Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Tjuvtittat

Run Fordest, run

Tjuvtittat - 19 Dec 10 kl. 10:11

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Stor uppslutning vid årets Santa Run

Nyhetspressen - 03 Dec 17 kl. 17:13

Det var fullt med tomtar på torget under söndagsförmiddagen som hade samlats för att springa årets Santa Run. Alla sprang de i kampen mot cancer, som var dagens insamlingsmål..

Laddar för fjärde Santa Run

Nyhetspressen - 30 Nov 17 kl. 07:58

En gång om året springer det runt en massa tomtar på torget. Syftet är att samla in så mycket pengar som möjligt till cancerforskningen. Första advent är det dags för fjärde Santa Run och arrangörerna Kim Wickström och Peter Knutsson hoppas på det största eventet hittills..

Kent Revedal: Folk skräms av människor med mc-västar

Nyhetspressen - 14 Nov 17 kl. 09:57

41 000 personer har hittills läst Kent Revedals debattartikel om #metoo och initiativet Talita Run för utsatta kvinnor. Själv är han förvånad över det enorma intresset..

Super Mario Run får nya banor

Prylkoll.se - 05 Oct 17 kl. 15:55

Super Mario Run får nu en ny värld med nya banor, nya fiender och spelmekaniker. Super Mario Run är ett spel till mobilen som snabbt blivit mycket populärt. Den 29 september släpper Nintendo en...

Kolla in tre snabba reklamfilmer för Alien: Covenant

Feber.se - 04 Apr 17 kl. 09:37

Run, Hide, Pray 17 maj är det dags för premiär för Alien: Covenant. Det känns lite som en evighet, så i väntan på att tiden ska gå lite fortare får vi nöja oss med några nya reklamfilmer. De är tre till antalet och har fått namnen Run, Hide och Pray.

Gratisversionen av Super Mario Run får en extra bana

Feber.se - 28 Mar 17 kl. 11:10

Nu kan man spela hela 1-4 Nintendo meddelade i dag att man öppnat upp hela bana 1-4 i Super Mario Run. Tidigare har man endast kunna spela några sekunder från denna bana men nu kan man alltså ta sig hela vägen till Bowser. Så behöver man en extra minut underhållning på sin mobiltelefon så kan man ju se till att uppdatera appen och spela denna bana.

Conny Wass trea i unikt tunnellopp

Nyhetspressen - 27 Mar 17 kl. 16:51

27 000 löpare deltog i lördags i första och sista Stockholm tunnel run. LK Spring Åmåls Conny Wass hade den tredje snabbaste tiden, 26.06.

Super Mario Run släpps i Google Play

Swedroid.se - Allt om Google Android - 23 Mar 17 kl. 09:11

Nintendo släppte sent igår kväll svensk tid sitt springarspel Super Mario Run för Android, något tidigare än planerat. Spelet är gratis att ladda hem och testa men att låsa upp allt innehåll kostar 109 kronor. Det inkluderar 24 banor genom sex världar, samt tre spellägen: World Tour, Toad Rally och Kingdom Builder.

Super Mario Run till Android

Prylkoll.se - 18 Feb 17 kl. 18:32

I mars släpps Super Mario Run till Android-plattformen. Det var i december som det klassiska spelbolaget Nintendo släppte sitt första mobilspel Super Mario Run till IOS. Ett ovanligt grepp av...

Skotertävling trots dåligt med snö

UNDERBARACLARA - 04 Feb 17 kl. 10:42

Det är isigt och dåligt med snö i Dorotea men trots det kör Doro Powder Run sin skotertävling under Doroteadagen. – Vi har jobbat stenhårt med att fixa bra leder trots snöläget, säger arrangören Anders Jonsson.


Fler inlägg från Tjuvtittat

Tjuvtittat flyttar in hos Tjuvlyssnat.se

Tjuvtittat - 04 Apr 13 kl. 10:51

Hej kära läsare! Det här är det sista inlägget som skrivs på Tjuvtittat.se, och det går ut till alla er Bloglovin- och RSS-följare.

Tjuvtittat flyttar in hos Tjuvlyssnat.se

Tjuvtittat - 04 Apr 13 kl. 10:51

Hej kära läsare! Det här är det sista inlägget som skrivs på Tjuvtittat.se, och det går ut till alla er Bloglovin- och RSS-följare.