Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Så bra som det ser ut

Blondinbella - 03 Dec 13 kl. 17:39

Har sett en del liknande kommentarer så jag tänkte besvara. Från hjärtat så hade de senaste två veckorna varit de bästa i mitt liv och jag håller verkligen inte med vad andra har sagt innan om förlossning eller hur det kändes efteråt med kroppen eller hur det är att ”inte få så sömn”. Jag har verkligen ingen superkropp eller hög smärttröskel, därför säger jag att jag tror att min inställning ligger till grund för att jag på riktigt tycker att allt är så bra. Allt har varit rosenrött och jag är tacksam för det. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

"Vabruari" – inte så sjukt som befarat: "Det ser bra ut"

Nyhetspressen - 15 Feb 17 kl. 04:58

Normalt så är februari en månad då sjukskrivningar och vård av sjukt barn slår i taket. I år har det varit mindre besvärligt för sjukvården än vanligt.– Det ser bra ut och nu förväntar vi oss att det bara blir bättre, säger Hans Fredlund, smittskyddsläkare..

Tåsjödalen laddar för nytt långlopp: "Förhållandena ser bra ut"

Nyhetspressen - 24 Jan 17 kl. 11:00

I helgen körs det sjunde Tåsjödalen Classic Ski.– Förhållandena ser bra ut på Tåsjöberget, säger tävlingsledaren Richard Persson..

Fotboll - Europa League - Lampard nära nytt Chelsea-kontrakt: "Det ser bra ut"

Nyhetspressen - 16 May 13 kl. 09:01

Allt mer talar för att Chelseas främste målgörare genom tiderna, Frank Lampard, kommer att få stanna i klubben. "Det ser bra ut", säger mittfältaren om kontraktsförhandlingarna.

Ishockey - NHL - Ägarna eniga - röstade för NHL-lockout: "Ser inte bra ut"

Nyhetspressen - 14 Sep 12 kl. 07:55

En NHL-lockout rycker allt närmare sedan både spelarna och ligaägarna förkastat de lagda buden. "Just nu ser det inte bra ut", säger superstjärnan Sidney Crosby.

Elsas värld

Anton Kouba - 01 Jan 70 kl. 01:00

Nu ska jag läsa, läsa och läsa. Så bra! Always read something that will make you look good if you die in the middle of it.


Fler inlägg från Blondinbella

Locket på

Blondinbella - 22 timmar sedan

Innan jag gick på semester var min hjärna fullproppad. Så mycket intryck under våren, så många arbetstimmar, lite sömn.

Sommarredo med VaccinDirekt

Blondinbella - Igår: 17:00

I samarbete med VaccinDirekt Nu är det sommar och vi spenderar mer tid utomhus och många åker till sommarställen ute i naturen. Där jag bor på Lidingö kryllar det verkligen av fästingar och i sommar har vi faktiskt fått plocka några efter att jag och barnen har lekt utomhus.

Franska

Blondinbella - Igår: 22:06

Det har verkligen varit en lugn dag här. Charlotte stannade kvar under eftermiddagen för lite pool-häng och jag åkte iväg för manikyr. Sedan har jag läst i princip hela kvällen.

Club 55 och Le Cave

Blondinbella - i förrgår: 10:28

Igår kom Charlotte hit, det blev ett intensivt dygn. Långlunch på Club 55 från 14-18, snabbt hem igen för att duscha och sedan vidare till Tigrr för middag, Cucina på Byblos för efterrätt och sedan Le Cave för att dansa. Fantastiskt roligt.

Första dagen utan barn

Blondinbella - 16 Jul 19 kl. 00:25

Första dagen här utan barnen. Jag stannade i sängen till två, skrev upp mål och tankar. Sedan blev det 90 minuters massage på Hotel De Paris inne i St Tropez följt av shopping inne på de franska apoteken.

Nystart av 2019

Blondinbella - 14 Jul 19 kl. 21:25

Imorgon åker barnen hem till sin pappa. Vi har haft en fantastisk vecka tillsammans och nästa måndag är dom tillbaka. Lovisa och Lisa flyger hem med dom och sedan flyger Lovisa tillbaka.

Lördag i Frankrike

Blondinbella - 13 Jul 19 kl. 22:07

Lördag idag och vi har haft en mysig dag hemma vid poolen. Vi har i princip haft badkläder på oss sedan vi vaknade men vid 18 gjorde vi oss ordning för att åka in mot St Tropez för att äta middag på BanH Hoi.

Cabane Bambou och Joakim Lundell

Blondinbella - 12 Jul 19 kl. 23:23

Idag vände vi på rutinerna och körde en dag på stranden och lunch ute. Vi drog till Cabane Bambou efter frukost för att hänga på stranden och äta lunch på deras Beach club. Väldigt härligt!

Semesterlunken är här

Blondinbella - 11 Jul 19 kl. 22:08

Det är torsdag idag men jag var helt säker på att det var onsdag. Nu har vi verkligen rutinerna inne här borta, det tar ju ett tag innan man hittar nya på ett nytt ställe. Och jag är en person som behöver rutiner för att må bra.

Albert, barnens bästa mattelärare

Blondinbella - 11 Jul 19 kl. 17:00

I samarbete med Albert Barnen har sommarlov och i höst börjar Gillis skolan. Han ser så mycket fram emot det. Jag märker redan nu att han vill börja förbereda sig, det kommer naturligt att han läser och räknar mer.

Glass på Barbarac

Blondinbella - 10 Jul 19 kl. 22:58

Nu har jag haft semester i en vecka och jag är inne i en perfekt lunk. Jag har kommit ner i varv men ändå hittat en bra balans med jobb. Några samtal och mail om dagarna samt mina sociala medier.

Ett bra team

Blondinbella - 10 Jul 19 kl. 13:38

Det är faktiskt ett väldigt skönt upplägg att ha det såhär på semester. Att åka själv med barnen till ett semesterhus men att ha hjälp på plats. Lisa hjälper till med huset och Lovisa med barnen.

Dag 1 i huset

Blondinbella - 09 Jul 19 kl. 17:47

Första dagen i huset! Sovmorgon, frukost på terassen, bad i poolen, jag tog en promenad innan det blev för varmt ute och hittade världens bästa träningstrappa. Lunch på terassen bestående av vattenmelon, feta, spenat och mozzarella, siesta, bad vid stranden, föning hos frisören och snart ska vi iväg på middag.

Frankrike

Blondinbella - 09 Jul 19 kl. 00:26

Äntligen är vi här. Flygresan med barnen gick supersmidigt. Gillis kollade på film, myste och Sally gjorde videor på sig själv med hjälp av sin ipad.

Målbilder och sommarprojekt

Blondinbella - 08 Jul 19 kl. 10:39

Jag tog en helg off. Jag har sovit hur mycket som helst och varit mycket utomhus. Jag trodde ett tag att jag skulle bli sjuk för jag har tryckt bort en förkylning sedan i maj (att det ens är möjligt!