Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Reklam kan komma till Netflix innan årets slut - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Reklam kan komma till Netflix innan årets slut

Feber.se - 11 May 22 kl. 08:00

Få billigare abonnemang om du kollar på annonser Netflix har i ett mail till sina anställda uppgett att det kan komma att dyka upp reklam i program som visas på Netflix någon gång under årets sista kvartal. Netflix vd Reed Hastings har i åratal vägrat att introducera reklam på Netflix plattform. Efter den senaste tidens tittartapp verkar han dock ha ändrat sig. Förra månaden sa Hastings bland annat: "Those who have followed Netflix know that I've been against the complexity of advertising and a big fan of the simplicity of subscription. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Spotify fixar avdelning med musik från Netflix

Feber.se - 27 May 22 kl. 14:45

Soundtracks är här igen! När jag var liten var soundtracks verkligen en grej, halva grejen med Top Gun var ju faktiskt soundtracket. Filmmusik, eller kanske ännu mer tv-seriemusik, har återigen blivit en grej och det är många nya serier som bjuder på riktigt härliga låtar.

En trailer för Man Vs. Bee

Feber.se - 27 May 22 kl. 12:00

Mr. Bean vs. humla Här har vi den första trailern för Netflix-serien Man Vs.

Nu går det att kolla in Ricky Gervais: SuperNature

Feber.se - 26 May 22 kl. 14:00

Brittisk standup på Netflix Nu har Netflix börjat sända den brittiske komikern Ricky Gervais standup-show SuperNature och här kommer ett klipp från den. I showen kommer Gervais bland annat att dissikera humorregler, snacka om sina katter och konstatera att naturen är såpass fet att vi inte behöver något övernaturligt. Föreställningen är cirka en timma lång och ni hittar den hos Netflix på länken nedan.

Netflix lanserar Mystery Box

Feber.se - 20 May 22 kl. 20:30

Funktion för barn med beslutsångest Netflix lanserar nu en ny funktion för barn som heter Mystery Box som på ett roligt och interaktivt sätt ska göra det lättare för barn att upptäcka nya filmer och serier baserat på vad barnen tidigare tyckt om att titta på. I mitten av titlarna i barnets favoritrad, syns en glittrande mystisk låda märkt med “New For You”. I lådan gömmer sig en karaktär kopplad till den nya titeln som presenteras för barnen.

Ny Daredevil-serie kan komma till Disney Plus

Feber.se - 20 May 22 kl. 14:00

Försvann från Netflix tidigare i år Daredevil ser ut att komma tillbaka efter att han försvunnit från Netflix, denna gång är det dock på Disney Plus och i en ny serie. Variety skriver att Matt Corman (The Brave, Deck the Halls) och Chris Ord (The Enemy Within) har skrivit på för att skriva en ny Daredevil-serie som ska handla om vad Matt Murdock höll på med under tiden efter att Netflixs Daredevil tog slut 2018. Charlie Cox, som spelade Daredevil i Netflix serier, dök även upp som Matt Murdock i Spider-Man: No Way Home.

Love, Death + Robots börjar sändas på Netflix idag

Feber.se - 20 May 22 kl. 12:45

Här kommer en sista trailer inför det Nu går det att titta på den tredje volymen av Love, Death + Robots som började sändas på Netflix idag. Volym 3 av tv-serien består av nio stycken animerade kortfilmer vilka är mellan 10 till 21 minuter långa. Serien riktar sig till vuxna och bland kortfilmerna i den tredje volymen hittas titlar som "Kill Team Kill", "Night of the Mini Dead" och "Bad Travelling".

Säsong tre av The Umbrella Academy drar igång i sommar

Feber.se - 20 May 22 kl. 09:00

Här är en trailer för den Snart är det dags för en ny säsong av Netflix superhjälteserie The Umbrella Academy och här kommer en trailer för den. Seriens tredje säsong om de dysfunktionella superhjältarna från paraply-akademien börjar precis där andra säsongen slutade och Netflix skriver om den kommande säsongen: "After putting a stop to 1963’s doomsday, the Umbrella Academy return home to the present, convinced they prevented the initial apocalypse and fixed this godforsaken timeline once and for all. But after a brief moment of celebration, they realize things aren’t exactly (okay, not at all) how they left them.

Netflix tappar fler långtidsprenumeranter än förut

Feber.se - 19 May 22 kl. 13:00

Inte bara nya användare som säger upp tjänsten Fler trogna Netflix-prenumeranter säger upp sina prenumerationer enligt data från en ny enkätundersökning. Användare som haft tjänsten i mer än tre år stod nämligen för 13 procent av de som lämnade tjänsten under första kvartalet 2022. The Information, som tagit del av undersökningen, fick sin data från Antenna som är ett analysföretag som samlar in data från fem miljoner amerikaner som delar sina streamingprenumerationer anonymt.

Allt fler långvariga prenumeranter säger upp Netflix

Swedroid.se - Allt om Google Android - 19 May 22 kl. 10:43

Netflix tappade 200 000 prenumeranter under årets första kvartal och befarar att bli av med två miljoner kunder under andra kvartalet. Enligt en analys från Antenna har Netflix dessutom i större utsträckning börjat bli av med långvariga, trogna kunder. Alldeles i början av året stod kunder som varit prenumeranter i minst tre år för bara fem procent av uppsägningarna, medan samma grupp utgjorde 13 procent av uppsägningarna sett till hela första kvartalet.

Netflix säger upp 150 anställda

Feber.se - 18 May 22 kl. 10:30

Det går inte bra nu Netflix säger upp 150 personer efter en dyster resultatrapport, med hänvisning till "bromsande intäktstillväxt”. Så här säger Netflix till The Verge: ” As we explained on earnings, our slowing revenue growth means we are also having to slow our cost growth as a company. So sadly, we are letting around 150 employees go today, mostly US-based.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.