Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Egoinas Värld

Saker jag saknar del 2

Egoinas Värld - 23 Jan 11 kl. 15:12

Eftersom jag är på kryssning och skämmer bort min pojkvän (och därför inte nördar mig med bloggen) har jag tidsinställt lite inlägg till er. Här är an... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Fast bosatta utan ström ska meddela ÅEA

Nyhetspressen - 13 Jan 19 kl. 14:44

Ålands elandelslag ber alla fast bosatta som ännu saknar ström eller som saknar ström på en fas, det vill säga att huset är delvist strömlöst, att meddela detta via hemsidan. – Vi tar även emot dessa meddelanden per telefon 39 202. Meddela detta trots att ni redan tidigare anmält att ni saknar ström, skriver de i ett pressutskick.

Världsarv saknar bygglov – får betala 368 miljoner

Nyhetspressen - 19 Oct 18 kl. 11:08

Katedralen Sagrada Familia i Barcelona, en av världens mest kända byggnader saknar bygglov, och har nu gått med på att betala motsvarande 368 miljoner kronor till stadens myndigheter..

Video: 5 saker du inte visste om Conor McGregor

MMAnytt - 01 Oct 18 kl. 17:13

Den sjätte oktober går UFC 229 av stapeln i Las Vegas. Fans världen över kommer äntligen få se UFCs lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov ta sig an Conor McGregor i en av de mest framemotsedda matcherna i UFCs historia. Inför stormötet, ta del av denna exklusiva video om fem saker du inte visste om McGregor!

”Han saknar den mentala styrkan”

Nyhetspressen - 11 Aug 18 kl. 06:37

Victor Nilsson Lindelöf startade som mittback tillsammans med Eric Bailly när Manchester United besegrade Leicester i premiären. Men den engelska pressen ställer sig fortfarande frågande gentemot svensken.”Är fortfarande benägen att göra misstag och saknar den mentala styrkan”, skriver The Mirror.

Saker som gör OS X irriterande

Feber.se - 04 Jul 18 kl. 16:45

Andreys uppdatering fixar Det finns ett par saker som en del stör sig på när det kommer till Apples operativsystem macOS, tidigare kallat OS X och innan det Mac OS X. Typ som att iTunes alltid hoppar igång och bråkar när du kopplar in din iPhone. Andrey Azimov har löst detta och ett par saker till med sin uppdatering som du hittar för 9,99 dollar på länken nedan.

Samhällsviktiga it-system saknar skydd

Nyhetspressen - 21 Nov 17 kl. 07:00

Viktiga it-system som styr bland annat avlopp och brandlarm är ofta oskyddade. Över 1.000 sådana system saknar till exempel lösenordsskydd..

Dr Mikael om kosttillskott och träning i Nyhetsmorgon

Träningslära - 06 Sep 17 kl. 14:35

Igår hade TV4 Nyhetsmorgon två inslag kring kosttillskott och träning där Doktor Mikael uttalade sig kring en hel del saker där han uppenbart saknar kunskap. I fall du vill slösa knappt 15 minuter av din tid så kan du se de två inslagen här och här. Du kan i och för sig också se det som knappt […] Inlägget Dr Mikael om kosttillskott och träning i Nyhetsmorgon dök först upp på Träningslära.

Nio av tio skolor saknar elevskyddsombud

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 18:48

Dålig arbetsmiljö och mobbing är saker som inte borde få finnas i en skolmiljö. Ett sätt att förebygga det här är att ha elevskyddsombud. Enligt Sveriges Elevråd verkar dock många skolor missat lagen om det ska finnas sådana på en skola..

Sånt är livet utan nya MacBook Pro

Feber.se - 11 Jan 17 kl. 12:05

Saker jag saknar efter att ha bytt tillbaka Efter att ha testat nya MacBook Pro ett tag så var det dags att skicka tillbaka den nya maskinen. När man byter upp sig är det lätt att missa vissa detaljer som man sedan, när man byter ner sig, börjar sakna. Så, vad saknar jag?

Glove and Boots hittar lite bra saker med 2016

Feber.se - 03 Jan 17 kl. 08:11

Deadpoooool! Det var inte bara dåliga saker med 2016 så Glove and Boots har försökt hitta en del bra saker med året - och hittade faktiskt några! Läs vidare och kommentera: http://feber.


Fler inlägg från Egoinas Värld

Make them longer baby

Egoinas Värld - 04 Mar 11 kl. 11:03

Gissa vad jag ska göra nu? Äh. Ni kan omöjligt gissa det så jag berättar istället.

Vad som händer...och fötter

Egoinas Värld - 03 Mar 11 kl. 22:45

Jag liksom väntar och väntar på att bloggen ska flyttas, men det verkar inte hända någonsin typ. Mamma ringde och frågade efter någon grejsimojs till ...

Ingen bra idé

Egoinas Värld - 03 Mar 11 kl. 19:15

Sofie: Du fyller år snart. Ska du ha något då?Egoina: Jag vet inte riktigt.

Plånboken känns tung

Egoinas Värld - 03 Mar 11 kl. 13:15

Bloggflytten blir ju aldrig klar känns det som. Så jag skiter i det nu och drar till Lund och shoppar lite. Lund är lätt den bästa shoppingstaden här ...

Man kan lita på er

Egoinas Värld - 03 Mar 11 kl. 10:11

Haha! Ni är så underbara! Vet ni det?

Blow my eye

Egoinas Värld - 03 Mar 11 kl. 00:09

Jag har så ont i mitt öga (kan inte titta åt sidan) från mitt lilla missöde inatt aka. "gå in i väggen". Så jag tror jag går och lägger mig nu.

Jättelogiskt

Egoinas Värld - 02 Mar 11 kl. 19:54

Jag fick hem någon kräm som ska vara bra och motverka om man är röd i ansiktet. Provade lite. Ja okej.

My only sunshine

Egoinas Värld - 02 Mar 11 kl. 19:37

Jag sitter här och äter yogurt med gaffel. Orka diska liksom. Det där paketet med kosttillskott jag hämtade tidigare innehöll solpiller.

Vet de inte vem jag är eller?

Egoinas Värld - 02 Mar 11 kl. 18:21

Är och hämtar ut paket. Kosttillskott? Den här måste de ha skickat fel.

Blir så trött på mig själv

Egoinas Värld - 02 Mar 11 kl. 13:11

ÅH! Jag blir så trött på mig själv. Igår när jag skulle gå och lägga mig var det så mörkt i sovrummet att jag råkade gå rakt in i väggen (skratta ...

"Bloggerska skuren med rakblad"

Egoinas Värld - 02 Mar 11 kl. 00:03

Så hade Aftonbladet rubricerat det.  ...

Redan inslagen

Egoinas Värld - 01 Mar 11 kl. 22:30

David: Titta!Egoina: Vaddå?David: Jag har en present till dig.

En sak ni inte visste om mig

Egoinas Värld - 01 Mar 11 kl. 16:13

Under min högstadietid var jag med i ett band som vi kallade "Roadkill". Vi repade flera dagar i veckan och trodde nog att vi skulle bli stora en ...

Just nu i Egoinas Värld

Egoinas Värld - 01 Mar 11 kl. 13:31

Vi såg Facebook-filmen igår. Förutom att de pratade otroligt snabbt och att Justin Timberlake inte alls var snygg (hur gick det till?) var filmen fakt...

Busted

Egoinas Värld - 28 Feb 11 kl. 21:58

David: Åh, du har rakat benen.Egoina: Ja..David: Vänta lite här nu...