Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Att leva i Monaco som ung.

Rygg-pass!

Att leva i Monaco som ung. - 12 May 11 kl. 20:15

Underbart pass idag! Så jäkla härligt! Gick så himla bra!  Dagens pass: Chins (med pass) Marklyft Latsdrag Hantelrodd Liggande T-bar Stående korsdrag i cable. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

SVT avslöjar: Turkiska pass specialgranskas efter larm om avancerade förfalskningar

Nyhetspressen - 06 Feb 19 kl. 11:08

En ny typ av mycket avancerade förfalskningar tvingar Migrationsverket att specialgranska alla turkiska pass som dyker upp i myndighetens ärenden. Varningar har gått ut till bland annat Skatteverket och man samverkar också med utländska myndigheter i frågan..

Kerstin saknade giltigt pass – nekades ett nytt

Nyhetspressen - 30 Jul 18 kl. 14:47

När Kerstin Waltenberg, 76, skulle förnya sitt pass fick hon en tid två månader senare – när hennes gamla pass hunnit gå ut.Därför blev hon nekad att hämta ut det nya.– Polisen är väldigt hårda, säger Kerstin Waltenberg..

Bakom din rygg

Bokbloggar - 18 Jul 18 kl. 11:12

Trots ny lag - många pass försvunna

Nyhetspressen - 11 Feb 17 kl. 10:58

En ny lag skulle sätta stopp för fusket med svenska pass. Trots det anmäldes ett mycket stort antal svenska pass borttappade i fjol. Men polisen bedömer ändå att lagen haft effekt.

Trots ny lag – många pass anmäls försvunna

Nyhetspressen - 11 Feb 17 kl. 11:15

En ny lag skulle sätta stopp för fusket med svenska pass. Trots det anmäldes ett mycket stort antal svenska pass borttappade i fjol. Men polisen bedömer ändå att lagen haft effekt.

Trots ny lag – många pass försvunna

Nyhetspressen - 11 Feb 17 kl. 10:58

En ny lag skulle sätta stopp för fusket med svenska pass. Trots det anmäldes ett mycket stort antal svenska pass borttappade i fjol. Men polisen bedömer ändå att lagen haft effekt..

Nu kan du hämta ditt pass i Hedemora

Nyhetspressen - 04 Nov 16 kl. 17:31

Snart kan man hämta ut sitt pass på poliskontoret i Hedemora..

Nu går det att ansöka om pass i Strömsund

Nyhetspressen - 27 Sep 16 kl. 16:23

De tekniska felen är åtgärdade och nu är det åter möjligt att ansöka om pass i polishusets reception i Strömsund..

Störst visumfrihet med svenskt pass - Finland hack i häl

Nyhetspressen - 25 Sep 16 kl. 12:46

Sveriges och Tysklands pass är för närvarande världens starkaste resedokument vad gäller visumfrihet, visar konsultföretaget Arton Capitals passindex. Det är tidningen Business Insider som sammanställt en rankinglista över de 13 länder vars pass banar visumfri väg till flest andra länder. Ett svenskt och ett tyskt pass öppnar portarna till 158 länder utan att innehavaren behöver något visum.

"Du har ingen rygg, bara en sena som håller upp röven"

Nyhetspressen - 10 Aug 16 kl. 08:00

Jonas Nyrén funderar kring fenomenet "enkla jobb", och minns ett mindre bra..


Fler inlägg från Att leva i Monaco som ung.

Flexibelt jobb.

Att leva i Monaco som ung. - 30 Jan 12 kl. 14:42

Jag älskar mitt jobb. Det är skönt att det är så flexibelt och att man kan planera klienter efter hur man vill forma och boka upp dagen. Idag har jag tex en lucka mellan 14-17 där jag hinner springa lite ärenden, och gå hem och äta osv.

Date with the gym

Att leva i Monaco som ung. - 30 Jan 12 kl. 08:29

Det är sällan jag hinner med att köra morgonpass på måndagar, men fick 2avbok så tänkte testa det idag innan jobbet. Har mkt ikväll så blir stressigt annars. Rygg blir det idag:) Jag älskar att köra rygg (haha jag älskar att köra allt!

