Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Rapport: Googles egna smartklocka släpps nästa år - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Swedroid.se - Allt om Google Android

Rapport: Googles egna smartklocka släpps nästa år

Swedroid.se - Allt om Google Android - 03 Dec 21 kl. 10:42

I flera år har det spekulerats kring en ”Pixel Watch” – en Wear OS-klocka från Google. Klockan känns nu troligare än någonsin, genom rapporter från The Verge och Insider. Google påstås släppa den egna smartklockan nästa år. Enligt rapporten har klockan kodnamnet Rohan och den tas fram av Googles hårdvaruteam för Pixel, utan inblandning av Fitbit som Google förvärvade tidigare i år. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Googles billigaste Pixel kan släppas i maj

Swedroid.se - Allt om Google Android - 23 Jan 22 kl. 11:03

Googles nästa A-telefon, de billigaste i Pixel-serien, kommer släppas i maj enligt Max Jambor. Om uppgiften stämmer är det mycket möjligt att Pixel 6a introduceras i samband med utvecklarkonferensen I/O. Föregångaren Pixel 5a blev försenad och lanserades inte förrän mitten av augusti.

Googles AR-headset kallas ”Project Iris” i senaste ryktet

Swedroid.se - Allt om Google Android - 21 Jan 22 kl. 13:14

I slutet av förra året påstods Google arbeta på ett nytt headset för förstärkt verklighet. Detta förde tankarna till Googles satsning på smartglasögon som det aldrig blev något av för konsumenter. En ny rapport menar att AR-enheten kallas ”Project Iris” internt och att det rör sig om ett headset och inte några glasögon.

Storytrailer för Horizon: Forbidden West släpps

Feber.se - 19 Jan 22 kl. 14:45

Visar vad i hela helsike Aloy ska göra i spelet Microsoft överraskade nyligen med att köpa Activision Blizzard och Sony kontrar med att släppa en trailer för Horizon: Forbidden West. I trailern får vi höra Aloy prata om det röda ogräset som gör robotdjuren skogstokiga och hennes planer om att ställa allt till rätta igen. Horizon: Forbidden West släpps 18 februari till PS4 och PS5.

Shadow Warrior 3 släpps 1 mars

Feber.se - 18 Jan 22 kl. 16:00

Släppdatum verkar vara spikat! Releasen av ösiga Shadow Warrior 3 skulle egentligen släppas i slutet av 2021, men releasen sköts upp under hösten. Något nytt datum levererades inte, men utvecklarna siktade löst på 2022.

Snubbe fixar CarPlay till sin Tesla

Feber.se - 17 Jan 22 kl. 18:45

Med hjälp av en Rasberry Pi och bilens webbläsare Tesla har nu blivit en av de få biltillverkarna som varken har stöd för Apples CarPlay eller Googles Android Auto i sina bilar. De tröttnade den polske utvecklaren Michal Gapinski på och tog saken i egna händer. Med hjälp av en Rasberry Pi och bilens egna webbläsare fick Gapinski igång en fullt funktionell version av Apple CarPlay på sin Tesla Model 3.

Luminar Neo verkar ganska ballt

Feber.se - 14 Jan 22 kl. 15:00

Släpps i februari Adobes Photoshop har länge varit standarden för bildmanipulering, men flera programvaror (även Photoshop) förlitar sig mer och mer på artificiell intelligens för att hjälpa till med redigeringen. En av programmen som verkar ha tagit detta längst är Luminar Neo, som släpps i skarp version i februari. I videon ovan ser vi fotografen Tyler Stalman leka runt med olika verktyg som att byta ut himlen (som automatiskt reflekteras i vatten om bilden har det), borttagning av elledningar, smart redigering av högdagar och skuggor och fake-dimma.

Apple släpper liten uppdatering för iOS och iPadOS

Feber.se - 12 Jan 22 kl. 19:15

Version 15.2.1 För en månad sedan släpptes iOS 15.

