Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Så blir vaxdockor till

Feber.se - 23 May 19 kl. 09:45

Intressant Vaxdockor kan göras riktigt människoliknande och här får vi se hur man från grunden får till ett gäng sådana. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Stjärnornas krig-vaxdockor skapas

Feber.se - 22 May 15 kl. 12:00

På Madame Tussauds i London Stjärnornas krig-utställningen på Madame Tussauds i London har en del karaktärer från dessa populära science fiction-filmer. Här kan man se hur de går tillväga för att skapa dessa verklighetstrogna figurer. sploid.

Star Wars till Madame Tussauds

Feber.se - 05 Feb 15 kl. 08:30

Yoda, Chewbacca och de andra som vaxdockor I maj kommer Madame Tussauds öppna en specialutställning med Star Wars-karaktärer i London. Det handlar om 16 stycken karaktärer från filmerna som kommer att ställas ut som extremt verklighetstrogna vaxdockor i liknande miljöer som förkommer i filmerna. Det är i dagsläget okänt exakt vilka av karaktärerna från Star Wars som förärats en vaxdocka men man säger att det kommer att handla om karaktärer från de hittills sex släppta filmerna och att både Yoda och Chewbacca kommer att finnas på plats är självklart.

Allvarligt läge för Whitney Houstons dotter!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 02 Feb 15 kl. 11:34

Det var i lördags som Whitney Houstons dotter, Bobbi Kristina, 21, hittades livlös i sitt badkar. Hon fördes omedelbart till sjukhus, där de lyckades få igång hennes andning igen.Nu rapporterar TMZ om att Bobbi Kristinas hjärnfunktion ska ha blivit allvarligt nedsatt efter det inträffade och att det är osäkert huruvida hon kommer klara sig.

Michael Jackson kan åka på världsturné - som hologram!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 20 May 14 kl. 12:09

Michael Jackson stod på scen under Billboard Music Awards i helgen, vilket blev en enorm succé. Nu rapporteras det att Jacksons hologram kan vara klart för en världsturné."Det är bara en tidsfråga innan hans hologram får åka på världsturné," berättar en insider för the Daily Star.

George Clooney dejtar brittisk toppjurist!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 21 Mar 14 kl. 10:04

George Clooney har gått vidare från ex-flickvännen Stacy Keibler, som är nygift och gravid, och har en ny flickvän. Skådespelaren är nu tillsammans med en brittisk toppjurist, vid namn Amal Alamuddin.Paret har spenderat flera semestrar tillsammans på senaste tiden och sågs kyssas under en filmpremiär i förra veckan.

Stacy Keibler är gravid!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 13 Mar 14 kl. 11:25

George Clooneys ex-flickvän Stacy Keibler gifte sig nyligen med entreprenören Jared Pobre, efter bara åtta månader som par. Nu har det avslöjats att de dessutom väntar sitt första barn tillsammans. Keibler och Pobre överraskade alla med sitt bröllop, liksom graviditeten som ingen visste om tidigare.

Gravida Gwen Stefani tar mammamode till en helt ny nivå!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 23 Jan 14 kl. 23:10

Relaterade bildserierSpana in Madame Tussauds nya utställning av vaxdockor!Gravida Gwen Stefani visade upp sin växande bebismage!Gravida Gwen Stefani avslöjar barnets kön!

Ny trailer: Se Angelina Jolie i kommande filmen "Maleficent"!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 20 Jan 14 kl. 12:43

Disney har släppt en ny trailer för filmen "Maleficant", och i denna variant får vi en bättre glimt av Angelina Jolie i karaktären som Maleficent, den onda fén. Filmen bygger på en ny historia om den onda fén från Disneys ikoniska film Törnrosa (1959), som spelas av Elle Fanning.Se den här nedan!

Gravida Gwen Stefani avslöjar barnets kön! Och det blir en...

