Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

Så blev jag döpt

apg29 - 21 Sep 19 kl. 20:10

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Så blev jag Andedöpt

apg29 - 22 Sep 19 kl. 19:20

Köpt hus med pojkvännen: ”Är ett nytt kapitel i livet”

Nyhetspressen - 14 Apr 19 kl. 07:16

Frida Karlsson, 19, stod för ett genombrott av sällan skådat slag den här säsongen.Nu tar hon nästa steg i livet.Skidstjärnan har köpt hus tillsammans med pojkvännen William Poromaa.

Jag är härligt frälst och sedan döpt med bibliskt dop

apg29 - 24 Jul 18 kl. 02:00

Christer Åberg sjunger och spelar på ukulele Aage Samuelsens klassiska sång: Jag är härligt frälst och sedan döpt med bibliskt dop!

Köpt lyxvilla – då får Kalla invit av Johaug

Nyhetspressen - 18 Jul 18 kl. 08:57

MERÅKER. Therese Johaug är tillbaka i landslaget – 17 miljoner rikare. Under dopingavstängningen har den norska stjärnan ökat sin inkomst rejält och köpt en lyxvilla utanför Oslo.

Dubbel beta för COD: Black Ops 4 i höst

Feber.se - 16 Jul 18 kl. 10:15

Testa vanliga multiplayer och Blackout Black Ops-utvecklarna Treyarch har levererat lite information om betatest av Black Ops 4. Mer specifikt kommer betatest köras av både vanliga multiplayerläget samt Battle Royale-liknande läget Blackout. Schemat för multiplayer-betan ser ut som sådan: PlayStation 4 (Starts: August 3 at 10am/PT – Ends: August 6 at 10am/PT) PlayStation 4 and Xbox One (Starts: August 10 at 10am/PT – Ends: August 13 at 10am/PT) PC Beta Early Access (Starts: August 10 at 10am/PT) *PC exclusively on Battle.

Den som tror och blir döpt

apg29 - 01 Feb 17 kl. 18:59

"Den  som tror och blir döpt ska bli frälst, men den som inte tror ska bli fördömd" (Mark 16:16).Här säger Jesus att den som tror och blir döpt ska bli frälst. Men han säger inte att den som inte är döpt ska bli fördömd, utan han säger att den som inte tror ska bli fördömd.

PT-Fia lämnar Metro för Tourn

Nyhetspressen - 16 Jan 17 kl. 07:00

PT-Fia är Tourns nästa värvning..

Hugo har döpt sig

Gossips.se - 17 Oct 16 kl. 21:36

Igår så hade Hugo och Paula dop för sin dotter men det slutade med att även Hugo döptes. Det ska ha blivit eftersom Paula ville att han skulle göra det så dom kan gifta sig i kyrkan. Om Hugo skojar eller inte med att dom nu får gifta sig i kyrkan är oklart men om man går in på svenska kyrkans hemsida så står det tydligt att man inte behöver vara döpt för att få gifta sig i kyrkan.

Johaug då: Du tar inget köpt i utlandet

Nyhetspressen - 14 Oct 16 kl. 12:07

För två veckor sedan gjorde norska tv2 en intervju med Therese Johaug. Då var hon mycket tydlig: – Du tar inget som du blir erbjuden, om det är en salva eller om det är ett te eller om det är något annat som är köpt i utlandet, skriver Expressen. I går berättade hon på en presskonferens att hon använt.

Borg och Peczynski har köpt lägenhet ihop

Nyhetspressen - 21 Mar 16 kl. 18:12

Dominika Peczynski och Anders Borg tar nästa steg i relationen – paret blir sambor. De har köpt en lägenhet i Stockholms innerstad, efter att först ha snuvats på en drömvåning av Steve Angello och Isabel Adrian. – Vi har köpt en större lägenhet för att våra fem barn alla ska få plats där, säger Dominika Peczynski..


Fler inlägg från apg29

Universum har skapats genom Guds ord

apg29 - 2 timmar sedan

De bortser från detta faktum att i alla tider så har människor trott att jorden är rund. Till och med Bibeln talar om en rund jord!Lögnen över att jorden skulle vara platt har kommit från ateister som ville misskreditera och förlöjliga kristna.