Ordentlig trailer för fjärde säsongen av Ozark

Feber.se - 07 Jan 22 kl. 15:00

Första delen släpps 21 januari Fjärde och sista säsongen av Ozark kickar igång 21 januari på Netflix och nu har avslutet fått en första ordentlig trailer som ni kan kika på ovan. Som känt sedan tidigare kommer sista säsongen delas upp och det är första delen som släpps 21 januari. När andra delen släpps är okänt, men det blir någon gång senare under året.

Hälsa på de olika folkstammarna i Horizon Forbidden West

Feber.se - 07 Jan 22 kl. 09:00

Ny trailer ute nu Horizon Forbidden West släpps nästa månad och innan releasen kan det ju vara bra att få lite smygtittar av vad vi kommer få uppleva i spelet. En ny trailer har släppts och den här gången blir vi introducerade till de olika stammarna vi kommer få möta under vår resa till det förbjudna landet i väst. 18 februari släpps Horizon Forbidden West till Playstation.

Släpps God of War: Ragnarök i september?

Feber.se - 29 Dec 21 kl. 14:00

Kanske det kanske God of War: Ragnarök väntas släppas någon gång nästa år, men utvecklarna håller locket på när det kommer till releasedatum. Spelet släpps när det är klart, liksom. Nu verkar det dock som att ett släppdatum kan ha spikats då spelet dykt upp i Playstation-butikens databas där det står att release kommer ske 30 september 2022.


Fler inlägg från Swedroid.se - Allt om Google Android

Samsung-telefoner kan få snabbare uppdateringar i Europa framöver

Swedroid.se - Allt om Google Android - 3 timmar sedan

Samsung har hittills använt landsspecifika beteckningar för sitt firmware i Europa, med fjolårets Galaxy A52 som första undantaget. Enligt en rapport kommer Samsung istället börja använda samma firmware för hela Europa. Fördelen är att Samsung, i teorin, skulle kunna skicka ut uppdateringar till hela Europa samtidigt.

Windows 11 populärt, anammades dubbelt så snabbt som Windows 10

Swedroid.se - Allt om Google Android - 3 timmar sedan

Windows 11 landade i början av oktober förra året och blev en framgång för Microsoft. Den anrika utvecklaren skriver att folk uppdaterade till Windows 11 i dubbelt så hög uppsträckning som till Windows 10. Enligt Microsofts inlägg fick Windows 11 högst kvalitetsbetyg och produktnöjdhet av alla Windows-versioner de någonsin släppt.

Steam Deck börjar levereras 28 februari

Swedroid.se - Allt om Google Android - 4 timmar sedan

Valve har berättat att den portabla speldatorn Steam Deck böjar skickas ut till kunder 28 februari. De som reserverat ett exemplar kommer få beställningsmejl med start 25 februari och har därefter tre dagar på sig att genomföra köpet. Efter tre dagar frigörs reservationen om den inte har utnyttjats och går till nästa kund i ordningen.

En ”ladda ned för Windows”-knapp har påträffats i Google Play

Swedroid.se - Allt om Google Android - 4 timmar sedan

Play Store visar en mystisk ”ladda ned för Windows”-knapp för spelet Lineage2M när sidan öppnas på en Windows-dator. Länken leder till en EXE-fil som installerar en emulator kallad Purple som är utvecklarens egna. Windows-knappen har alltså inte med Googles satsning på Androidspel för Windows att göra.

Tysk blogg presenterar S22-serien före Samsung

Swedroid.se - Allt om Google Android - 4 timmar sedan

Tyska bloggen Winfuture som ofta bjuder på pricksäkra rykten har introducerat Galaxy S22-serien före Samsung. Uppgifterna baseras på läckt marknadsföringsmaterial för den tyska marknaden och inkluderar priser. Vi utgår från att uppgifter stämmer och börjar med minstingen i serien: Galaxy S22.

Lustig bugg i Google Drive aktiverar upphovsrättsintrång för textfiler

Swedroid.se - Allt om Google Android - 22 timmar sedan

Användare har påträffat en bugg i Google Drive som blockerar tillgången till uppladdade textfiler på grund av upphovsrättsintrång. Drive tillåter inte ens att blockeringen granskas och ifrågasätts. I exemplet nedan innehåller textfilen ”output04.

