Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från KENZA

SUNRISE

KENZA - 24 Oct 19 kl. 10:31

Några få bilder från igår innan jag måste packa ihop våra resväskor! Anlände till fotostudion vid 7 och högg in på frukosten på en gång. Och kaffe. Jösses vad trött jag var, tror jag fick ihop 4 timmars sömn natten innan. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Microsoft köper företaget bakom kalenderappen Sunrise

Feber.se - 05 Feb 15 kl. 11:00

Satsar på sina mobilappar Det verkar som om Microsoft storsatsar på att förbättra sina appar. Tidigare köpte de epostföretaget Acompli och gjorde om deras epostapp till Outlook, en app som många anser är en av de bästa för epost på marknaden. Nu köper också Microsoft företaget bakom kalenderappen Sunrise vilket indikerar på att det framöver kommer att komma med en ny Windowsanpassad kalender.

Microsoft påstås ha köpt kalenderappen Sunrise för drygt $100 miljoner

Swedroid.se - Allt om Google Android - 05 Feb 15 kl. 10:30

Enligt TechCrunch har Microsoft köpt kalenderappen Sunrise för över hundra miljoner dollar. Sunrise finns för Android, IOS och webben och kan hantera kalendrar som Google, Exchange och ICloud. Användare kan även integrera tjänster som Twitter, LinkedIn och Facebook i kalendern.

Se film hemma

UNDERBARACLARA - 12 Dec 13 kl. 09:51

"Before sunrise/ Before sunset" Ibland kan storheten vara oansenlig. När "Before sunrise" ("Bara en natt") kom 1995 var det en pratig och trevlig film om två människor som tillbringar en dag i Wien tillsammans. Men det var något i det...

Bildt – agera mot ryska kapningen av Arctic Sunrise

Nyhetspressen - 26 Oct 13 kl. 06:00

Det är hög tid att Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt kraftfullt stämmer in i de växande globala protesterna mot Rysslands gripande av aktivisterna på Greenpeace skepp Artic Sunrise, skriver Åsa Romson och Walter Mutt (MP)..

Miljöaktivister anklagade för sjöröveri

Svensson - 21 Sep 13 kl. 07:11

Greenpeace-fartyget Arctic Sunrise protesterade mot oljeutvinning i Arktis. Fartyget bordades av ryska kustbevakningen. Ryssland gillade inte protesten.

Ryska styrkor bordar aktivistfartyg

Nyhetspressen - 19 Sep 13 kl. 18:37

En beväpnad rysk styrka har bordat miljöorganisationen Greenpeaces fartyg Arctic Sunrise. Enligt organisationen riktar kustbevakningen vapen mot besättningen..

Caotico har gett precis allt

UNDERBARACLARA - 22 Feb 12 kl. 00:40

Umeåbandet Caotico släppte en låt på nätet och fick skivkontrakt direkt. I dag släpps debutskivan ”Sunrise Confessions” och förväntningarna har vuxit sig stora. DEBUTERAR.

Premiär för Caoticos nya video

UNDERBARACLARA - 11 Jan 12 kl. 16:55

Umeåbandet Caotico, bestående av Erik Dunkels, Joel Dunkels och Alexander Juneblad, släpper debutplattan ”Sunrise Confessions” 22 februari.Umeåbandet Caotico, bestående av Erik Dunkels, Joel Dunkels och Alexander Juneblad, släpper debutplattan ”Sunrise Confessions” 22 februari.


Fler inlägg från KENZA

FOR THE FEEDING

KENZA - Igår: 08:00

– In collaboration with Twistshake – Anti-colic baby bottles HERE Nu när Nikola har börjat äta annat än bara bröstmjölk så har vi i samarbete med Twistshake fått testa deras prisbelönta produkter! Tanken är att dessa produkter ska underlätta matandet både här hemma och när vi är på språng. Livet med bebis kan vara tufft som det är så jag välkomnar allt som kan underlätta vardagen lite.

A LITTLE CUT

KENZA - Igår: 19:36

Took Nikola with me to the hair salon yesterday! Jeans from Zara, sweater from M-Kae. This time of the year..

MOMMY’S BOY

KENZA - i förrgår: 19:04

Me and my little angel Dagarna bara swishar förbi och det känns som att vi inte hinner med något, speciellt inte nu när vi även ger Nikola lite mat. Det tar ju sin lilla tid så att säga haha. Man sitter med en miniportion med grönsakspuré och varje gång man tror att han svalt så kommer det ut igen och så är det bara att fånga upp det med skeden och försöka igen..

