Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Falsk Sanning

Rosanna om BB

Falsk Sanning - 23 Oct 11 kl. 18:46

Rosanna fick en fråga i sin frågestund om vad hon tyckte om Blondinbella. Hon skrev att hon tyckte att Bella var eb konstig människa. För några månader sen hade de träffats och då hade Bella knappt vågat krama Rosanna för hon Rosanna druckit lite. Bild lånad från Rosannas blogg. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Paow skriver att Rosanna har blåst henne

Gossips.se - 22 timmar sedan

Både Paow och Rosanna har svarat på lite frågor på sina instastorys och dom har båda fått frågor om varandra. Rosanna skriver att hon inte känner någonting för Paow och att dom inte är vänner. Paow svarar lite mer och skriver att Rosanna blåst henne och andra, när Paow ska ha pratat med Rosanna om detta så ska hon enligt Paow ha tyckt att Paow är värdelös.

Rosanna har haft inbrott i sin bil

Gossips.se - 18 Feb 19 kl. 09:54

Igår visade Rosanna upp att någon slagit sönder en ruta på hennes bil och gjort inbrott. Det dom hade tagit var en påse med kläder som hon skulle lämna tillbaka och att ena tröjan var väldigt dyr.   Tänkt vad mycket bättre samhället skulle vara om alla bara kunde låta bli varandras saker.

Varken Rosanna eller Jasse stod vid Paows sida

Gossips.se - 01 Nov 18 kl. 00:48

Ännu en gång så skriver Paow ut om händelser som händer i hennes liv där andra gjort fel mot henne. Den här gången tar hon upp samma sak som hon skrev om för inte allt för länge sedan och det var när hon blev nekad att vara vid drinkbordet som var till för alla influencers på plats. Det var även i samma veva som Paow skrev om hur en person den kvällen tog droger.

Mediamarkt håller på att kolla upp det som Amir och Rosanna gjorde

Gossips.se - 09 Nov 17 kl. 09:24

Efter att Amir lade upp videon där han berättar hur han och Rosanna lurade Mediamarkt lagligt så mailade jag företaget och frågade hur dom ser på det som dom hade gjort. Nu har jag fått svar från Mediamarkt där dom berättar att dom hade sett detta och efter det så har dom ändrat vilkoren för kampanjen men trots det så håller dom även  på att kolla närmare på det som hänt.   Vanligtvis brukar man ha ångerrätt men då måste man alltid lämna tillbaka varan som det handlar om så undrar om detta kommer gälla även Amir och Rosanna?

Nu har Rosanna raderat sin blogg

Gossips.se - 26 Jan 17 kl. 23:13

Det var inte alls länge sedan som Rosanna skrev ut i bloggen att hon funderade på att börja blogga igen men nu är bloggen raderad. På hennes bloggadress kommer det bara upp att webbplatsen inte länge finns så antingen har hon raderat hela sin blogg helt eller så kanske vi får se hennes blogg startas upp på en helt annan hemsida.   Vi får tacka Rosanna för alla åren hon bloggade och roade sina läsare.

'Black Friday's consumerism shouldn't define Christmas'

Nyhetspressen - 29 Nov 16 kl. 06:59

More are buying into the Black Friday concept despite the negative side of fast fashion and consumerism, and it's time to change that, argues Greenpeace Nordic's Rosanna Endre..

Rosanna funderar på att börja blogga igen

Gossips.se - 21 Nov 16 kl. 20:53

Rosanna har haft en bloggpaus sedan i början av året pga att hon inte hade tid med bloggen men nu funderar hon på att börja blogga igen. Det som gör att hon tvekar är för att bloggen är ett heltidsjobb och man ska blogga seriöst och eftersom hon startat ett eget företag så vet hon inte om hon har tiden. Det företag som Rosanna startat är ett management företag då hon insåg att hon kunde ta betalt för sina tjänster då hon ofta hjälpte sina bloggvänner.

Rosanna bevisar att hon betalade för sitt hotell

Gossips.se - 30 Oct 16 kl. 20:09

Nu har Kissie gett svar på frågan angående att hennes Dubai resa ska ha varit sponsrad. Hon förklarar att hon hjälpte en vän i Dubai genom att tagga festen på instagram men hon var inte host för festen och hon hade ingen aning om att dom skulle skriva med hennes namn på reklamen för festen. Enligt Kissie brukar hon ta betalt för att stå med på rekamen för ett event och om hon hade fått betalt för att vara på festen så hade hon markerat ut det som reklam.

Dagens fråga

Gossips.se - 25 Oct 16 kl. 17:42

Just ni befinner sig Kissie i Dubai med Rosanna och en tjej vid namn Emelie. Nu har Kissie lagt upp en video på snapchat där hon filmar i sovrummet med en text ovan om att Rosanna bajsar, sen filmar hon igenom en ruta där man ser rakt in till toaletten där Rosanna sitter.   Så dagens fråga är, hade ni klarat av att bo i ett rum som du delar med andra under en till två veckor där man ser rakt in på toaletten från sovrummet via en ruta?

