Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Så blir vaxdockor till

Feber.se - 23 May 19 kl. 09:45

Intressant Vaxdockor kan göras riktigt människoliknande och här får vi se hur man från grunden får till ett gäng sådana. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Stjärnornas krig-vaxdockor skapas

Feber.se - 22 May 15 kl. 12:00

På Madame Tussauds i London Stjärnornas krig-utställningen på Madame Tussauds i London har en del karaktärer från dessa populära science fiction-filmer. Här kan man se hur de går tillväga för att skapa dessa verklighetstrogna figurer. sploid.

Star Wars till Madame Tussauds

Feber.se - 05 Feb 15 kl. 08:30

Yoda, Chewbacca och de andra som vaxdockor I maj kommer Madame Tussauds öppna en specialutställning med Star Wars-karaktärer i London. Det handlar om 16 stycken karaktärer från filmerna som kommer att ställas ut som extremt verklighetstrogna vaxdockor i liknande miljöer som förkommer i filmerna. Det är i dagsläget okänt exakt vilka av karaktärerna från Star Wars som förärats en vaxdocka men man säger att det kommer att handla om karaktärer från de hittills sex släppta filmerna och att både Yoda och Chewbacca kommer att finnas på plats är självklart.

Allvarligt läge för Whitney Houstons dotter!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 02 Feb 15 kl. 11:34

Det var i lördags som Whitney Houstons dotter, Bobbi Kristina, 21, hittades livlös i sitt badkar. Hon fördes omedelbart till sjukhus, där de lyckades få igång hennes andning igen.Nu rapporterar TMZ om att Bobbi Kristinas hjärnfunktion ska ha blivit allvarligt nedsatt efter det inträffade och att det är osäkert huruvida hon kommer klara sig.

Michael Jackson kan åka på världsturné - som hologram!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 20 May 14 kl. 12:09

Michael Jackson stod på scen under Billboard Music Awards i helgen, vilket blev en enorm succé. Nu rapporteras det att Jacksons hologram kan vara klart för en världsturné."Det är bara en tidsfråga innan hans hologram får åka på världsturné," berättar en insider för the Daily Star.

George Clooney dejtar brittisk toppjurist!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 21 Mar 14 kl. 10:04

George Clooney har gått vidare från ex-flickvännen Stacy Keibler, som är nygift och gravid, och har en ny flickvän. Skådespelaren är nu tillsammans med en brittisk toppjurist, vid namn Amal Alamuddin.Paret har spenderat flera semestrar tillsammans på senaste tiden och sågs kyssas under en filmpremiär i förra veckan.

Stacy Keibler är gravid!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 13 Mar 14 kl. 11:25

George Clooneys ex-flickvän Stacy Keibler gifte sig nyligen med entreprenören Jared Pobre, efter bara åtta månader som par. Nu har det avslöjats att de dessutom väntar sitt första barn tillsammans. Keibler och Pobre överraskade alla med sitt bröllop, liksom graviditeten som ingen visste om tidigare.

Gravida Gwen Stefani tar mammamode till en helt ny nivå!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 23 Jan 14 kl. 23:10

Relaterade bildserierSpana in Madame Tussauds nya utställning av vaxdockor!Gravida Gwen Stefani visade upp sin växande bebismage!Gravida Gwen Stefani avslöjar barnets kön!

Ny trailer: Se Angelina Jolie i kommande filmen "Maleficent"!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 20 Jan 14 kl. 12:43

Disney har släppt en ny trailer för filmen "Maleficant", och i denna variant får vi en bättre glimt av Angelina Jolie i karaktären som Maleficent, den onda fén. Filmen bygger på en ny historia om den onda fén från Disneys ikoniska film Törnrosa (1959), som spelas av Elle Fanning.Se den här nedan!

Gravida Gwen Stefani avslöjar barnets kön! Och det blir en...

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 18 Jan 14 kl. 16:10

Gwen Stefani väntar sitt tredje barn, och nu har äntligen talat ut offentligt om graviditeten. Den 44-åriga sångerskan avslöjade barnets kön på Twitter med ett stort tillkännagivande. "Jag var redo att lämna över tronen, men jag antar att jag fortfarande kommer att vara drottning i huset," skrev Gwen på Twitter och lade till att hon väntar en pojke.

