Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Såååååå kul!!!

Pernilla Wahlgrens värld - 02 Dec 11 kl. 21:07

Jag och mina barn ääääälskar Ellen De Generes-show ! Hon är så sjukt rolig, charmig och begåvad! Hennes talkshow är fylld av roliga inslag, men det roligaste av allt är nog när hon skrämmer sina gäster, antingen innan, eller under showen! Och eftersom jag vet att ni mina härliga bloggvänner gillar att få skratta, så kommer här två av mina absoluta ”Ellen skrämmer”-favoriter!!! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Användning av mina kunskaper

Livsvinst - 25 Sep 14 kl. 22:02

På måndag landar ett nyhetsbrev hos alla de skandinavier som finns listade hos Developments Worldwide. Ett nyhetsbrev som jag skrivit ihop i dag. Tjohoo!

157 miljoner!

Fuck you right back - 13 Sep 12 kl. 10:27

Kul låt, kul gubbe, svinkul dans MEN 157 miljoner som tittat på detta? Hur kan det vara möjligt!?

Kul!

Magdalena Graaf Blogg - 17 Jun 11 kl. 01:16

Kul bok diskussion! Jag gillar verkligen att läsa era tankar och olika tillvägagångssätt i livet.

En opartisk blogg?

UNDERBARACLARA - 14 Apr 11 kl. 10:34

Torsdag, 14 april, 10.26 Kul med debatt Kul att det inkommit åsikter av dess olika slag. Noterar att diskussionen går varm även på Sörfors gästbok.

Kul

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 17 Mar 11 kl. 19:46

Vi har stannat för middag i rättvik. Här verkar det kul att bo.

Kul grej

dressyrmupparna - 13 Jan 11 kl. 17:39

Jag tyckte att det där pest eller kolera var en väldigt kul grej (A) Kan ni inte skicka in några olika såna så kan jag svara på dem i ett inlägg? Kul för båder er och moi hihi!


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Ännu en fantastisk Turné-helg!

Pernilla Wahlgrens värld - 18 Mar 19 kl. 13:35

Den här månaden är ju helt GALEN rent jobbmässigt! Inte e endaste dag ledigt! Det är inte optimalt att spela in två stora TV-produktioner, åka på Turné med egen show samt hålla igång en Podd och en Blogg samtidigt.

Meet and Greet med Bianca i Norge!

Pernilla Wahlgrens värld - 13 Mar 19 kl. 09:35

Hej Vänner! KUL att ni gillar nya sidan!!!🎈🎈🎈 Och TACK till världens bästa Emilia som har jobbat för att allt ska bli så fint som möjligt!!

Jul hos mig men Vårstädning på bloggen!

Pernilla Wahlgrens värld - 12 Mar 19 kl. 14:52

Ledsen att jag inte hunnit titta in till er , men hann inte under sluter på turnén , och nu filmar jag Julkalendern från tidig morgon till kväll. Och eftersom vi ska spela in 24 avsnitt , så är jag tvungen att plugga manus alla de stunder när jag är ”ledig”. Men nu sitter jag i min loge på SVT , och har en liten paus – så då passar jag på att skriva till er!

Första bilderna från årets julkalender!

Pernilla Wahlgrens värld - 09 Mar 19 kl. 13:39

Hej vänner! Just nu filmar jag ju ”Panik i Tomteverkstan” hela dagarna , och det är SÅ kul!! Det känns verkligen som en stor ära bara att få vara med!

Rörande & härligt avsnitt i kväll!

Pernilla Wahlgrens värld - 07 Mar 19 kl. 15:55

Hörde jag torsdag?! 🎉🎈🌟💥👍👏🤗😁 I kvällens avsnitt får ni följa med mig och Bianca till Malmö, dit vi åker för att titta på Benjamin och Felix konsert! En riktigt ROLIG resa!

Panik i Tomteverkstan

Pernilla Wahlgrens värld - 05 Mar 19 kl. 09:55

Ja, det är typ så jag har det nu, haha…. Klev upp 5 i går morse , och tog första morgonflyget hem från Göteborg , för att åka direkt till Tv-studion, där jag nu ska vara Tomtemor i några dagar framöver . Så nu är det tidiga mornar i sminket som gäller varje morgon .