Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Rysk ex-bankir nerskjuten i London av kpist-beväpnad man

Nyhetspressen - 24 Mar 12 kl. 07:39

En före detta rysk bankir sköts ner i östra London på fredagskvällen. Han sköts av en ensam kpist-beväpnad man vid ett bostadshus i området Isle of Dogs. Enligt polisen hamnade han i koma, men tillståndet beskrivs som stabilt. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tappade bort sin plånbok i London – fick tillbaka den 22 år senare

Nyhetspressen - 10 Jan 19 kl. 22:23

På torsdagen fick Jennifer Ellinge från Borås ett paket hemskickat från England. Vad det innehöll? Plånboken som hon hade tappat bort på en konsert i London 22 år tidigare.

Spännande dag i London

Blondinbella - 09 Jan 19 kl. 21:51

Intensiv men fantastisk dag i London, eftersom klockan snart är nio här och jag ska upp 04.45 så kommer lite bilder från min dag: Frukost och fix på Arlanda innan flyget skulle gå. Idag flög bara jag och Emelie.

Polisen: Allt fler ungdomar beväpnar sig – rekordmånga knivar beslagtagna

Nyhetspressen - 09 Jan 19 kl. 10:54

En oroväckande stor mängd unga i Skurup väljer att beväpna sig. Kommunpolis Sara Schön uppmanar nu föräldrar att kontrollera sina barn. – Vi märker en tydlig ökning, och kommer fortsätta att kontrollera unga efter knivar, säger hon..

Man försökte råna UFC-fighter – gick inte som planerat…

MMAnytt - 07 Jan 19 kl. 21:55

Rånaren trodde att han gav sig på en hjälplös kvinna. Det han inte visste var att hon var en professionell MMA-fighter som tävlar i UFC. Det var runt 20-tiden i lördags som den brasilianska stråviktaren Polyana Viana väntade på en Uber utanför sin lägenhetsbyggnad i västra Rio de Janeiro, när en man plötsligt smög sig fram nära henne.

Rysk seger i Touren – Halfvarsson bäste svensk

Nyhetspressen - 30 Dec 18 kl. 15:52

Precis som på damsidan blev det rysk seger i herrarnas fristilslopp. Sergej Ustiugov vann före norrmannen Simen Hegstad Krüger och ryssen Aleksandr Bolsjunov..

Man skar sin kärleksrival i könet – under sexakten

Nyhetspressen - 28 Dec 18 kl. 06:00

En man och en kvinnas sexakt i Borås fick ett abrupt och brutalt avbrott, då kvinnans expojkvän tog sig in lägenheten.Beväpnad med en kniv skar han sedan kvinnans nya älskare i könsorganet, så pass allvarigt att han fick livshotande skador.Nu åtalas han för mordförsök..

Svalbards enda bank rånad

Feber.se - 22 Dec 18 kl. 14:00

Första gången det händer Från den avlägsna norska ögruppen Svalbard kommer uppgifter om att öarnas enda bank rånats. Det hela ska ha skett igår när en beväpnad rånare stegade in på bankkontoret i huvudstaden Longyearbyen och kom över en okänd summa pengar. Rånaren ska ha gripits i närheten av bankkontoret en kort tid efter rånet.

JUST NU: Skola utrymd: ”Polis med kpist på plats”

Nyhetspressen - 20 Dec 18 kl. 09:38

En gymnasieskola i Hässleholm är utrymd med anledning av en hög smäll som hörts på skolan. Räddningstjänst och flera polispatruller är på plats vid skolan. – Här är fem eller sex poliser på plats vad jag kan se, ett par av dem är beväpnade med kpist, säger eleven Oliver Åberg, 18.

Ingrep mot knivbeväpnad kvinna – hyllas av Zlatan

Nyhetspressen - 17 Dec 18 kl. 22:28

Fidan Bejta fick pris på årets Svenska Hjältar-gala..

