Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel

Russin = Vinddruva

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 01 May 12 kl. 14:34

Okej för att jag anser att jag e jävligt smart, men nu börjar jag tveka lite, igår frågade min kollega Millan mig om jag visste vart russinen kom ifrån? ja säger jag de växer väl på träd eller nån buske, sen e de säkert nån liten kines som skördar dessa??????Ja ni hör ju själva, hur det e ställt, va ganska säker på att de va så, då säger hon att det e en torkad vinddruva som blir ett russin!!!! detta tyckte jag lät så fruktansvärt ologsikt, så jag va tvungen att fråga 3 andra på jobbet, och måste säga att jag blev ganska förvånad när jag insåg hur det hela låg till... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Många härliga russin att plocka ur lussebullen

Nyhetspressen - 30 Nov 18 kl. 11:57

”Storm på lugna gatan” är som helhet en av SVT:s bästa julkalendrar på 2000-talet. Här finns massa härliga russin att plocka ur lussebullen. .

[PLUS] Full fart i skidspåret – med eller utan stavar

UNDERBARACLARA - 06 Feb 17 kl. 19:08

Med eller utan stavar, fristil eller klassiskt och med russin som lockbete. Stilarna varierade när...

Med uppdrag att skriva julbok för barn

Nyhetspressen - 13 Dec 16 kl. 19:00

Julen är hotad! Någon eller några förstör julgranar och russin blir till harlortar i glöggen. Det är utgångspunkten i nya barnboken "Uppdrag: Rädda julen" av Karlskronaförfattaren Cecilia Rihs..

Skratta åt hipsterjihadism

Nyhetspressen - 01 Apr 16 kl. 14:00

Opinion Det talas ibland om hur testosteronstinna islamister drivs att bli martyrer för att få tillgång till de dussintals oskulder som sitter och rullar tummarna på andra sidan pärleporten. Som kuriosa kan nämnas att författaren Christoph Luxenberg har hävdat att hela konceptet med de där oskulderna i själva verket är en felöversättning från en arameisk dialekt: istället skulle det enligt Luxenberg röra sig om lika många dussin söta vita russin. Det är nästan så att man önskar att en sådan paradisvariant finns: en YouTube-video som visar martyrerna när de får sina utlovade russin hade nog kunnat samla en hel del visningar om man säger så.

En lugn mamma-morgon

Magdalena Graaf Blogg - 25 Apr 13 kl. 09:18

Russin och smörgåsrån med smör och ost Det är en befrielse att gå omkring i pyjamas och inte ha någon stress..

Adventsbakning

Spiderchick - 02 Dec 12 kl. 20:30

Idag har vi bakat lussebullar. Igen.   Sista plåten med lussisar fick bli utan russin.

Mysmorgon innan jobb

Spark i baken - träning, kost och hälsa - 26 Nov 12 kl. 08:03

Förskolan har stängt idag, så jag och Charles började med en mysmorgon i soffan med frukost och tecknat. Yoghurt med banan, russin och müsli till Charles och yoghurt/kesella med müsli och granatäpplekärnor till mig. Nu har jag däremot stängt in mig på mitt rum (så glad över mitt hemmakontor!


Fler inlägg från Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel

Jonsson i badkaret

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 15 Mar 14 kl. 17:45

  Godkväll bloggen. Kom precis på att jag hade glömt bort att blogga idag. Därför blir det ett snabbt inlägg direkt ifrån badkaret där ja ligger och njuter av livet.

Lilla Gosetrollet

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 14 Mar 14 kl. 23:23

Ja när en annan är och sliter på jobbet, har det nu kommit fram att Katten Jonsson ligger och latar sig på min dator under tiden.. Kan det vara så att han saknar sin pappa när han inte är hemma?   Imorgon skall Tore och jag ha en pappa och son dag...

Fredag

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 14 Mar 14 kl. 09:26

Jaha då säger vi godmorgon, vet inte om det egentligen är en sån godmorgon. Men ändå.Idag skall Jonsson jobba kvällen, och jag ångrar att jag tackade ja till detta.