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 18 Jan 14 kl. 16:10

Gwen Stefani väntar sitt tredje barn, och nu har äntligen talat ut offentligt om graviditeten. Den 44-åriga sångerskan avslöjade barnets kön på Twitter med ett stort tillkännagivande. "Jag var redo att lämna över tronen, men jag antar att jag fortfarande kommer att vara drottning i huset," skrev Gwen på Twitter och lade till att hon väntar en pojke.

Nio kändisar som bara blir hetare med åren!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 17 Jan 14 kl. 20:57

Tror du att man är som snyggast i sina unga år? Nej, nej - tänk om! Vi har kollat närmare på nio A-kändisar från Hollywood, som helt enkelt bara blir snyggare och snyggare med åren som går.


Fler inlägg från Feber.se

Renault presenterar ny Zoe

Feber.se - 15 minuter sedan

Kommer nu 39 mil på en laddning Renault rullar nu ut tredje generationen av elbilen Zoe. Den har fått ett större batteripack på 52 kWh och tar sig nu 39 mil enligt WLTP-cykeln på en laddning. Dessutom får den likströmsladdning som gör att du kan snabbladda upp till 50 kW.

ThinkGeek bommar typ igen

Feber.se - 30 minuter sedan

Flyttar nu in hos sina ägare GameStop Den amerikanska prylhandlaren ThinkGeek har de senaste 20 åren sålt geek-grejer till mig och flera andra via sin ehandelsplats ThinkGeek.com, men denna stängs nu ner meddelar man. ThinkGeeks varor kommer dock inte att försvinna helt då man istället nu kommer att bli en del av sina ägare GameStops ehandelssatsning.

Shaft kommer till Netflix 28 juni

Feber.se - 45 timmar sedan

Trevlig överraskning! Shaft hade premiär 14 juni i USA, men någon svensk biopremiär blev det aldrig. Nu har vi fått reda på varför.

Cyklister och bilister kommer inte överens i trafiken

Feber.se - 1 timme sedan

Inget nytt i och för sig Här ser vi när en bil kör om en hel kö för att sedan bli stoppad av en cyklist som förklarar att de inte får göra så. Ursäkten är att de är doktorer som har en patient som väntar, men det hjälper som vi kan se här inte ett dugg. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Gemballa släpper teaserbild på egenutvecklad superbil

Feber.se - 1 timme sedan

Ska ha över 800 hästar Gemballa grundades 1981 och har sedan dess specialiserat sig på att custombygga bilar, främst Porschar. Nu har man dock släppt en teaserbild som visar en egenutvecklad superbil som ska vara på gång. Den ser rätt så vass ut och sägs få över 800 hästar.

Adobe visar verktyg som kan hitta manipulerade bilder

Feber.se - 1 timme sedan

Kan även någorlunda återställa dem till originalet Adobe Photoshop är ett av världens mest använda bildredigeringsprogram och har sannolikt använts för att fixa till miljontals bilder så att dessa bättre passar fotografens syfte och mål. Ibland uppger inte den som ligger bakom ett fotografi att detta är manipulerat för att dupera betraktaren, något som blir allt vanligare i takt med att artificiella intelligenser enklare kan manipulera bilder realistiskt nu för tiden. För att råda bot på sådan manipulation av fotografier har Adobe tillsammans med universitetet UC Berkley nu tagit fram en programvara som kan upptäcka om en bild blivit manipulerad på något sätt.

Kan man pumpa däcken med en laddsladd?

Feber.se - 1 timme sedan

Svar nej För att få köra bil krävs ett körkort. Dock tycker jag att lite allmän kunskap borde krävas också, som exempelvis hur man pumpar ett däck som har dåligt med luft. Det kan verkligen inte de här två personerna, som försöker dra i lite luft med en laddsladd för elbilar.

