Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Såååååå kul!!!

Pernilla Wahlgrens värld - 02 Dec 11 kl. 21:07

Jag och mina barn ääääälskar Ellen De Generes-show ! Hon är så sjukt rolig, charmig och begåvad! Hennes talkshow är fylld av roliga inslag, men det roligaste av allt är nog när hon skrämmer sina gäster, antingen innan, eller under showen! Och eftersom jag vet att ni mina härliga bloggvänner gillar att få skratta, så kommer här två av mina absoluta ”Ellen skrämmer”-favoriter!!! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Användning av mina kunskaper

Livsvinst - 25 Sep 14 kl. 22:02

På måndag landar ett nyhetsbrev hos alla de skandinavier som finns listade hos Developments Worldwide. Ett nyhetsbrev som jag skrivit ihop i dag. Tjohoo!

Kul!

Magdalena Graaf Blogg - 17 Jun 11 kl. 01:16

Kul bok diskussion! Jag gillar verkligen att läsa era tankar och olika tillvägagångssätt i livet.

En opartisk blogg?

UNDERBARACLARA - 14 Apr 11 kl. 10:34

Torsdag, 14 april, 10.26 Kul med debatt Kul att det inkommit åsikter av dess olika slag. Noterar att diskussionen går varm även på Sörfors gästbok.

Kul grej

dressyrmupparna - 13 Jan 11 kl. 17:39

Jag tyckte att det där pest eller kolera var en väldigt kul grej (A) Kan ni inte skicka in några olika såna så kan jag svara på dem i ett inlägg? Kul för båder er och moi hihi!


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Bästa julklappstipset -En personlig Fotokalender!

Pernilla Wahlgrens värld - 11 Nov 18 kl. 10:09

I samarbete med Önskefoto Som jag har tidigare har visat er här på bloggen så har jag fått  jättefina Fotokalendrar och en superfin Fotobok i present av mina gulliga fans Malin, Nicklas och Marie!  Och jag har verkligen blivit såå glad för dessa personliga presenter! Dessutom behöver jag verkligen en Kalender, så att jag kan ha koll på mitt hektiska schema!

Mamma Mia the party!

Pernilla Wahlgrens värld - 09 Nov 18 kl. 23:50

I går var vi ett härligt gäng och åt god grekisk mat och kollade på Mamma Mia the Party på TYROL! Min kompis My är producent. Och vår älskade kompis Lisa är med i showen !

Skratt & gråt i kvällens avsnitt!

Pernilla Wahlgrens värld - 08 Nov 18 kl. 19:14

Hörde jag lördag?! Och det vet vi ju alla vad det betyder ; WAHLGRENS VÄRLD! Ett fullspäckat avsnitt som vanligt där min kära mor hyr en skåpbil och kommer och hälsar på oss i Marbella!

Halloween!

Pernilla Wahlgrens värld - 04 Nov 18 kl. 05:05

Hello! Så här tjusiga / läskiga såg jag, Jessica och Emilia ut på Halloween! Gjorde i ordning oss på lott hotellrum på Pigalle ..!

Grymt Halloween-firande på Liseberg

Pernilla Wahlgrens värld - 31 Oct 18 kl. 13:00

I går gjorde vi Liseberg med kidsen! Älskar ju Liseberg, och det brukar bli ett besök både på sommaren och på till Jul varje år. Däremot var detta första gången vi gjorde HALLOWEEN på Liseberg, och jag säger bara ; Herregud vad bra det var!!!!