Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bloggkommentatorerna

Saker som stressar upp

Bloggkommentatorerna - 24 Sep 11 kl. 19:32

Borde verkligen inte bry mig, men det stressar mig varje gång jag läser att någon ser till att njuta av varje ögonblick. Det låter så förmätet, och det gör att jag känner att jag verkligen måste bättra mig när det gäller njutandet. Vilket är helt idiotiskt, naturligtvis, för hur ska man kunna njuta när man hysteriskt försöker komma ihåg att njuta? Isabel Adrian påstår sig njuta av varje sekund, bara sådär. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hemtjänstpersonalen slår larm: ”Vi hinner ingenting"

Nyhetspressen - 21 Dec 18 kl. 11:59

Hemtjänstpersonal i Göteborg larmar om dålig arbetsmiljö.Det nya planeringssystemet stressar personalen.– Man hinner ingenting, jag hinner inte ta mig från punkt a till b och lider av inre stress, säger undersköterskan Silvana Vretoska, 38.

Galna syskonlöften ger ännu mer stress i förskolan

Nyhetspressen - 25 Jun 18 kl. 19:00

Sju av tio för förskollärare blir stressade av ljud. Men frågan är om inte politiska beslut stressar mer - som att ge barn till föräldralediga längre vistelsetid..

Unikum stressar lärare – och föräldrar

Nyhetspressen - 16 Nov 17 kl. 07:00

Grundskolans dokumentationssystem Unikum stressar lärare – och föräldrar..

Boman om långa skadeuppehållet: "Jag stressar inte"

Nyhetspressen - 06 Feb 17 kl. 11:04

Han har inte spelat en tävlingsmatch på drygt fem månader. Nu kämpar Mikael Boman för att ta sig tillbaka. – Jag stressar inte, säger han..

Nyckelspelarna kan lämna: "Ingenting som stressar oss"

Nyhetspressen - 05 Nov 16 kl. 06:00

Halva truppen och nästan hela mittfältsbesättningen sitter på utgående kontrakt. Men i Gais är det ingen panik i leden. – Det är ingenting som stressar oss, säger klubbchef Erik Bergkvist..

"Den unge Zlatan" berör – på riktigt

Nyhetspressen - 09 Feb 16 kl. 14:51

"Du måste ta det lugnt. Du stressar alldeles för mycket, med jobbet och så. Lugna dig".

Johanna Ojala gör comeback i skidspåret

Nyhetspressen - 26 Dec 15 kl. 09:50

Johanna Ojala, 33, tar klivet från tv-studion - tillbaka ut i skidspåren. SVT-experten ställer upp i Åre Swix Open på annandagen. – Min målsättning är att hålla tävlingsdjävulen i mig i schack så jag inte stressar och tappar tekniken, säger Ojala till Sweski..

Saker går sönder i slow motion

Feber.se - 11 May 15 kl. 10:30

Riktigt vackert Gänget bakom Slow Mo Lab har släppt en ny video där de visar saker i slow motion. Främst handlar det om saker som går sönder och plötsligt blir trasiga saker väldigt vackra. Läs vidare och kommentera: http://feber.

[PLUS] Byggmark stressar vidare för att hitta rätt

UNDERBARACLARA - 10 Dec 14 kl. 10:00

Struligt. Andra världscuptävlingen för säsongen. På det tredje skidparet.


Fler inlägg från Bloggkommentatorerna

Tillbaka

Bloggkommentatorerna - 12 Jan 17 kl. 09:34

Idag är det exakt nio år sedan vi drog igång projektet Bloggkommentatorerna. Vi hade pratat om det ett tag, och den 12 januari 2008 startade vi bloggen på blogg.se.

Vackert

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 20:50

Sagolikt vackert på Sri Lanka där Nicole Falciani är. Drömmer mig gärna bort till liknande platser vid den här typen av årstider. Det är precis som om min hjärna lurar mig, för när jag har surfat omkring och tittat på paradisbilder så är jag lite nöjdare efteråt.

Kommande gala

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 17:40

Januari är ju galornas tid. Så kul för dem som är där, så trist för folk i tv-soffan. Men allt är ju skit i januari, så varför inte en sövande tv-tablå också?

Kärlekstips

Bloggkommentatorerna - 10 Jan 17 kl. 10:41

Lyssnade precis på den finaste kärlekshistorien, på P4 dokumentär. “Han längtade efter henne i 50 år”. Den gick av någon anledning rakt in i hjärtat.

Kissie inläsaren

Bloggkommentatorerna - 09 Jan 17 kl. 18:11

Kissie har varit och testat rösten inför att eventuellt läsa in sin bok som ljudbok. Rösten visade sig passa, och snart ska hon spela in den. Jag tror att en bok oftast läses in av någon annan än författaren.

Svår barnlitteratur

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 20:06

Ett päron till morsa har varit på barnbio och börjat lipa. Bamse och häxans dotter. Den har jag också sett och blev inte särskilt berörd.

Hjälpa varandra

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 15:19

Januari

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 17 kl. 17:52

De senaste dagarna har det varit mitt värsta väder här på västkusten. Flera minusgrader och ganska blåsigt, som sedan övergick till snöblandad nederbörd. Vet ni vad jag gör då, efter att jag andats i en påse?

De 400 förälskelserna

Bloggkommentatorerna - 06 Jan 17 kl. 19:15

Den här äldre mannens råd till Elaine tycker jag var oerhört bra. Det är precis så jag tänker nämligen. Haha!

Göra något kul

Bloggkommentatorerna - 05 Jan 17 kl. 15:15

Listor över nyårslöften fortsätter att levereras. Kenza levererade igår sin långa lista och den är inte särskilt utmärkande. Nästan alla listor jag har sett (på stora men framförallt små bloggar) liknar varandra.

Låtsas vara vänner

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 22:13

Det här inlägget om Underbara Claras låtsaskompisar roar mig enormt. Det rör sig alltså inte om låtsasmänniskor, utan verkliga personer som Clara vill vara vän med. Sån igenkänningsfaktor eftersom jag och Anna-Maria alltid pratade om såna när vi lärde känna varandra!

Ödehus

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 15:52

Egoina har varit i Norge och besökt släktingar i julhelgerna. När jag läser hennes inlägg om den övergivna byggnaden så bultar hjärtat lite. Jag har precis läst ut en Kepler-deckare (Sandmannen) och den var så sjukt spännande att jag var tvungen att läsa mig till sömnbrist.