Cellebrite uppger att de kan låsa upp alla telefoner

Feber.se - 1 timme sedan

Senaste versionen av UFED crackar "allt" Det israeliska säkerhetsföretaget Cellebrite, ett företag som vi har skrivit om några gånger tidigare, uppger nu att deras senaste programvara kan låsa upp i stort sett samtliga mobiltelefoner som släppts på marknaden. Det handlar om den senaste versionen av Cellebrites programvara Universal Forensic Extraction Device (UFED) med vilken man uppger kan låsa upp såväl iPhones som Android-mobiler utan problem. Den nya versionen av programmet kallas för UFED Premium och ska kunna låsa upp alla iOS-versioner som Apple har släppt sedan iOS 7 och även Android-telefoner, oavsett vilka som har tillverkat dessa.

Gladiator 2 utspelar sig mer än 25 år efter originalfilmen

Feber.se - 2 timmar sedan

Tidslinjen spikad I november blev det känt att Ridley Scott jobbar på en uppföljare till det episka äventyret Gladiator och nu har vi fått reda på ungefär när filmen kommer utspela sig. I en intervju med HeyUGuys gav producenterna Walter F. Parkes och Laurie MacDonald lite information om uppföljaren.

Pakistans regering kattifierades på Facebook

Feber.se - 2 timmar sedan

Råkade köra kattfilter när man sände live Ibland är det inte alltid helt lätt med teknik vilket ledare i Pakistan nu för alltid kommer att vara medvetna om. Flera medier har rapporterat att någon av misstag råkade slå på Facebook Live:s så kallade kattfilter när provinsregeringen i Khyber Pakhtunkhwa-regionen sände live på Facebook. Misstaget ska ha upptäckts förhållandevis snabbt och filtret slogs då av.

Släpps Last of Us 2 i februari?

Feber.se - 2 timmar sedan

Ja, nej eller kanske Den stora frågan på typ allas läpp är "när kommer vi få spela The Last of Us 2?" Svaret på den frågan vet ingen utanför Naughty Dog eller Sony Playstation, men i vanlig ordning spekuleras det friskt. Nyligen medverkade Ashley Johnson, som spelar Ellie i Last of Us 2, i ett avsnitt av Between the Sheets från Youtube-kanalen Critical Role och under frågestunden fick Ashley frågan om när spelet kommer släppas.

Allt du behöver veta om Harley-Davidson

Feber.se - 2 timmar sedan

Vad har hänt genom åren? Redan 1903 grundade William Harley och bröderna Walter, William och Arthur Davidson motorcykelmärket Harley-Davidson. Mycket har hänt sedan dess och det senaste är att man har en eldriven hoj på gång.

Tygväska äntligen levererad till Fallout 76 Power Armor-köpare

Feber.se - 3 timmar sedan

På tiden! Slutet gott, allting gott, sägs det. Kunder som köpt Fallout 76 Power Armor Edition har äntligen fått sina canvasväskor efter en rätt lång väntan.

Amazon stänger ner sin sociala medietjänst Spark

Feber.se - 3 timmar sedan

Antagligen för att ingen använde den För två år sedan drog Amazon igång den sociala medietjänsten Spark men nu skriver TechCrunch att denna kommer att lägga ner i sin nuvarande form. Tanken barkom Spark var att den skulle bli en slags konkurrent till Instagram, primärt inriktad på produkter och att skapa engagemang bakom dessa. Om varför inte Spark verkar ha blivit någon direkt hit skriver TechCrunch: "Amazon Spark had been a fairly bland service, if truth be told.

DOOM Eternal väntas förses med två story-DLC:s efter release

Feber.se - 3 timmar sedan

Mer DOOM till folket! Det har tidigare varit känt att id Software skulle leverera någon form av DLC till DOOM Eternal efter spelets release, men vad det skulle handla om har varit oklart. Det har endast varit känt att spelet kommer byggas ut på något sätt för folk som köper "Doom Eternal Year One Pass", men nu har vi fått lite mer insikt i vad årspasset kommer innehålla.