Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Att leva med cancer som tonåring

Ragdoll

Att leva med cancer som tonåring - 13 Jul 12 kl. 13:34

Bilder från idag.Inte lätt att fånga katter på bild när dom väldigt sällan vill sitta still men idag låg Safir på sängen så då blev det plötsligt lite enklare. Gillar det här med att fotografera, är ingen höjdare på det precis men roligt är det. Använder ... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Katt-toppen klart konservativ

Nyhetspressen - 18 Jan 17 kl. 18:04

Det händer inte mycket på raskatternas tio i topp-lista. Samma raser dominerar år efter år med ragdoll som ohotad etta.(TT).

Tennis in the Face – FREE for a limited time!

Daily iPhone Blog - Allt om iPhone - 24 Sep 13 kl. 18:52

Tennis in the Face, hilarious ragdoll-smashing ball-bouncing game, is free for a limited time. Don't miss it! Check the official video trailer after the break.

Ragdoll Run – Windows Phone Game

Daily Mobile - Allt om Mobiltelefoner - 15 Nov 12 kl. 21:00

Ragdoll Run by Dawnbreak Studios is one of the newest releases on the Windows Phone platform. Check the trailer after the break. Features: High res 3D Graphics in 60 FPS Unlockable characters Online leaderboard Intuitive gesturebased controls Soundtrack by Alexander Darland Ragdoll Run is a free game, requires Windows Phone 7.

Tittat på kattungar

Att leva med cancer som tonåring - 28 Jun 12 kl. 00:47

Idag har jag varit och tittat på två Ragdoll kattungar, och den ena föll jag verkligen pladask för.. det var kärlek vid första ögonkastet. Precis som med min älskade Leo som tyvärr inte lever längre.

Rope’n'Fly 2 – FREE for a limited time

Daily iPhone Blog - Allt om iPhone - 03 Jun 12 kl. 14:07

News from DailyiPhoneBlog.com: Rope’n'Fly 2 is free for a limited time. Hurry up!

3 dagar kvar

Att leva med cancer som tonåring - 15 Mar 12 kl. 22:03

Åkte ut en sväng idag och köpte lite grejer till min katt som jag får hem om två veckor, då är den 12 veckor gammal! Allt från kattmatskålar, leksaker, mysig korg, foder, kattlåda, kattsand osv osv.. Det är en Ragdoll hane, brun colourpoint :) Har döpt ...

iPhone App Review: Ragdoll Blaster 3

Daily iPhone Blog - Allt om iPhone - 19 Feb 12 kl. 05:11

News from DailyiPhoneBlog.com: Price: $0.99 | Download [VIA] Copyright © DailyiPhoneBlog.

Kattägare

Att leva med cancer som tonåring - 19 Feb 12 kl. 14:19

Var och tittade på denna kattungen idag, så nu har jag tingat den! Min lilla ögonsten! ♥ En brun maskad Ragdoll hane, fyra veckor gammal.

Ragdoll kattunge

Att leva med cancer som tonåring - 18 Feb 12 kl. 21:46

Imorgon ska jag åka och titta på en brunmaskad Ragdoll kattunge och troligtvis tinga den, ååååh den är så söt så man dör! Min min min.. så i april blir jag förmodligen nybliven kattägare när den är leveransklar.

Nytt på App Store idag: Ragdoll Blaster 3

Feber.se - 09 Feb 12 kl. 11:40

Trasdockor agerar kanonkulor Förstora klippet Ragdoll Blaster 3 är här. Serien har haft över 15 miljoner nedladdningar hittills så folk gillar onekligen att skjuta trasdockor. Nu lär det nog bli några miljoner till för tredje spelet i serien är lika oemotståndligt som de tidigare och mycket tjusigare såklart.


Fler inlägg från Att leva med cancer som tonåring

Ny blogg

Att leva med cancer som tonåring - 14 Feb 13 kl. 02:03

Denna blogg är nu öppen för er alla att läsa. Har varit stängd en längre tid på grund av flera anledningar.Men vill ni fortsätta läsa om mig och min resa så kan ni klicka er in på länken nedan!

BYTER BLOGG!

Att leva med cancer som tonåring - 14 Jul 12 kl. 14:00

Nu byter jag blogg! Fortsätt följ mig på http://thisisbeatrice.blogg.

