Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Redigerar, läser, opromenerar

Bokbloggar - 26 Jun 19 kl. 14:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Khloé Kardashian kritiseras för sin bild!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 11 Apr 19 kl. 15:43

Flera i familjen Kardashian har fått stor uppmärksamhet för att de redigerar sina bilder i sociala medier.

Lyssna på Wikipedia

Feber.se - 19 Mar 18 kl. 15:45

Uppslagsverket blir en symfoni "Listen to Wikipedia" är ett hobbyprojekt där några Wikipedia-entusiaster använt material från Wikipedia för att skapa en slags automatiserad musikmaskin. Varje gång någon redigerar något på Wikipedia så spelar "Listen to Wikipedia" upp musik. Bjällror symboliserar att ny information har lagts till uppslagsverket medan strängmusik indikerar att något har plockats bort från Wikipedia.

Hur man filmar och redigerar en 360-video

Feber.se - 04 Aug 16 kl. 21:30

Tested förklarar Under Comic Con-mässan spelade folket från Tested in en del 360-videos. Genom att producera några sådana klipp lärde de sig en hel del om hur man bäst filmar och redigerar sådana klipp. Så för att dela med sig av sina erfarenheter bjuder de här på ett videoklipp där de pratar just om hur man filmar och redigerar en 360-video.

Om någon undrar - jag redigerar Stjärndamm

Cornucopia? - 17 Feb 16 kl. 22:39

Ser att det inte kommit några blogginlägg i eftermiddag. Svaret ligger i att jag redigerar Stjärndamm, plus att jag brände några timmar på att jobba i skogen.Min egna redigering av Stjärndamm ska vara klar till månadsskiftet, inklusive synpunkter från mina ständigt hjälpsamma testläsare.

OT: Ny musik från medarbetare

Kostdoktorn - 30 Jan 15 kl. 09:14

Detta har inget med kost att göra, men vår videoansvarige Simon Victor ur Team Kostdoktorn – som bland annat redigerar alla videor du ser här – har även ett lovande musikprojekt vid sidan av. Här är det senaste från hans band om du är nyfiken:Drefvet: Rocket Brother tar plats bland elektro-stjärnornaInlägget OT: Ny musik från medarbetare dök först upp på Kostdoktorn.

2014 ur ett Wikipedia-perspektiv

Feber.se - 18 Dec 14 kl. 10:45

Redigeringar sammanfattar året Wikipedia är fantastiskt och vad vi redigerar där säger också något om vår samtid. Under året har det gjorts över 100 miljoner redigeringar och här har Wikipedia försökt sammanfatta årets viktigaste redigeringar. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Dessie försvarar Isabelle

Falsk Sanning - 21 Jul 12 kl. 17:39

Det har varit jättemycket prat under en lång period om att Isabelle redigerar sina bilder. Nu har Dessie publicerat en bild på hennes live update från hennes lur. Hon skriver: Kolla Isabelle är inte photoshopad!

Redigerar bilder

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 30 Jun 12 kl. 11:55

Dricker kaffe och redigerar bilder från igår.

Plötsligt händer det - frågor & svar

Lisaplace - 27 May 12 kl. 22:21

Vilken kamera använder du och var redigerar du dina bilder? Så fina! Tack!!


Fler inlägg från Bokbloggar

Malindagen

Bokbloggar - 1 timme sedan

De blå skorna

Bokbloggar - 5 timmar sedan