Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Prinsessans Dagbok

Söta farmor!

Prinsessans Dagbok - 13 Aug 11 kl. 12:09

Nu har Eric’s farmor varit här och myst med oss. Lika trevligt och mysigt varje gång. Nu blir det lunch och sen iväg ixh handla. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Zara Larssons fina gåva till sin farmor

Nyhetspressen - 18 Feb 17 kl. 09:13

Zara Larssons supersuccé gör det möjligt för henne att köpa dyra saker. Men stjärnan väljer bort champagne - och satsar i stället pengar på en lägenhet till sin farmor. – Sådana grejer känns ju värt att lägga pengarna på, säger "So good"-artisten om köpet..

Storstjärnans miljongåva – till farmor

Nyhetspressen - 18 Feb 17 kl. 04:46

19-åriga popstjärnan Zara Larsson var en av gästerna i fredagens "Skavlan" i SVT..

Eva Rydberg: "Farmor är allt"

Nyhetspressen - 02 Dec 16 kl. 13:58

Rik men ändå fattig gör farmor bokslut över sitt liv. Vad var det egentligen som gick så fel? Eva Rydberg gör nu Hjalmar Bergmans "Farmor och vår herre" på Helsingborgs stadsteater.

Det hela verkar ha startat med en farfar och en mormor!

Nyhetspressen - 11 Nov 16 kl. 17:37

”Alla borde skaffa sig en mormor, särskilt den som inte har tv, för de är de enda vuxna som har tid!” (flicka 9 år) Kanske du som läser detta är mormor eller farmor, morfar eller farfar? Tänker du ibland att ”tåget har gått”, att din tid är förbi, att du försuttit dina chanser att påverka barn och barnbarn?

Farmor misshandlade barnbarn

Nyhetspressen - 13 Sep 16 kl. 00:42

En kvinna i Värnamo har dömts för att ha misshandlat ett av sina barnbarn, skriver Värnamo Nyheter. Flera av barnbarnen ska enligt åklagaren ha misshandlats av sin farmor vid flera tillfällen under 1,5 år. De har berättat hur hon slagit dem, spottat dem.

Barnbarn överraskar sin farmor med grattishälsningar

Feber.se - 02 Aug 16 kl. 16:00

Fixade till en fejkad radiokanal Davids farmor (eller mormor) Iris fyllde 86 år och för att överraska henne tog han med henne ut på en tur med bilen. Väl där rattade han in en radiokanal som i själva fallet var massa grattishälsningar från släkt och vänner. Det lilla påhittet blev riktigt lyckat, och inte helt oväntat rätt så känsloladdat.

Farmor kör manuell låda för första gången på 40 år

Feber.se - 05 Apr 16 kl. 16:00

Får testa barnbarnets Ford Focus ST En farmor (eller mormor) hoppar här in i förarsätet på sitt barnbarns Ford Focus ST och eftersom den hade manuell växellåda fick hon uppleva något hon inte gjort på 40 år - att koppla och växla själv. www.autoevolution.

[PLUS] Går i sin farmors spår

UNDERBARACLARA - 02 Feb 16 kl. 08:00

Hans farmor kom till Sverige från Estland som båtflykting under Andra världskriget. Nu gör Team...


Fler inlägg från Prinsessans Dagbok

ILLAMÅNDE I VECKA 37..

Prinsessans Dagbok - 06 Oct 14 kl. 08:42

Åh som jag vill ha en glad härlig blogg. Där det inte osar av trötthet eller dåligt tålamod. Men så är det inte just nu.

HÖSTIG SÖNDAG!

Prinsessans Dagbok - 05 Oct 14 kl. 18:58

Dagen idag har delvis varit jobbig psykiskt som höggravid men avslutades med god höststroganoff med fina familjen och en skön höstprommis. Nu är jag i balans igen – skönt!

LÖRDAGSMYS!

Prinsessans Dagbok - 04 Oct 14 kl. 14:34

a href=”http://prinsessansdagbok.com/wp-content/uploads/IMG_0756.jpg”> Glad lördag!

MORGONBESTYR

Prinsessans Dagbok - 03 Oct 14 kl. 11:03

Godmorgon från oss! Early up  idag för att öppna åt elektrikern. Pengarna rullar ut för varje timme som går jag har så många saker vi behöver ordna inför vintern.

HOPPAS VI SES SNART!

Prinsessans Dagbok - 02 Oct 14 kl. 14:26

Soooligt och ljust ute idag – check! Det blev minst sagt stressigt idag med jordmorbesök. E fastnade i möte och vi sparkade och småsprang jag och barnen.

MYSIGASTE BESÖKET!

Prinsessans Dagbok - 02 Oct 14 kl. 08:58

OKTOBERSELFIE

Prinsessans Dagbok - 01 Oct 14 kl. 12:44

Morgonselfie på oss tre, eller fyra som barnen envisas med eftersom piiip bor i min mage… Hej oktober! Vi har hunnit vara en sväng på centret och köpa lite lunch för vi väntar fiiiinbesök av Sessan och hennes dotter. Jag har varit uppe och mätt Elians socker typ all night samtidigt som jag kissat över tio gånger fast jag inte dricker, hur går det an?

F R I E N D S F O R E V E R !

Prinsessans Dagbok - 30 Sep 14 kl. 18:23

Idag hade vi sån tur att vi fick morgonbesök av Henrik och Vilde. Sen har det lekts hos oss och vi fick oss en liten tur i skogen också. Sötaste ungarna!

S M I L E !

Prinsessans Dagbok - 30 Sep 14 kl. 09:08

Godmorgon soliga tisdag! Igårkväll var jag en sväng på modningsakupunktur på Colosseum SPA och jag sov sen som en prinsessa men bara en kisspaus. Rekord!

HÖSTKRAM!

Prinsessans Dagbok - 29 Sep 14 kl. 14:39

Härliga höst! Barnen är som änglar idag och är bara söta mot varandra. Mor njuter!!

SKÖTVÄSKA – CHECK!

Prinsessans Dagbok - 29 Sep 14 kl. 10:57

Det känns overkligt att vi ska ha skötväska / stellebag igen. Tur det gått många år emellan sen sist så man tycker blöjor är riktigt söta igen. Det går snabbt de blöjåren också… Ella ville sluta när hon var ett år men det var mitt i vintern så hon var dryga två år när vi gjorde slag i saken.

BARN ÄR LIVET!

Prinsessans Dagbok - 28 Sep 14 kl. 17:30

Kusinmys! Igår var vi bjudna på pizza och bad hos Bestemor så snälla Tante Heidi badade med alla barnen sen åt vi massa god hemmalagad pizza. Jag åt mer än på länge och samma hunger sitter i idag..

HAPPY WEEKEND!

Prinsessans Dagbok - 27 Sep 14 kl. 10:33

MOM ON THE GO

Prinsessans Dagbok - 26 Sep 14 kl. 12:18

DJÄVULSDANSEN & TRÖTT KROPP

Prinsessans Dagbok - 25 Sep 14 kl. 16:09

Imorse vid frukosten föll plötsligt en stor björk utanför oss. Det har stått en megabjörk och en megatall utanför terassen som plågat E med allergi om våren och mig med alla björkfrön som bokstavligen virvlat omkring inomhus så snart man har fönster eller dörrar öppna. Tallen ska vi inte ens tala om.