Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Söndagseftermiddag = bokplanering

Bokbloggar - 04 Nov 18 kl. 16:59

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

En söndagseftermiddag

Bokbloggar - 29 Dec 18 kl. 07:00

Regeringen eniga om ensamkommande

Nyhetspressen - 27 Nov 17 kl. 15:51

Socialdemokraterna och Miljöpartiet har nu nått en uppgörelse om ensamkommande unga. Uppgörelsen presenterades på en presskonferens under måndagseftermiddag..

Ekdal målskytt – i fel bur

UNDERBARACLARA - 13 Mar 16 kl. 17:56

Albin Ekdal är tillbaka i Hamburgs startelva efter en skadeperiod, men det var ingen rolig söndagseftermiddag han upplevde i Bundesligafotbollen. Bayer Leverkusen vann hemma med 1-0. Målskytt?

Vinstregn över Ljung

Nyhetspressen - 29 Feb 16 kl. 18:46

På måndagen spelade Postkodlotteriet in tv på Haraberget i Ljung. 129 personer i Od, Alboga, Öra, Broddarp och Ljung fick dela på 3,72 miljoner kronor, och en lycklig vinnare blev miljonär. En ganska kall måndagseftermiddag blev till en lyckostund när fredagens tv-avsnitt av Postkodlotteriet igår spelades in på Haraberget i Herrljunga.

Onödig skoterfärd mitt i skidspåren

UNDERBARACLARA - 24 Feb 16 kl. 20:00

Dagens usch går till skoterförare som körde i skidspåret på Obbolas elljusspår i söndagseftermiddag. Efter snöfallet på natten och morgonen var vi flera skidåkare som åkt upp ett av spåren men då kördes det över av er under cirka en kilometer på sträckan från avverkningen till starten.

Hur kunde du säga så till ett litet barn?

Nyhetspressen - 03 Feb 16 kl. 16:06

Hoppas att via denna insändare nå den medelålders kvinna som mötte min dotter och hennes son i en livsmedelsaffär en söndagseftermiddag. Jag vet att barnbarnet kan uppföra sig väldigt illa och det var vad du bevittnade. Du berättade för min dotter att hon borde ge sin son ett kok stryk.

Dubbla hemmamatcher för Brahe Basket

Nyhetspressen - 24 Oct 15 kl. 20:58

Coacherna, lagen och Brahe Basket hoppas på mycket publik under en sprakande söndagseftermiddag! Matcherna startar kl 14:00 (H) respektive 16:30 (D). Först ut är herrarna som efter en nervkittlande derbyvinst förra veckan nu tar emot ett av Sver.....

Berahino vill lämna – klubben vägrar

Sportbladets SillySeason - 24 Aug 15 kl. 17:30

Mer West Bromwich denna måndagseftermiddag. Saido Berahino, 22, vill lämna klubben och har lämnat in en begäran att få lämna klubben men enligt Sky Sports vägrar klubben att gå med på detta. Tottenham ska ha lagt ett bud på 220 miljoner kronor för några veckor sedan på engelsmannen men det...

Ytterligare tre inbrott i länet

UNDERBARACLARA - 28 Sep 14 kl. 16:02

Två inbrott i Byske. Ett till i Vännäs. Nu vädjar polisen om tips från allmänheten.


Fler inlägg från Bokbloggar

Borsta tänderna

Bokbloggar - 3 timmar sedan

#paskut19 dag 2

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Påskläsningen

Bokbloggar - 5 timmar sedan