3 FROM THE WEEKEND

KENZA - 18 Nov 19 kl. 20:37

Eftersom att jag var sjuk i helgen så lämnade jag knappt hemmet! Gjorde det bara för att få lite frisk luft, och handla massa gottis haha. Här var jag ute på en promenix i mina leotights!

MY MOON IS VISITING!!

KENZA - 18 Nov 19 kl. 12:15

Ok låt oss ignorera jag är förkyld och hostar så att det gör ont i bröstkorgen, och att vädret utanför är så grått och trist (har solen ens gått upp idag?! min lägenhet är bäcksvart) att man blir deprimerad, för jag är så JÄKLA peppad ändå för denna vecka kommer SHIVA och hälsar på!!!!!! Alltså kan ni fatta att vi inte setts sedan maj FÖRRA året?

5 MONTHS UPDATE

KENZA - 15 Nov 19 kl. 17:29

Nikola 5 months old! Weight: 8,7 kg(+0,5 kg since last month – birth weight 4.2 kg) Length: 70 cm (+3 cm since last month – birth length 54 cm) Det blir mycket bebisinlägg här nu (sorry för det) och det är för att han senaste veckorna i princip suttit fast på mig pga tänder och annat och jag sover så dåligt.

Breastfeeding….

KENZA - 13 Nov 19 kl. 18:15

Här kommer ett inlägg jag velat skriva ett tag men typ inte vågat. Bara av att jag nämnde i ett inlägg en gång att jag vid runt 6 månader “vill” sluta amma, för att vi vill ha fler barn, så fick jag taskiga kommentarer om att det var synd om Nikola och att jag var mer en bebismaskin än mamma. Det var inte kul att läsa sånt.

MAMA-GALAN

KENZA - 12 Nov 19 kl. 12:49

Yesterday at the MAMA gala! Since Ines and I took a photo together looking all glam and dressed up, we felt that we also wanted to show what it really looked like during the evening. :-) Igår var jag på min första MAMA-gala!!

SUNDAY BRUNCH

KENZA - 10 Nov 19 kl. 18:34

I’m wearing top from Nakd and Nikola’s clothes are from Zara Hej hjärtan! Hoppas ni haft en skön helg, det har vi! Bara tagit det lugnt, tittat på serier och ätit massa gott.

AFTER GIVING BIRTH

KENZA - 06 Nov 19 kl. 15:56

Om en vecka har det gått 5 månader sedan jag blev mamma och jag har samlat ihop era frågor kring kroppen och första tiden som föräldrar här! Hur mår fiffin?  Den vanligaste frågan jag fått haha, och det förstår jag.

COLD DAY

KENZA - 04 Nov 19 kl. 17:43

Get my jacket here (adlink/reklamlänk) Hej hjärtan! Hoppas ni haft en fin måndag. Jag har frusit (varför lär jag mig aldrig att ha ordentliga strumpor haha) på långpromenad med Ines och kidsen!

BTS

KENZA - 02 Nov 19 kl. 18:29

*this photoshoot was in collaboration with Nelly Behind the scenes with Nelly! Dagen innan vi åkte så plåtades jag ju för Nelly! Vi fotade/filmade två kampanjer (jul & nyår) och här ser ni bts från en av dem.

WHITE SHIRT AND DENIM

KENZA - 01 Nov 19 kl. 18:06

Adlinks/reklamlänkar: shirt here, shoes here, jeans from Boohoo, bag from Dior, earrings from Nootka, N necklace from Sophie by Sophie  Igårkväll innan vi gick ut och käkade vår sista middag på semestern! Tycker det är så jäkla snyggt med blåa jeans och en krispigt vit skjorta/blus, och det här är nog min nya favoritblus. Har äntligen hakat på trenden med lägre klack (och fyrkantig tå) också!

OUR FAVORITES ATM

KENZA - 31 Oct 19 kl. 14:00

– In collaboration with Babyshop – Skip Hop Explore & More here (sold-out at the moment but back in stock in a few weeks) Här kommer några av våra favoriter från Babyshop! Saker vi (jag, Aleks och Nikola!) tycker om och som vi använt de senaste veckorna.

VACATION

KENZA - 30 Oct 19 kl. 13:54

Hej bloggen! Vi njuter för fullt av vår första familjesemester utomlands. Första dagarna var det aktiviteter (för mitt instagram-samarbete med en resebyrå – ja jag har sett den kritiken och tar till mig det) men vi valde som sagt att förlänga resan och stå för det själva, ta in på ett annat hotell och ha ordentlig semester.