Kampsportlabbet

Att leva i Monaco som ung. - 29 Jan 12 kl. 09:32

Idag är det dags för kampsportlabbet igen. Min kollega Johan har kampsport/fys klasser där några dagar i veckan. Superkul är det men också SUUUPERJOBBIGT!

Ny Människa.

Att leva i Monaco som ung. - 28 Jan 12 kl. 13:09

Jag älskar behandlingar och det är verkligen något som är viktigt att unna sig ngn gång ibland. Jag försöker att skämma bort mig själv iaf en gång i veckan såsom manikyr,brynplockning,fransförlängning,pedikyr,anisktsbehandling,peeling,vax etc. Det är viktigt att ta hand om sig själv mellan stress och andra måsten.

Ben ben ben!

Att leva i Monaco som ung. - 28 Jan 12 kl. 12:08

Jag älskar att träna ben. Kan hålla på i timmar. Men försöker hålla mig till en timme;) Rejält benpass idag och mkt fokus på rumpan.

Dags för lördagspasset.

Att leva i Monaco som ung. - 28 Jan 12 kl. 09:56

Sitter och laddar inför dagens benpass. Jag har slutat köra specifika muskelgrupper på en bestämd dag (för att på så sätt istället lyssna på kroppen och bestämma mina vilodagar därefter). Så min lördag som det normalt brukar stå axlar på blir idag ett benpass:) Jag har precis lagt upp passet och känner mig riktigt peppad.

Gissa.

Att leva i Monaco som ung. - 27 Jan 12 kl. 17:43

En gång i veckan så brukar jag ha ett riktigt fylla på mål. Är jag sugen så kan jag köpa godis eller glass, om inte så äter jag kanske pannkakor,extra ris eller bröd. Idag kunde jag välja precis vad jag ville till fredagsmyset.

Dagens pass.

Att leva i Monaco som ung. - 27 Jan 12 kl. 13:15

Riktigt riktigt bra pass. Idag körde jag ett högrepspass, då brukar jag ligga mellan 20-30reps (alt 2superset á 15reps var): Stående hantelpress  Stående hantellyft åt sidan  Liggande lutande hantelpress för framsida och bröst Stående hantellyft för baksida Framåtlutande omv.flys med hantlar Axelpress maskinen Jag vill bjuda på filmer och bilder när jag kör, men det är svårt när man tränar själv.

Shoulders

Att leva i Monaco som ung. - 27 Jan 12 kl. 10:58

Dags för axlar:) Det är det snyggaste som finns med markerade axlar men endå kvinnliga slanka armar. Just nu lägger jag mkt fokus på baksidan som ni vet då det är min sämsta del. Obalans i en muskelgrupp är inget vi tkr om utan då jobbar vi på det;) Kreatin och PWO i.

Inspiration.

Att leva i Monaco som ung. - 26 Jan 12 kl. 23:26

Lite inspiration inför morgondagens pass. Jag älskar att kolla inspiration. Bästa laddningen innan passet.

Ro i själen.

Att leva i Monaco som ung. - 26 Jan 12 kl. 19:56

Hur svårt jag en har att slappna av så älskar jag när jag väl lyckas. Har tänt ljus, tagit en varm dusch, lagt ansiktsmask. Sitter nu med hårinpackning och ansiktmask i soffan och ska snart sätta på en film i min ensamhet.

Vila eller inte

Att leva i Monaco som ung. - 26 Jan 12 kl. 16:56

Jag sitter i valet och kvalet. Ska jag träna, ska jag inte. Jag ska egentligen ha vilodag, min kropp skulle ha det bra med det.

Kampsportlabbet

Att leva i Monaco som ung. - 25 Jan 12 kl. 22:13

Nu är jag heeelt slut. Vet inte vad jag tänkte när jag bokade in ett steenhårt 90min fys/kampsportpass på Kampsportlabbet efter ett likahårt ryggpass. Sista 30min trodde jag att jag skulle avlida.

Mina kosttillskott

Att leva i Monaco som ung. - 25 Jan 12 kl. 16:29

Mina kosttillskott: Många frågar om jag kan säga vad jag tar för tillskott och när. Jag varierar mkt och tycker om att testa nytt, men detta är vad jag tar JUST NU. Samtliga (utan Scitec essentials magnesium/kalcium) kan du hitta här till bästa pris under kosttillskott.