Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Sagasagor: Ballonglängtan, kurragömma och två tomtar i diket

Bokbloggar - 19 Oct 19 kl. 06:51

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

En längtan till Osebol

Bokbloggar - 08 Nov 19 kl. 04:43

Kolla in när artificiella intelligenser leker kurragömma

Feber.se - 01 Oct 19 kl. 16:00

Går det att gömma sig från en AI? Tycker ni att det är lite väl mycket hokus pokus när det snackas om artificiella intelligenser så kommer här ett illustrativt exempel på hur artificiella intelligenser, så kallade agenter, blir bättre på att leka kurragömma ju fler gånger de gör detta. I exemplet får vi se ett gäng med agenter som ska gömma sig för ett annat gäng i en simulation av flera omgångar kurragömma.

Nerike MMA Series 1: Spana in resultaten från MMA-galan i Örebro!

MMAnytt - 28 Sep 19 kl. 15:30

I kväll håller den nya svenska MMA-organisationen Nerike MMA Series sitt första event. Galan går av stapeln på Conventum i Örebro och bjuder på ett fullspäckat kort med matcher under både B- och A-klassregler såväl som proffs. I huvudattraktionen ställs två Bellator-fighters mot varandra i ett professionellt flugviktsmöte, där hemmafavoriten Malin Hermansson gör upp mot Antonela Orlic.

Nerike MMA Series 1: Följ invägningen inför MMA-galan i Örebro!

MMAnytt - 28 Sep 19 kl. 10:45

Klockan 11.00 är det dags för invägning inför den nya MMA-galan Nerike MMA Series 1, som går av stapeln på Conventum i Örebro senare under kvällen. Galan toppas av ett professionellt flugviktsmöte mellan två Bellator-fighters, där hemmafavoriten Malin “The Herminator” Hermansson tar sig an Antonela Orlic – en av Conor McGregors klubbkamrater.


Fler inlägg från Bokbloggar

Annihilation

Bokbloggar - 4 timmar sedan