Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Att leva med cancer som tonåring

Safir

Att leva med cancer som tonåring - 10 Jul 12 kl. 23:58

Imorgon ska jag äntligen åka och hämta Safir då han är 12 ½ vecka gammal!Namnet Safir har jag bestämt att han ska heta efter hans blåa fina ögon :) Som jag längtat! Har saknat honom så! ♥Åh kan knappt bärga mig! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Överlevde Förintelsen – mötte avhoppande högerextremisten

Nyhetspressen - 18 Aug 18 kl. 19:04

Max Safir överlevde Förintelsen.Daniel har ett långt förflutet som högerextremist.De möttes i Kungälv och hyllades av en minister.

Överlevde Förintelsen – nu rasar han mot Google

Nyhetspressen - 08 Mar 18 kl. 20:51

Han överlevde Förintelsen. Nu reagerar Max Safir, 92, mot hur Google med några enkla sökord hjälper sina användare att hitta en antisemitisk förteckning över svenskar judar. I listan beskrivs personer med nedsättande termer, en familj kallas för ett "hot" och Förintelseöverlevare hånas.

Safir dricker nymjölkad white russian

Bloggkommentatorerna - 10 Feb 15 kl. 18:44

Nu skriver jag om vad Frans har skrivit igen. Han har kommenterat den nya realitysåpan som heter “Realitystjärnorna på godset”. De fick byta namn från slottet till godset för att det var så likt SVT:s “Stjärnorna på slottet”.

Corning berättar om Project Phire – glas nästan lika reptåligt som safir

Swedroid.se - Allt om Google Android - 08 Feb 15 kl. 18:57

Safirglas är extremt reptåligt men hanterar inte fall lika bra och är dyrt att framställa. Amerikanska Corning har tillkännagivit Project Phire som ska vara nästintill lika reptåligt som safirglas samtidigt som alla fördelar med Gorilla Glass bibehålls. Corning, vars skyddsglas sitter över de flesta smartphonetillverkares toppmodeller, presenterade Gorilla Glass 4 i slutet av förra året.

Kyocera tillkännager safirskärmar för smartphones

Swedroid.se - Allt om Google Android - 18 Jul 14 kl. 12:35

Vissa minns kanske att Ubuntu Edge, supermobilen som aldrig blev av, skulle utrustas med reptåligt safirglas. Senaste tiden har det även figurerat rykten om att Iphone 6 kommer begåvas med ett flexibelt och mycket tåligt safirglas, vilket verkar sannolikt. Japanska Kyocera har nu meddelat att de börjat tillverka syntetiskt safir för mobilskärmar, något de kallar Sapphire Shield.

Amir och Safir - Podcast

Falsk Sanning - 04 Nov 13 kl. 22:43

I det nya avsnittet av Amir och Safirs podcast får Safir för sig att raka av sitt hår.

Amir och Safir - Videoblogg

Falsk Sanning - 20 Oct 13 kl. 21:52

Nu ligger Amirs och Safirs första videoblogg uppe. Denna riktar sig till med en frågestund till Amirs lillebror Safir.

Amri hänger ut en liten tjejes nummer på bloggen

Falsk Sanning - 02 Jun 13 kl. 13:03

Amir har lagt ut ett nummer på bloggen då denne person (en tjej) ringt och mobbat hans lillebror safir för att vara bög. Safri är 13 år och har nyligen kommit ut ur garderoben som bög.  Tycker ni det var rätt sak att göra av Amir?

Safir

Att leva med cancer som tonåring - 12 Jul 12 kl. 22:41

Igår var jag och hämtade Safir med min syster. Åkte bil i hela 5 timmar, men det hade nog gått lite snabbare om inte jag råkade köra till Norge haha. Har nog aldrig skrattat så mycket..

Ragdoll

Att leva med cancer som tonåring - 13 Jul 12 kl. 13:34

Bilder från idag.Inte lätt att fånga katter på bild när dom väldigt sällan vill sitta still men idag låg Safir på sängen så då blev det plötsligt lite enklare. Gillar det här med att fotografera, är ingen höjdare på det precis men roligt är det.


Fler inlägg från Att leva med cancer som tonåring

Ny blogg

Att leva med cancer som tonåring - 14 Feb 13 kl. 02:03

Denna blogg är nu öppen för er alla att läsa. Har varit stängd en längre tid på grund av flera anledningar.Men vill ni fortsätta läsa om mig och min resa så kan ni klicka er in på länken nedan!

