sverigespelningar nästa år..

Deep Purple till Stockholm och Göteborg till sommaren 2016

Kulturbloggen - 10 Nov 15 kl. 08:33

Det legendariska hårdrockbandet Deep Purple kommer till Gröna Lund i Stockholm och Liseberg i Göteborg i sommar. Ett pressmeddelande berättar: Från 1968 till idag har världen inom rockmusiken förändrats och världen har förändrats av rockmusiken. Rockband har kommit och gått men ett fåtal drakar har stått pall för tidens vindar.

Deep Purple till Sverige

UNDERBARACLARA - 10 Nov 15 kl. 08:23

De gamla hårdrocksrävarna i Deep Purple kommer till Sverige i sommar för två konserter, skriver Live Nation. Den 14 juni spelar gruppen på Gröna Lund i Stockholm och den 15 juni kommer turen till Göteborg och Liseberg.


Fler inlägg från Foki

Barn nummer tre?

Foki - 9 timmar sedan

Många frågar oss om vi ska skaffa fler än två barn. Vi svarar såklart –NEEEEJ! utan att blinka.

Sommarminnen med familjen

Foki - 16 timmar sedan

Finaste cybervänner, ♥ Vilka underbara sommarminnen jag fick av att vara hemma i Lappland med min lilla familj. Zelda har blivit så fäst vid mina föräldrar och Fay.

Gröna lund med barnen

Foki - i förrgår: 20:58

Igår spenderade vi dagen på Gröna Lund med barnen. Zelda har saknat sina kusiner massor. Vilken lycka det var för barnen när de fick ses igen.

Tillbaka i Stockholm

Foki - i förrgår: 17:47

Finaste ni, ♥ Vi är som sagt tillbaka i Stockholm nu. Det var så härligt att kliva in i vår lilla lägenhet efter att vi har varit borta länge.

Samma lekplats för 20 år sen

Foki - 12 Aug 19 kl. 15:05

Älskade ni, ♥ Hur mår ni? Hoppas att allt är prima med er. Att livet känns härligt och underbart just nu!

Atari 2 månader

Foki - 01 Aug 19 kl. 18:46

Atari fyllde två månader för tre dagar sen. Jag bakade tårta och fick fira honom samtidigt som min morbror som fyllde år samma dag.

Grillpicknick på bakgården

Foki - 27 Jul 19 kl. 23:12

Älskade cybervänner, ♥ Hur har ni det i värmen? Vi har haft som varmast över 30 grader här uppe i norr under de senaste dagarna.

Grät av trötthet

Foki - 23 Jul 19 kl. 22:55

Älskade cybervänner, ♥ Jag har gått och blivit förkyld under helgen. När vi var på barnkalas i lördags kände jag hur förkylningen smög sig fram. Tråkigt nog har jag smittat Zelda också.

Lägenhetsjakt fortsätter

Foki - 19 Jul 19 kl. 16:17

Underbara ni! ♥ Vi var och tittade på en lägenhet förra veckan. En fyra i den äldre byggnaden vid vattnet i vårt lilla område men det kändes inte tillräckligt bra.

Ensam med två bebisar

Foki - 19 Jul 19 kl. 13:58

Bästa cybervänner, ♥ Hur mår ni? Jag mår bra, vi mår bra! Kan erkänna att jag fick jättemycket panik sista kvällen innan vi åkte hit.

Hemlängtan

Foki - 18 Jul 19 kl. 12:03

Gladaste hej från Lappland! ♥ Vi flög hit med barnen till mina föräldrar igår. Dock åkte Bill tillbaka till Stockholm direkt efter att han har lämnat av oss i Luleå.

Så här firade vi årsdagen

Foki - 14 Jul 19 kl. 09:41

Vi bestämde ingenting långt i förväg hur vi skulle fira dagen. Eftersom vi visste inte hur det skulle bli med barnen.

Biki 5 år

Foki - 13 Jul 19 kl. 23:32

Idag firar jag och Bill 5 år tillsammans! Tiden går så himla fort när man har kul.

Frågor och svar

Foki - 13 Jul 19 kl. 13:20

När livet är som mysigast

Foki - 11 Jul 19 kl. 13:25

Älskade cybervänner! ♥ Jag vet att jag har varit lite tyst här i bloggen. Det har inte hänt något.