Här är Redmi Note 11 Pro och Pro 5G

Swedroid.se - Allt om Google Android - 23 timmar sedan

Xiaomi-märket Redmi har nyss presenterat nya telefoner. Toppmodellerna i serien är Redmi Note 11 Pro och Redmi Note 11 Pro 5G. Kanske är det hög tid att sluta använda ”5G” i produktnamn, men det är en annan fråga.

Samsung Galaxy S22-serien i alla färger

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 12:03

Galaxy S22-läckorna fortsätter genom fler bilder från Evan Blass vilka visar telefonerna i alla tillgängliga färgval. Ultra säljs i färgerna svart, vit, grön och en slags vinröd eller mörkrosa färg. Färgvalen för Galaxy S22 och Galaxy S22 Plus är svart, vit, grön och ljusrosa.

Toppmodellen Motorola Frontier kan erbjuda 200MP-kamera

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 16:19

Även om megapixelracet kanske inte kommit tillbaka har mobilkameror blivit mer högupplösta senaste åren. Hösten 2019 tillkännagav Samsung en 108MP-sensor i samarbete med Xiaomi. Nästa kliv kom för fem månader sedan då Samsung introducerade en 200MP-kamera för smartphones.

Microsoft Surface Duo uppdateras till Android 11

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 14:07

Microsofts första Androidtelefon, den dubbelskärmade Surface Duo, har sent omsider uppdaterats till Android 11. Enheten skulle ha fått Android 11 förra året men den nya mjukvaran blev försenad. Att Android 11 skickas ut till en telefon fyra månader efter att Google släppte källkoden för Android 12 är naturligtvis inte optimalt, men mjukvaran blir oavsett mer modern.

Plot twist: Nya Chromecast med Google TV är sämre, inte bättre

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 12:10

En rapport hävdade häromdagen att Google arbetar på en ny Chromecast med Google TV. Den nya modellen förmodades vara en uppföljare till första upplagan som kom hösten 2020. Enligt bloggen Protocol rör det sig istället om en budgetvariant av första Chromecast med Google TV och inte om en uppgraderad modell.

Har MediaTek Dimensity 9000 högst processorprestanda bland systemkretsar för Android?

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 11:51

De tre senaste och snabbaste systemkretsarna för Android är Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, Samsung Exynos 2200 och MediaTek Dimensity 9000. Snapdragon 8 Gen 1 sitter redan i telefoner, medan Exynos 2200 kommer debutera genom Galaxy S22-serien om lite drygt två veckor. MediaTek Dimensity 9000 är ett 4nm-chipp som inte har släppts än.

Rykte: Vikbara Google Pixel Notepad får ett pris på $1400

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 11:30

Sagan om Googles första foldable fortsätter. Telefonen kallas numera ”Pixel Notepad” i ryktena och senaste inofficiella uppgiften är att enheten kommer få ett pris på 1400 dollar. Om priset stämmer skulle Pixel Notepad förvisso bli mindre kostsam än Samsung Galaxy Z Fold 3, men prisminskningen är inte tillräcklig för att Google skulle bidra till att göra foldables mer överkomliga och mainstream.

Samsung Galaxy S22-serien presenteras 9 februari

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 11:11

Samsung berättade häromdagen att nyheter kommer presenteras under ett Unpacked-evenemang i februari. Tillverkaren nämnde dock inte vilken dag presentationen går av stapeln. Allt pekar nu på att S22-serien introduceras 9 februari.

Rapport: Google planerar ny Chromecast med Google TV

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 14:55

Tecken har upptäckts på en ny upplaga av Chromecast med Google TV. Den nya enheten har kodnamnet ”Boreal”. På ett vis är det en icke-nyhet att Google planerar en slags uppföljare till den första modellen som introducerades hösten 2020, då det faller sig naturligt.