Nio kändisar som bara blir hetare med åren!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 17 Jan 14 kl. 20:57

Tror du att man är som snyggast i sina unga år? Nej, nej - tänk om! Vi har kollat närmare på nio A-kändisar från Hollywood, som helt enkelt bara blir snyggare och snyggare med åren som går.


Fler inlägg från Feber.se

OnePlus presenterar Nord 21 juli

Feber.se - 30 minuter sedan

Bekräftat nu Den läckta informationen stämde! OnePlus bekräftar nu att Nord kommer presenteras 21 juli och spektaklet kommer gå att uppleva med AR. Känner du att information om enheten är ingenting du behöver innan du satsar på ett köp så kommer det även bli möjligt att förboka Nord från och med 10:00 i morgon.

8BitDo släpper Xbox-variant av SN30 Pro

Feber.se - 45 timmar sedan

Ska fungera finemang med xCloud 8BitDo har presenterat en ny variant av sin retrokontroll SN30 Pro med ny Xbox-klädsel. Den nya versionen har tagits fram tillsammans med Microsoft för att fungera felfritt med Project xCloud, som väntas släppas skarpt senare i år. Enheten kommer även med ny mjukvara som låter dig justera knappkonfigurationer och känslighet i spakarna, vilket är rätt smidigt.

Nya bilder på Samsung Galaxy Note20 Ultra

Feber.se - 1 timme sedan

I svart denna gång I förra veckan råkade Samsung lägga ut en bild på kommande Note20 Ultra och nu har det läckt bilder på den i det fria. Vi ser inte så mycket mer av den än på tidigare bilder, men den är i svart denna gång. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Trailer för Die Hart

Feber.se - 1 timme sedan

Kevin Heart vill bli actionhjälte Kevin Hart är inte precis The Rock, men han verkar ändå ha viljan att bli en stor actionhjälte. I den nya serien Die Hart får vi träffa en fiktiv version av Hart som ansluter sig till världens bästa actionhjälteskola för att lära sig att bli lite tuffare. I serien medverkar bland annat Kevin Hart, John Travolta och Nathalie Emmanuel.

Jay Leno kollar in Canoo

Feber.se - 1 timme sedan

Elbilen du ska kunna prenumerera på Jay Leno har besökt bilföretaget Canoo, utvecklarna av den eldrivna minibussen som inte är tänkt för försäljning. Istället är tanken att man ska kunna teckna ett abonnemang på Canoos fordon. Det innebär att abonnenten inte behöver tänka på saker som besiktning, försäkringar, skatter och annat som förknippas med att äga ett fordon.

Nästa vikbara från Samsung kan heta Galaxy Z Fold 2

Feber.se - 2 timmar sedan

En hel munfull stavelser Samsung började satsa på vikbart förra året och har hittills lanserat två vikbara enheter; Galaxy Fold och Galaxy Z Flip. Det verkar som att Z kommer bli samlingsnamnet för vikbara enheter från Samsung då kommande Fold väntas ha den fulla titeln Galaxy Z Fold 2, vilket känns aningen matigt och det hela lär sluta med att den kort och gott kommer kallas Fold 2. Oavsett vad enheten kommer heta så väntas den presenteras i början av augusti vid sidan av Note 20.

Arbetet med Final Fantasy 7 Remake fortgår hemifrån

Feber.se - 2 timmar sedan

Dock inte med 100 procents effektivitet Final Fantasy 7 Remake släpptes i våras och levererade en ny tolkning av den klassiska berättelsen. Som känt täcker spelet endast den första delen av originalversionen, vilket betyder att Square Enix har ytterligare minst två delar under utveckling. Hur arbetet går såhär i coronatider har varit lite oklart, men i en ny intervju med The Guardian får vi reda på hur läget ser ut.

