Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Release för Nedom den 31 juli

Bokbloggar - 26 May 19 kl. 09:42

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Asus presenterar ROG Phone 3 22 juli

Feber.se - 15 timmar sedan

Dags för nu gaminglur! Asus presenterade ROG Phone 2 förra sommaren och företaget följer trenden och kommer visa upp en uppföljare senare i juli. Gänget har meddelat att de kommer hålla låda 22 juli klockan 17:00 och då kommer vi få se vad den nya luren har att erbjuda.

Spelmakarspelet Dreams får PS VR-stöd 22 juli

Feber.se - i förrgår: 17:20

Mer möjligheter till folket! Media Molecules spelmakare Dreams har genererat massvis med underhållande titlar från fans världen över sedan spelets release. Nu har utvecklarna meddelat att spelet kommer utökas med VR-stöd.

Assassins Creed: Valhalla förlorar sin creative director

Feber.se - 25 Jun 20 kl. 19:00

Tar tjänstledigt fyra månader innan release Det verkar vara lite drama hos Assassins Creed: Valhalla-utvecklarna Ubisoft Montreal. Spelets creative director Ashraf Ismail har valt att ta tjänstledigt efter att flera kvinnor berättat att de haft en relation med Ismail utan att veta att han varit gift. I ett numera borttaget Twitter-inlägg skrev Ismail detta: I am stepping down from my beloved project to properly deal with the personal issues in my life.

Ghost Recon Breakpoint får AI-medspelare i juli

Feber.se - 10 Jun 20 kl. 14:00

Äntligen! Ghost Recon Breakpoint släpptes i oktober och spelare har sedan dess önskat att AI-medspelare ska läggas till i spelet. Nu är det äntligen dags och Ubisoft skriver i ett blogginlägg att AI-kamrater kommer läggas till i nästa stora uppdatering av spelet som kommer släppas i juli.

Boksläpp/ Book release

Bokbloggar - 06 Feb 20 kl. 18:48

Bokrecension: Nedom

Bokbloggar - 30 Jul 19 kl. 14:02


Fler inlägg från Bokbloggar

Red sister

Bokbloggar - 1 timme sedan

4th of July

Bokbloggar - 2 timmar sedan