Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Så bra som det ser ut

Blondinbella - 03 Dec 13 kl. 17:39

Har sett en del liknande kommentarer så jag tänkte besvara. Från hjärtat så hade de senaste två veckorna varit de bästa i mitt liv och jag håller verkligen inte med vad andra har sagt innan om förlossning eller hur det kändes efteråt med kroppen eller hur det är att ”inte få så sömn”. Jag har verkligen ingen superkropp eller hög smärttröskel, därför säger jag att jag tror att min inställning ligger till grund för att jag på riktigt tycker att allt är så bra. Allt har varit rosenrött och jag är tacksam för det. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

"Vabruari" – inte så sjukt som befarat: "Det ser bra ut"

Nyhetspressen - 15 Feb 17 kl. 04:58

Normalt så är februari en månad då sjukskrivningar och vård av sjukt barn slår i taket. I år har det varit mindre besvärligt för sjukvården än vanligt.– Det ser bra ut och nu förväntar vi oss att det bara blir bättre, säger Hans Fredlund, smittskyddsläkare..

Tåsjödalen laddar för nytt långlopp: "Förhållandena ser bra ut"

Nyhetspressen - 24 Jan 17 kl. 11:00

I helgen körs det sjunde Tåsjödalen Classic Ski.– Förhållandena ser bra ut på Tåsjöberget, säger tävlingsledaren Richard Persson..

Fotboll - Europa League - Lampard nära nytt Chelsea-kontrakt: "Det ser bra ut"

Nyhetspressen - 16 May 13 kl. 09:01

Allt mer talar för att Chelseas främste målgörare genom tiderna, Frank Lampard, kommer att få stanna i klubben. "Det ser bra ut", säger mittfältaren om kontraktsförhandlingarna.

Ishockey - NHL - Ägarna eniga - röstade för NHL-lockout: "Ser inte bra ut"

Nyhetspressen - 14 Sep 12 kl. 07:55

En NHL-lockout rycker allt närmare sedan både spelarna och ligaägarna förkastat de lagda buden. "Just nu ser det inte bra ut", säger superstjärnan Sidney Crosby.

Elsas värld

Anton Kouba - 01 Jan 70 kl. 01:00

Nu ska jag läsa, läsa och läsa. Så bra! Always read something that will make you look good if you die in the middle of it.


Fler inlägg från Blondinbella

Ett litet tips

Blondinbella - 6 timmar sedan

… Och så är vi framme! Det är alltid lite märkligt att äta frukost med barnen och sedan gå och lägga sig på andra sidan jordklotet samma dag. Själen kommer alltid lite efter.

Next up: San Francisco!

Blondinbella - Igår: 11:05

Jag och barnen hade en sådan mysig lördag igår. Jag lät jobbet vara och så hängde vi istället. En sväng hos mamma, middag i stan och så lördagsmys med allt vi tycker om framför Minionerna.

Att ladda upp med inspiration

Blondinbella - Igår: 16:59

I samarbete med Readly  Nu laddar jag upp inför resan till USA. Under mina flygresor ser jag alltid till att läsa det jag annars inte hinner med. Jag älskar ju appar som gör livet lättare och som ni vet är Readly definitivt en av mina favoritappar.

Tacofredag

Blondinbella - i förrgår: 11:28

Det var så skönt att komma hem igår till barnen. När det är fredag så längtar man ju extra mycket efter att få komma hem, sminka av sig, dra på ett kashmirsett och ta fredag. Igår blev det tacos här hemma.

Min dag i Finland

Blondinbella - i förrgår: 14:12

Åh vilken rolig dag i vårt kära grannland! Först lansering av Löwengrip på Stockmann, helt fantastiskt hur många som valde att komma. Jag var så rörd.

Torsdag eftermiddag

Blondinbella - 21 Mar 19 kl. 20:05

Dagen i Oslo gick bra. 400 personer i publiken och vi pratade marknadsföring och framtidsspaningar i sociala medier. Det är alltid roligt när man har en publik som är med.

Fantastiska plagg, en massa lek och middag hos min bästis

Blondinbella - 20 Mar 19 kl. 21:17

Dagen gick undan, en av höjdpunkterna på kontoret var när Elin och Irina kom förbi från Stylein och visade min kollektion som dom och Sascha har jobbat fram exklusivt för Ellos. Tanken är mina favoritplagg till budgetpris. Det är väldigt roligt men också svårt att jobba med ett prisläge som ska nå så många.

Mental uppförsbacke

Blondinbella - 20 Mar 19 kl. 11:29

Jag vaknade med en rejäl mental uppförsbacke imorse. Lite sömn i natt, regnigt och en obalans i kroppen av (antagligen) hormonella skäl.

Att lära sig att pausa vissa tankespår

Blondinbella - 19 Mar 19 kl. 21:54

Denna dag kommer väl inte gå till historien som världens roligaste dag men så är det ibland. Jag har tyvärr vant mig lite med en vardag där det händer saker jämt så en dag på kontoret som är hyfsad lugn kan ibland kännas lite konstigt.

Nyckelplagg i garderoben

Blondinbella - 19 Mar 19 kl. 17:04

I samarbete med Ellos Ett av de viktigaste plaggen i min garderob är kappan. Kappan är det som syns och kan skapa olika looks och stilar beroende vilken typ av kappa som används. Ni kan ju min färgpalett nu, så ni vet att mina kappor inte är i några utstickande färger.

Botox 3D

Blondinbella - 19 Mar 19 kl. 12:42

Tisdag idag! Barnen och jag vaknade redan vid sex men vi låg och drog oss till strax innan sju. Sally går alltid upp på morgonen och drar upp gardinerna och jag kliver upp och hämtar en kaffe (har en maskin uppe) och sedan går jag och lägger mig igen.

Ett stjärnsystem!

Blondinbella - 18 Mar 19 kl. 21:12

Såhär ser veckans meny ut: Det är spännande hur man snabbt vänjer sig med nya vardagstjänster som man tar hjälp av. Nu har det blivit vardag här hemma med ha någon som hjälper till med matlagning. Alltså inget som känns lite udda utan fullt normalt.

Måndag och vi gasar på!

Blondinbella - 18 Mar 19 kl. 17:55

Denna måndag har gått i ett rasande tempo. Jag har inte hunnit skriva någonting förens nu. Jag har bara tre kontorsdagar denna vecka så mycket maxas nu.

Få ihop livet

Blondinbella - 17 Mar 19 kl. 20:27

Sally blev så glad över klänningarna från Kina, hon har snappat upp vissa av mina rörelsemönster vilket är så sött: Mycket händer i luften, antar rätt feminina gester. Däremot så satt vi och pratade om vilka hon skulle bjuda in till sitt kalas nu när hon fyller 4 år i april.