BYTER BLOGG!

Att leva med cancer som tonåring - 14 Jul 12 kl. 14:00

Nu byter jag blogg! Fortsätt följ mig på http://thisisbeatrice.blogg.

Ragdoll

Att leva med cancer som tonåring - 13 Jul 12 kl. 13:34

Bilder från idag.Inte lätt att fånga katter på bild när dom väldigt sällan vill sitta still men idag låg Safir på sängen så då blev det plötsligt lite enklare. Gillar det här med att fotografera, är ingen höjdare på det precis men roligt är det.

Safir

Att leva med cancer som tonåring - 12 Jul 12 kl. 22:41

Igår var jag och hämtade Safir med min syster. Åkte bil i hela 5 timmar, men det hade nog gått lite snabbare om inte jag råkade köra till Norge haha. Har nog aldrig skrattat så mycket..

Safir

Att leva med cancer som tonåring - 10 Jul 12 kl. 23:58

Imorgon ska jag äntligen åka och hämta Safir då han är 12 ½ vecka gammal!Namnet Safir har jag bestämt att han ska heta efter hans blåa fina ögon :) Som jag längtat! Har saknat honom så!

Nattuggla

Att leva med cancer som tonåring - 08 Jul 12 kl. 04:18

Klockan är runt kvar över 4 på natten (morgonen?) och ni undrar säkert vad jag gör uppe vid den här tiden.. är inte ett dugg trött då värken i benen och armarna har hållt mig vaken.

Tittat på kattungar

Att leva med cancer som tonåring - 28 Jun 12 kl. 00:47

Idag har jag varit och tittat på två Ragdoll kattungar, och den ena föll jag verkligen pladask för.. det var kärlek vid första ögonkastet. Precis som med min älskade Leo som tyvärr inte lever längre.

Min Leo..

Att leva med cancer som tonåring - 25 Jun 12 kl. 18:06

Jag skrev inte först vad som hade hänt med Leo eftersom ingen riktigt visste och vet fortfarande anledning till varför han gick bort. Vill heller inte gå in på så mycket hur det gick till, mest för både Leo och min egen skull. Allt jag kan säga är att ...

Leo ♥

Att leva med cancer som tonåring - 24 Jun 12 kl. 15:57

Igår eftermiddag tog Leo sina sista andetag och lämnade jorden livet.. det gör så fruktansvärt ont i mig att han inte längre finns kvar och att jag aldrig mer kommer få se honom igen.. Han var så mycket mer än bara en katt för mig och kommer alltid att ...

Sommarlov

Att leva med cancer som tonåring - 19 Jun 12 kl. 22:30

Sommarlov... jag har nu mitt första riktiga sommarlov för första gången på 3 år. Jag har gått ut första året på gymnasiet, något jag egentligen skulle gjort för 2 år sedan..

Ombre

Att leva med cancer som tonåring - 13 Jun 12 kl. 17:15

Var hos frisören idag och färgade håret! Ville ha ombre.. alltså mörk botten/utväxt och ljusa toppar men blev långt ifrån nöjd tyvärr.

Livet blir aldrig sig likt igen

Att leva med cancer som tonåring - 01 Jun 12 kl. 17:16

Var ett tag sedan jag skrev och varken orken eller tiden har funnits där tyvärr. Sista tiden har varit ganska tuff, mycket sjukhusbesök med mera.Har perioder där allt går upp och ner, och då menar jag verkligen allt.

Infektion för andra gången

Att leva med cancer som tonåring - 18 May 12 kl. 19:47

Inte mycket som står rätt till i denna arma kropp just nu. Har varit ut och in på både sjukhuset och vårdcentralen flera dagar i veckan den senaste tiden.Har fått en del nya mediciner men jag har även lyckasts bli av med ett par vilket jag är riktigt ...

Instagram

Att leva med cancer som tonåring - 16 May 12 kl. 16:27

Har nu gått och skaffat mig Instagram, så om ni vill se mer uppdatering från moi, följ mig där!BeaIsabella heter jag!Lägger till alla som lägger till mig!

2 år

Att leva med cancer som tonåring - 30 Apr 12 kl. 17:20

Idag är det 2 år sedan som jag fick min cancer diagnos, den 30:e april 2010 kom mardröms beskedet då marken under mina fötter plötsligt rasade samman. Jag kommer nog aldrig riktigt att förstå vad som egentligen hände, och ännu mindre kunna acceptera vad ...