Avancerade ryska roboten visade sig vara man i robotdräkt

Nyhetspressen - 15 Dec 18 kl. 15:19

Roboten Boris dansade med ungdomar på ett rysk teknikkonvent och hyllades i rysk statsmedia tidigare i veckan. Strax efteråt visade det sig dock att den avancerade roboten egentligen bara var en utklädd man..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Rapparen Snoop Dogg investerar i svenska betaljätten Klarna

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Den amerikanska rapparen Snoop Dogg investerar i svenska betaljätten Klarna.  – Vi funderade över vem som var den mest avslappnade personen i världen, säger grundaren Sebastian Siemiatkowski till den amerikanska affärstidningen Forbes. .

Här är gänget som marknadsför Karlskrona i VM

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Bästa marknadsföringen för Karlskrona just nu? Högst sannolikt flaggan som hamnat i fokus på handbolls-VM. – Roligt att vi och stan får sådan uppmärksamhet, säger Yngve Augustinsson..

Antalet anmälda våldtäkter ökar, enligt Brå

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

I dag publicerar Brottsförebyggande rådet den preliminära statistiken över anmälda brott 2018. Antalet anmälda våldtäkter har ökat..

Ny statistik från BRÅ

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Idag publicerar Brottsförebyggande rådet den preliminära statistiken över anmälda brott 2018. .

Snoop Dogg investerar i Klarna – och blir ansiktet utåt för svenska bankutmanaren

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Byter namn till "Smooth dog" i ny reklamkampanj. .

Yles tvåspråkiga koncept Egenland är Årets turismgärning 2018

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Resejournalisternas Gille har utsett Egenland till Årets turismgärning 2018. Egenland har uppmärksammat mer okända resmål och personerna bakom dem, och uppmuntrat resenärer att uppleva något oväntat i hemlandet, står det i prismotiveringen..

Anne, 38, skadades svårt av förlossningen: ”Trasig”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Varannan kvinna skadas under en vaginal förlossning. Anne Lichtenstein, 38, kan inte bära sin nyfödde son, lider av urinläckage och måste stoppa in ett finger i underlivet för att kunna gå på toaletten. – Jag är helt trasig där nere, säger hon.

Nya anmälningar mot Estelles skola – elev kastade smällare i trapphus

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Skolinspektionen riktade i november skarp kritik mot Campus Manilla för stora brister – och nu kommer nya anmälningar mot prinsessan Estelles skola.Anmälare talar om stor skadegörelse, ”kaos” i undervisningen och risk för elevers säkerhet.Skolans rektor Carina Hagström-Bergh bekräftar att man har haft skadegörelse och en ”incident” med en smällare i ett trapphus..

MP-veteran lämnar partiet i protest: ”Bäddar för katastrof”

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

MP-profilen Carl Schlyter lämnar partiet i protest mot regeringsuppgörelsen mellan MP, S, C och L..

Dahlin målskytt och historisk

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Ett Buffalo i svajande form reste till ett Calgary som gått som tåget. Men i natt drog Buffalo det längsta stråt – bland annat tack vare Rasmus Dahlins kvittering i tredje perioden..

Jan Björklund om kritiken från Allianskollegorna: ”Klart de är besvikna”

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

”Ohelig allians” och ”lurade” – så lyder de besvikna Allianskollegernas omdöme kring Liberalerna och Centerpartiets stöd till en regering ledd av Stefan Löfven. – Det är klart de är väldigt besvikna, säger Liberalernas Jan Björklund i Morgonstudion..

Carl Schlyter lämnar Miljöpartiet

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

En av Miljöpartiets toppnamn, Carl Schlyter, väljer att lämna partiet, skriver han själv i ett inlägg på sin Facebook-sida..

Carl Schlyter: Därför lämnar jag i dag partiet

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

MP-politikern Carl Schlyter lämnar partiet i protest mot överenskommelsen med Socialdemokraterna, Liberalerna och Centerpartiet.– Nu är det de rödgröna som ska bedriva en i huvudsak högerinriktad ekonomisk politik. Vart ska missnöjda människor som drabbas av den här politiken vända sig?

Så måste vi äta för att rädda jorden

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Mängden rött kött måste mer än halveras, samtidigt som mängden frukt och grönsaker måste bli dubbelt så stor. Det visar den första vetenskapliga sammanställningen över hur vi bör äta för att jorden inte ska drabbas av "katastrofal skada"..