Dax för Farmen

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 13 Mar 14 kl. 19:17

Jaha då va man hemma ifrån jobbet, har skickat in lite skoluppgifter som skulle kompletteras och nu äntligen e de dax för farmen...Och det finns bara en anledning till att jag tittar på farmen, och det är nämligen för att den här superheta karlen är med... Fan va snygg han e lilla Andrée   Jaha så nu skall jag ta en kopp kaffe, och sitta och dregla en strund framför tv:n...

Androidappen ???

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 12 Mar 14 kl. 10:39

  Känner att det är dax att gnälla lite, va ett tag sen jag gnällde nu.Varför i hela världen struntar Blogg.se att uppdatera Androidappen, jag menar hallåå det finns liksom fler Androidanvändare än Iphoneanvändare.

Jonsson har ont

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 12 Mar 14 kl. 08:55

  Nu skall vi prata om Jonssons hälsa.Vet inte vad det e med mig nuförtiden, jag har ont iRyggen, nacken, höger knä, höger vad, höger handled, vänster axel.Och just nu har jag huvudvärk...

Ont i Nacken

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 11 Mar 14 kl. 08:40

Ja då va man vaken igen och de märks att jag har slarvat lite med mina promenader, har börjat få ont i nacken och ryggen igen. och när jag var ute och knallade varje dag så hade jag inte ont någonstans. Så idag får jag ta tag i detta.

Wax on & wax off

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 10 Mar 14 kl. 12:59

Jaha vad har Jonsson hittat på idag då? Jo de hela började med att jag lämnade Elin i Tvååker och sen hamnade jag i biltvätten. Därefter så fick jag för mig att jag skulle vaxa bilen.

Övningskörning

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Mar 14 kl. 20:00

  Jaha då va man hemma igen efter en resa på liv och död. Elin har varit ute och övningskört. Nu blir det iallafall Farmen och sen blir de Filmen Annika Bengtzon på 4:an...

En händig man

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Mar 14 kl. 17:50

  Ja eftersom det var hela 15,1 grader idag så fick Jonsson vårkänslor, och när jag får detta så brukar det innebära att städa och tvätta bilen, men nån biltvätt blev det inte, därimot kom sommardäcken på. Så nu får jag hoppas att de inte kommer någon snö. För isåfall blir jag bussresenär...

Men herregud!

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 09 Mar 14 kl. 11:19

  Men herremin gud, hur fan kan man sova till kl 11:00, Antar att jag var jävligt trött. Och förmodligen var det gårdagens pluggeri som gjorde mig helt nollad i huvudet.   Nu blir det iallafall lite morgonkaffe, och katten Jonsson skall serveras en sen frukost...

Jonsson tycker till !

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 08 Mar 14 kl. 18:58

  Jaha då blir det visst lite Melodifestival på Jonssons tv ikväll.Detta eftersom Elin har bestämt att detta är någonting som vi visst skall titta på.Och med risk för att bli sågad av alla Melodifestivalbögar så måste ändå Jonsson få säga detta.

Pluggandet fortsätter

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 08 Mar 14 kl. 14:48

Jaha då va man mätt i magen igen, och vi återgår till pluggandet, snart e skiten äntligen färdig.   Jag tackar Maria Eklund & Jessica Andersson för att era hjärnor är mer aktiva än vad min är...   Nu ska jag tvinga Jeppi att sätta på lite mer kaffe, så att även min hjärna vaknar till liv...

TINGSRÄTTEN

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 04 Mar 14 kl. 08:45

  Ärligt talat nu blir man ju för fan rädd för sig själv!Hela natten har jag suttit i Tingsrätten och förklarat att alla mina skor inte får plats i hallen.Och ALLT är som vanligt Mattias fel!

Dagens Rundor 9,7

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 03 Mar 14 kl. 19:10

Idag har det blivit 3 små rundor, men sammanlagt nästan en mil :)   Nu blir det soffgos med katten Jonsson, vi höres imorgon, precis som vanligt....