Först tro sedan dop

apg29 - 4 timmar sedan

Att bli begravd utan Jesus är inte roligt

apg29 - 14 timmar sedan

En död man ropar från kistan, som just har sänkts ned, till begravningsgästernas skratt. Kanske sätter begravningsgästernas skratt sig i halsen med tanke på att de själva skall hamna där en dag.

TBN Nordic 1 år

apg29 - Igår: 01:51

Jag besökte tv-kanalen TBN Nordic i Stockaryd när de firade 1 år!TBN Nordic, som finns i Stockaryd, har tillgång till TBN:s material från hela världen men fokuserar på att producera material från Sverige och Norden. Nu har kanalen fyllt 1 år.

TBN Nordic ett år

apg29 - Igår: 01:51

Jag besökte tv-kanalen TBN Nordic i Stockaryd när de firade ett år!TBN Nordic, som finns i Stockaryd, har tillgång till TBN:s material från hela världen men fokuserar på att producera material från Sverige och Norden. Nu har kanalen fyllt 1 år.

Förstår vi tidstecknet Israel?

apg29 - Igår: 11:52

Israel är återupprättad som nation och judarna församlas tillbaka till landet.Nu behöver vi inte längre vänta på att judarna skall komma tillbaka till sitt land, det blev en verklighet för 70 år sedan.

Du döps för att du är frälst

apg29 - i förrgår: 00:02

29 minuter med Christer Åberg.

Låtsasbanker

apg29 - i förrgår: 19:09

Den så kallade Ica-banken är ingen riktig bank och kommer aldrig att bli det heller. Det samma gäller för Coops motsvarighet.

Gud har skapat jorden rund

apg29 - 13 Oct 19 kl. 20:48

Jesu återkomst före vedermödan

apg29 - 13 Oct 19 kl. 17:30

Vid uppryckelsen kommer Jesus för sin församling när han kommer vid slutet av vedermödan, så kommer han med sin församling.Precis som att församlingen var en hemlighet som blev uppenbarad genom Paulus, så är också uppryckelsen en hemlighet som blir uppenbarad för oss. Det grekiska ordet for hemlighet är ”Mysterion” där huvudbetydningen är ”något som är helt nytt och inte har varit förut”.

Den gode Herden i landet Nära

apg29 - 12 Oct 19 kl. 13:22

Det som är det absolut smärtsammaste är detta, hur kunde han någonsin lämna HERDEN?Han ligger och tänker på Landet Nära. Han tänker på de gröna ängarna, han tänker på det rofyllda vattnet.

Svenska kontokort

apg29 - 12 Oct 19 kl. 12:01

Jesu återkomst i 1 och 2 Tessalonikerbrevet

apg29 - 12 Oct 19 kl. 00:37

Redan i första kapitlet där Paulus nämner grundläggande läror som den helige Ande eller församlingens omvändelse , så nämner han samtidigt det som ska vara församlingens hopp och förväntning, nämligen Jesu återkomst.För det första är uppryckelsen en viktig lära som borde vara en självklar del av församlingens fundament och förkunnelse. Det är också en händelse som är separat och skild i förhållande till Jesu synliga komma till jorden, och i stället en beskrivning av Herren som stiger ner från himlen för att hämta och rycka sin församling till sig.

Säger Jesus att han är Guds son?

apg29 - 11 Oct 19 kl. 19:12

En del som förnekar Jesus brukar säga att han aldrig själv säger att han är Guds son. Stämmer det verkligen? Nej!

Platt jord är obibliskt

apg29 - 11 Oct 19 kl. 13:30

Uppfattningen att kyrkan under medeltiden trodde att jorden var platt är en lögn från evolutionisterLäser man Bibeln så ser man tydligt att jorden är rund. Om jorden inte är rund då skulle Jesus ha tagit grundligt miste då han säger att att det både är dag och natt på jorden när han hämtar hem alla de frälsta till himlen.