Rosanna vill hänga ut ett företag på Kissies blogg

Gossips.se - 24 Oct 16 kl. 19:32

På Facebook så har Rosanna skrivit ut om hur hotels.com avbokat hennes bokning i Dubai trots att dom redan dragit 14 tusen från hennes konto. Hon skriver vidare att det kan ta upp till 15 dagar innan hon får tillbaka sina pengar och detta kom dom med 2 dagar innan hon skulle resa dit.


Fler inlägg från Falsk Sanning

Paula fick missfall!

Falsk Sanning - 19 Nov 14 kl. 00:40

Lite tråkiga nyheter efter blondinbellas glädjebesked... Paula avslöjade igår att hon var gravid i fem veckor. Hon har vart arg och ledsen men sedan skrev hone tt till inlägg där hon bestämt att lägga allt åt sidan och kämpa vidare och nå sin målbild, att föda ett till barn.

Blondinbella är gravid med en flicka!

Falsk Sanning - 19 Nov 14 kl. 00:27

Imorgon fyller Blondinbellas första barn, sonen Gillis, 1 år! Och idag fick hon reda på att hennes andra barn kommer bli en dotter, och hon komme rha initialerna S S S. Följarna har kommenterat att de gissar på Saga, Silly, Selma osv.

Sommarplågan Success - Dubbel platina

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:49

Samir och Viktor sålde för ett tag sen dubbel platina på sommarplågan Success. Vidare har de över 11 miljoner spelningar på spotify. Vad tycker ni om låten?

Smail och Eric - QX

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:46

Paradise-Hotel deltagarna Smail och Eric är på omslaget av Sveriges största gay-tidning. Båda är heterosexuella men stödjer ändå homosexuella till hundra procent. Bilder lånade på Erics blogg.

Michelle - Bröstoperation

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:36

Michelle har alltid haft komplex över sina bröst och har funderat på bröstoperation under en lång period. Hon har alltid tyckt de varit för små och efter Paradise med lite information från Paow som gjort det, gjorde hon operationen. Läs hela artikeln här: http://bloggar.

Foki visar runt i hennes och Bills nya lägenhet

Falsk Sanning - 02 Nov 14 kl. 22:47

"Bikis" heter det nu, BIlls och Fokis nya lägenhet. Här tar hon läsarna på en rundtur!  Länk till videon: http://youtu.

Dessies halloween outfit - skjuten brud

Falsk Sanning - 02 Nov 14 kl. 22:26

Dessies halloween outfit igår skiljer väldigt mycket från hennes tidigare år då det var mer naket. Nu klädde hon sig i en brudklänning och sminkade till ett skott i pannan. Creepy!

Kissie och Samir - Övernattning i spökhus

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:32

Idag ska bland annat Kissie och Samir övernatta på ett spökhus som ligger i Jämntland. Programmet kommer sändas idag klockan 18 på aftonbladet TV. Det ska vara sändning hela natten LIVE.

Samir och Evelina - Uppdatering

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:31

Förut publicerade Samir en bild där han skrev ''fu'k love''. Många misstänkte då att det hade tagit slut med flickvännen Evelina. Det verkar dock inte ha varit fallet och allt verkar vara löst nu i alla fall.

Paow och Saga - Oralsex

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:26

Saga från Paradise Hotel nämnde förut i en intervju att hon var bisexuell och att hon hade sex med en tjej under programmets gång. Det hände nämligen i måndags tillsammans med Paow. De hade oralsex i en kista.

Paow, Kenza och Nicole Falciani med i DeVetDu's musikvideo

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 17:54

I DeVetDu's nya musikvideo "Swag i Skogen" kan ni se Kenza, Nicole och Paow en snabbis. Vi visste redan om att de skulle filmas när de är arga på killarna, och här är resultatet. Personligen tycker jag att Paow gjorde bäst ifrån sig (såg mest trovärdigt ut), men vad tycekr ni?

Kenza skriver att hon gärna betalar mer skatt

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 17:42

På twitter twittrade Kenza attt hon gärna betalar mer skatt för vår välfärd med pengar som hon får utav att bara blogga. Detta uppskattades av många och på Politism.se så hyllar de Kenza med att säga "Den där gången Kenza ägde er alla".

Dessie - Sneak Peek

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 15:00

Dessie släpper sin egna kollektion till Belle Shoes och på Mikz har hon publicerat en sneak peek på kollektionen. Vad tror ni om den?

Grattis till Paow!

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 14:53

Häromdagen fyllde Paow år, stort grattis! Flera av ph-deltagarna verkar ha kommit henne nära och hon fick flera gratulationer av de alla. Paow kom ju in i Paradise i veckan och körde ut Saga.

Samir och Evelina - Avslutat kapitel?

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 14:46

Samir gick för inte så länge sedan ut med att han var tillsammas med Evelina Kindvall: I förrigår publicerade han dock en bild där han skrev ''FU'K LOVE''. Nu undrar alla ifall de nyblivna paret gjort slut eller ifall de endast haft ett bråk och kanske varit på gränsen? Samir har dock raderat instabilden och Evelina har kvar förhållande status på sin facebook.