Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Hannahs blogg på VeckoRevyn

Ruszkig debatt!

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 11 Feb 11 kl. 01:04

Hallo, blev någorlunda frisk tills idag och det var en jävla tur det, för det var två TV-inspelningar och en radioinspelning på schemat. Ett av dem var SVT Debatt nu på kvällen där jag battlade lite om sexspalterna i kvällstidningarna… Såg ni? Håller utkik efter det på SVT Play, tog en hel del Ipren innan så det ska bli spännande att se själv! Länkar då såklart! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Debatt i riksdagen om IS-återvändare

Nyhetspressen - 12 Mar 19 kl. 12:38

På tisdagen klockan 13.00 hålls en debatt om hur Sverige ska hantera människor som har rest till Syrien för att bo i området där terrorgruppen Islamiska staten haft makten..

Tidigare Säpo-toppen: Ta hem IS-svenskarna

Nyhetspressen - 05 Mar 19 kl. 23:30

De återvändande IS-svenskarna har blivit en stor politisk debatt. Malena Rembe, tidigare chefsanalytiker för kontraterrorism på Säpo, vill att de ska få återvända. ”Att de kan utgöra ett säkerhetshot är inte skäl nog att hävda att de bör stanna”, skriver hon på Di debatt.

GP och SVT sänder debatt om militant djurrättsaktivism

Nyhetspressen - 06 Feb 19 kl. 11:26

SVT fick ställa in sin debatt om GP:s uppmärksammade granskning av militant djurrättsaktivism på grund av att inga bönder vågade ställa upp. Nu blir den av – i samarbete med GP.– En debatt som inte går att genomföra för att människor är rädda är en väldigt viktig debatt, säger Jorun Collin, ansvarig utgivare för SVT:s Opinion Live..

Deplatforming-metoden väcker debatt: ”Det krymper yttrandefriheten”

Nyhetspressen - 24 Jan 19 kl. 07:00

Vad har Kajsa Ekis Ekman och Stig Larsson gemensamt? Båda är exempel på personer som blivit måltavlor för en särskild sorts kritik som siktar mot att frånta personen anställningar och uppdrag. Fenomenet kallas för ”deplatforming”, har blivit allt vanligare bland sociala medier-profiler med hundratusentals följare, och väcker nu debatt i Sverige..

Finsk politiker jämförde EU med Nazityskland – får massiv kritik

Nyhetspressen - 13 Dec 18 kl. 01:45

Den finländske riksdagsmannen Ville Tavio jämförde EU med Nazityskland under en debatt i riksdagen under onsdagen. Uttalandet har väckt stor debatt i Finland – men trots kraftig kritik vägrar hans parti, Sannfinländarna, att ta avstånd från uttalandet, rapporterar flera finländska medier..

Debatt i Aktuellt om mansrollen: ”Har blivit jobbigare att vara man”

Nyhetspressen - 02 Nov 18 kl. 00:39

Det har blivit jobbigare att vara man. Det säger både Ivar Arpi och Svante Tidholm i SVT:s Aktuellt i en debatt om mansrollen och feminism..

Debatt: "SD förminskar #metoo"

Nyhetspressen - 30 Oct 18 kl. 19:00

Riksdagsledamoten Åsa Eriksson (S) svarar Sverigedemokraterna..

Debatt: Alliansregering är bästa sättet att hålla SD tillbaka

Nyhetspressen - 26 Oct 18 kl. 19:30

DEBATT. Centern och Liberalerna vill söka stöd över blockgränsen eftersom de inte vill bilda en alliansregering som ger SD inflytande. Man måste skilja på inflytande genom opinionsbildning och genom omröstningar i politiska församlingar, skriver Olof Ehrenkrona, stabschef åt utrikesminister Carl Bildt 2006–2014..


Fler inlägg från Hannahs blogg på VeckoRevyn

Nä nu slutar jag.

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 24 Oct 11 kl. 16:48

Ja, det här blir ju inte så himla dramatiskt ändå, så lite som jag bloggat på senaste blir det ju knappt någon skillnad. Att jag slutar blogga alltså. För det gör jag nu.

SVAAAR!

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 13 Oct 11 kl. 16:48

Kan du inte berätta mer om dina tatueringar, meningar med dem och så? =) /Hanna SVAR: Asså… Jag vet inte riktigt vad det är, men jag drar mig verkligen för att göra det. Jag älskar ju mina tatueringar, men jag är på något sätt så sjukt osugen på att få dem synade under lupp av andra.

Fluffed eller fucked

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 13 Oct 11 kl. 14:59

Ja, nej här har det ju inte bloggats så friskt. Jag kan väl säga så här att jag inte mår tipp topp just nu. Det pågår ju en friskt debatt om detta just nu, ska man blogga om hur dåligt man mår eller ska man låtsas som att allt är helt jävla perfekt hela tiden?

P-hit o dit.

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 30 Sep 11 kl. 17:56

En fråga bara innan vi går vidare. Det handlar om p-medel. Ett jävla gissel kan det vara, det har jag skrivit om många gånger.

JAG LOVAR ATT SVARA PÅ ALLT

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 29 Sep 11 kl. 18:02

Slängpuss. Hej mina fina trogna fantastiska läsare som är här trots noll komma noll aktivitet. Jag går igenom lite grejer och har helt enkelt inte känt för att blogga.

P-hit o dit.

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 29 Sep 11 kl. 17:56

Hej mina fina trogna fantastiska läsare som är här trots noll komma noll aktivitet. Jag går igenom lite grejer och har helt enkelt inte känt för att blogga. Vi hoppas att detta ändras från och med nu va.

Vad är egentligen manligt, och varför är det så?

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 21 Sep 11 kl. 15:41

Åh fyfan vilket jävla BRA projekt, det här Machofabriken som de har dragit igång på en skola i Gnesta. Lyllos de eleverna, som får sina åsikter och känslor om och attityder kring manlighet ifrågasatta. De kommer ligga steget före alla andra vad det gäller jämställdhet kan jag säga.

Dagens rubrik…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 19 Sep 11 kl. 15:27

…sprider sig som en löpeld på Twitter, Facebook och bloggar – och platsar givetvis även här. Fantastiskt kul!

Klamydiadagen.

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 12 Sep 11 kl. 21:57

Bästa kommentaren från idag, wohooo: Hej Hannah! Ville bara tala om för dig att idag, när det är klamydiadagen, anordnade skolsköterskan på min gymnasieskola så att man fick komma å testa sig och uppmanade oss elever att testa oss. Till en början ville varken jag eller mina tjejkompisar testa oss, vi trodde det skulle vara jätteläskigt, men till slut kom vi överens om att göra det i alla fall!

Naaaaw.

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 07 Sep 11 kl. 08:09

Asså Jonas Gardell och Mark Levengood har gift sig. Vid en strand. Med Mona Sahlin som vigselförrättare.

Fjällvandrarn…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 06 Sep 11 kl. 17:36

Så här har jag tillbringat min helg. På en fjälltopp i snålblåst. Harmoni i själen.

Förra veckans klipp…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 06 Sep 11 kl. 08:09

På NRJ förra veckan lät det så här: http://www.nrj.

Har du lätt eller svårt med ze orgazzzmz?

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 31 Aug 11 kl. 17:52

Att få orgasm är faan inte lätt. För vissa. För andra är det ju faktiskt det.

Salong Betong

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 30 Aug 11 kl. 07:14

Som jag nämde var jag ute på Salong Betong en eftermiddag förra veckan. Det är lika mysigt att tatuera sig som att bara hänga. Med Annie bland annat som är stjärnan som tatuerar på min kropp.