Ragdoll

Att leva med cancer som tonåring - 13 Jul 12 kl. 13:34

Bilder från idag.Inte lätt att fånga katter på bild när dom väldigt sällan vill sitta still men idag låg Safir på sängen så då blev det plötsligt lite enklare. Gillar det här med att fotografera, är ingen höjdare på det precis men roligt är det.

Safir

Att leva med cancer som tonåring - 12 Jul 12 kl. 22:41

Igår var jag och hämtade Safir med min syster. Åkte bil i hela 5 timmar, men det hade nog gått lite snabbare om inte jag råkade köra till Norge haha. Har nog aldrig skrattat så mycket..

Safir

Att leva med cancer som tonåring - 10 Jul 12 kl. 23:58

Imorgon ska jag äntligen åka och hämta Safir då han är 12 ½ vecka gammal!Namnet Safir har jag bestämt att han ska heta efter hans blåa fina ögon :) Som jag längtat! Har saknat honom så!

Nattuggla

Att leva med cancer som tonåring - 08 Jul 12 kl. 04:18

Klockan är runt kvar över 4 på natten (morgonen?) och ni undrar säkert vad jag gör uppe vid den här tiden.. är inte ett dugg trött då värken i benen och armarna har hållt mig vaken.

Tittat på kattungar

Att leva med cancer som tonåring - 28 Jun 12 kl. 00:47

Idag har jag varit och tittat på två Ragdoll kattungar, och den ena föll jag verkligen pladask för.. det var kärlek vid första ögonkastet. Precis som med min älskade Leo som tyvärr inte lever längre.

Min Leo..

Att leva med cancer som tonåring - 25 Jun 12 kl. 18:06

Jag skrev inte först vad som hade hänt med Leo eftersom ingen riktigt visste och vet fortfarande anledning till varför han gick bort. Vill heller inte gå in på så mycket hur det gick till, mest för både Leo och min egen skull. Allt jag kan säga är att ...

Leo ♥

Att leva med cancer som tonåring - 24 Jun 12 kl. 15:57

Igår eftermiddag tog Leo sina sista andetag och lämnade jorden livet.. det gör så fruktansvärt ont i mig att han inte längre finns kvar och att jag aldrig mer kommer få se honom igen.. Han var så mycket mer än bara en katt för mig och kommer alltid att ...

Sommarlov

Att leva med cancer som tonåring - 19 Jun 12 kl. 22:30

Sommarlov... jag har nu mitt första riktiga sommarlov för första gången på 3 år. Jag har gått ut första året på gymnasiet, något jag egentligen skulle gjort för 2 år sedan..

Ombre

Att leva med cancer som tonåring - 13 Jun 12 kl. 17:15

Var hos frisören idag och färgade håret! Ville ha ombre.. alltså mörk botten/utväxt och ljusa toppar men blev långt ifrån nöjd tyvärr.

Livet blir aldrig sig likt igen

Att leva med cancer som tonåring - 01 Jun 12 kl. 17:16

Var ett tag sedan jag skrev och varken orken eller tiden har funnits där tyvärr. Sista tiden har varit ganska tuff, mycket sjukhusbesök med mera.Har perioder där allt går upp och ner, och då menar jag verkligen allt.

Infektion för andra gången

Att leva med cancer som tonåring - 18 May 12 kl. 19:47

Inte mycket som står rätt till i denna arma kropp just nu. Har varit ut och in på både sjukhuset och vårdcentralen flera dagar i veckan den senaste tiden.Har fått en del nya mediciner men jag har även lyckasts bli av med ett par vilket jag är riktigt ...

Instagram

Att leva med cancer som tonåring - 16 May 12 kl. 16:27

Har nu gått och skaffat mig Instagram, så om ni vill se mer uppdatering från moi, följ mig där!BeaIsabella heter jag!Lägger till alla som lägger till mig!

2 år

Att leva med cancer som tonåring - 30 Apr 12 kl. 17:20

Idag är det 2 år sedan som jag fick min cancer diagnos, den 30:e april 2010 kom mardröms beskedet då marken under mina fötter plötsligt rasade samman. Jag kommer nog aldrig riktigt att förstå vad som egentligen hände, och ännu mindre kunna acceptera vad ...