Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Foki

Purple

Foki - 26 Feb 11 kl. 11:14

Här kommer ett par snabba bilder på dagens Foki looki. Idag så lyckades jag ganska bra med att matcha klädplaggen efter färgen på mina nygjorda naglar, som jag visade upp igårkväll. :) Den lila toppen är köpt från Mari J. Ha en bra dag! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Söder ska bli tredje Purple Flag-området i Helsingborg

Nyhetspressen - 04 Feb 19 kl. 10:00

Nu ska Söder bli tryggare och locka besökare kvälls- och nattetid..

Snart kan du lyssna på Purple Rain igen på Spotify

Feber.se - 10 Feb 17 kl. 13:00

Prince blir mer lättillgänglig utanför Tidal I juli 2015 plockades samtlig musik från Prince bort från samtliga streamingtjänster förutom Tidal, men inom kort kommer musiken återvända till en handfull musiktjänster. Mer specifikt kommer du kunna lyssna på bland annat 1999 och Purple Rain på Spotify och Napster. Hur läget ser ut med Prince-musik på andra musiktjänster som Apple Music och Google Play Music är för tillfället okänt.

Lyssna: Deep Purple – Time For Bedlam

Kulturbloggen - 16 Dec 16 kl. 11:13

Deep Purple släpper sitt nya album ”inFinte” den 7 april, första smakprovet i form av låten ”Time For Bedlam” har nu släppts. Det kommande albumet “inFinite” gar producerats av legendaren Bob Ezrin. Bandet släppte sitt förra album ”Now What?!

Suicide Squad Joker Purple Coat Version Sixth-Scale Figure

GeekAlerts - 28 Jul 16 kl. 17:36

No funny business here because the Suicide Squad Joker Purple Coat Version Sixth-Scale Figure is all about wowing you with its insane awesomeness. Standing 11.

Jessica Jones ‘Purple Man’ T-Shirt

GeekAlerts - 01 Jan 16 kl. 18:52

Street names get ominous on the Jessica Jones ‘Purple Man’ T-Shirt, with our hero looking over her shoulder, knowing she can’t outrun her past. Main Street, Birch Street, Higgins Drive, Cobalt Lane. Innocent-sounding enough, right?

Deep Purple kommer till Liseberg

Nyhetspressen - 10 Nov 15 kl. 10:20

Efter sex decennier på scen har rocklegendarerna i brittiska Deep Purple fortfarande inte tröttnat. I juni kommer de till Liseberg för en av två Sverigespelningar nästa år..

Deep Purple till Stockholm och Göteborg till sommaren 2016

Kulturbloggen - 10 Nov 15 kl. 08:33

Det legendariska hårdrockbandet Deep Purple kommer till Gröna Lund i Stockholm och Liseberg i Göteborg i sommar. Ett pressmeddelande berättar: Från 1968 till idag har världen inom rockmusiken förändrats och världen har förändrats av rockmusiken. Rockband har kommit och gått men ett fåtal drakar har stått pall för tidens vindar.

Deep Purple till Sverige

UNDERBARACLARA - 10 Nov 15 kl. 08:23

De gamla hårdrocksrävarna i Deep Purple kommer till Sverige i sommar för två konserter, skriver Live Nation. Den 14 juni spelar gruppen på Gröna Lund i Stockholm och den 15 juni kommer turen till Göteborg och Liseberg.


Fler inlägg från Foki

Mammas lilla älskling

Foki - Igår: 20:35

Åh, lilla bebisen har feber. Jag märkte på Zelda att hon har varit extra trött och grinig sen hon vaknade idag. Hon åt inte så mycket under dagen heller.

Mer än bara kattcafé

Foki - i förrgår: 20:07

Jag har varit och hälsat på min vän Kima på jobbet under veckan. Hon har precis fått ett drömjobb som marknadschef på Sveriges första kattkafé, Java Whiskers.

10 veckor kvar!

Foki - i förrgår: 19:32

Bill var iväg och handlade tidigare idag. Han kom hem med blommor och mina favvosnacks.

Zelda kan inte sluta gå!

Foki - i förrgår: 16:53

Älskade cybervänner, ♥ Jag och min lilla familj vill önska er en fortsatt underbar helg. Vi har haft en riktig myshelg här hemma.

Pre-launching GLACIAL X Foki

Foki - 15 Mar 19 kl. 17:45

I samarbete med GLACIAL Bottle Jag är med i reklamfilmen nedan, hehe. ↓ OMG!!! Vilken underbar start på helgen.

Zeldas första födelsedag

Foki - 15 Mar 19 kl. 17:27

-Brev till Zeldas time capsule- Älskade unge, ♥ Mamma och pappa älskar dig mer än livet. Du är utan tvekan det bästa som har hänt oss under vår livstid.

1 års vaccin

Foki - 14 Mar 19 kl. 10:07

Finaste ni, ♥ Mår ni bra? Jag vet inte varför, men efter kalaset kände jag mig ganska tom när jag vaknade dagen efter.

Zelda 12 månader

Foki - 13 Mar 19 kl. 08:47

Solstrålar! ♥ Åh, tänkt att Zelda redan är 1 år!  ETT ÅR!

Bildbomb från Zeldas 1:a kalas!

Foki - 10 Mar 19 kl. 21:10

Finaste ni, Tack snälla för alla gratulationer. Zelda hälsar så mycket till er! ♥ I skrivande stund ligger vi i sängen alla tre och är helt slut efter dagens kalas.

Zeldas 1 års outfit

Foki - 10 Mar 19 kl. 08:20

Godmorgon älskade cybervänner, ♥ Vid den här tidpunkten för ett år sedan låg jag i förlossningsrummet med värkar. Jag vilade i sängen medan Bill sov i fåtöljen bredvid.

Tankar kring att få barnen så tätt?

Foki - 08 Mar 19 kl. 21:09

Fick en fråga om hur jag tänker kring att få barnen så tätt. Personligen ser jag ingenting märkvärdigt med att få barn nära inpå varandra.

Zelda tog sina första steg!

Foki - 08 Mar 19 kl. 19:28

OMG! Zelda tog sina första steg utan stöd igår! Jag grät jättemycket, som alla andra gånger när Zelda lär sig nya stora saker.

Mina tigerränder är en cool accessoar

Foki - 07 Mar 19 kl. 07:37

Även om mina tigerränder inte alltid syns i bilder om jag inte tar närbilder eller zoomar in så finns dem alltid där. Jag är superstolt över mina tigerränder!

Recap på veckan som har varit

Foki - 06 Mar 19 kl. 19:04

God kväll fina ni, ♥ Som ni redan vet har jag haft fullt upp med att pyssla kring Zeldas kalas under veckan som har varit.