Apple ska göra tv av Where the Wild Things Are

Feber.se - 2 timmar sedan

Klassisk bilderbok får ytterligare en adaption Apple har köpt rättigheterna till att göra tv av barnboken Where the Wild Things Are skriver Hollywood Reporter. Where the Wild Things Are ("Till vildingarnas land") är en bilderbok från 1963 av den amerikanske författaren och illustratören Maurice Sendak. I boken fick läsarna följa den unge Max som efter att ha blivit inlåst på sitt rum efter lite ofog transporterades till en fantasy-värld befolkad av monster som kallades för "Wild Things".

Ian har byggt protesfingrar till sig själv

Feber.se - 3 timmar sedan

Efter att ha tvingats amputera sina egna Här kan ni kolla in en uppsättning protesfingrar som konstruerats av Ian Davis, en mekaniker som tvingades amputera sina egna fingrar efter en olycka i hans verkstad för två år sedan. Protesfingrarna är helt mekaniska och fungerar utan motorer eller någon annan form av elektronik. Istället kontrollerar Davis sina "cyborgfingrar" med hjälp av sin handled och den halva delen av handen som blev kvar efter amputationen.

Uber köper Postmates

Feber.se - 3 timmar sedan

Tjänst som leverar mat i USA Uber fortsätter att satsa på matbranschen och köper nu det amerikanska företaget Postmates. Postmates pysslar med att leverera mat, alkohol och liknande prylar i USA och räknas som USA:s fjärde största tjänst för sådant. Det innebär att Uber nu får ytterligare en tjänst som levererar mat då man redan har sin egen Uber Eats-tjänst, en tjänst som är näst störst på den amerikanska marknaden för hämtmat.

Försäljningen av plastpåsar har halverats

Feber.se - 3 timmar sedan

Efter att skatt på sådana infördes Den 1 maj infördes skatt på plastpåsar som säljs i svenska butiker och sedan dess har försäljningen av dessa halverats rapporterar SVT. SVT har ringt runt till lite olika livsmedelskedjor i Sverige och kollat hur det ser ut med försäljningen av plastpåsar i deras butiker nu för tiden. ICA och Coop uppger för SVT att försäljningen ska ha halverats medan Axfood-kedjorna Willys, Willys Hemma och Hemköp ser en nedgång med 70 procent.

Teasertrailer för Shadow Warrior 3

Feber.se - 4 timmar sedan

Visas upp ordentligt i helgen Devolver Digital kommer hålla låda i helgen och ska under festligheterna visa upp Shadow Warrior 3 ordentligt. Innan dess får vi smaka på lite teasertrailer där vi får se Lo Wang springa på väggar, använda en änterhake samt slåss mot bestar. Spelet kommer som sagt visas upp ordentligt under Devolver Digitals spelshow som går av stapeln 11 juli klockan 21:00.

Böldpest upptäck i Kina igen

Feber.se - 4 timmar sedan

Tros ha spridits av gnagare Från Kina kommer uppgifter att minst en person ska ha smittats av böldpest medan det rapporteras om ytterligare ett misstänkt fall. Smittan tros ha kommit från murmeldjur och nu förbjuds invånarna i den kinesiska regionen Inre Mongoliet att jaga och äta gnagare. Även förra året drabbades två personer av böldpest i regionen och detta tros ha berott på att de ätit rått kött från murmeldjur.

OnePlus Nord väntas visas upp 21 juli

Feber.se - 4 timmar sedan

Verkar bli AR-show OnePlus kommer presentera Nord nu i juli och det verkar som att datumet för släppet har läckt. Läckaren Ishan Agarwal meddelar detta i ett numera raderat Twitter-inlägg och enligt honom kommer Nord att få en presentation 21 juli via ett AR-event. Huruvida detta stämmer eller ej är för tillfället okänt, men OnePlus lär bekräfta datumet inom kort.

Gmail får äntligen split view-stöd på iPad

Feber.se - 5 timmar sedan

Och så här slår du på tangentbordsstöd Google gör en hel del fantastiska saker, men många av deras appar för iOS och iPadOS saknar helt klart engagemanget. iPaden har haft stöd för bild-i-bild för video i åratal, men Youtube vägrar stödja det. När detta nu kommer även till iOS 14 så borde de kanske få arslet ur, kanske.